Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekességképpen a neten olvastam!A Bugatti Veyron a gazdagok között is csak a gazdagabbnak éri meg! <#wink>#wink>
Másik!Csináltattam a zenekaromnak Demo cd borítot,1000 dbot kellett rendelnem hogy az ipari nyomdagépet megérje nekik elindítani!
Másik!Van egy 3gs iphonom,60000 ft volt,ami nem drága!Most már 40000 ft!de 2 évig fizetek havi 10000 elõfizetést,így mindjárt 300000 a telefon!Függetlenül meg volt 160000 ft amikor bejött,de hát akkor is kell elõfizu!Ha 2 évre aláirsz havi 18000 ft os elõfizetést iphonra tmobilnál 990 ft a cucc!De kifizetsz a telóért 450000 + 990 ft-ot! <#wink>#wink>
Ki vannak ezek a dolgok találva!
Kb a G25 valahol itt tarthatott az elmúlt 1 évben.
Persze, ez egy 10 évvel ezelõtti gazdasági állapotról szóló elõadás volt, lehet ma már máshogy van.
saitek r440 FFB-em van, feltelepítettem a legfrissebb drivert és szoftvert, de a FFB nem mûködik verseny közben. A Shift-ben amikor tölt a játék, akkor még mûködik a középrehúzás, de mikor versenyzek akkor már nem. Légyszi valaki segítsen, mert ez így élvezhetetlen.
A futball nem élet-halál kérdése,SOKKAL TÖBB annál. Hala Madrid!!!
www.smart-bus.hu
ha nem gariztatnak majd Mo-n akkor itt már logitech cuccokat sem lehet venni..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
www.smart-bus.hu
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
www.smart-bus.hu
új kormánynál felkell írni ezt a számokat biztos ami fix alapon.
én nem tudok pontos számokat de mondjuk egy DFGT nekik 5K-ba lehet legyártanak mondjuk 100.000 darabot és +10%-ot gari céljából..nagyjából le sem szarják amig van raktáron gari céljából azonos termék mert az a filozófájuk inkább elhiszünk mindent de nehogy a konkurenciához menj vásárolni..
ellenkezõ esetben garis papir nélkül rég lejárt cuccokat nem gariztatnának..
Ha valaki a kis ujját nyújtja, nem biztos, hogy le kell tépni a karját... akkor sem, ha más cégek nekünk letépik...
www.smart-bus.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
www.smart-bus.hu
van itt egy négyzet alakú fekete papír, van rajta PID meg ilyenek. az lenne az?
nálam az volt a kérdés, hogy G25 vagy DFGT van raktáron 😉
Van egy hibás DFP-m duplán vált fel a játékokban, mondták, hogy elõször próbáljam gariztatni ott ahol vettem, de adnak egy ellenõrzõszámot, tudtam, hogy ez nem fog menni, mert se számlám se érvényes garipapírom nem volt/van, vártam 1,5 hetet visszahívtam a Logitechet be kellett diktálni a kormány adatait, majd regisztrálni kellett a Logitech oldalán, fel kellett tölteni 2 képet a kormányról (1 szembõl, 1 a kormány aljáról, ahol a sorozatszám van+egy papíron az ellenõrzõszámot), másnap hívtam õket, hogy áll az ügy, mondta a hölgy, hogy ez már régi modell és valószínûleg nem lenne garis már, meg nem tudnak ilyen kormányt biztosítani, ezért válasszak 2 kormány közül, volt egy vezeték nélküli+meg a DFGT, nagy duzzogva választottam a DFGT-t, 2 héten belül hozza a UPS futár külföldrõl, de ehhez már nem adnak garanciát. <#buck>#buck>
Lájkolom a Logitech-et <#puszi>#puszi>
az iponos csávó,aki megjegyzem 3levelemre 5percen belül válaszolt és nagyon kézségesen válaszolt az összes kérdésemre aztmondta hogy még egy két kósza darab várható!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
mint mondtam jelenelg nincs pénzem,augusztusban lesz!
irtam e-mailt nekik azt mondták hogy már csak 2 db lesz és utána már nem is lesz nekik több
Nyilván ha rossz tapasztalatom lenne az oldalról, nem reklámoznám...
most vadászok a fennmaradó g25 készletekre😄
Garancia miatt mind1, azt a gyár adja, az árát meg biztos látod.