Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, ez nekem is eszembe jutott, de a dfgt magát kalibrálja be, nincs manuális lehetõség. vagy csak én vagyok béna?
pointer4
Kivételesen jól szóltál 😄
Sõt mi több, tökéletesen!
Jajj, megyek fel steam-re, valami monitor kérdésre nem válaszoltam.
Dietrich
jól mondod

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

cselt
Õõõ szerintem nem kell hozzá semmilyen progi. Csupán mikor bedugod a kormányt, akkor kalibrálás után nyomd be addig a pedált amíg tudod, és ezt veszi majd max értéknek. De javítsatok ki ha tévedek.
Sziasztok. Dxtweak 2 prorammal kapcsolatban lenne egy kis helpre szükségem. Van egy DFGT kormányom, és a fékpedál alá betettem egy puha squash labdát. így a pedált nem tudom ugye teljesen lenyomni, és azt szeretném belõni a progival, hogy (ha bent van a squash labda a pedál alatt), és teljesen lenyomom a pedált, akkor is 100%-os legyen a fékerõ, ne pedig 80körül. Ha nem fogalmaztam világosan, akkor szóljatok légyszi. mellékeltem két képet, az elsõ alapállapotról készült, a második pedig lenyomott pedál esetében. Melyik értékeket kell állítanom és mekkora értékre hogy megoldódjon a probléma? Elõre is köszi mindenkinek.

pointer4
Azt milyen FONT-al kell írni ? "Helvetica Pofánvág" ? 😄
Dietrich
DFP-t 3 évig használtam és semmi baja...most a dobozában pihen 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
akkor DFGT..

modelcar
elolvastam<#vigyor4>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

bosco05
Szerintem egyáltalán nem feltûnõ <#hehe>
Ajánlom figyelmedbe a naaagy piros linket emitten felül! 😉

Amúgy tényleg a DFGT-t a legjobb választás...

(Pointi koma, úgy látszik így sem elég feltûnõ a link. Nem tudna villogni, vagy esetleg 3D-ben kinyúlni a képbõl és képenb...ni azt, aki nem veszi észre? 😄)

modelcar
ok

köszi

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

modelcar
ok

köszi

Falkon
+1

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

bosco05
Akkor egyértelmûen DFGT, persze csak szerintem 😊 Nekem majdnem két éves már és semmi baja, pedig napi szinten nyúzom a rallytól elkezdve a wtcc-n keresztül a formula autókig mindennel.
modelcar
Ár szerint 20-30 ezer forint környéke😊

bosco05
Mik az igényeid? Mert van pár kategória, fõleg ha ár szerint nézzük a dolgot. Ami viszonylag olcsó és tapasztalataim szerint nagyon megbízható az a Logitech DFGT, de van egy picit komolyabb is amit tudok ajánlani, de az árban a duplája és kezdésnek szerintem luxus a G25. Elõbbit 20 körül utóbbit 40 körül tudod beszerezni, de ezek már megbízhatóan mûködnek.
modelcar
Sziasztok!

Nem nagyon vagyok otthon a kormányokban. PChez tudnátok ajánlani egy jó kormányt? 😊

köszi

de van..

FREETRACK

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

SrAta
Valami webcamos megoldás ingyenes szoftverrel nincs?😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Firerock
köszi😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Toby0501
Banner -> Hands-free view point control és válogass. 😉

Firerock
wow😊
és ehhez milyen szerkezet kell?😊

bosco05
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebben meddig húzza az FFB. A régiben állítólag elég hamar elszállt.
bosco05
Az egy olyan cucc ami érzékeli a fejmozgásodat és tudsz vele tekintgetni jobbra balra 😊
Firerock
ööö
azmiaz?😄

Falkon
Akarok majd csinálni Tdu-hoz!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Ulvar
rFben a segítségek súly felesleget okoznak egyes modoknál, ha kikapcsolod gyorsabb leszel, de mondom ez mod függõ.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

SrAta
hopp ott lemaradt egy pontXD
Kikapcsoltam a kipörgésgátlót, ABS-t.
Beállítottam a kormányzárat😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

bardocz
ABS beállítása ugye a kikapcsolását jelenti?<#nevetes1>
SrAta
LOOL
F1RFT2009el kikapcsoltam a kipörgésgátlót, ABS-t beállítottam a kormányzárat 10re (ugye 240°os a MOMO) és gyorsultam 2mp-tXD

Szaisztok!

Használ itt valaki Track Ir-t?
Milyen a játékokhoz? <#wink>
SrAta
köszi megvan!

Szia

A Controller.ini fájlban lehet beállítani a "Steering Wheel Range" sorban. A kormányt kikapocslni meg a menübõl lehet, amelyik verzió szimaptikusabb.

bardocz
Fül iz dö most evszom
Ulvar
Használj TV stylet vagy a füled!

SrAta
kösszzz😄
De akkor meg az a gond, h nemlátom a váltássegítõt meg a fokozatotXD

Ulvar
Settings -> Display -> Steering wheel.

SrAta
az az üléses nézet van szal pont látszik a kormány és irritáló, hogy nem ugyanúgy forog😄
Szal vhogy ki lehet kapcsolni a kormányt, vagy ezt, hogy az animáció igazodjon hol lehet beállítani?😄

Ulvar
Minek az? Ott van elõtted a kormány a játékba nem is kell kormány ha onboard játszol, ha külsõ kamba akkor meg minek? 😄.

SrAta
Sziasztok!
rFactorba azt hol lehet beállítani, hogy a kormány elfordulás animációja 240°os kormányhoz legyen jó?
Kösz

sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni hogy a momo kormányom javítható e?Sajnos a kormány tengely ki kotyogósodott.A játékban sokszor 2-3cm-vel elfordul balra és ilyenkor van az autó egyenesben. Valami kis házi praktika van e erre a hibára?A válaszokat elõre is köszönöm.
Én a helyedben azon gondolkodnék éjjel nappal, hogy hogyan lehetnék egy kicsit gyorsabb... <#vigyor><#nyes>

pointer4
Amúgy ez jó kérdés, egy ~13.000,- kormányt érdemes-e lecserélni egy jobb FFB-vel rendelkezõ 900°-os kormányra.
Na de akkor azt kérdezem, hogy egy ilyet továbbcserélni, egy 1080°-os még jobb FFB-vel rendelkezõre, közel 300-500 ezer forintért?
Na ezt kellene kipróbálni! Vajon egy próba után, éjjel nappal csak arra tudnék gondolni? És úgy érezném, hogy többet már nem fogom élvezni a vezetést annyira, mert nincs olyan jó a mostani cucc?
Vagy csak azon gondolkodnék, hogy ki az a marha, aki ezt megveszi... ? 😄

Bocsi az intermezzoért 😄

<#zavart1><#vigyor2><#awink>
bardocz
<#beka3>
pointer4
720°az éppen 2 teljes kör 😛 Tehát az egy pár, nem jópár 😛
bardocz
Pontosabban, ha a kormányod maximális elfordulását elosztod ezzel a számmal, különben 900°-nál 18000 kormányzár kéne.
cselt
"Steeringlock / Kormányszög / Kormányzár: úgy állítsd be, hogy ha a kormányod beállított maximális elfordulásával elosztod ezt a számot, akkor az érték 20-24 között legyen, így az igazi kocsikhoz hasonló kormány-elfordítás/kerék-elfordulás arányt kapsz."

E szerint a 900-hoz a 34 még kevés, a 45 pedig a maximum amit elvileg lehet állítani.
SrAta
momohoz mennyire kell ezt az izét állítani? asszem 270°