Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MoMo Racing vagy Force ?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nekem 3éve Momo van Rallye-zok vele,és még mindig tök jó.
Egyszer kellett megtakarítani az optikai jeladót.
(azért a köv.G-27 lesz<#eplus2>#eplus2>)
Ja majd el felejtettem: Üdv mindenkinek!
Az a problémám, hogy amikor elindítom a win-t, a kormány alapból csak kb. 240°-on megy, de amúgy 320-ra van állítva. Bemegyek a win játékeszközökhöz, látom is, hogy 320-ra van állítva, kilépek, és már jó is. Tehát csak bekell mennem mindig a játékvezérlõkhöz, és vissza, és jó lesz. Másnál is van ilyen, vagy csak nálam?
Win7-es legújabb DFGT driver van fent, és nem csak ezen a windowson, azóta már többször újra raktam.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
<#vigyor0>#vigyor0>
Hardverker-ben még van 10+ Logitech g25 kormány!Most érkezett!
Aki szeretne még venni,vegyen egyet!
Legjobbakat!
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Ezen elment egy bajnoki futam, így nem cicóztam tovább, férfi vagyok, cselekednem kelett...
szóval hát az asztal hátsó lábához egy gumis cipõfûzõt rögzítettem, aminek a másik végét csak be kell akasztani a kormány rögzítõ lábához a felszereléskor, így az stabil és fasza! <#vigyor0>#vigyor0>
Amúgy nem olyan szar, mint hangzik, de nem is felvágós. A kis kiegészítõkkel (cipõfûzõ, nemrég beszerelt blokkolható székkerekek, más apróságok) 15 másodperc alatt fasza (értsd kényelems és masszív) cockpitté alakítható a dogozó' sarok és ugyan ez vissza is, me' ugye kompromisszumot azt nem kötünk! <#vigyor0>#vigyor0>
Privátba akkor eltudnád küldeni nekem? Nagyon megköszönném!
Na igen a krúzok....... nem voltam már vagy 3/4 éve normális krúzon. A régi arcok eltûntek.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Tolom a TDU-t, és Logitec Driving Force GT-m van vagy 2 hónapja. Ha gondolod, otthonról át tudom küldeni a beállításaimat. Annyit elárulok, hogy én nem szoktam 420 fok felett használni TDU-ban, és nem is tépetem ki a kezembõl a kormányt FFB-vel, különben nem lenne élvezetes a 1,5-2 órás krúz nagyon. 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A második "segíteni"-t "javítani"-ra cserélném, köszönöm. <#vigyor>#vigyor>
Hát akkor talán megpróbálhatnád leírni, hogy mi nem jó vagy mi a fura az irányításban és mi megpróbálunk segíteni, hogy milyen paraméterek állítgatásával lehet ezen jó eséllyes segíteni...
Valaki tolja közületek a tdu-t?
Ha igen milyen kormány beállítást ajánlanátok egy dfgt-hez? Próbálgattam már párat , de nem volt az igazi!
Elõre is köszönöm
Üdv
Falkon