15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#10618 Annyiért DFGT-t. Momo az gázos lehet hosszú távon. -
lviktor #10617 Sziasztok! Szeretnék venni egy megbízható, minőségi középkategóriás kormányt max. 30.000-ért. Elég sokat megnéztem már, teszteket olvastam, de nem tudok dönteni. Először a Logitech MOMO-ra gondoltam, de sok helyen, sokan panaszkodtak a pedálok megbízhatóságára. Kíváncsi lennék ki mit ajánlana tapasztalatai alapján. Köszönöm a segítséget.
Üdv:Viktor -
#10616 Így akartam...
-
#10615 Sziasztok!
Gondoltam megmutatom én is hogy milyen szimulátorom van... Ez a legelső kreálásom, szóval ugy tessék ránézni :P Most dolgozok az új H-váltón. Kuplung van, kézifék volt, de sikerült letörnöm... :D Műanyagból volt... A váz az eladó a pedálsorral együtt, mind a 3 pedálban benne van a potméter, csak rá kell kötni amit rá kell... Akit érdekel az írjon!Ülés
Ülés -
#10614 Koszi, hazamegyek kiprobalom. -
Szabi1991 #10613 -
#10612 Már csak 9%, még párszor megcsinálom, és jó lesz -
#10611 Húzd ki a konektorból meg vissza. Ez állítólag segített pár embernél :) -
#10610 Tökjó, alapból 10%-ig be van nyomva a gázpedálom...DFGT. -
#10609 Gstylet kérdezd..neki még a gariban kapott másik új EX is ilyen volt aztán vette a G25-öt. -
Szabi1991 #10608 az enyém nem húz balra, az más kérdés hogy behalt a váltó meg a fékpedál :D -
#10607 aztán majd ne csodálkozz ha fura dolgokat tesz a kormány egyenesben..pl. balra húz. -
#10606 Nem, csak páran bekerültek a zárt bétára!
Amúgy gyere ide! -
Maci23 #10605 Szaisztok!
Kijött már a TDU 2? Csak mert valaki említette itt hogy azzal játtszik! -
#10604 -
#10603 Én még nem hallottam rosszat róla , utána olvastam szim. fórumokon . Ja , és az ára is baráti... -
#10602 Sztem nem véletlenül nincs ez elterjedve. -
#10601 Jó az ára és egész komoly darab:
-
#10600 Igen, talán elég lehet EX is kezdésnek, bár engem zavart a kis kormányszög. -
Bostax #10599 Hmm, nem is rossz EX kormány, szerintem kezdőnek ez lesz az ideális választás és még árban is jo :) -
#10598 Ezt olvasd el:
Kormány Kalauz -
Bostax #10597 Most néztem meg jobban egy Logitech Formula FX és EX. Ezek mennyire strapabíró cuccok? mert árba jo lenne nekem. -
#10596 Itt nézz körül. -
Bostax #10595 Amugy Pesten van olyan üzletlánc amelyik árulja DFGT-t, vagy hol lehet beszerezni, mert logitech oldalán elég borsos ára van. -
Bostax #10594 Rendben, akkor visszaviszem és keresek ilyen Logitech DFGT-t, és köszönöm a segítséget. -
#10593 TDU 2-höz a jelenlegi fizikával a kormány halál felesleges, sőt, ront a játékélményen. Egyébként igen, Logitech DFGT a legjobb (én pont 20 rongyért vettem akcióban tavaly). -
#10592 Talán itt írnak okosat, -
#10591 én is dfgt-n gondolkoztam de ,felment az ára 20ért tuti jó választás de 34-ért szerinzem sok én ezen gondolkozom most---> Thrustmaster RGT Force Feedback Pro Clutch Edition 20 k körül van.Van valakinek tapasztalata a kormánnyal kapcsolatba? -
#10590 hihetetlen ;) -
Sponnyabob #10589 Én a nyáron jutottam hozzá egy vadonat újhoz 21k-ért azóta is örülök neki mint majom a farkának :DD -
Szabi1991 #10588 34ezerért :/
(viszont tényleg megéri az árát, nekem is ien van, TDU 1-2, rfactor tökéletes vele :) -
#10587 Logitech Driving Force GT Legjobb! -
#10586 Nem, nem kötelesek, de MM megteszi, csak legyen meg fullosan a csomagolás. -
Bostax #10585 Meg még azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok ajánlani valami jó kormányt olyan 20e Ft körül? -
Bostax #10584 Oké köszönöm a tanácsot, énis erre gondoltam, hogy visszaviszem mert azt hiszem 3 napig kötelesek visszavenni és visszafizetni. -
Solt #10583 Akkor tudtunk volna segíteni, ha azelőtt kérdezel, mielőtt vásárolsz... :(
Ha mondjuk MM-ben vetted, akkor vidd vissza valami hülye indokkal... -
#10582 nem kellett volna ezt venni :| -
Bostax #10581 Helló!
Az lenne a kérdésem,hogy most vettem egy speedlink kormányt,nem valami márkás mert még kezdő vagyok ilyen téren, de pl Test drive unlimitidben vagy rfactorban is a pedálokat nem is érzékeli meg a váltokat sem és nem tudom mit kéne vele csinálni, drivert már föltettem.
Ha valaki tudna segiteni megköszönném. -
#10580 Nekem kellene help, megjelent az új SLIPro Manager, de nekem a régi kellene, letöröltem.
v0.94d18c
Valami ilyesmi a file neve: SLIProMgr_094d18c.rar
iRacing, RaceOn, STCC, GTR2, GTREvo LFS -hez is ez való. -
Angyisz #10579 Sziasztok !
Adott egy Logitech DFP kormány PS3-on használva, ma a bal oldali led kialudt és újra indítás után sem javult a helyzet valamint az alatta lévő irányválasztó kereszt sem működik minden más igen. Az irányválasztó kereszt viszont játék közbrn fontos lenne menü, stb.
Aki találkozott hasonló problémával kérem segítsen megoldani, köszi.