Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg szerdán jön a DFGT, legalábbis UPS ezt mondja.
Letesztelném szívesen, csak félek hogy beleszeretnék 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
DFGT meg isten nekem, nagyobb a kormány mérete, mint a G25-nek, és ez iszonyatosan tetszik. 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
A 8-14e Ft kategóriában (ha nem akar, az ember használt DFP-ét venni, ami nagyon jó vétel szintén) érdemes megnézni a Saitek-eket is... nem olyan ütõs a formaterv, de amit tudnak, azt biztosan tudják.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Amúgy te meg ígértél nekem egy kormány beállítást nem? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Beírod youtube-re, hogy G25 H shifter, aztán válogass. Van egy csomó videó róla. Továbbá infót találsz róla, ha rákattintasz a piros nagy bötükkel írt "Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz+" feliratra. Rükvercbe milyen berakni? Ezt most ugye nem komolyan kérdezted? Ez nem olyan, mint a sima sex meg az anál, itt csak berakod, és kész.<#vigyor3>#vigyor3>
Ezalatt értem : Mennyire pontos, mennyire erõsen húzza vissza középre, rükvercbe milyen berakni.
Amúgy Sziasztok!
Mindenkinek grat. az új kormányhoz!