Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bugatti Veyron szerviz 4 millió,Enzo félmillió! Gumik 4000 km-ként biztonsági okokból csere 7 millió/4 kerék, 4. gumicserénél elõírják a felnicserét 2 millió/db!

Érdekességképpen a neten olvastam!A Bugatti Veyron a gazdagok között is csak a gazdagabbnak éri meg! <#wink>
Ez olyan mint a mez/poló feliratozás ha szitával csináltatod!Rá akarod iratni a nevedet,meg kell venni a szita nyomatot(le kell gyártani) ami kb 3-4000 ft,utána meg 150 ft egy poló nyomása!

Másik!Csináltattam a zenekaromnak Demo cd borítot,1000 dbot kellett rendelnem hogy az ipari nyomdagépet megérje nekik elindítani!

Másik!Van egy 3gs iphonom,60000 ft volt,ami nem drága!Most már 40000 ft!de 2 évig fizetek havi 10000 elõfizetést,így mindjárt 300000 a telefon!Függetlenül meg volt 160000 ft amikor bejött,de hát akkor is kell elõfizu!Ha 2 évre aláirsz havi 18000 ft os elõfizetést iphonra tmobilnál 990 ft a cucc!De kifizetsz a telóért 450000 + 990 ft-ot! <#wink>

Ki vannak ezek a dolgok találva!

somdav95
apple-rõl volt szó ..

€ ?
arty
logi forgalma ~2 milliárdos/év, a nyereség a 100 millát se biztos, hogy kiteszi idén...

Forza.

somdav95
azért van azokon pár milliárd dolláros haszon, nem kell sajnálni a multikat : )

bardocz
Lehet, hogy csak akkor kezdenek újat fejleszteni, amikor már az elõzõ verzió nyereséges. Úgyhogy tessék kilóra venni a kormányokat, hogy jöjjenek az új változatok!😄
pointer4
Viszont amikor már fejlesztési, meg gyártási költséget is visszahozta, még a felszerszámozási költséget is, akkor már igen buli az eladás 😄
Kb a G25 valahol itt tarthatott az elmúlt 1 évben.
cselt
De iphonnál is meg minden más terméknél is nem a gyártási költségeket kell megfizetned, hanem a fejlesztés költségeit. Addig amíg csak fejlesztik a terméket, addig fizetni kell a sok mérnököt, akik nem két filléres fizut kapnak, és ezt kell késõbb behozni az eladások során, nem a gyártási költségeket.
bardocz
Ha belegondolsz, egy kétszer annyiba kerülõ autót legyártani biztos, hogy nem kétszer annyi. Olcsóbb autót biztos, hogy kisebb haszonnal tudnak csak eladni, mint egy 10-20 millásat.
somdav95
az iphone gyártási költsége is csak 40 ezer forint : )

pointer4
Én úgy hallottam, hogy egy 2 millás autót legyártani minden költséggel együtt kb 2,5 milla. Csak a szervíz alkatrész költségeken hozzák vissza a gyárak a pénzt.
Persze, ez egy 10 évvel ezelõtti gazdasági állapotról szóló elõadás volt, lehet ma már máshogy van.
Egy audi tt gyártási ktg-e kb 3 millió ft!És 10 millióért veszed meg!A g25 anyagba szerintem nincs 10000 ft,talán 15000ft!A technológiát volt drága kitalálni rá!Most ha gyártanak egy újat az már elenyészõ ekkora legyártott db szám melett!az audinál gyõrbe sem a kocsi a drága ,hanem a gyártósor!:-) A dfgt az tényleg talán 5000ft (vagy annyi se) anyagktg-e lehet!
Toby0501
Egyértelmûen többe kerülne nekik fizetni egy hibakeresõ mûszerészt és egy javítótechnikust, mint egy új kormányt leküldeni. Ráadásul ott van még mellé az adminisztrációs rész, nem kevés "papír"munkával járna egy ilyen.

Én azt gondolom, hogy a kormány elõállítási ára nem kerül nekik annyiba, hogy megérje nekik fizetni a hibás kormány szállítási és feldolgozási költségeit....

hali mindenkinek!
saitek r440 FFB-em van, feltelepítettem a legfrissebb drivert és szoftvert, de a FFB nem mûködik verseny közben. A Shift-ben amikor tölt a játék, akkor még mûködik a középrehúzás, de mikor versenyzek akkor már nem. Légyszi valaki segítsen, mert ez így élvezhetetlen.

A futball nem élet-halál kérdése,SOKKAL TÖBB annál. Hala Madrid!!!

Úgy legyen... ( de ettõl még nem tartom korrekt dolognak ezt a karletépõs mentalitást )

www.smart-bus.hu

Dietrich
hiddel, hogy nem fogod..
ha nem gariztatnak majd Mo-n akkor itt már logitech cuccokat sem lehet venni..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ez valahol az õ hülyeségük is, hogy ennyire leszarják... gondolom tudják mit csinálnak, de azért nem bánnám, ha ennek késõbb nem innánk a levét... van vagy 200ezerért logitech cuccom, nem lenne õszinte a mosolyom, ha beszopnám valamelyikkel... :S

www.smart-bus.hu

Dietrich
régen lekellett vágni az USB csatit..ma már azt sem kérik..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nekem még rendesen látszik, felírom a biztonság kedvéért

Azért járnak el így, mert ez olcsóbb, mint a szervízhálózat. Viszont, ha ez a mérleg megbillen, akkor nem fognak sokat elmélkedni rajta, hogy nekünk mi a jobb...

www.smart-bus.hu

Dietrich
nekem speciel lekopott róla ahogy csúsztatva van az asztalon a másik két számot megtudtam adni..de a serial az ami leginkább kell nekik.
új kormánynál felkell írni ezt a számokat biztos ami fix alapon.

Dietrich
azért nem kell átesni a ló túloldalára..egy ilyen cégnek mint a logitech porfing magyarország mag a gariztás db számra....különben nem cserélnének mindent.
én nem tudok pontos számokat de mondjuk egy DFGT nekik 5K-ba lehet legyártanak mondjuk 100.000 darabot és +10%-ot gari céljából..nagyjából le sem szarják amig van raktáron gari céljából azonos termék mert az a filozófájuk inkább elhiszünk mindent de nehogy a konkurenciához menj vásárolni..

ellenkezõ esetben garis papir nélkül rég lejárt cuccokat nem gariztatnának..

Ez nem sírás, hanem egyszerû tény. Aztán majd lehet sírni, amikor hónapokat kell várni a jogos garanciális szervizre, vagy a cserére.

Ha valaki a kis ujját nyújtja, nem biztos, hogy le kell tépni a karját... akkor sem, ha más cégek nekünk letépik...

www.smart-bus.hu

Hagyjuk már a sírást, majd minden eszközöm Logitech: Cordless Desktop® Wave™ billentyû, Logitech Cordless Optical TrackMan® trackball + 3 kormány (a 4. most jön <#buck>), Rumblepad™ 2.
Ezt azok fogják beszopni akiknek tényleg jó lenne ha ilyen gariztatás kéne (nincs pénzük új kormányra).

[HUN]FaTaL
Én is azt tenném. Hihetetlenek az emberek... Nem hogy örülnének, hogy végre egy cégnek korrekt a garancia-ügyintézése, lehúzzák, ahol csak tudják...

http://goo.gl/gd6Zi5

Van egy olyan érzésem, hogy a logitech hamarosan szigorítani fog a garanciális dolgain... :S

www.smart-bus.hu

thx

igen, de három fajta szám kell: sorozat szám, gyártási szám, tipus szám
A sorozatszáma a kormánynak hol található? Mármint az alján...
van itt egy négyzet alakú fekete papír, van rajta PID meg ilyenek. az lenne az?

Hibás kormányt gariztatok, nekik csak annyit kellene mondaniuk, hogy nem garanciás már a termék.
somdav95
amit meglehet tenni azt meg is teszik : ) az már más ügy h másnak ez anyagi kár : ) errõl szól a világ..

arty
jótett helyébe kurvaanyád logitech?

Forza.

Van még egy DFP+MoMo-m, lehet azt is begariztatom más névre címre.<#buck>
Dietrich
4 napon belül is hozta az UPS..nekem kedden jött a mél hol jár a kormányom (hollandia) és héfõn délelött volt nálam a DFGT a DFP helyett..

nálam az volt a kérdés, hogy G25 vagy DFGT van raktáron 😉

Nemrég beszéltem a Logitech-el, kormány gariztatás ügyben:
Van egy hibás DFP-m duplán vált fel a játékokban, mondták, hogy elõször próbáljam gariztatni ott ahol vettem, de adnak egy ellenõrzõszámot, tudtam, hogy ez nem fog menni, mert se számlám se érvényes garipapírom nem volt/van, vártam 1,5 hetet visszahívtam a Logitechet be kellett diktálni a kormány adatait, majd regisztrálni kellett a Logitech oldalán, fel kellett tölteni 2 képet a kormányról (1 szembõl, 1 a kormány aljáról, ahol a sorozatszám van+egy papíron az ellenõrzõszámot), másnap hívtam õket, hogy áll az ügy, mondta a hölgy, hogy ez már régi modell és valószínûleg nem lenne garis már, meg nem tudnak ilyen kormányt biztosítani, ezért válasszak 2 kormány közül, volt egy vezeték nélküli+meg a DFGT, nagy duzzogva választottam a DFGT-t, 2 héten belül hozza a UPS futár külföldrõl, de ehhez már nem adnak garanciát. <#buck>
Lájkolom a Logitech-et <#puszi>
Firerock
remélem ezlessz amit legelõször írtál
az iponos csávó,aki megjegyzem 3levelemre 5percen belül válaszolt és nagyon kézségesen válaszolt az összes kérdésemre aztmondta hogy még egy két kósza darab várható!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

pointer4
Ilyenkor mindig elfogy, aztán jön még pár darab, azután megesküsznek hogy nem lesz több, azután megint jön. Viszont egyszer tényleg elfogy, és akkor van baj 😄
Dietrich
korábban lett írva már csak raktárak polcain található G25 mert leálltak a gyártásával..

NIBI
Na ezt jó tudni. Köszi az infót. 😊
Ha esetleg vennék még egyet, akkor sietnem kell. 😄
Firerock
okéoké
mint mondtam jelenelg nincs pénzem,augusztusban lesz!
irtam e-mailt nekik azt mondták hogy már csak 2 db lesz és utána már nem is lesz nekik több

NIBI
Továbbra is ez az oldal adja legjobb áron... www.vivodjunk.hu
Nyilván ha rossz tapasztalatom lenne az oldalról, nem reklámoznám...
Dietrich

Firerock
nem nagyon találok külföldi oldalakat
most vadászok a fennmaradó g25 készletekre😄

pointer4
Már, hogy g25öt érdemes-e berendelni?
Garancia miatt mind1, azt a gyár adja, az árát meg biztos látod.
Firerock
g25?

Dietrich
Fanatec kormányt másképpen nem is lehet...

pointer4
Hát melyiket, van olyan, amit máshogy nem is lehet.