Half-Life: Blue Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Promi
Ja ja a hordoknal en is megtorpantam a nehezkes kezdes utan mikor nemtalaltam a jatek elejen a Duty Calls nevu palyan az eldugott felfele vezeto letrat.De aztan csak vegig vittem.
A legvegen mikor masodszorra kell bele ugrani a teleport golyoba qva gyorsan, meg azt hittem elvisz 1 masik vilagba megint. Aztan THE END enme ''"'"+!%!/%/%=/(=/gélsdfndsfgédfkgdlgdfg
Rincewind
Ja, tény, hogy nagyon sok ötletes dolog volt benne, de ez nem kompenzálja a játék rövidségét:
Pofátlanul rövid!!!
Rincewind
Várni kell a másik (ellentétes) oldalon és nemsokára átheggesztik az ajtót a kommandósok!
artschi
Én ezt találtam:
"FYI, there's no integrated multiplayer in Blue Shift itself. The multiplayer maps referred to in Blue Shift copy is Opposing Force (which has already been released, thus there's no need to include it)."

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Rincewind
Egyáltalán van multi része???
Rincewind
NEM!!!
De ha a 4 játékot egybecsomagolják akkor IGEN!!!
Egyébként meg a multiplayer részt még nem is láttam...
artschi
Na, csak nem bírtam ki és letöltöttem a RIP verzát. Nem tudom, nektek mért kellett a WinACE 2.03-as verziója kicsomagolásra, nekem simán kibontotta a 2.0-val is...
Már most reggel fél 7-kor (!) elkezdtem játszani 😊) Nem sok játék volt (mondhatni egy sem), ami miatt ilyen korán keltem volna 😊).
Nos nem semmi gáma, annyi biztos, habár még csak az elején tartok, a hangulata egyelõre kiváló!
Mondjuk Rincewind rekordját nem fogom megdönteni 😊)

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

skorpio7
Rincewind !
Teljesen igazad van !
De emlékszel még erre ?:
"... © Rincewind tegnap 16:09 | Válasz erre | #23

Egyébként esetleg elgondolkodott rajtam kívül más is azon, hogy esetleg megveszi eredetiben?..."
Szerinted ezt tényleg megérte volna ??? 😊))

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Rincewind
Észrevettem, hogy az új upgrade-el néhány lény nagyobb felbontású textúrát és néhány extra mozgást kapott.
Egész pofásan néznek ki például a zombik meg az az ultrahangos kutya.
A fegyverektõl nem vagyok elájulva.
De mégegyszer végigvittem, medium fokozaton, és mértem az idõt:
kapaszkodjatok meg:
1:49 PERC ALATT VÉGIG LEHET RAJTA ROHANNI
Ez bunkóság, annyira várta, és ezt a rövid game-t kaptam, nem éééééééér >😞(
skorpio7
Röviden:
Jön egy leszakadt rámpa és egy a hátad mögött megjelenõ "villámvetõ".Baloldalt csõre leugrasz , végigmész.Jobbra le és jön egy "vizes" blokk , ahol egy savköpõ fogad.
Kill.Leugrasz , haladsz elõre és 3 "vilámvetõ"-t és 2 savköpõ-t takarítasz el.Elágazás.
Balvégen elektromos kapcsoló bekapcs. és a jobb végi lifthez menni.Megjelenõ "villámvetõ" kill.
Lifttel fel , rámpán át és a leeresztett lifthez jutsz.Ha minden igaz , akkor itt a liften van egy robbanó láda .😊))
Ezt belelökni a folyóba , ami az aptítóhoz sodorja és a baloldali lapátot összetöri.Az út szabad fölfelé.
A többit szerintem magadtól csináld.😊))

skorpio7
Ússz ki gyorsan , a két eltört csövön tudsz kimászni.Itt készítsd elõ a shoutgun-t , mert 2 "villámvetõ" jelenik meg.Öld meg õket és haladj elõre.

skorpio7
Egy medence van itt , a menyezeten a jól ismert "liánok" .
Ugorj le és menj a medence oldalában lévõ kitört rácshoz , ahol talász bent egy csapot , amit nyiss meg.

skorpio7
Az elõbb említett helyszín , az aprító jobb oldalán van.
Most menj vissza és a bal oldalon mássz fel a létrán a felsõ szintre és haladj elõre.

skorpio7
Elõtte ugye azért elzártad a gõzcsapokat ?
Különben némi sebzés árán juthattál csak ide és vetted fel a shoutgun-t !

skorpio7
Szóval !
Ezt a szemben lévõ liftet lehozod , amin ugye van 3 mondjok úgy "villámgerjesztõ" lény .
És persze meg is ölöd õket.

skorpio7
Ok !
Írom !
Várj egy picit !

skorpio7
Ne vegyél fel amerikai gondolkodást , mert azok ennyire lusták vagy inkább bénák .

skorpio7
Komolyan itt tartasz még mindíg ?

Rincewind
Nem nagy dolog, átvettek pár fegyvert a Counterbõl 😞(
Meg van Hazard Cours, bugos mint az állat, nekem állandóan kilép!
Rincewind
Már megvan!
Jól el dugták >😞(
Rincewind
Lhet, hogy én vagyok a hülye, de nem találok olyat, hogy games add on!
Hol, van????????
skorpio7
Megelõztél egy picit ! 😊

skorpio7
A cím , ahonnan én is leszedtem és most is fent van.:
http://www.godabuzz.com/
Nincs kedvem küldözgetni ! 😊))

Rincewind
FONTOS!!!

akinek megvan az a grafikai update, az esetleg nem tudná nekem elküldeni. A méret lényegtelen!!!

ide:
[email protected]

köszi,
Rince
Shep
Skorpio7 Emlegettétek ezt a flashget-et, na mondom kipróbalom mit veszíthetek, kipróbalom egy lehelletnyivel jobb mint a gozilla, mondom ok akkor mostmar ezt hasznalom. Ekkor azonban leállitottam egy letöltést, majd késõbb ujrakezdtem volna, de nem ment a dolog megnéztem hat a jet filet hát azt írja a file mérete megváltozott és ezért nem tölti. Mi a búbánat van vele? Mit kéne csinálni, mi nincs jól beállítva? Elõre is kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Srácok ahhoz hogy pl a pisztoly ne olyan legyen mint a Half-Life-ban ahhoz kell az a 3 lemezes kiegészítés? Mert láttma képeket a gamerol és azokon nem a sima beretta volt hanem egy kissé jobban nézett ki, ja es a sracok is jobbak voltak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

I.C.ram
tudja valaki a tigris-nek a portjat?
skorpio7
Igen az !
Sajnos vége a hétvégének és nagyon aktívak lettek a szolgáltatók.Folyamatosan törölnek . 😞(
A Devil Inside-ot próbálom már 9 óra óta letölteni és már 3-szor törölték az "ablakát" .
Még csak 15 file jött le .De gond van a kapcsolatommal is , mert tegnap reggel óta folyamatosan ingadozik 1.5 és 35 KB/s között.Egyetlen másodpercre sem áll be stabilra.
Pedig már rég leszedtem volna 1 óra alatt ha az.
grrrrrr........

Rincewind
Bazz...
A gabuzzról már leszedték az iso-t és sehol máshol nem találom grrrrrrrrr
Most nem tudom kipróbálni multiba 😞(
Pedig ez az elsõ, amit én egy játéknál nézek! Ennél meg fõleg kíváncsi lettem volna, erre....
ahhh
Rincewind
Bith ezt ugyen nem komolyan kérdezted???
Rincewind
A godabuzz-on fent van a teljes cd!
Elvileg, ha azt letöltöm, akkor nem kess semmi update utána, mert az teljes, ugyeeee???
Rincewind
Egyébként valahol azt olvastam, hogy másfélszer olyan hosszú lesz, mint anno az Opposing Force volt.
Na most szerintem csak kb a felle az Opposingnak. Ezt elég szomorúnak találtam 😞
skorpio7
Újabb kis kiegészítõ a játékhoz 3db file személyében a játékhoz a következõ címen.:
http://www.godabuzz.com/
Grafikailag javít a játékon.Persze cak az töltse , akit érdekel a dolog.

skorpio7
Bith !
Ez elég hülye kérdés volt .
Ismered egyáltalán a Half-Life-ot ???

Bith
Megéri ezt letölteni?

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

I.C.ram
Hat nekem azert kell bot mer rip verziom van es a baratommal szeretnek egy csapatban a botok ellen nyomulni!
Rincewind
Meg van rendesen, ha nagyon nekiállsz, akkor 2-3-ra kész lehetsz!
Rincewind
Ellégé...
skorpio7
Tényleg rövid , de legalább újra felidézte a 99-es év végi HL hangulatot .
Kár , hogy csak ennyi volt .
Talán elõveszem megint a HL-ot és újra nyomom , azután az Opposing Force-ot és megint a Blue Shift-et ...
Így a következõ részig talán kihúzza magát az ember.
😊))

Rincewind
De minek bot a CS-hez???
Fel egy magyar szerverre, aztán nyomás...
😊)
Rincewind
VÉGIGNYOMTAM!!!

Rövid 😞(, de nagyon jó. Bár azért találtam pár "hibát":
- lebutították a kommandósokat 😞 Anno 3-4 is fejtörést okozott, taktikázni kellett, itt meg 15-6-ot is kinyírok egyszerre. Ejj ejj, ez azért a Half Life-ban nem volt így!
- Túl gyorsan tölt a fegyver! Nem realisztikus, de gondolom ez csak nekem baj 😊)
- ennyi

Viszont ami jó:
- Rengeteg olyan rész van benne, ahol az agyadat kell használni és így nem lesz a jati "mész aszt' lõsz" szisztéma. Ennek nagyon örültem.
- Két pálya közt észrevehetõen kevessebbet tölt, ennek nagyon örültem 😊
De én még mindíg azt mondom, hogy nincs jobb az eredeti half life-nál 😊

A Counter Strike Botról, meg annyit, hogy nézz el ide:

www.counter-strike.hu

Itt aztán mindent megtalálsz!

Rincewind
skorpio7
I.C.ram !
Tényleg nem tudom a címeket , de tuti hogy tegnap olvastam valamelyik fórumon .
Mondom - menj az indexre , mert ott nagyokosok vannak CS témában !
Persze pozitív értelemben !
Sajnos engem nem tudott meghatni ez a CS kiegészítõ , így ejtettem a témát .
De hidd el , tényleg vannak botok hozzá , csak ne én járkáljak már utánna ennek a témának .
Ez azért mégis csak a Blue Shift topic lenne ! 😊

skorpio7
Nem kell neki semmi !
2-szer kicsom és play !

I.C.ram
Ja es most toltom le a Blue-t mar lejott 30 a 37-bol
I.C.ram
Nagyon megkoszonnem ha elmondanad a bot letoltes cimeket !! 😊)
artschi
Megvan a kommandós srác neve! Adrian Shepard... 😊)

artschi
Lehetett már lenni ugye a HL-ben Gordon Freeman-nel, az Op. Force-ban a kommandós sráccal (nem jut eszembe a neve), a Blue Shift-ben meg egy rendõrrel, akkor a köv. részben most már vmelyik szörny-et alakíthatjuk, aki lealázza a kommandósokat, rendõröket, a tudósokat és a fõellenség Gordon lesz 😊)

skorpio7
Szerintem menj az indexre , mert ott gyülekeznek a megszálott CS-osok és õk segítenek benne .Küldök neked levelet , ha megtalálom azt a helyet ahol olvastam róla.De ngyon ne reménykedj , mert szerintem te is tudod , hogy a neten való bolyongás az milyen .😊))
Csak megy , megy az ember és elfelejti hogy hol is látta azt a jó kis címet .
Na mindegy !
Ez a topic nem errõl szól !

skorpio7
Összevissza szoktam járkálni az összes fórumon , mert mindenhol talál az ember valami érdekeset.
Persze a supergamezt tartom a törzshelyemnek és ide szokta be is írni.

skorpio7
2 félét emlegetnek és arról ment azon a bizonyos fórumon a vita , hogy melyik a jobb bot .Az egyik nagyon "szopta" a cpu-t , de a másik azért jobb nála mert nem.
Mivel nem vagyok nagy cs-es , ezért gyorsan túlhaladtam rajta.
De igen van bot a cs-hez is és tudsz egyedül is játszani vele .