Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Oh, hát errõl nem tudtam. :(

http://goo.gl/gd6Zi5

SrAta
nekem kicsit viccesen jött át:D
nemismerem a motorok tulajdonságait szóval én ezt nemtudtam:D
de lehúzva közepesre 100as fpsel má el lehet rohangálni:D

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Ez nem megelepõ, az ISI motor képkockánként számolja a fizikát, tehát minél nagyobb az FPS, a fizika is annál részletesebb lesz.

SrAta
Háhá és még a momo klibrálódik el ...:P
ilyen nekem még nemvolt bibiii:D
Tegnap egy nagyon lol dologgal találkoztam Rfactorba felhúztam a grafot és ugyebár laggolt a boxban a játék.
És ahogy akadt (laggolt) a képernyõn a kormány úgy laggolt a momo is tehát arra forgott akadozva:D
(még mielõtt mondanátok nem a momo hibája:D)

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

lekapcsoltam megint, kihúztam, bedugtam mindent újra (ffb tápját is) és most mûködik.
dehogy cserélek G27-re, most vettem ezt a DFGT-t saját pízbõ :)

ajem kisa
Azt nekem is csinálta a momo, kihuztam, bedugtam, vagyha ezsem, akkor ujrainditottam a progiját meg visszadugtam!
Amugy szerintem cseréld le egy g27 re minimum!
Nemto'm mi az a 50-80k?:D

Valami baj van a kormányommal... DFGT a típusa. Nos, úgy egy órája úgy döntött, hogy a kormány középállása nem ott van ahol a középállása van, hanem jobbra úgy 90 fokkal... mi lehet a gond?

koszi szepen, logitech oldalrol leszedett driver megoldotta a problemat van mostmar profilom.
Driver telepítés után indítsd újra a gépet, nekem XP alatt csinált néha ilyet, de a reboot segített mindig.
Falkon
Én úgy hetente 2x vezetek , persze nem nagy távokat.
Addig is marad a motorozás.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

SrAta
Valszeg amikor kiadták a gyári lemezt még nem volt win 7 szedd le a logitech oldaláról a win 7 64 bit drivert így ment nekem is csak a momo

pointer4
Remélem így jobb lett.
pointer4
Azt írja, hogy nincs csatlakoztatva a kormány.
sziasztok
vettem egy logitech formula force ex kor. driver telepitve gyari lemezrol, de nem tudok
belepni a profilba, szerintetek mi a megoldas. vista 64bit
valaszokat elore koszonom.
SrAta

Gyászcsík Te tök! :)

www.smart-bus.hu

TaRka0107
Én is alig tudom már kivárni. Egyszer kivitt tesó vezetni egy parkolóba azóta nem:P Pedig annyiszor mondtam már neki...

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

[HUN]FaTaL
Persze és jelölgessek miközben írok.

Egyáltalán az mire jó ott? Mert azonkívül, hogy ronda (nem illik oda), és nem látni mit írok rá, nem sok értelmét látom.

pointer4
Jelöld ki, akkor látod ami odalóg.
bardocz
Nekem is el kéne kezdenem a jogsit már, de autóm úgyis csak akkor lesz, ha nyerek egyet, vagy veszek, amire kicsi az esély.
ajem kisa
Én nyomok egy entert, köv. sorban folytatom!;)

Falkon
Igaz.
Most az az 1 hónap, már semmi.

Fatal:
De már alig bírok várni.
Sûrûn szoktam a saját autónkkal menni (persze ahol a rendõrbácsi nem jár :) ) de már mennék hivatalosan is .

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Nekem 17,000-tól engedték csak a rutint, de az tavaly volt, nem tudom most mi változott. De az a pár tized nem számít :)

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

[HUN]FaTaL
Nem lehet, rutinozhatsz de 17 éves korodban vizsgázhatsz belõle. Amúgy meg tökmindegy, annyi valószínûleg kell is mert nem tudsz minden nap menni vezetni a kresz vizsga után, ráadásul kresz vizsga idõpont sem lesz valószinûleg pont 16,75 évesen. :D

Más: Ezt a fekete csíkot vegyétek már ki a szövegdobozból mert nem lehet látni mit írok oda.

Falkon
Én nemsokára kezdem , és utána kérdeztem egy pár helyen.
Nekem azt mondták, hogy rutint is meglehet csinálni 16,75 évesen.
(Én is 16,75-re gondoltam , csak elírtam :) )

TaRka0107
Kössz a válaszokat.

[HUN]FaTaL
Nem.

16,5: Kresz tanfolyam
16,75: Kresz vizsga
17: Rutin vizsga

utána forgalom bármikor, EÜ egyébként is bármikor.

Falkon
16,45 : kresz, rutin.
17 évesen: forgalom.

Ha jól emlékszem a 17-t kell betölteni a forgalomban való vezetéshez, de a többit elõtte is el lehet kezdeni...

www.smart-bus.hu

pointer4
Hát nekem amúgy is meg kellett csinálni, mert nem adták volna oda az érettségit ha nem csinálom meg.
Egyszerre csináltam a B-C-t, és csak akkor kaptam meg a jogsit, amikor már elmúltam 18.
TaRka0107
De te azt hogy csináltad hogy 17 évesen már C-s jogsira vizsgáztál? Mert gondolom elõtte a B-s jogsit is meg kell csinálni! Akkor mégsem 18 évesen kaphatod meg a jogsit. Szerintem 17, de én se vagyok benne telejsen biztos, ezért kérdeztem meg:D

Te meg fiatal és gebe! :D :D

www.smart-bus.hu

pointer4
Na jó, de te már milyen rohadt öreg vagy má :D
Én C--re és E-re pótos zillel vizsgáztam... nem 10 évvel volt idõsebb nálam anno... maga volt a csoda! :D

No, de D-re... 211-s, ifa motoros ikarus... na az aztán egy szerkezet... azzal is akkor mentél egyenesen, ha jobbra balra folyamatosan 42 fokot eltekerted a kormányt... lógott az egész eleje! :D

www.smart-bus.hu

pointer4
Autóra azt hiszem 17 évesen lehet elkezdeni, de csak 18tól kapod meg. Lehet persze hüjeséget beszélek :D
pointer4
Az semmi, amikor mentem teherautó vizsgára, C jogsi. Egy csûrõs Ford teherautóval kellett menni. :D Pont 10 évvel volt nálam idõsebb, én voltam 17. A kormány olyan volt mint a régi filmekben, balra jobbra 10-10 cm-ert simán kellett mozgatni menet közben az egyenes haladás miatt. A gázpedál olyan puha volt, hogy elég lett volna a zoknimat rárakni, hogy benyomjam. Ráadásul az volt az alapjárat szabályzó is, mert amikor leakart állni, a kasztni elkezdett berezegni, fel-le ugrálni 3-4 centit, és emiatt benyomta magának a gázt. A fékút kb 8mm-er volt a teljes légfék blokkolásig, a kuplung.... hát arra rá kellett nehézkednem a 110kg-os testemmel, hogy benyomjam. Volt osztálytárs, aki a kormányba kapaszkodva tudta csak lenyomni. A váltó... hát bazz mintha egy FFB nélküli Joy-al próbálnál fokozatokat találni. Úgy tudtam csak elindulni, hogy bal hátra húztam, az a kettes, és a jobb elsõ tükör fele toltam akkor az a hármas, abban indulunk. A hátramenethez meg 15cmert jobbra koppig és hátra. Térden is vágtam a vizsgabiztost :D
Szóval ez egy csoda volt... vittünk 3db 2mes síndarabot, hogy a hátsó kerék ne kaparjon el, terhelve legyen.
:D
Na evvel a verdával a 70, az olyan volt mint egy ladával a 210 :D
TaRka0107
Tudom hogy nem ide tartozik, de mikor is lehet jogsija vkinek? 17évesen? Vagy hogy is van ez?

TaRka0107
Nekem eddig a 160-170km/h volt a legmagasabb, de az is egysávos úton Eger és Mezõkövesd között.:)

TaRka0107
Amikor tesóm odalép egy kicsit nekem is fülig ér a szám, meg amikor tiszta hó volt minden ki mentünk és keresztbe minden kanyarba:D:D

más = már

Ültem már autópályán Volvo S60-asban, vagy Subaru Legacy-ban 240-nel, de igazából tök nyugis volt. Ladában viszont 80 fölött más fosok :D

Egyébként én nem szeretem a 180-200 feletti tempót... elég a 100... de azt keresztben! :D :D

www.smart-bus.hu

Ulvar
Én tavaly amikor mentem M3ason reggel....mentünk nyaralni és annyira üres volt a pálya, mindenki aludt a kocsiban na mondom akkor picit oda lépek...160-170-180...és nem éreztem semmit...gyorsabban nem akartam menni, mondom mérnek akkor szopacs van :D.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bardocz
Nem szoktam félni, ha gyorsan megyünk, csak ránézek a km/h-ra, és elkezdek vigyorogni. Budapest-Esztergom között valahol 180-al mentünk. Ott is csak vigyorogni tudtam.
TaRka0107
Azt elhiszem...

Amíg nem volt határoló a buszokban, egyszer ( khmm... ) mentem 130km/h felett egy ilyennel...

Félelmetesebb volt mint a német autópályán a tiltáson autózás az A8-l... :D

www.smart-bus.hu

TaRka0107
Ne mondd hogy a pulzosod egy helyben volt végig:D:D Jó mondjuk autópályán annyira tényleg nem lehet félelmetes:D:D

bardocz
100-al mentünk trabanttal, ahhoz képest a haver kocsija lófasz lehet. Meg autópályán 195 Megane--ban, abba semmi félelmetes nem volt.
TaRka0107
Ti mentetek már kb ilyen gyorsasággal valóságban? Nagyon durva lehet azért, mert ugye rángat a cockpitetek amikor ilyen sebességgel mentek, de valóságban teljesen más lehet... Tesóm múltkor ment 230al a haverja kocsijával, mármint a haverja vezetett, de azt mondta nagyon durva volt, fákat nem is látott, el voltak mosódva, és a felezõ vonal olyan mintha egybe lett volna:D

pointer4
Nyugodtan szúrd be élõ flash ablaknak :D Itt van is hozzá segítség a banner alján :D