Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És még ezt is lehet korrekt módon intézni, hogy amikor megjön az egyik, akkor szólsz a másiknak, hogy már nem aktuális a dolog. Jelen piaci helyzetben az áru meg nem fog rajtuk maradni, szóval senki sem járt pórul... legalábbis nem jobban, mint megérdemelte, akkor meg lehet el kéne gondolkozniuk azon, hogy nem a legjobb a jelenlegi ügyfélkezelési hozzáállásuk... <#miaz>#miaz>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem lehet öket soha elérni telón,vagy nagyon ritka az ha felveszi valaki.Olvass csak a cégrõl a véleményeket.
Azt a levelet egy napra rá kaptam,és azután még egyet a számla kiállitásárol.Holnap hivni fognak téged, biztos vagyok benne!
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Holnap reggel felhívod a boltot és megkérdezed. Ha nincs, akkor rendelsz máshonnan. Ennyi.
Itt ezen senki nem fog tudni segíteni.
Dátum: 2010.05.13. 14:44:41
Tisztelt Partnerünk! Ez egy automatikus levél, mely a rendelése állapotáról tájékoztatja Önt.
Ha a termék neve mögött a �aktáron�szó szerepel, akkor a termék megérkezett, elvihetõ boltunkból,
a dátum pedig a termék várható érkezési idõpontjáról tájékoztat.
Megrendelõ adatai:Név: ****
Telefon:***
Szállítási cím: ***.
Számlázási cím: ***
Átvétel módja: DPD Futárszolgálat
Megjegyzés
nem elérhetõ 05.12.
* a megjelölt termékek árai 2010.05.13.-n módosultak.
Foglalt termékekTermék Egységár Foglalva Státusz
Kormány Logitech G25 Racing Wheel 32.500 Ft. 1 db Raktáron
Csomagküldési díj * 1.350 Ft. 1 db Raktáron
Foglalás összértéke
Nettó: 33.850 Ft.
Bruttó: 42.312 Ft. "
Ezt a levelet mikor kaptad?Mert nekem ilyen nem jött,csak olyan amit elõtte írtál be!
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
13E
ezek a fix. árak
sõt, bevallom a GTR EVO-val publik szerveren már multiztam is párszor - mert megengedõbb, mint egy rfactor, jobban illik a képességeimhez.
Forza.
Forza.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Ha valaki tud, szóljon.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
gyóó ez-a G-25? látom az ára barátságos most
momo-m van jelenleg, váltsak most vagy nyuzzam még ezt ?
esetleg haszáltba lehet szerezni?
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
Forza.
rfactor meg race07nél úgy szokták, hogy kikapcsolják a kormány kereket, és akkor a kormányodat látod csak 😄
Ugyanitt használt Logitech DFP tökéletes állapotban eladó
73000 Ft.
14000 Ft.
rFactor modok, amik jók: link
(pl. TDU, GTL, rfactor - imádom a H-t és a 3 pedált. Dirt2-ben nem használom.)
Ha megengedheted magadnak, ne vegyél mást.
Forza.