Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Mennyibe volt neki, ha nem vagyok indiszkrét? 60 usd + szállítás?
www.smart-bus.hu
De megfordult! 😛
Ps: Sõõt, tudok valakit, akinek az van, és a kedvedért ódákat zeng róla.
- akkor miért nem rendelted?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
pedal to the metal...
pedal to the metal...
pedal to the metal...
<#nyes>#nyes>, és az esti imáimban csendben idézgetek belõlük...<#worship>#worship>
Eddig mindig halogatnom kellett a vásárlást, de most már nem bírom tovább... de sajna a multinál pont elfogyott a DFGT azon az áron, amin nem gondolkoztam volna, hogy melyiket válasszam. de sajna nekem pár ezer peták is sokat számít...(ha nem számítana, valszeg Fanatec-et vennék<#hehe>#hehe>)
pedal to the metal...
Illetve a tippek, trükkök, turpisságok cikkben van szó a 900 fokról...
GTR2-t tolom mostanában... rákattantam a Porsche GT3 Cup-ra... Anderstorp-on elkezdtem vele kõrözgetni... setupolás ezerrel... kb 50 kör után azt vettem észre, hogy az alap setuppal olyan idõket megyek, mint eleinte az agyon setupolt autóval... most ott tartok, hogy adott pályán, adott kategóriában wr 10. idõm van, és alig nyúltam valamit a setuphoz... pár alap dolog, és annyi...
Szerintem kiválaszt az ember egy neki tetszõ kormányszöget... ehhez belövi a kormányzárat... üzemanyag pár liter, 1-s a leglassabb kanyarhoz, 6. a leghosszabb egyeneshez belõ, minden más alapon, és elkezd ívet tanulni... az elsõ 30 körben hozzá sem szabad nyúlni máshoz... rá kell jönni, mi az ami a vezetés technikai hiba, és mi az, ami setup... ez kurva idõigényes, de csak így mûködik...
Nekem ehhez nincs türelmem, úgyhogy általában az van, hogy belekapok, összejön egy átlagnál jobb idõ, aztán hagyom, mert nincs kedvem tovább pepecselni vele...
Az auto szimek pedig betanulhatók... akinek van alap érzéke hozzá, az eredményes tud lenni... csak türelem, türelem, türelem, és idõ, idõ, idõ kell hozzá... 😉
www.smart-bus.hu
Nagy kérdés (mindenkihez): momo lenne helyben 16.260.-ért, ez meg kiszállítással 27.000.- körül jönne ki. Megér ennyit az a 900 fok?<#fejvakaras>#fejvakaras> egy kezdõnek...
pedal to the metal...
Játssz ahogy jól esik, csak ne hirdesd, hogy nem kell ezzel foglalkozni... nem véletlen, hogy a szimulátorosok 90%-a ezt így állítja be...
www.smart-bus.hu
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
pedal to the metal...
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
És mit mivel kell osztani a kiszámításhoz?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
www.smart-bus.hu
Mer' most szállítás alatt
pedal to the metal...
Kérdésre válaszolva én 540 fokon használom leginkább, hacsak nem valami gokartal megyek vagy hasonlóval, ahol irreális ez a nagy érték. Különben szerintem nagyon jó én nem is szertem már a túl kicsit. Így se kell túl nagyokat kormányozni, hála a kormányzár megfelelõ értékének. Így sokkal nyugodtabban viselkedik nekem az autó, de persze ez csak megszokás kérdése.
Én szerintem egy jó setup alapja a kormányfokhoz belõtt ideális kormányzár...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Egész jó 😊
A váltókar nem tetszik, mert ugye megszoktam a momo nagy váltókarjait. Kicsit nehéz benyomni, de gondolom majd bekopik. Még az sem tetszik, hogy ilyen vékony a kormány átmérõje, a momo-n volt mit fogni 😊
Túraautózásban 300fokon használom, de még próbálgatom, ti hogy használjátok, van aki még nagyobbon?
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"