Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amikor a Logitech Profilerben a Game Controllers/Properties ablakban kipróbálom pl. a fa híd (wooden bridge) effektust, remeg rendesen... Hiába állítgatom a beállításokat Enable Center Spring, Report Combined Pedals, Allow Game to Adjust Settings, egyik beállítással sem akar mûködni az FFB, hiába megyke rázókõre, vagy fûre...
Próbálj ki egy igazo szimulátor demoját (pl, LFS, RACE On, stb) és nézd meg hogy ott mûködik-e. Ha igen, akkor a felsorolt játékok beállításaival van a gond..
Nemrég vásároltam egy Logitech Formula Force EX kormányt. Tudom hogy nem a legjobb kormány, de fõleg anyagi okok miatt választottam ezt, a fenti cikkben is jónak írták. DFP-re gondoltam elõször, de azt 30ezer felett találtam csak (így is csak egy helyen), nem is beszélve az utódjáról.
Lényeg a lényeg az a problémám, hogy nem akar mûködni a Force Feedback se a Need For Speed Shiftben, se a Colin McRae Dirt2-ben. A Logitech profilerben ki tudom próbálni az FFB-t, szal nem a motorral van a baj. Próbálgattam minden beállítással, mégsem megy. Vajon a játékok nem támogatják a kormányt ennyire (a Dirt2 fórumában olvastam h hivatalosan nincs támogatva, de sokaknak mégis sikerült beüzelemelniük), vagy valami más a probléma. Jahh és Windows 7 64 bites oprendszert használok.
Elõre is köszi a segítséget!
- a kormány tényleg sokkal finomabban és folyamatosabban jár (no meg halkabban), érezhetõ elõrelépés
- sokkal jobb a volán fogása, viszont a gombok rajta nem a legjobb helyen és méretben vannak, buta hiba
- a pedálban a rugók nem változtak
- a váltóban én azt vettem észre, hogy szimplán keményebben jár, talán erõsebb benne a rugó, viszont a szekvenciális váltó elhagyása számomra nagy hiányosság, mert szerettem használni... rallisokank meg oda a kézifék
Röviden egyelõre ennyi
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
énis eltetettem,csak én szerdán kapom meg,mert akkorra kértem,mivel akkor jön emg a fizu😊
#10036 : Amúgy igen, beszéltem az egyik ott dolgozó hölggyel és eltettetem egyet. Majd ma ismét beszéltem vele és megvolt, majd lebeszéltem és megrendeltem emailba, pénteken kézhez is kapom.
- a fogaskerekek hiányának köszönhetõen olyan finoman lehet használni, egyszerûen ezzel mintha könnyebb lenne "jól menni"
- a váltó drámai, mennyivel "feelingesebb". nem kattog, nincs olyan érzése az embernek, hogy egy tákolt mûanyag vackot tologat, sokkal "igazibb" érzet!
ez a kettõ elég hozzá, hogy simán cserélnék... ha nem lenne botrányosan túlárazva. teljesen mind1, hogy a g25 kifutó termék: ha azt lehet 40 ezerért nyereséggel árusitani, a g27 max 45-50 ezrest ér.
negativumok - igaziból ezek inkább a játékfejlesztõk bénaságai:
- TDU 1.66 - nincs FFB (alapverzióval okés)
- játékokban a menüben a g25 POV-al simán navigálok, ezzel meg se moccan (és konfigolni nem lehet általában, ugye 😞 )
ha valakinek az anyagiak nem játszanak szerepet, G27-et vegyen !!!!!!!
Forza.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Mit érdemes felrakni a G25-höz?kezdetben rfactor,Tdu majd TDU2 és F12010😄
és akkor mindegy hoyg honann veszem ugye!Attól nemfügg?
olvastam már itt többször
válaszolt a fickó hogy simán,szóval úgytûnik lesz G25-öm
ugye akko a garival nem lehet bajom!?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
király
annyira izgulok hoyg 1 hét múlva is legyen g25 hogy elképzelni nem tudjátok😄
Amúgy tervezem azért, már csak a kihívás végett 😄
Kormány autóboltból való olcsó "sport" kormány.
Váltót meg megtalálod a banner-ban 😄 Sim-Gear néven fut.
pillangóváltót nem használod?
mifféle kormánykerék,váltó ez?
am grat,nagyon király kokpit😄 Gondolom nem kis munkád,pénzed van benne...
oké, olvastam, h vásároltak is fel közben cégeket, ami egyszeri költség és rontja az eredményt, de akkor sem tûnik a legjobb üzletnek perifériákat gyártani... vagy csak tul sok a gariztatás? 😄
Forza.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
ifonból (divattermék!) 100x-1000x annyit adnak el, ráadásul nagyrésze elektronika, ami idõvel drasztikusan olcsósodik... természetes, hogy a gyártási költsége nagyságrendekkel a bolti ára alatt lesz. szerintem ez a logitech kormányaira nem igaz: tuti, hogy kisebb a haszonkulcs egy G25ön, mint egy 4G-n.
Forza.
Forza.
<#ejnye1>#ejnye1>Én tisztán látok! 6 és fél óra lebeszélhetõ,200 sms, 2 giga net!Én azért vettem így,mert ezeket használom!Nem panaszkodom én hogy ennyi!Csak azért írtam hogy látszik hogy egy drága telefont adnak olcsón,mert az elõfizetés a pénz nekik benne,nem is annyira a teló!
Ez lett volna a lényege!<#wink>#wink>
A cikket amit bemásoltam azt a deluxe.hu-n olvastam még,nem én találtam ki az adatokat! <#vigyor2>#vigyor2>
iphone-odról meg csak annyit hogy megvetted és amit fizetsz havidíjat abból lebeszélhetsz rengeteg percet, rengeteg sms, + pár gb mobilnet 😊 igen, ki van ez találva, de akkor jó lenne ha tisztán látnál.. nem csak a telefonért fizetsz, hanem a plusz szolgáltatásokért is 😊