Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
😄
ennél egyszerûbb megoldásra gondoltam😄
amit másodpercek alatt el lehet távolítani amikor éppen nem használom a kormányt

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

pointer4

<#vigyor2>
akkor kapaszkodj a kormányba

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Firerock
És akkor valaki tudna nekem egy egyszerû 5letet görgõs szék "rögzítésére"?
amikor nyomom a féket akkor mindig hátralökõdik és a kormányba kell kapaszkodnom,és ez így nagyon nincs jól
a görgõsszékhez pedig ragaszkodom,mivel nincs más naggyonkényelmes nemgörgõs székem amin egész nap ülnöm kell😄

Nincs mit<#wave><#pias>
Firerock
köszi
jólett😄

Pedig azoknak szinte fel kéne borítania az asztalt... 😉

Iszonyatosan harmatgyenge most. Alig remeg valamit, és ha elfordítom, nem is csinálja. És maxra vettem az erõsséget, negatívba meg nem lehet a csúszkát. Egyre inkább arra gyanakszom h hibás az FFB motorja... A profilerben sem olyan egetrengetõ a wooden bridge effekt és az se megy ha elforgatom közbe...
Lehet nem minden játékba kell, mert alapból felismeri... talán a LFS is ilyen...már nem emlékszem.

Mindenesetre azt csak érzed, hogy jó irányba visz-e a force, vagy rosszba nem? Mert lehet, hogy alapból jól van beállítva... 😉

pointer4
Amikor az FFB erejének csúszkáját állítod, nem tudod levinni nulla alá? negatívba?
A negatív force feedback erõk beállítását nem tudná leírni nekem vki? Neilszab, te említetted? Nem találok beállítási lehetõséget se a Shiftben se az LFS-ben reverse/inverse-re...
Probald meg folerositeni az asztal/cockpitedre ugy ahogy van, amennyire csak tudod szoritsd meg, es ugy konnyebb lesz kipattintani, nekem legalabbis sikerult.
akkor kalapács <#idiota>

Firerock
és ha nem?

kicsit le kell nyomni, elcsavarni vmelyik irányba és fölengedni... ha mákod van, akkor ezek után kipattan a tekerõ

Firerock
nagyon durva ez a kormány😄
csak van vele egy bajom
a váltó jobb oldali rögzítõjét sehogyse tudom kiemelni,mintha be lenne szorulva
a másik az kijött de ezzel már 1óráaj szenvedek és nemjön ki
5let?

Firerock
megjött a G25😄

Firerock
grat😄
nekem hétfõn jön😊

Persze
Nos én megkaptam ma a logitech g25-öt. Minden rendbe vele , most pakolom össze ( eddig meloztam :S ).
Hali! Köszi a gyors válaszokat.
De hogy lehet negatív értéket megadni a játékokban? Mondjuk a Shiftben, vagy az LFS-ben?? Nem találok erre sehol opciót...
arty
hjaaaaaa 😊

Forza.

Firerock
he??😄

Firerock
még meg se jött😄

Firerock
oké
azátn rájöttem hogy hüyleséget mondtam,dehisz csak arra használom hogy legyen ellenállása kormánynak

Dietrich
akkor talán ideje lenne megnézned a játék opcióban mi van megadva a kormánynál...

FFB nélkül én nem is tudnék már vezetni..nem érezném sem az autót sem az útat se semmit...nem véletlen találták ki az FFB-t..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pointer4
Lehet el kéne menni gyúrni 😄
pointer4
Nem neked mondták Pubi 😛
arty
g25-el sem???

Forza.

Firerock
wow
ezt nem is tudtam,lehet azért mert nemhasználok FFb-et😊

A Logi kormik esetén a játékban be kell állítani a fordított/inverse/reverse effekt opciót, vagy negatívba húzni a FFB erõ csúszkát, különben pont ellenkezõleg fog mûködni az FFB, mint kellene...

Firerock
ezt elmagyaráznád?😄

Roger6
Mûködik anélkül is, csak valóban a másik irányba. De ha kalibrálás közben mûködik az FFB, tuti nem a kormánnyal van a gond. Valami nincs bekapcsolva a driver-ben, esetleg a játékban... Nem tudom sajnos.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pointer4
Legalábbis a jó irányba.
Dietrich
játékokban forditott értéket adtál meg?
logitech esetében ffb csak akkor müxik.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Na letörlés, újraindítás, újratelepítés, másik USB port megoldotta. Viszont újabb probléma merült fel. 😞 Valószínûleg mégiscsak rossz a kormányba az FFB mert haramtgyenge. Maximum beállításokon tényleg csak lehelletnyit érezni és ha elfordítom a kormányt meg is szûnik, csak egyenesben bírja megrezgetni...
[HUN]FaTaL
Lehet, hogy hülye kérdés, de volt már hogy elfelejtettem: A konnektorba bedugtad?😄

Bár nem játszok LFS-t, de nekem mûködik a force ex ffbje x64 win7 alatt. (5.08 is, 5.09 is)

http://goo.gl/gd6Zi5

Húzd ki a kormány USB-t, töröld a drivert amennyire csak tudod, Reboot, telepítsd a drivert, akkor dugd vissza a kormányt másik USB-be, mikor kéri a driver.
Igen, többször átkutattam minden menüjét mindhárom játéknak, az FFB erõsségét is állítgattam, de semmi... lehet a kormány lenne a hibás? :S 😞
gabesz752
Szia. Nekem is Exem volt win7 64 bit alatt. Az említett játékok alatt semmi baja nem volt. A játékokban be van kapcsolva a force feedback, mert nálam alapon off volt!? Bocsi a láma kérdésért, de hátha.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Köszi szépen, de így sem akarja felrakni. Softpediáról töltöttem az 5.08-ast, és amikor a licensz elfogadása után telepítené, azonnal kiírja h a telepítés sikeres. A Revoval minden registry bejegyzést kiöltem... 😞
http://www.revouninstaller.com/, próbáld ezzel letörölni
bardocz
Valószínû nem elég unistallûálni, hanem registriben is kell valamit túrkálni, hogy minden nyoma eltûnjön, és akkor fogod tudni feltelepíteni.
Az 5.09-es újrainstallálása nem segített... Esetleg hazsnál vki Formula Force EX-et 64 bites Win7-el? Vagy van valakinek ötlete?
Remek... az 5.08-as drivert fel se akarja tenni, azt írja már fent van. Pedig letöröltem az 5.09-est...
Roger6
Hát nem nagyon találok megoldást... <#szomoru1> Remélem driver újrainstallálása segít majd. Esetleg az egyel ezelõtti drivert próbáld meg, hátha.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nagyon köszönöm a segítséget! Eléggé idegesítõ, és nem nagyon találok rá megoldást. Most megpróbálom újrarakni a drivert...
Roger6
Na most olvasom a hivatalos fórumon, hogy másoknál is elõfordult, hogy csak kalibrálás közben van FFB. Ha megtudok valamit, írok egybõl.

Roger6
Nekem nincs win7-em, de az tuti, hogy xp alatt nincs ilyen probléma. Mindenesetre érdekes...

Lehet hogy a Windows 7 64 bites oprendszer lenne a baj? Amúgy a legújabb, Logitech honlapjáról letöltött drivert használom (5.09, win7 64bit-re).
Roger6
Milyen drivered van? Win7 kompatibilis egyáltalán? Nekem is EX-em volt, soha nem volt ilyen problémám...