Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennél egyszerûbb megoldásra gondoltam😄
amit másodpercek alatt el lehet távolítani amikor éppen nem használom a kormányt
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
amikor nyomom a féket akkor mindig hátralökõdik és a kormányba kell kapaszkodnom,és ez így nagyon nincs jól
a görgõsszékhez pedig ragaszkodom,mivel nincs más naggyonkényelmes nemgörgõs székem amin egész nap ülnöm kell😄
Mindenesetre azt csak érzed, hogy jó irányba visz-e a force, vagy rosszba nem? Mert lehet, hogy alapból jól van beállítva... 😉
csak van vele egy bajom
a váltó jobb oldali rögzítõjét sehogyse tudom kiemelni,mintha be lenne szorulva
a másik az kijött de ezzel már 1óráaj szenvedek és nemjön ki
5let?
De hogy lehet negatív értéket megadni a játékokban? Mondjuk a Shiftben, vagy az LFS-ben?? Nem találok erre sehol opciót...
azátn rájöttem hogy hüyleséget mondtam,dehisz csak arra használom hogy legyen ellenállása kormánynak
FFB nélkül én nem is tudnék már vezetni..nem érezném sem az autót sem az útat se semmit...nem véletlen találták ki az FFB-t..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ezt nem is tudtam,lehet azért mert nemhasználok FFb-et😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
logitech esetében ffb csak akkor müxik.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Bár nem játszok LFS-t, de nekem mûködik a force ex ffbje x64 win7 alatt. (5.08 is, 5.09 is)
http://goo.gl/gd6Zi5
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever