Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"sok csóró ember álmodik errõl a kormányról és várta, hogy leessen az ára." - ez megtörtént, én 35-ét vettem õsszel újonnan
" Erre amikor még lejjebb kéne esnie, több mint a duplájára emelik fel... " - ha lejebb kellett volna esnie, akkor lejjebb is esik, a piac így mûködik, de úgy látszik hiánycik lett belõle azóta..
"Mindenki szarásig dolgozza magát az országban" - na ezt kétlem, azok az ázsia népek 😊
"Kisember meg autóba se tud már ülni 330 ft-os benzin mellett, de még fizeti 200 évig a nyomorult kis családi verdát... Ez a bajom. Nem ebbe a topicba tartozik, de azért ennyit ideje lenne észrevenni."
- Az a baj, hogy a magyar emberek elfelejtik, hogy a messze a világ legmákosabb 20%-ba tartoznak azzal, hogy magyarok. Meg lehet nézni a világ országainak GDP/fõ kimutatásait, a emberiség túlnyumó része a számunkra elképzelhetetlen létminimum alatt él, egész életében nem lát egy G25 árának megfelelõ összeget. Pocskondiázás helyett körbe lehet nézni, van mit enned, van hol aludnod, napi, mint nap biztonságban járhatsz kellhetsz az utcákon és még élvezeti cikkekre is költhetsz. Tudom nem tûnik soknak, pedig az nagy kincs.... Persze lehet nézegetni sóvárogva nyugatra, de legalább annyit nézegessünk akkor délre és keletre is...mert ott van a valóban nagy szívás.
Emailt írtam nekik még nem jött válasz hogy ennyiért hozzá lehet e jutni!
Ha valaki okosabb nálam ebben(ami nem nehéz)<#crazya>#crazya> ,annak a hozzászólását szívesen veszem!
Üdv mindenkinek!
Az, meg hogy ez az ország ennyire csóró, egy ekkora multi céget nem fog meghatni.
Ott a G27, most pont a G25 átlag árában van.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Akkor marad a Logitech, ha megadja magát. még kb fél év van hátra..
Honda - The Power of Dreams
Pointi koma, má a nyuszi van? Lassan kérek már egy külön szövegdobozt, hogy elférjenek a díszed.... 😄 😛
jó, piros pont... a nyúl legalább fehér és a betûk alá is bemászik 😊
Logitechnél ha valamit gariba cseréltek, akkor utána csak 1 évet adnak? Vagy él az, hogy 1 év a kisker, és +1 a Logitechnél..
Ki lett anno cserélve a G25öm, fél év gari volt még rá. A számlán, amit újra kiállítottak, 2 év van, de kaptam egy garancialevelet is, azon meg már csak 1 év van, ami lejárt szeptemberbe:S
Honda - The Power of Dreams
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
4 éves a MOMO-m, és lassan le szeretném cserélni másfajta kormányra. logitech Driving Force GT-t néztem ki, mint utód, de olvastam olyanról, hogy PC-n nem minden gomb fogható mûködésre errõl kinek mi a véleménye? Milyen kormányokat tudnátok ajánlani, úgy 30 Ft-ig?
De F1-et is tolhatunk ha gondolod, letöltöm majd 😊
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Tehát akár most is tolhatnánk?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
milyen rf moddal tolod?
Mostanra már a wingman GP-t kibeleztem, a paneljét kivettem, beraktam egy kis dobozba, és van egy USB-s pedálom.
Momonak soros a pedálja ha jóltom
És a soros-ps2 átalakító csak pár100FT
Tök vicces, FFB nélkül nyomom most, mert különben elvonási tüneteim lennének, és még középrehúzás sincs így😄
PS2 az a régi egércsatlakozó, ugye?
Nem kellene szétbarmolni a csatit, ha tényleg ps/2-es, csak venni kell egy lengõ aljzatot, és egy soros lengõdugót, és jó összekötni 😄
Onnan tom csak h havernak van egy drága ps2 egere és azt akarta usbsé alakítani, de drága lett volna.