Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Íme egy használt 14 rongyért: Eladó DFP
Ha meg mindenképen új kell, akkor 20-ért DFGT, bõven megéri azt a kis plusz pénzt, ebben biztos lehetsz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Látom már,csak késö<#worship>#worship>
Akkor valószinü ma már hozzák<#pias>#pias>
FOGLALÁS ÉRTESÍTÕ
Dátum: 2010.05.13. 14:44:41
Tisztelt Partnerünk! Ez egy automatikus levél, mely a rendelése állapotáról tájékoztatja Önt.
Ha a termék neve mögött a ”Raktáron” szó szerepel, akkor a termék megérkezett, elvihetõ boltunkból,
a dátum pedig a termék várható érkezési idõpontjáról tájékoztat.
Megrendelõ adatai:Név: ****
Telefon:***
Szállítási cím: ***.
Számlázási cím: ***
Átvétel módja: DPD Futárszolgálat
Megjegyzés
nem elérhetõ 05.12.
* a megjelölt termékek árai 2010.05.13.-n módosultak.
Foglalt termékekTermék Egységár Foglalva Státusz
Kormány Logitech G25 Racing Wheel 32.500 Ft. 1 db Raktáron
Csomagküldési díj * 1.350 Ft. 1 db Raktáron
Foglalás összértéke
Nettó: 33.850 Ft.
Bruttó: 42.312 Ft.
-------------------------------------------------
Üdvözlettel: HardverKER Online Kft.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Vajon holnapra meg jön?<#szomoru1>#szomoru1>
Tisztelt *****
Köszönjük megrendelését, kollegánk hamarosan jelentkezik a rendelés egyeztetése ügyében!
MEGRENDELÉS
Dátum: 2010.05.13. 14:44
Megrendelõ adataiNév: *****
Átvétel módja: Futár (DPD)
Megjegyzés (átvétel):
Megjegyzés
Megrendelt tételektörzs id mennyiség megnevezés egységár össz ár
2047 1 db Kormány Logitech G25 Racing (PS3/PC) 32 500 Ft 32 500 Ft
Megrendelés összértéke
Nettó: 32 500 Ft
Bruttó: 40 625 F
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Amúgy nem azt mondta, hogy olcsóbb, hanem hogy alatta van, akár kategóriára is érthetõ, vagy eladási adatokra. 😛
"H váltós kormányt szeretnék, G25/27 alatt van ilyen?"
Erre te azt mondtad, hogy: "Igen"
És mi itt azt várjuk itt epekedve, hogy ugyan áruld már el, hogy melyik az a kormány, ami olcsóbb mint a G25 és van hozzá H-váltó... azóta nem eszem, nem alszom és még Pointi is itt cikiz, amikor a vidijén meg láttam, hogy Õ meg dagi <#bee1>#bee1>
Próbáld meg másik gépen, és más verziós driverekkel is...
Ja, egyébkén Milk szerintem csak hatásszünetet tart, mindenestre jól csinálja azt meg kell hagyni, mert már engem is érdekel... <#wink>#wink>
... a választól meg már elõre félek! <#vigyor>#vigyor>
Ezért még nem küldöm vissza 😊
Amúgy Logitechnek kellene reklamálni, vagy ahol vettem?
Ha loginak, akkor a kábellevágós-elküldõs módszer még létezik?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
G27 váltója CSAK H-t tud.
#9399:G27-hez hasonlítva jó.(Ha nem használtan akarod megvenni)