Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemismerem a motorok tulajdonságait szóval én ezt nemtudtam:D
de lehúzva közepesre 100as fpsel má el lehet rohangálni:D
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
ilyen nekem még nemvolt bibiii:D
Tegnap egy nagyon lol dologgal találkoztam Rfactorba felhúztam a grafot és ugyebár laggolt a boxban a játék.
És ahogy akadt (laggolt) a képernyõn a kormány úgy laggolt a momo is tehát arra forgott akadozva:D
(még mielõtt mondanátok nem a momo hibája:D)
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
dehogy cserélek G27-re, most vettem ezt a DFGT-t saját pízbõ :)
Amugy szerintem cseréld le egy g27 re minimum!
Nemto'm mi az a 50-80k?:D
Addig is marad a motorozás.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
vettem egy logitech formula force ex kor. driver telepitve gyari lemezrol, de nem tudok
belepni a profilba, szerintetek mi a megoldas. vista 64bit
valaszokat elore koszonom.

www.smart-bus.hu
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Egyáltalán az mire jó ott? Mert azonkívül, hogy ronda (nem illik oda), és nem látni mit írok rá, nem sok értelmét látom.
http://goo.gl/gd6Zi5
Most az az 1 hónap, már semmi.
Fatal:
De már alig bírok várni.
Sûrûn szoktam a saját autónkkal menni (persze ahol a rendõrbácsi nem jár :) ) de már mennék hivatalosan is .
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Más: Ezt a fekete csíkot vegyétek már ki a szövegdobozból mert nem lehet látni mit írok oda.
Nekem azt mondták, hogy rutint is meglehet csinálni 16,75 évesen.
(Én is 16,75-re gondoltam , csak elírtam :) )
16,5: Kresz tanfolyam
16,75: Kresz vizsga
17: Rutin vizsga
utána forgalom bármikor, EÜ egyébként is bármikor.
17 évesen: forgalom.
www.smart-bus.hu
Egyszerre csináltam a B-C-t, és csak akkor kaptam meg a jogsit, amikor már elmúltam 18.
www.smart-bus.hu
No, de D-re... 211-s, ifa motoros ikarus... na az aztán egy szerkezet... azzal is akkor mentél egyenesen, ha jobbra balra folyamatosan 42 fokot eltekerted a kormányt... lógott az egész eleje! :D
www.smart-bus.hu
Szóval ez egy csoda volt... vittünk 3db 2mes síndarabot, hogy a hátsó kerék ne kaparjon el, terhelve legyen.
:D
Na evvel a verdával a 70, az olyan volt mint egy ladával a 210 :D
www.smart-bus.hu
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Félelmetesebb volt mint a német autópályán a tiltáson autózás az A8-l... :D
www.smart-bus.hu