Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Hihi.
Külsõ nézetbõl kormányzik <#banplz>
Vagy az csak egy kép XD
pointer4
Kollega találta: 😄

arty
ezzel a "jelenséggel" majdnem minden momo-s találkozott már 😊 szedd szét, csináld meg azt a bizonyos javítást... lehet, hogy egy idõre segít.

mozso féle fix

Forza.

pointer4
Pontosabban mozog a poti, le is kell rögzíteni.
Pedig azzal van a baj, tisztítsd ki fújd be valami jóféle spray-el, tipikus MoMo Racing pedál hiba.
Szevasztok segítségeteket kérném! Van egy olyan problémám Logitech Momo kormánnyal hogy idõközönként a gázpedál csak kb 70-75%-ra megy fel akárhogy állok a pedálon. Akármit is csinálok újra csatlakoztatom a pedált a kormányhoz, ütöm, verem, lötyögtetem semmi nem változik csak ha kihúzom az USB-t és visszadugom a gépbe akkor javul meg. Nem hinném hogy az pedálban lévõ érzékelõvel lenne a gond mert akkor az USB újracsatlakoztatás után nem kéne megjavulnia csak úgy. Már megnéztem a legújabb drivert azzal se lett jobb a helyzet most megnéztem driver nélkül is úgy bírta 3napot utána megint elõjött ez a hiba és fogalmam sincs hogy mi hozza ki, mi okozhatja. A hiba elõjön a legtöbb szimulátor alatt Race, GTR, rF. LFS alatt még nem jött elõ. Mi lehet a baj? <#wow1>

\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"

Fehercsoki
Jól látom hogy az egérre rá van kötve,és tulajdonképpen az egeret mozgatja?😄 Ötletes😊

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

bardocz
Tökjó, felkelek, merthogy elvileg van valami suliban, bemegyek, semmi, gondolom akkor elmegyek hervisbe squashlabdáért, odaérek 8:45 körül, a szemetek 10kor nyitnak😄
arty
Ó, nem pár emberrõl van/lesz itt szó. Nem ez lenne az elsõ cég, aki szigorit a szupporton magyarországon a mentalitásunk miatt 😊

Mind1, nem offolok tovább - csak szerintem kár, hogy ilyenek vagyunk, a gennyebb cégeknél meg sirunk, h mért kezelnek minket balkánként ...

Forza.

bardocz
Szerintem most nem pár ember kapott több dolgot a kelleténél.
bardocz
Nem.
Ellenben evo-val egyenesben marha hangos a kormány, meg úgy amúgy is, megszoktam a fanatec némaságát😄
somdav95
Hidd el, ilyen pár ember miatt nem lesz..

arty
félreértettél: arról a listáról huznak le minket, ahol európai szinvonalu ügyinézést folytatnak 😊

ettõl még lehet majd logi terméket kapni ...csak aztán mehetsz vitázni a szintén magyar boltossal, hogy márpedig rendeltetésszerûen használtad, meg 45 nap után ugyan legyen már kész a garis javitáson levõ kormány... stb 😊

Forza.

somdav95
#9580: multi, nem érdekli.. pár tízezren nem szarakszik. Minek, hogy odafizesse az 1000dolcsi/órás ügyvédjének a pénzt? Semmi értelme 😊

#9581: Ameddig itt élek, ilyen is marad a mentalitásom, konkrétan a magyarok 90%-a ilyen, és abbol él h LOP( majd változok ha elköltözök kicsit nyugatabbra... ) Listáról nem húzna ki, nagy bevétel kiesés lenne azért egy kis ország is.

SrAta
kül a MOMO--->DFGT cserére rá kellet fizetned?

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

arty
magyar, rövidtávra tervezett mentalitás

logitech szépen kihuz minket magyarokat a listáról és baszhatod, ha gariztatni akarsz egy logi terméket 😞

Forza.

Norbi1990
Igen, aztán ha kérnék vissza a kormányt akkor meg nincs sehol és leperelik a gatyádat is 😄
somdav95
Vagy külhonba lesz az emberek 90%-a, vagy kórházba, vagy szimplán nem ér rá és nemtudja oda adni 😊 Behajtókat meg nemfognak küldeni, mert többe kerülne végig járni az egész Európát ahova kiküldték a téves csomagokat... Ez veszteség lesz a Logitechnek.. Én a helyedbe meg örülnék 😊 ( És elpasszolnám gyorsba😄)

bardocz
Vagy végigtelefonálnak mindenkit, és küldik megint a futárt, aki majd elviszi. Majd meglátjuk.
somdav95
Baszhatják ha már egyszer kiküldték.. Senki se fogja viszaküldeni 😊 ( persze magambol indulok ki, de szerintem logikus)

bardocz
Aha, de csak fel fog nekik tûnni, mert szerintem most jópár ember több csomagot kapott a vártnál.
az komoly 😄

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

SrAta
tehát most az 1 rossz momódból lett 2 jó dfgt meg 1 jó momo?😄DDD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

[HUN]FaTaL
Mert ugyanaz a driver van a joystickokhoz és a gamepadokhoz is.

http://goo.gl/gd6Zi5

Norbi1990
Manuálisan is belehet rakni játékokat.
bardocz
Miért van az, hogy a logitech profiler cask olyan játékokat ismer fel, amihez nem is kell kormány?(cod4,devil may cry)
somdav95
bazdmeg 😄DDDd mázlista

[HUN]FaTaL
Force Ex - DFGT csere?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

bardocz
Sajna a fanatec pedálja nem mûködik egyedül, ha rádugom a ps2-es portra. Talán a supportjuk tud majd segíteni abban, hogy magában tudjam használni.
Ulvar
1 ELÉG! 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Norbi1990
Én is cserélnék, pár ezrest ráfizetek ha gondolod XD
bardocz
Egyre?😄D
bardocz
Behugyozok, ez fantasztikus😄D
pointer4
gihi 😄
Ulvar
DFP - DFGT csere??? 😄 Semmi baja csak lecserélném egy újra! 😄

arty
hoppááá 😄DD

Forza.

Ulvar
,,I,, Nem mondom meg mit gondolok most és mit mondtam ki meg hogy ..... áhh ,,I,,

Norbi1990
LOL
Egy DFGT-t küldhetnél 😄
Roger6
<#hehe><#vigyor3> Hát ez kurva nagy sztori! Mondtam én, rendesek ezek a Logitech-esek! <#mf2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bardocz
Na akkor a történet:
Felhívom logitechet, hogy rossza momo, oké, küldenek másikat, bekerül a rendszerbe a rendelés.
Kiderül, hogy nincs, küldenek DFGT-t, két héten belül. Felhívom õket, hogy nem jött meg, kiderül a rendszerrel gond van, újraküldik, másik referenciaszámmal, ez érkezik május 26-án.

Ma megjön a csomag, mivel már a momo-nál is hibás lehetett a rendszer, így ez is benmaradt, megjavították, küldtek két DFGT-t meg egy MOMO-t. Imádlak Logitech!😄D
Ulvar
1 neked, 1 nekem, 1 a többieknek! 😊.

bardocz
Most hívott a futár. Miért 3 csomagot hoznak?😄
IsTiB
De nem ám nekem se vitték el 😊

bardocz
Gondolom a régit nem akarják majd elvinni, ugye?
bardocz
Huhúú, már bécsben van a kormányom😊
Fehercsoki
Nekem kicsit furcsa,mert 1esbe,3asba,5ösbe kapcsolásnál semmi hang,ha viszont máshova váltok akkor olyan hangja van mintha benyomnék 1 gombot.

Ombika
Megneztem 2 ev van rairva! 😊 Piocit furabb a regi G25osomnel, az vhogy csattogosabb volt, ami a valto reszet illeti!!

gabesz752
Sziasztok. Ha valakinek van otthon rossz kormánya és a pedálsor még jó, akkor azt megvenném. Kuplung pedálnak kellene. Ha valaki tud segíteni jelezze. Elõre is köszi.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25