Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optikai jeladó MoMo-n <#fejvakaras>
MoMo Racing vagy Force ?
Falkon
Én azon használom, és tökéletes!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

milk4
Igen.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Fehercsoki
H váltós kormányt szeretnék,G25/27 alatt van ilyen?

Mákvirág
Szerintem túl van misztifikálva ez a jobbnál jobb kormány dolog!
Nekem 3éve Momo van Rallye-zok vele,és még mindig tök jó.
Egyszer kellett megtakarítani az optikai jeladót.
(azért a köv.G-27 lesz<#eplus2>)

Ja majd el felejtettem: Üdv mindenkinek!

Használ valaki win7-et DFGT-vel?
Az a problémám, hogy amikor elindítom a win-t, a kormány alapból csak kb. 240°-on megy, de amúgy 320-ra van állítva. Bemegyek a win játékeszközökhöz, látom is, hogy 320-ra van állítva, kilépek, és már jó is. Tehát csak bekell mennem mindig a játékvezérlõkhöz, és vissza, és jó lesz. Másnál is van ilyen, vagy csak nálam?
Win7-es legújabb DFGT driver van fent, és nem csak ezen a windowson, azóta már többször újra raktam.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

somdav95
woxcomputertõl rendeltem volna g25-t, még fent is volt listán, azthittem ma megérkezik, közbe meg sehol semmi, felhívtam õket h na most mivan ? és közölték velem h õk küldtek e-mailt h elfogyott készletrõl..az nagyszerü, csak én nem kaptam semmilyen e-mailt <#boxer> mindegy, rendeltem máshonnan, hétvégén végre lehet h újra g25 tulaj leszek.. -.-

somdav95
<#eplus2>

bardocz
Persze, és ha 10 évesnél fiatalabb, ugyan olyan õszintén visít 😄
pointer4
Mindegy, luk az luk 😄 😄 😄
Hát sztem azzal inkább fiúkat szedne fel! <#vigyor>

Ombika
Most vettem egyet 36-ert! 😊 CSak el kell mennem erte!

somdav95
Bomba csajokat felszedni vele <#hehe>

pointer4
Jeee, a lényeget csak most értékelem, Menõ a Cockpitem ? 😛
Mehetek vele feszíteni Disco elé? 😄
és sértõdékenyek...

<#vigyor0>

pointer4
<#boxer><#integet2>
r

A menõ cockpit-tel lassan tötymögõ arcok szerintem gyíkok!! <#nevetes1><#vigyor><#vigyor2><#nyes>

Hát azt csakis kizárólag a köridõ dönti el... <#vigyor>

Ez jó!Akkor mi se vagyunk még lemaradva! <#wink>
Sziasztok!

Hardverker-ben még van 10+ Logitech g25 kormány!Most érkezett!
Aki szeretne még venni,vegyen egyet!

Legjobbakat!
symbol
11k Logitech DFP link használt, de hibátlan állapot. csak iracing alatt volt használva, ott sem éjjel-nappal.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Nem te vagy felvágós, hanem én vagyok nem felvágós! Nem ugyan az 😛

Azé' kötöm ki, mert mióta megvan a G25... a verseny hevében volt már hogy a kezembe maradt. Visszatettem, erõsen meghúztam, aztén mégerõsebben (futam közben!), de egy bizonyos kanyarban az én kézierõm és az FFB kombója vhogy mindig letáncoltatta az asztalról (megjegyzem nem sétakocsikázás közben), és utána a futam alatt szinte végig tolnom kellett a kormányt.

Ezen elment egy bajnoki futam, így nem cicóztam tovább, férfi vagyok, cselekednem kelett...

szóval hát az asztal hátsó lábához egy gumis cipõfûzõt rögzítettem, aminek a másik végét csak be kell akasztani a kormány rögzítõ lábához a felszereléskor, így az stabil és fasza! <#vigyor0>

pointer4
Szóval mer van cockpitem, akkor én felvágós vagyok ? 😛 Zegeredjél meg, hogy a pók lakjon benned jól 😛 😛
somdav95
kikötöd a kományod cipõfüzõvel? minek van a rögzítõ füle akkor? vagy lehet h ezt most csak én nem értem.. 😄

G25, nem túl nagy, de azért széles monitor, számítógépasztal, gurulós szék! <#vigyor> és egy cipõfûzõ, amivel kikötöm a kormányom, hogy le ne essen futam közben! 😛

Amúgy nem olyan szar, mint hangzik, de nem is felvágós. A kis kiegészítõkkel (cipõfûzõ, nemrég beszerelt blokkolható székkerekek, más apróságok) 15 másodperc alatt fasza (értsd kényelems és masszív) cockpitté alakítható a dogozó' sarok és ugyan ez vissza is, me' ugye kompromisszumot azt nem kötünk! <#vigyor0>

Falkon
Szia Roger!

Privátba akkor eltudnád küldeni nekem? Nagyon megköszönném!
Na igen a krúzok....... nem voltam már vagy 3/4 éve normális krúzon. A régi arcok eltûntek.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
Az a baj , hogy ott se élnek már 😄

laci 700
Csá! TDU topikban nem tudnak segíteni? Meg kb egy éve volt beszúrva egy kép, hogy mi az ideális beállítás.<#vigyor3>

Roger6
Szia Falkon!

Tolom a TDU-t, és Logitec Driving Force GT-m van vagy 2 hónapja. Ha gondolod, otthonról át tudom küldeni a beállításaimat. Annyit elárulok, hogy én nem szoktam 420 fok felett használni TDU-ban, és nem is tépetem ki a kezembõl a kormányt FFB-vel, különben nem lenne élvezetes a 1,5-2 órás krúz nagyon. 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Kolléga!Magának milyen kormánya és cocpite van!Pointer-t tudom,de a te "felszereléseddel" nem vagyok tisztába,és pusztán kiváncsi lennék!<#wink>
pointer4
Szerintem a TDU topicban jobban tudnának segíteni, ott próbáltad?
pointer4
Az nem így megy, én csak rombolni tudok 😄
Tisztelt Szerkesztõ úr!

A második "segíteni"-t "javítani"-ra cserélném, köszönöm. <#vigyor>

"Természetesen átnéztem! Sokkal többre nem mentem." hát ez most kit/mit minõsít? (csak viccelek <#vigyor>)

Hát akkor talán megpróbálhatnád leírni, hogy mi nem jó vagy mi a fura az irányításban és mi megpróbálunk segíteni, hogy milyen paraméterek állítgatásával lehet ezen jó eséllyes segíteni...

Falkon
Természetesen átnéztem! Sokkal többre nem mentem. Gondoltam a tapasztalat jobb!

bosco05
TDU árkád, sokra nem megy vele, de azért egy próbát megér
Fogalmam sincs, hogy a TDU irányítás mennyire hiteles, vagy valósághû, de talán hasznos lenne, ha átfutnád a fenti bannerban szereplõ (bár ugyan kicsit eldugva) Kormány Kalauz beállításokra vonatkozó részét...

Falkon
Sziasztok!
Valaki tolja közületek a tdu-t?
Ha igen milyen kormány beállítást ajánlanátok egy dfgt-hez? Próbálgattam már párat , de nem volt az igazi!

Elõre is köszönöm
Üdv
Falkon

oksa. köszi a segítséget.
bardocz
Ha az F1-es modokat nézem, akkor akár ki is kapcsolhatod😄 Neked kell érezned, állítsd olyan erõsre, hogy egy versenyt végig tudj menni izomláz nélkül😉
rft 2009-es modról van szó, rfactorra ugye. és only alacsony kipörgésgátlóval megyek. mit ajánlasz milyen értékekkel próbálkozzak? dfgt-m van.
bardocz
Pont, hogy gyorsít. Jobban érzed a kocsit. Igaz ha sínautóról van szó, akkor nem sokat számít, de csúszkálósabb autónál nagyon sokat.
sziasztok. egy olyan kérdésem lenne, hogy az ffb használata alacsony értékeken, mondjuk 30-40% körül nagyon sokat lassít a köridõkön? Elõre is köszi: Tamás
pointer4
GTR2-höz és
rFactor-hoz G27 ledsor plugin 😄
pointer4
Cockpit topicban volt már róla szó. Bele kellene lesni. Bár itt is lehet még új ötlet.
Norbi1990
Valaki erre valami megoldás?
Ombika
iPhone :-)

pointer4
Alma 😛