386
Half-Life: Blue Shift
-
#157 Ússz ki gyorsan , a két eltört csövön tudsz kimászni.Itt készítsd elő a shoutgun-t , mert 2 "villámvető" jelenik meg.Öld meg őket és haladj előre. -
#156 Egy medence van itt , a menyezeten a jól ismert "liánok" .
Ugorj le és menj a medence oldalában lévő kitört rácshoz , ahol talász bent egy csapot , amit nyiss meg. -
#155 Az előbb említett helyszín , az aprító jobb oldalán van.
Most menj vissza és a bal oldalon mássz fel a létrán a felső szintre és haladj előre. -
#152 Előtte ugye azért elzártad a gőzcsapokat ?
Különben némi sebzés árán juthattál csak ide és vetted fel a shoutgun-t !
-
#151 Szóval !
Ezt a szemben lévő liftet lehozod , amin ugye van 3 mondjok úgy "villámgerjesztő" lény .
És persze meg is ölöd őket. -
#150 Ok !
Írom !
Várj egy picit !
-
#147 Ne vegyél fel amerikai gondolkodást , mert azok ennyire lusták vagy inkább bénák . -
#145 Komolyan itt tartasz még mindíg ?
-
#143 Nem nagy dolog, átvettek pár fegyvert a Counterből :((
Meg van Hazard Cours, bugos mint az állat, nekem állandóan kilép! -
#142 Már megvan!
Jól el dugták >:(( -
#141 Lhet, hogy én vagyok a hülye, de nem találok olyat, hogy games add on!
Hol, van???????? -
#140 Megelőztél egy picit ! :) -
#139 A cím , ahonnan én is leszedtem és most is fent van.:
http://www.godabuzz.com/
Nincs kedvem küldözgetni ! :)))
-
#136 FONTOS!!!
akinek megvan az a grafikai update, az esetleg nem tudná nekem elküldeni. A méret lényegtelen!!!
ide:
[email protected]
köszi,
Rince -
#135 Skorpio7 Emlegettétek ezt a flashget-et, na mondom kipróbalom mit veszíthetek, kipróbalom egy lehelletnyivel jobb mint a gozilla, mondom ok akkor mostmar ezt hasznalom. Ekkor azonban leállitottam egy letöltést, majd később ujrakezdtem volna, de nem ment a dolog megnéztem hat a jet filet hát azt írja a file mérete megváltozott és ezért nem tölti. Mi a búbánat van vele? Mit kéne csinálni, mi nincs jól beállítva? Előre is kösz. -
#130 Srácok ahhoz hogy pl a pisztoly ne olyan legyen mint a Half-Life-ban ahhoz kell az a 3 lemezes kiegészítés? Mert láttma képeket a gamerol és azokon nem a sima beretta volt hanem egy kissé jobban nézett ki, ja es a sracok is jobbak voltak. -
#128 tudja valaki a tigris-nek a portjat? -
#127 Igen az !
Sajnos vége a hétvégének és nagyon aktívak lettek a szolgáltatók.Folyamatosan törölnek . :((
A Devil Inside-ot próbálom már 9 óra óta letölteni és már 3-szor törölték az "ablakát" .
Még csak 15 file jött le .De gond van a kapcsolatommal is , mert tegnap reggel óta folyamatosan ingadozik 1.5 és 35 KB/s között.Egyetlen másodpercre sem áll be stabilra.
Pedig már rég leszedtem volna 1 óra alatt ha az.
grrrrrr........ -
#126 Bazz...
A gabuzzról már leszedték az iso-t és sehol máshol nem találom grrrrrrrrr
Most nem tudom kipróbálni multiba :((
Pedig ez az első, amit én egy játéknál nézek! Ennél meg főleg kíváncsi lettem volna, erre....
ahhh -
#125 Bith ezt ugyen nem komolyan kérdezted??? -
#124 A godabuzz-on fent van a teljes cd!
Elvileg, ha azt letöltöm, akkor nem kess semmi update utána, mert az teljes, ugyeeee??? -
#123 Egyébként valahol azt olvastam, hogy másfélszer olyan hosszú lesz, mint anno az Opposing Force volt.
Na most szerintem csak kb a felle az Opposingnak. Ezt elég szomorúnak találtam :( -
#122 Újabb kis kiegészítő a játékhoz 3db file személyében a játékhoz a következő címen.:
http://www.godabuzz.com/
Grafikailag javít a játékon.Persze cak az töltse , akit érdekel a dolog.
-
#121 Bith !
Ez elég hülye kérdés volt .
Ismered egyáltalán a Half-Life-ot ??? -
#120 Megéri ezt letölteni? -
#119 Hat nekem azert kell bot mer rip verziom van es a baratommal szeretnek egy csapatban a botok ellen nyomulni! -
#117 Meg van rendesen, ha nagyon nekiállsz, akkor 2-3-ra kész lehetsz! -
#114 Ellégé... -
#112 Tényleg rövid , de legalább újra felidézte a 99-es év végi HL hangulatot .
Kár , hogy csak ennyi volt .
Talán előveszem megint a HL-ot és újra nyomom , azután az Opposing Force-ot és megint a Blue Shift-et ...
Így a következő részig talán kihúzza magát az ember.
:))) -
#111 De minek bot a CS-hez???
Fel egy magyar szerverre, aztán nyomás...
:)) -
#110 VÉGIGNYOMTAM!!!
Rövid :((, de nagyon jó. Bár azért találtam pár "hibát":
- lebutították a kommandósokat :( Anno 3-4 is fejtörést okozott, taktikázni kellett, itt meg 15-6-ot is kinyírok egyszerre. Ejj ejj, ez azért a Half Life-ban nem volt így!
- Túl gyorsan tölt a fegyver! Nem realisztikus, de gondolom ez csak nekem baj :))
- ennyi
Viszont ami jó:
- Rengeteg olyan rész van benne, ahol az agyadat kell használni és így nem lesz a jati "mész aszt' lősz" szisztéma. Ennek nagyon örültem.
- Két pálya közt észrevehetően kevessebbet tölt, ennek nagyon örültem :)
De én még mindíg azt mondom, hogy nincs jobb az eredeti half life-nál :)
A Counter Strike Botról, meg annyit, hogy nézz el ide:
www.counter-strike.hu
Itt aztán mindent megtalálsz!
Rincewind -
#109 I.C.ram !
Tényleg nem tudom a címeket , de tuti hogy tegnap olvastam valamelyik fórumon .
Mondom - menj az indexre , mert ott nagyokosok vannak CS témában !
Persze pozitív értelemben !
Sajnos engem nem tudott meghatni ez a CS kiegészítő , így ejtettem a témát .
De hidd el , tényleg vannak botok hozzá , csak ne én járkáljak már utánna ennek a témának .
Ez azért mégis csak a Blue Shift topic lenne ! :)
-
#107 Nem kell neki semmi !
2-szer kicsom és play !
-
#105 Ja es most toltom le a Blue-t mar lejott 30 a 37-bol -
#104 Nagyon megkoszonnem ha elmondanad a bot letoltes cimeket !! :)) -
#103 Megvan a kommandós srác neve! Adrian Shepard... :)) -
#102 Lehetett már lenni ugye a HL-ben Gordon Freeman-nel, az Op. Force-ban a kommandós sráccal (nem jut eszembe a neve), a Blue Shift-ben meg egy rendőrrel, akkor a köv. részben most már vmelyik szörny-et alakíthatjuk, aki lealázza a kommandósokat, rendőröket, a tudósokat és a főellenség Gordon lesz :)) -
#101 Szerintem menj az indexre , mert ott gyülekeznek a megszálott CS-osok és ők segítenek benne .Küldök neked levelet , ha megtalálom azt a helyet ahol olvastam róla.De ngyon ne reménykedj , mert szerintem te is tudod , hogy a neten való bolyongás az milyen .:)))
Csak megy , megy az ember és elfelejti hogy hol is látta azt a jó kis címet .
Na mindegy !
Ez a topic nem erről szól !
-
#100 Összevissza szoktam járkálni az összes fórumon , mert mindenhol talál az ember valami érdekeset.
Persze a supergamezt tartom a törzshelyemnek és ide szokta be is írni. -
#99 2 félét emlegetnek és arról ment azon a bizonyos fórumon a vita , hogy melyik a jobb bot .Az egyik nagyon "szopta" a cpu-t , de a másik azért jobb nála mert nem.
Mivel nem vagyok nagy cs-es , ezért gyorsan túlhaladtam rajta.
De igen van bot a cs-hez is és tudsz egyedül is játszani vele .