Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Nem tudom😊 De sokan írták hogy vesznek,csak itt,akkor még máshonnan is ki tudja mennyien😊 Gyakorlatilag mennyi haszna van a 3 pedálnak és a H váltónak?Nagyon tetszik,de lehet hogy annyira nem használnám.

arty
gondolod sokan vesznek 40 ezerért kormányt manapság? 😄

Forza.

Fehercsoki
Mindenki azt írja vesz onnan,mégis azt írják hogy jó sok van még😄

somdav95
hardverker.

Fehercsoki
Szerintetek melyik webshopból éri meg legjobban most g25-t rendelni?Az a baj raktárkészlet sok helyen ki sincs írva.

Üdv. Én hirdetem a mastersen. Irom ide is, h eladó. Megbizható kézböl régi szimes vagyok. 14e.az ára fix. Squash labdával a pedál tökéletes pl. iracinghez vagy más szimekhez is. Nem hiszem, h sokáig fogom árulni ugyhogy akinek kell irjon. Üdv.

bosco05
Több mint egy éve van DFGT-m, rallyzom vele napi szinten, emelett ow-zom, túraautózom rFactorban, mostanában WTCC race07-el, de még IL2 Sturmovikoztam is vele, szóval kínozva van rendesen és semmi de semmi baja. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Hali, felejtsd el a Momo-t, a DFP mindenben veri és nem is az az elromlós fajta (nekem egy 2 éven hát hazsnált példány áll a szekrényben, hibátlanul)

Íme egy használt 14 rongyért: Eladó DFP

Ha meg mindenképen új kell, akkor 20-ért DFGT, bõven megéri azt a kis plusz pénzt, ebben biztos lehetsz.

Roger6
Na ez a beszéd! <#eljen><#phone>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Versace21
Ne is mond,most minden este inkább jól berugok,áthivok egy buxát hogy ne gondoljak a kicsikémre<#pias><#law>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Roger6
Ez számodra egy rendkívül hosszú hétvége lesz, úgy érzem. <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Versace21
Áhhhhh:S Most hivtak hogy tegnap kerestek elvileg 3*,de nem voltam elérhetõ..Úgy hogy csak hétfõn érkezik meg...<#gunyos1>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Fehercsoki
Ha hétfõn még lesz,akkor én is leadom a rendelésem😊

Versace21
Jó,végül csak berugtam😄
Látom már,csak késö<#worship>
Akkor valószinü ma már hozzák<#pias>

pointer4
Hát ez akkor mi a bánatot jelent?
"Átvétel módja: DPD Futárszolgálat "
Versace21
EZEN EGY SZÓVAL SINCS HOGY KIHOZZÁK,MOST AKKOR NEKEM KELL BEMENNEM??<#wow1><#dumcsi>

FOGLALÁS ÉRTESÍTÕ
Dátum: 2010.05.13. 14:44:41

Tisztelt Partnerünk! Ez egy automatikus levél, mely a rendelése állapotáról tájékoztatja Önt.
Ha a termék neve mögött a ”Raktáron” szó szerepel, akkor a termék megérkezett, elvihetõ boltunkból,
a dátum pedig a termék várható érkezési idõpontjáról tájékoztat.

Megrendelõ adatai:Név: ****
Telefon:***
Szállítási cím: ***.
Számlázási cím: ***
Átvétel módja: DPD Futárszolgálat

Megjegyzés
nem elérhetõ 05.12.
* a megjelölt termékek árai 2010.05.13.-n módosultak.

Foglalt termékekTermék Egységár Foglalva Státusz
Kormány Logitech G25 Racing Wheel 32.500 Ft. 1 db Raktáron
Csomagküldési díj * 1.350 Ft. 1 db Raktáron

Foglalás összértéke
Nettó: 33.850 Ft.
Bruttó: 42.312 Ft.

-------------------------------------------------
Üdvözlettel: HardverKER Online Kft.

menj el berugni és amikor hazaérsz akkor próbáld ki a kormányt

SrAta
nekemisezvan és csak ajánlom!

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

pointer4
Momo
Hello mindenki valaki ajánlana nekem egy kormányt amihez van pedál is , normális méretû a kormányon van váltó , lehetõleg Force Feedback is legyen rajta és max 16 - 17 ezer .

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Versace21
Köszi a válaszod,remélem holnap este nem kell berugnom,és itthon el leszek vele😄D

somdav95
nyugi, jelentkezni fognak.. Elvannak havazva, természetes egy cégnél ..

Versace21
Nekem csak ezt küldték,és azóta nem is hivott senki:S
Vajon holnapra meg jön?<#szomoru1>

Tisztelt *****
Köszönjük megrendelését, kollegánk hamarosan jelentkezik a rendelés egyeztetése ügyében!

MEGRENDELÉS
Dátum: 2010.05.13. 14:44

Megrendelõ adataiNév: *****
Átvétel módja: Futár (DPD)
Megjegyzés (átvétel):

Megjegyzés

Megrendelt tételektörzs id mennyiség megnevezés egységár össz ár
2047 1 db Kormány Logitech G25 Racing (PS3/PC) 32 500 Ft 32 500 Ft

Megrendelés összértéke
Nettó: 32 500 Ft
Bruttó: 40 625 F

bardocz
Nekem logitech nem küldött dfgt-t :\ Majd holnap felhívom õket, ma már nem.
Ünnepien telt, mint a hálaadási pulyka? <#vigyor>

somdav95
1 óra múlva hívtak. Kiküldték e-mailbe a számlát és a garancia levelet is. másnap ( vagyis ma ) délután kettõre pedig ittvolt a kormány.

pointer4
Szövegértelmezés egyes 😊 Jöjjön legközelebb 😊
milk4
Én úgy értelmezt ezt a kérdést,hogy:a G25/27 H-váltós kormány?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

pointer4
Nem vagyok dagi, csak ünnepien telt, meg erõs a csontozatom 😄 😄
Amúgy nem azt mondta, hogy olcsóbb, hanem hogy alatta van, akár kategóriára is érthetõ, vagy eladási adatokra. 😛
Versace21
Meg is rendeltem,jött visszaigazoló email,mikor vették fel veled a kapcsolatot?

Ez volt Fehércsoki kérdése:
"H váltós kormányt szeretnék, G25/27 alatt van ilyen?"

Erre te azt mondtad, hogy: "Igen"

És mi itt azt várjuk itt epekedve, hogy ugyan áruld már el, hogy melyik az a kormány, ami olcsóbb mint a G25 és van hozzá H-váltó... azóta nem eszem, nem alszom és még Pointi is itt cikiz, amikor a vidijén meg láttam, hogy Õ meg dagi <#bee1>

somdav95
hardverkernél 40, és másnapra szállítják ( már megjött 😊 )

Encore
Az én gondom is hasonló, vettem egy dfgt-t és win7 alatt minden gép bekapcsolás vagy újraindítás után, ki kell húznom az usb-bõl és újra visszadugni máskülönben valami elállítódik, vagy nem reagál a gáz és fék vagy nem annyit fordul a kormány amennyit kéne, stb.... Legújabb driver van fent és persze próbálgattam másik USB bementeket is....
bosco05
<#banplz>
Norbi1990
Az mellette van nem? 😄
milk4
Nem értem a kérdésedet.

ajem kisa
pointer4
Hát ha te ezt nem tudod, hehh, hát meg vagyok rökönyödve, cöhh. A kalauz mester, és fogggalma sincs a piacon lévõ kormányokról. Höhh, hehh, ezt az inkompetenciát.... hehh, én meg még felnéztem rá...<#wow2><#wilting>
Fehercsoki
Az engem is érdekelen😄 Ha van olcsóbban akkor jó az is.

Na de nem árultad el, hogy melyik korminak van H váltója a G25 alatt?

milk4
Akkor ne habozz!!!Vigyed amíg lehet! Lejjebb nem fog menni az ára!

Hát ennyiért azért még ne vagdosd szét!

Próbáld meg másik gépen, és más verziós driverekkel is...

Akko' viszont gyorsan intézd, amíg még van!

Fehercsoki
Hát igen,de én nagyon szeretnék H váltósat és 3 pedálosat!G25 meg egész jó bár a 40k ft sem olyan kevés azért!

Sokat ne gondolkozz rajta, mert pár nap és már nem lesz G25 pápá <#wave>, az utolsó készletek menni ki valószínüleg ebben a hónapban. A legokosoabb vétel most a DFGT 20-ért, és az hogy a G25 tényleg megéri-e ehhez képest a dupláját, azt már mindenkinek saját magának kell eldöntenie, mert racionálisan nem lehet.

Ja, egyébkén Milk szerintem csak hatásszünetet tart, mindenestre jól csinálja azt meg kell hagyni, mert már engem is érdekel... <#wink>

... a választól meg már elõre félek! <#vigyor>

Fehercsoki
Újan,kb. ebben már a kiszállítás is benne van!Nagyon jó kormány,szóval akkor csapjak le rá?Vagy megy még lentebb az ára?

Akkor az enyém hibás.
Ezért még nem küldöm vissza 😊
Amúgy Logitechnek kellene reklamálni, vagy ahol vettem?
Ha loginak, akkor a kábellevágós-elküldõs módszer még létezik?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

milk4
G25 váltója H és szekvenciális-t tud.
G27 váltója CSAK H-t tud.

#9399:G27-hez hasonlítva jó.(Ha nem használtan akarod megvenni)

ajem kisa
A 27-ben nemcsak szekv.váltó van?

Fehercsoki
És melyik az?😄 Egyébként találtam g25t 40 ezerért,szerintetek jó vétel lenne?