Half-Life: Blue Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legvegen mikor masodszorra kell bele ugrani a teleport golyoba qva gyorsan, meg azt hittem elvisz 1 masik vilagba megint. Aztan THE END enme ''"'"+!%!/%/%=/(=/gélsdfndsfgédfkgdlgdfg
Pofátlanul rövid!!!
"FYI, there's no integrated multiplayer in Blue Shift itself. The multiplayer maps referred to in Blue Shift copy is Opposing Force (which has already been released, thus there's no need to include it)."
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
De ha a 4 játékot egybecsomagolják akkor IGEN!!!
Egyébként meg a multiplayer részt még nem is láttam...
Már most reggel fél 7-kor (!) elkezdtem játszani 😊) Nem sok játék volt (mondhatni egy sem), ami miatt ilyen korán keltem volna 😊).
Nos nem semmi gáma, annyi biztos, habár még csak az elején tartok, a hangulata egyelõre kiváló!
Mondjuk Rincewind rekordját nem fogom megdönteni 😊)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Teljesen igazad van !
De emlékszel még erre ?:
"... © Rincewind tegnap 16:09 | Válasz erre | #23
Egyébként esetleg elgondolkodott rajtam kívül más is azon, hogy esetleg megveszi eredetiben?..."
Szerinted ezt tényleg megérte volna ??? 😊))
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Egész pofásan néznek ki például a zombik meg az az ultrahangos kutya.
A fegyverektõl nem vagyok elájulva.
De mégegyszer végigvittem, medium fokozaton, és mértem az idõt:
kapaszkodjatok meg:
1:49 PERC ALATT VÉGIG LEHET RAJTA ROHANNI
Ez bunkóság, annyira várta, és ezt a rövid game-t kaptam, nem éééééééér >😞(
Jön egy leszakadt rámpa és egy a hátad mögött megjelenõ "villámvetõ".Baloldalt csõre leugrasz , végigmész.Jobbra le és jön egy "vizes" blokk , ahol egy savköpõ fogad.
Kill.Leugrasz , haladsz elõre és 3 "vilámvetõ"-t és 2 savköpõ-t takarítasz el.Elágazás.
Balvégen elektromos kapcsoló bekapcs. és a jobb végi lifthez menni.Megjelenõ "villámvetõ" kill.
Lifttel fel , rámpán át és a leeresztett lifthez jutsz.Ha minden igaz , akkor itt a liften van egy robbanó láda .😊))
Ezt belelökni a folyóba , ami az aptítóhoz sodorja és a baloldali lapátot összetöri.Az út szabad fölfelé.
A többit szerintem magadtól csináld.😊))
Ugorj le és menj a medence oldalában lévõ kitört rácshoz , ahol talász bent egy csapot , amit nyiss meg.
Most menj vissza és a bal oldalon mássz fel a létrán a felsõ szintre és haladj elõre.
Különben némi sebzés árán juthattál csak ide és vetted fel a shoutgun-t !
Ezt a szemben lévõ liftet lehozod , amin ugye van 3 mondjok úgy "villámgerjesztõ" lény .
És persze meg is ölöd õket.
Meg van Hazard Cours, bugos mint az állat, nekem állandóan kilép!
http://www.godabuzz.com/
Nincs kedvem küldözgetni ! 😊))
akinek megvan az a grafikai update, az esetleg nem tudná nekem elküldeni. A méret lényegtelen!!!
ide:
[email protected]
köszi,
Rince
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sajnos vége a hétvégének és nagyon aktívak lettek a szolgáltatók.Folyamatosan törölnek . 😞(
A Devil Inside-ot próbálom már 9 óra óta letölteni és már 3-szor törölték az "ablakát" .
Még csak 15 file jött le .De gond van a kapcsolatommal is , mert tegnap reggel óta folyamatosan ingadozik 1.5 és 35 KB/s között.Egyetlen másodpercre sem áll be stabilra.
Pedig már rég leszedtem volna 1 óra alatt ha az.
grrrrrr........
A gabuzzról már leszedték az iso-t és sehol máshol nem találom grrrrrrrrr
Most nem tudom kipróbálni multiba 😞(
Pedig ez az elsõ, amit én egy játéknál nézek! Ennél meg fõleg kíváncsi lettem volna, erre....
ahhh
Elvileg, ha azt letöltöm, akkor nem kess semmi update utána, mert az teljes, ugyeeee???
Na most szerintem csak kb a felle az Opposingnak. Ezt elég szomorúnak találtam 😞
http://www.godabuzz.com/
Grafikailag javít a játékon.Persze cak az töltse , akit érdekel a dolog.
Ez elég hülye kérdés volt .
Ismered egyáltalán a Half-Life-ot ???
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Kár , hogy csak ennyi volt .
Talán elõveszem megint a HL-ot és újra nyomom , azután az Opposing Force-ot és megint a Blue Shift-et ...
Így a következõ részig talán kihúzza magát az ember.
😊))
Rövid 😞(, de nagyon jó. Bár azért találtam pár "hibát":
- lebutították a kommandósokat 😞 Anno 3-4 is fejtörést okozott, taktikázni kellett, itt meg 15-6-ot is kinyírok egyszerre. Ejj ejj, ez azért a Half Life-ban nem volt így!
- Túl gyorsan tölt a fegyver! Nem realisztikus, de gondolom ez csak nekem baj 😊)
- ennyi
Viszont ami jó:
- Rengeteg olyan rész van benne, ahol az agyadat kell használni és így nem lesz a jati "mész aszt' lõsz" szisztéma. Ennek nagyon örültem.
- Két pálya közt észrevehetõen kevessebbet tölt, ennek nagyon örültem 😊
De én még mindíg azt mondom, hogy nincs jobb az eredeti half life-nál 😊
A Counter Strike Botról, meg annyit, hogy nézz el ide:
www.counter-strike.hu
Itt aztán mindent megtalálsz!
Rincewind
Tényleg nem tudom a címeket , de tuti hogy tegnap olvastam valamelyik fórumon .
Mondom - menj az indexre , mert ott nagyokosok vannak CS témában !
Persze pozitív értelemben !
Sajnos engem nem tudott meghatni ez a CS kiegészítõ , így ejtettem a témát .
De hidd el , tényleg vannak botok hozzá , csak ne én járkáljak már utánna ennek a témának .
Ez azért mégis csak a Blue Shift topic lenne ! 😊
Csak megy , megy az ember és elfelejti hogy hol is látta azt a jó kis címet .
Na mindegy !
Ez a topic nem errõl szól !
Persze a supergamezt tartom a törzshelyemnek és ide szokta be is írni.
Mivel nem vagyok nagy cs-es , ezért gyorsan túlhaladtam rajta.
De igen van bot a cs-hez is és tudsz egyedül is játszani vele .