Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mûködik az FFB LFS-ben sem. 😞

De amikor a Logitech Profilerben a Game Controllers/Properties ablakban kipróbálom pl. a fa híd (wooden bridge) effektust, remeg rendesen... Hiába állítgatom a beállításokat Enable Center Spring, Report Combined Pedals, Allow Game to Adjust Settings, egyik beállítással sem akar mûködni az FFB, hiába megyke rázókõre, vagy fûre...
DFGT-ét ma már 19.900 Ft-ért lehet venni újonnan, és nagyon jó minõségû DFP-ket lehet venni használtan 12-14 e Ft körül és a típus nem a meghibásodásairól híres. Ha még van lehetõséget, azt ajánlom, hogy vigyed vissza az EX-et, persze ha nem az se gond, az se rossz kormány.

Próbálj ki egy igazo szimulátor demoját (pl, LFS, RACE On, stb) és nézd meg hogy ott mûködik-e. Ha igen, akkor a felsorolt játékok beállításaival van a gond..

Sziasztok!

Nemrég vásároltam egy Logitech Formula Force EX kormányt. Tudom hogy nem a legjobb kormány, de fõleg anyagi okok miatt választottam ezt, a fenti cikkben is jónak írták. DFP-re gondoltam elõször, de azt 30ezer felett találtam csak (így is csak egy helyen), nem is beszélve az utódjáról.

Lényeg a lényeg az a problémám, hogy nem akar mûködni a Force Feedback se a Need For Speed Shiftben, se a Colin McRae Dirt2-ben. A Logitech profilerben ki tudom próbálni az FFB-t, szal nem a motorral van a baj. Próbálgattam minden beállítással, mégsem megy. Vajon a játékok nem támogatják a kormányt ennyire (a Dirt2 fórumában olvastam h hivatalosan nincs támogatva, de sokaknak mégis sikerült beüzelemelniük), vagy valami más a probléma. Jahh és Windows 7 64 bites oprendszert használok.

Elõre is köszi a segítséget!
Én is ma fogdostam meg alaposabban egy G27-et, a G25-öm mellett.

- a kormány tényleg sokkal finomabban és folyamatosabban jár (no meg halkabban), érezhetõ elõrelépés
- sokkal jobb a volán fogása, viszont a gombok rajta nem a legjobb helyen és méretben vannak, buta hiba
- a pedálban a rugók nem változtak
- a váltóban én azt vettem észre, hogy szimplán keményebben jár, talán erõsebb benne a rugó, viszont a szekvenciális váltó elhagyása számomra nagy hiányosság, mert szerettem használni... rallisokank meg oda a kézifék

Röviden egyelõre ennyi

Firerock
na akkor majd te leszel a próba,hoyg normálisan küldik e a cuccot😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Persze
Igen ,

Ismerõs a szitu, én holnap is megkaphattam volna de én meg péntekre kértem.
Firerock
Kovács Erika?😄
énis eltetettem,csak én szerdán kapom meg,mert akkorra kértem,mivel akkor jön emg a fizu😊

Persze
Hát ezt kösz 😄, lehetne de szimulátorozni kell nem lsezni =).

#10036 : Amúgy igen, beszéltem az egyik ott dolgozó hölggyel és eltettetem egyet. Majd ma ismét beszéltem vele és megvolt, majd lebeszéltem és megrendeltem emailba, pénteken kézhez is kapom.
LOL 😄D

Kenny85
+még egy joystick aztán lehet landwirtschaftban bálát pakolni tenyeres kormányzással 😄

arty
az elmult napokban játszottam pár órát egy G27-el... azt kell mondanom, a tesztek nem adták vissza, mennyivel is jobb, mint a G25:
- a fogaskerekek hiányának köszönhetõen olyan finoman lehet használni, egyszerûen ezzel mintha könnyebb lenne "jól menni"
- a váltó drámai, mennyivel "feelingesebb". nem kattog, nincs olyan érzése az embernek, hogy egy tákolt mûanyag vackot tologat, sokkal "igazibb" érzet!

ez a kettõ elég hozzá, hogy simán cserélnék... ha nem lenne botrányosan túlárazva. teljesen mind1, hogy a g25 kifutó termék: ha azt lehet 40 ezerért nyereséggel árusitani, a g27 max 45-50 ezrest ér.

negativumok - igaziból ezek inkább a játékfejlesztõk bénaságai:
- TDU 1.66 - nincs FFB (alapverzióval okés)
- játékokban a menüben a g25 POV-al simán navigálok, ezzel meg se moccan (és konfigolni nem lehet általában, ugye 😞 )

ha valakinek az anyagiak nem játszanak szerepet, G27-et vegyen !!!!!!!

Forza.

bertino
persze <#duhos2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Firerock
télleg?😄

Persze
Csak majdnem az utolsót mert azt én most vettem meg 😄.
Firerock
na a vivodjunk.hu-ról megvettem az utolsó G25-öt😄

Dietrich
momot..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Firerock
grat😄
jógémet😄

Megjött a kormányom <#buck>
Firerock
köszi

somdav95
átálltam rá 😄

[HUN]FaTaL
zártpálya sux😄

http://goo.gl/gd6Zi5

somdav95
dfgt?😄

SrAta
Momo helyett mit adnak ha megölöm?XD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

somdav95
lfs !!!! 😊 tdu-t azóta elõ se vettem mióta lfs megvan..

Firerock
köszi!
Mit érdemes felrakni a G25-höz?kezdetben rfactor,Tdu majd TDU2 és F12010😄

somdav95
nem, attól nem. 😊

Firerock
aha
és akkor mindegy hoyg honann veszem ugye!Attól nemfügg?

somdav95
aha, mivel g25 már nem lesz raktáron, így felajánlanak egy másik kormányt cserébe..

Firerock
ez full komyol amúgy?
olvastam már itt többször

bertino
<#nyes>

somdav95
nem. ha elromlik akkor helyette majd kapsz egy g27-t

Firerock
na írtam ennek a vivodjunk.hu-nak hogy el tudnák e rakni azt a megmaradt kormányt!?
válaszolt a fickó hogy simán,szóval úgytûnik lesz G25-öm
ugye akko a garival nem lehet bajom!?

Firerock
45ért megveszem😄
5ezret megér

Dietrich
de no para eladom neked 50.000-t 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Firerock
nemerd!😄

Dietrich
hát lehet nem lesz mert holnap megyek és megveszem..

Firerock
ühhüm
király
annyira izgulok hoyg 1 hét múlva is legyen g25 hogy elképzelni nem tudjátok😄

pointer4
Pillangóváltó... úgy néz ki a kormánykerék, mintha valami vacak F1 lenne ? 😄
Amúgy tervezem azért, már csak a kihívás végett 😄
Kormány autóboltból való olcsó "sport" kormány.
Váltót meg megtalálod a banner-ban 😄 Sim-Gear néven fut.
Firerock
Ne offolj már légyszi!<#hehe>

pillangóváltót nem használod?
mifféle kormánykerék,váltó ez?
am grat,nagyon király kokpit😄 Gondolom nem kis munkád,pénzed van benne...

pointer4
Kormányról is legyen szó:

Részeg biztos felfogatás 😄
arty
akkor azt mondjátok meg, 2 milliárdos forgalom mellett, hogyhogy csak 100 milla a logitech nyeresége?

oké, olvastam, h vásároltak is fel közben cégeket, ami egyszeri költség és rontja az eredményt, de akkor sem tûnik a legjobb üzletnek perifériákat gyártani... vagy csak tul sok a gariztatás? 😄

Forza.

bardocz
Ha csak 60% lenne, akkor biztos, hogy nem gyártanák. sose hozná vissza a gyártósorok, mérnökök, meg fejlesztés árát.
SrAta
Az tuti, mert a komoly kormányokba nagyonjó mechanika van, ami viszont acél meg egyebek és az nemveszt értéket annyira, de hiddel azonis legalább 60% a haszon😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

arty
akkor se jó példa 😊

ifonból (divattermék!) 100x-1000x annyit adnak el, ráadásul nagyrésze elektronika, ami idõvel drasztikusan olcsósodik... természetes, hogy a gyártási költsége nagyságrendekkel a bolti ára alatt lesz. szerintem ez a logitech kormányaira nem igaz: tuti, hogy kisebb a haszonkulcs egy G25ön, mint egy 4G-n.

Forza.

A teló arra volt példa,hogy mint például a kormány mennyibe kerülhet most egy g25 gyártási ktg-e!Ha bemehetnél a gyárba és adnának egyet!
arty
tisztán látsz, csak egy kormányhoz ennek mi köze? itt nincs utolagos bevétele a logitechnek, a telo emiatt totál rossz példa 😊

Forza.

bertino
bakker, tekelni akartam 😞

Hallo!

<#ejnye1>Én tisztán látok! 6 és fél óra lebeszélhetõ,200 sms, 2 giga net!Én azért vettem így,mert ezeket használom!Nem panaszkodom én hogy ennyi!Csak azért írtam hogy látszik hogy egy drága telefont adnak olcsón,mert az elõfizetés a pénz nekik benne,nem is annyira a teló!

Ez lett volna a lényege!<#wink>

A cikket amit bemásoltam azt a deluxe.hu-n olvastam még,nem én találtam ki az adatokat! <#vigyor2>
somdav95
hasznaltauto.hu-n is írják az f430-aknál hogy nagy szervíz után ~3 millió forint lett ráköltve 😊 az enzonál ezt az árat nyugodtan szorozd be kettõvel..

iphone-odról meg csak annyit hogy megvetted és amit fizetsz havidíjat abból lebeszélhetsz rengeteg percet, rengeteg sms, + pár gb mobilnet 😊 igen, ki van ez találva, de akkor jó lenne ha tisztán látnál.. nem csak a telefonért fizetsz, hanem a plusz szolgáltatásokért is 😊