Half-Life: Blue Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letölthetõ itt: http://warezcenter.warez.hu
Örülök , hogy elsõként jelenthetem be :
MEGJELENT EZ AZ ISTENI JÁTÉK IS ! 😊))
Az fps-ek közûl ez az egyetlen játék , amit többszõr is végig nyomtam a kiegészítõvel egyetemben ( Opposing Force ) , mert ilyen jó hangulatú game nincs mégegy .
Talán a System Shock 2 az egyetlen , ami közelíti a színvonalát .
De vísszatérve , végre a kezeink között lehet ez a nagyszerû játék ( Rip / 37 db file ).
Úgy érzem , hogy a mai napon már nagyon nem leszek a neten ....
😊))
MEGJELENT EZ AZ ISTENI JÁTÉK IS ! 😊))
Az fps-ek közûl ez az egyetlen játék , amit többszõr is végig nyomtam a kiegészítõvel egyetemben ( Opposing Force ) , mert ilyen jó hangulatú game nincs mégegy .
Talán a System Shock 2 az egyetlen , ami közelíti a színvonalát .
De vísszatérve , végre a kezeink között lehet ez a nagyszerû játék ( Rip / 37 db file ).
Úgy érzem , hogy a mai napon már nagyon nem leszek a neten ....
😊))
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Ha sérthetetlenséget beírsz, akkor van elég idõd arra, hogy a lift alá szorulva megállítsd a liftet.
Az megint más kérdés, hogy amint kijössz alóla, a fél centis zuhanástól is ripityára törik a lift... 😞( ez szomorú dolog.
Egyébként, sokkal több ember van, akit nem lehet megmenteni, ezért írtam : "Az egész játékban ha, ha vkit meg lehetett menteni, akkor én megmentettem. " Ha a "Egyetlen olyan ember van benne, akit nem lehet megmenteni, a zaru ugyanennél a lénynél. " ezt sajna félre lehetett érteni: úgy mondom inkább, hogy akivel kontaktusba kerülhetsz, és nem lehet megmenteni.
Vannak a dokik, akik beeresztenek a test chamberbe. Azokat is meg lehet menteni, de meg is halnak egyszerre. Ha belöködöd az ajtó alá õket, akkor nem tud becsukódni a kísérlet alatt az ajtó. A végén ott állnak a dokik élnek s virulnak, de a testük ugyanakkor ott fekszik benn... 😊)
Akit még nem lehet : a doki, akit a baleset után egy golyóálló ablak mögött látsz, hogy rádönt egy fém szekrényt egy rákra. Egy másik meg ráugrik a fejére. Na, azt nem számolom megmenthetõnek, mert nem tudok beavatkozni a dolgokba. De egy másik doki, aki egy rák elõl fut, és egy automata géppityu szitává lövi õt is meg a rákot is : egy sima rohammal, sértetlenül el lehet érni a géppityu kapcsolóját, és sértetlenül ki lehet kapcsolni azt. Utána visszafutsz, lelövöd a rákot, és kész.
Az megint más kérdés, hogy amint kijössz alóla, a fél centis zuhanástól is ripityára törik a lift... 😞( ez szomorú dolog.
Egyébként, sokkal több ember van, akit nem lehet megmenteni, ezért írtam : "Az egész játékban ha, ha vkit meg lehetett menteni, akkor én megmentettem. " Ha a "Egyetlen olyan ember van benne, akit nem lehet megmenteni, a zaru ugyanennél a lénynél. " ezt sajna félre lehetett érteni: úgy mondom inkább, hogy akivel kontaktusba kerülhetsz, és nem lehet megmenteni.
Vannak a dokik, akik beeresztenek a test chamberbe. Azokat is meg lehet menteni, de meg is halnak egyszerre. Ha belöködöd az ajtó alá õket, akkor nem tud becsukódni a kísérlet alatt az ajtó. A végén ott állnak a dokik élnek s virulnak, de a testük ugyanakkor ott fekszik benn... 😊)
Akit még nem lehet : a doki, akit a baleset után egy golyóálló ablak mögött látsz, hogy rádönt egy fém szekrényt egy rákra. Egy másik meg ráugrik a fejére. Na, azt nem számolom megmenthetõnek, mert nem tudok beavatkozni a dolgokba. De egy másik doki, aki egy rák elõl fut, és egy automata géppityu szitává lövi õt is meg a rákot is : egy sima rohammal, sértetlenül el lehet érni a géppityu kapcsolóját, és sértetlenül ki lehet kapcsolni azt. Utána visszafutsz, lelövöd a rákot, és kész.
Tehát a grafikus motorja a HL-nak:
"...Bár sokan elavultnak tartják a Quake II grafikai motorját, azért még mindíg jó néhányan készítenek ezzel a meghajtóval programokat( pl:Soldier of Fortune ).Ennek ellenére a Valve olyan jól átdolgozott grafikai leírót készített, hogy azóta már be is jegyeztették a saját nevük alatt...."
Idézet: 576/Január/40.oldal/elsõ oszlop/47.sora
Ha estleg valaki úgy gondolja , hogy ez az újság megbízhatatlan ( és szerkesztõi teljesen amatõrök vagy hazudnak ) , akkor annak szívesen idézek a PC-GURU-kból is , ha nekik jobban hisz.
Tiszta már mindenkinek ?
Csak még egy megjegyzés:
Hol van itt már szó a HL:Blue Shift-rõl ?!?
"...Bár sokan elavultnak tartják a Quake II grafikai motorját, azért még mindíg jó néhányan készítenek ezzel a meghajtóval programokat( pl:Soldier of Fortune ).Ennek ellenére a Valve olyan jól átdolgozott grafikai leírót készített, hogy azóta már be is jegyeztették a saját nevük alatt...."
Idézet: 576/Január/40.oldal/elsõ oszlop/47.sora
Ha estleg valaki úgy gondolja , hogy ez az újság megbízhatatlan ( és szerkesztõi teljesen amatõrök vagy hazudnak ) , akkor annak szívesen idézek a PC-GURU-kból is , ha nekik jobban hisz.
Tiszta már mindenkinek ?
Csak még egy megjegyzés:
Hol van itt már szó a HL:Blue Shift-rõl ?!?
Dikkma! Húúú... de ügyes vagy! De van vagy 3 doki akit még nem lehet megmenteni:amikor átjöttek az alienek, és visszafelé menve mennél le a liftel, és lehívod, akkor lezuhan a lift bene 3 dokival. Na, azt hogy akadájoztad meg?
Spy !
1996 áprilisa óta veszem meg a PC-GURU-t , mert az akkoriban megjelent 4 havi lapot áttanulmányozva ( PC-Ultra,PC-X,PC-GURU,576 )én is ezt az újságot tartottam a legjobbnak.
Én csak egy tévedésre akartam rávilágítani.
A GUNMAN NEM HALF-LIFE KIEGÉSZÍTÕ !
Rengeteg fejlesztõ cég fog még bizonyára HL grafikus motorra épülõ játékot csinálni , amik NEM LESZNEK MÉG ETTÕL HALF-LIFE KIEGÉSZÍTÉSEK .
Ugye így már le van tisztázva a dolog !?!
Az pedig hogy tetszett vagy sem valakinek a játék , saját szuverén dolga mindenkinek.
Nekem tetszett pl..
1996 áprilisa óta veszem meg a PC-GURU-t , mert az akkoriban megjelent 4 havi lapot áttanulmányozva ( PC-Ultra,PC-X,PC-GURU,576 )én is ezt az újságot tartottam a legjobbnak.
Én csak egy tévedésre akartam rávilágítani.
A GUNMAN NEM HALF-LIFE KIEGÉSZÍTÕ !
Rengeteg fejlesztõ cég fog még bizonyára HL grafikus motorra épülõ játékot csinálni , amik NEM LESZNEK MÉG ETTÕL HALF-LIFE KIEGÉSZÍTÉSEK .
Ugye így már le van tisztázva a dolog !?!
Az pedig hogy tetszett vagy sem valakinek a játék , saját szuverén dolga mindenkinek.
Nekem tetszett pl..
Na szóval.Ez olyan mint van egy Játék:Red Faction.Mely HL motort használ és még sok játék,és még sem mondjuk hogy csak azé csinálnak valve-k uj hl kiegészitõt mer be vannak ilyedve a többi játéktól.A Gunman meg egy kicsit félre sikerült.Amugy nézd meg ezt😛c Guru 2001/1/53 oldal.Ez azé már odatesz neki.Amugy ez eléggé elismert ujság ugyhogy szertem csak tudja hogy mennyire értékeli a Gunman-t,és nekem se tetszett a gunman.
Thunderbird !
Azért arról nem tehet a Valve , hogy "langyos" lett a Gunman.
Ugyanis nem is õk csinálták !
És nem kiegészítõje a Half-Life-nak !
Mindössze egy kezdõ programozó csapat a Rewolf "fogta" a HL. grafikus motorját és csinált egy jónak nevezhetõ játékot rá.Ez lett a Gunman !
Eddig csak egy kiegészítõ jelent meg és ez az Opposing Force volt .
Nem hiszem , hogy viszont ebben csalódtál volna .
Ha esetleg kétkednél abban , amit itt leírtam , akkor ajánlom figyelmedbe az 576 januári számát .
Itt részletes leírás van a Gunman-rõl.
De ha esetleg valaki többet is szeretne látni a HL:Blue Shift-bõl , látogasson el erre az oldalra :
http://gamespot.com/gamespot/filters/products/media/0,11100,475304,00.html
Jó szórakozást !
Azért arról nem tehet a Valve , hogy "langyos" lett a Gunman.
Ugyanis nem is õk csinálták !
És nem kiegészítõje a Half-Life-nak !
Mindössze egy kezdõ programozó csapat a Rewolf "fogta" a HL. grafikus motorját és csinált egy jónak nevezhetõ játékot rá.Ez lett a Gunman !
Eddig csak egy kiegészítõ jelent meg és ez az Opposing Force volt .
Nem hiszem , hogy viszont ebben csalódtál volna .
Ha esetleg kétkednél abban , amit itt leírtam , akkor ajánlom figyelmedbe az 576 januári számát .
Itt részletes leírás van a Gunman-rõl.
De ha esetleg valaki többet is szeretne látni a HL:Blue Shift-bõl , látogasson el erre az oldalra :
http://gamespot.com/gamespot/filters/products/media/0,11100,475304,00.html
Jó szórakozást !
Half-Life -beli rendõr? *!WoooW!*
Az egész HL-t sértetlenül vittem végig, ha egy átlag ember 3000 töltényt lõ el benne, akkor én 1800-at lõttem, stb.
Az egész játékban ha, ha vkit meg lehetett menteni, akkor én megmentettem. Pl. amikor az a háromfejû csáp benyúl az ablakon, és kiszedi a dokit! Na, nálam az sem halt meg! Egyetlen olyan ember van benne, akit nem lehet megmenteni, a zaru ugyanennél a lénynél.
Más senki nem halt meg.
Úgyhogy várom a rendõr-szerepet... bár, még a GunMan-t sem vittem végig.
Az egész HL-t sértetlenül vittem végig, ha egy átlag ember 3000 töltényt lõ el benne, akkor én 1800-at lõttem, stb.
Az egész játékban ha, ha vkit meg lehetett menteni, akkor én megmentettem. Pl. amikor az a háromfejû csáp benyúl az ablakon, és kiszedi a dokit! Na, nálam az sem halt meg! Egyetlen olyan ember van benne, akit nem lehet megmenteni, a zaru ugyanennél a lénynél.
Más senki nem halt meg.
Úgyhogy várom a rendõr-szerepet... bár, még a GunMan-t sem vittem végig.
Még semmit , mert június elsõ hetében jön ki !
Néha nézz rá az isonews-ra és tudod majd , hogy mikor keresd a game-t !
Néha nézz rá az isonews-ra és tudod majd , hogy mikor keresd a game-t !