15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#10578 Hello!nem tud valaki Logitech G25 tipusú kormányt?érdekelne nem nagyon találtam sehol tudom nem gyártják már...Használtat fel lehet lelni valahol? -
#10577 Én nem tippelek, tudom, hogy már úton van neki az új XD
A momo-nak is 24V 0.75A. Nem spórolás miatt könnyebb, ennyit fejlődhetett a gyártástechnológia kínában, az adapterrészlegen. :) -
#10576 Nincs bennük már semmi, az egész félvezetőkkel van megoldva. :) -
#10575 én nem azt mondtam de új adaptert küldenek.. -
#10574 megnéztem a DFGT-nél ez van:
Driving Force GT 190211-A030 24V .75A
ehhez képest nálam meg ez:
Driving Force GT 190211-A130 24V .75A
összehasonlítottam a DFP és a DFGT adaptert utóbbi a könnyebb súlyú érzékelhetően..kispórólták a rezet? ;) -
#10573 Küldenek neki egy új kormányt :D -
#10572 gari van? ha van hívd a logitechet.. -
Maci23 #10571 Nah szóval 24V / 1.75 A a táp ami kell!
És elszállt azért kellene ,nem erősítés,hanem működés szempontjából kellene! -
#10570 Lehet, gyengének érzi az FFB-t és egy erősebb táppal próbál javítani a dolgon. -
#10569 Ha ilyen kell a G27-hez, akkor tuti nem egyforma, mert a G25-hez 24V 1A-kell.
Viszont 25V-os tápegységet még a büdös életben nem láttam. -
Maci23 #10568 Sziasztok!
Logitech g27-hez keresek tápot!Gondolom a g25-é is jó!Vagy tud valaki esetlek ötletet hol lehet venni! 25volt 1,75amper!
Köszöntem! -
#10567 vévévé.logitech.hu........... -
#10566 Nekem g25 kormányhoz kéne a legfrisebb szoftver,tudtok segiteni linkben?Köszönöm -
Richeee #10565 hát szétszedtem :$ :D és ezért kéne segítség hogy honnan tudok beszerezni infra vörös vevő egységet :) -
#10564 Tuningoltad vagy miert?! :) -
#10563 Logitech nem javít semmit Mo-n! -
RYO21 #10562 Van egy régi Genius SpeedWheel 3 kormányom, és egy kicsit át szeretném alakítani. Mivel nincs benne FF ezért, eléggé szarul van megoldva. Mintha rugók fordítanák vissza a kormányt. Nemtudom, hogy szét szedhetem-e a belsejét, h kiszedjem ezeket, mert attólfélek, hogy elqrom a potmétert. Próbálkozott már valaki hasonlóval? -
Richeee #10561 hát már szétszedtem azért nincs rá gari,egyébként lenne... :D de hála istennek találtam 4 lábú infravevő szenzort,már csak le kell hoznia a postásbácsinak és remélem rendben lesz :) -
#10560 G27-re nincs gari, mi az lopott a cucc?! :) -
#10559 Online:
http://www.hqelektronik.hu/fooldal.html
http://www.hestore.hu/
Telefonos:
http://www.arwill.hu/
http://www.elektrokontha.hu/ -
Richeee #10558 esetleg tudsz linket dobni lyan oldalrol? én kerestem de nem találtam sajnos...:( -
#10557 Sehol, esetleg a rajta lévő alkatrészek beszerezhetőek, alkatrész boltokban. -
Richeee #10556 nincs... ezért kérdezem :) hát már volt szétszedve,tipikus g25ből átmentet hibája van :) -
#10555 gari,esetleg? -
Richeee #10554 sziasztok,segitséget szeretnék kérni abban,hogy a g27-esembe szétment az infravörös vevő egység,és olyat honnan lehet venni? vagy esetleg egybe lapkát lehet-e valahol kapni? -
#10553 A rohadék, mindjárt törlöm is, itten szét OFF-ol :D -
Szabi1991 #10552 -
#10551 Semmi gond, legfeljebb majd töröltetjük a házigazdával.
Egyébként jó, hogy ezeket leírtad, én például valami sokkal bonyolultabb megoldásra gondoltam, jó tisztába lenni az ilyenekkel. (értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja? :)) -
#10550 A potméter úgy van felfogatva. hogy a pedál se minimumra, se maximumra nem hajtja ki a forgópotit. Csak valahol az eleje felé kezdődik, és a vége előtt koppan le a pedál. nagyon nehéz lenne olyan mechanikát készíteni, amit az uccsó millimétertől a legelsőig eltekeri a potit, nem beszélve arról, hogy így könnyű lenne tönkretenni, ha nagyon megtaposná valaki a műanyag pedált.
A poti csak feszültség osztóként működik ebben a bekötésben, és az elektronika megjegyzi újraindítás után a minimumot, és a maximumot, majd e két pont közötti állapotot osztja fel mondjuk 1024 lépcsőfokra, és érzékeli a nyomogatást.
Ha újraindul minden, akkor a kormány elektronikája elfelejt mindent, ami korábban történt. És benyomatlanul áll a pedál elvileg a földön, itt már kalibrálva is van a minimum. Majd ha nyomsz rajta 3 mm-ert, és nem tovább, akkor az lesz a full gázállás. Ha túl nyomod ennél akkor mindig átkalibrálódik.
Akkor van nagy probléma, ha mozog a poti (MOMO pedálprobléma). És az össze vissza mozgó potmétert egyszer sikerül elforgatni maxra, másszor nem. Illetve, ha felengedni sem sikerül teljesen, a poti mozgolódása végett.
Viszont legelső bekapcsolásnál már hallottam ilyet, hogy hülyeségeket csinál másnál is. Azóta sem jeleztek vissza, hogy gond lenne vele.
Na bocsi a szófosásért :D
-
#10549 Jah látom már megoldodott.Akkor tárgytalan az elözö,mindenesetre érdekes,h megoldotta az áramtalanitás. -
#10548 Nekem is ilyen van,hál istennek nincs vele baj,de tudtam mikor megvettem,h ez a nyügjük a DFGT-knek.
Játékokban 5% holtjáték a fékre azt kalap kabát.Nincs olyan játék amiben ne lehetne állitani ezt.
Gariztatni felesleges,mert valószinü ugyanolyat kapsz.
Esetleg probálkozz legujjabb driverrel,vagy másik OS-sel.Nekem Win7 64 bit-em van,lehet h az XP rosszul ismeri fel a pedált.Bár elég hülyén hangzik,de ki tudja. -
Anonymus20 #10547 Érdekes. De gondolom ebben a 15 napban nincs benne a szállítás, csak az az idő, amennyit a javítóban töltött. Mondjuk ezt nem is tudtam, hogy van ilyen korlát a garihoz, de így utólag mit lehet csinálni, semmit, de nem is akarok már -
#10546 Ha nem adnak cserekészüléket, akkor 15 napjuk van a javításra, ha adnak akkor 30 nap. Ha tullépik a javítási határidõt, akkor készülék csere azonnal, vagy pénz vissza és viszlát. -
Anonymus20 #10545 Én ugyanezzel vittem el gariztatni, 4 hetet ültek rajta, majd azt mondták kicserélték a pedált, mikor megkaptam már azt mondták, hogy megjavították. Az eladót amikor az első hétben kérdeztem, hogy mivan a kormánnyal, azt mondták kiröhögték. Szép világban élünk. Azt hittem azért van a gari, ha valami bármilyen hibás, azt szó nélkül megjavítsák. Bravó. Végülis megcsinálták... -
Szabi1991 #10544 ez volt a megoldás, köszi
így utólag nem is értem, hogy miért nem próbáltam még -
Szabi1991 #10543 ehh.. tegnap kaptam garira, hollandoktól.. :D -
#10542 Lehet mozog a fékpedál potija. Lehet csak egyszeri probléma.
Próbáléd meg kihúzni a 220ból, az usb-ből, gép restart, majd újra benyomkodni a pedálokat. -
#10541 Sajnos ilyen probléma miatt kellett nekem is gariztatom a zsír új DFGT-met. Ráadásul a hülye fejemmel, akkor visszavittem a boltba ahol vettem és ők meg 2 hétig ültek rajta mire kinyögték, hogy csere, de persze másik már nem volt, úgyhogy visszaadták a pénzem.
(Még szerencse a szerencsétlenségben, hogy találtam egy másik helyet ahol olcsóbban meg tudtam venni :D) -
Sponnyabob #10540 Próbáltad már újra kalibrálni a kormányt? Esetleg ha ha nagyon zavar ami érthető akkor próbáld meg gariztatni. Vagy telepítsd újra a drivet bár nem valószínű hogy ott van a baj. -
Szabi1991 #10539 hali, nem lehet valahol "globálisan holtjátékot rakni" a fékpedálra ? :S
1napos új kormánynál, ha benyomom a féket, majd elengedem, 2%-ra "befog" a fék ha hozzá se érek.. így pl. TDU2-ben elindulni se tudok :o