Half-Life: Blue Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ha minden igaz az elején láthatod a logokat, meg a high definiton texturák mennek az Half-Life al, OPforceval. Asszem ennyi.

Keresem az amerikai verziót.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

skorpio7
Azért örülök , hogy látom újra írsz ftp-ket . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Nehogy te is megsértõdj ! 😊))

http://www.rws.d2g.com/deepcore/ddl.php?downloads=30

Itt találtam meg. Gyors, tuti, hogy fennt van!
CSOCSO
hm...jo gamez lehet......
Dikkma
Na, végigvittem.
Meg lehet csinálni az egészet sértetlenül!
1. Nagyon cool játék, igazi HL-feeling, jó fejtörõk, jó minden 😊
2. nagyon, nagyon rövid 😞
3.kommandósok azért nem ugyanazok
Shep
Lehet hogy igazad van, és csak a srác nézte el a dolgot. Egyébként az amerikai verzióban tényleg van valami plusz asszem Gordonnak kell segíteni, nem tudom biztosan csak azt hogy Gordonnal van kapcsolatba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Neked véletlenül nem az amerikai verzió van meg?

Shep
És azt hogy csináltad hogy nem lett vége? Mi van a gépnél?

Shep
A kapcsolokkal hozd olyan helyzetbe a felvonókat, hogz fel tudj rájuk ugrani

Shep
Hát teljesen kivagyok a készítõkre nem elég hogy röhejesen rövid majdnem mint a CIA:Solo mission, ráadásul egy normális rész nem volt benne, mi vagyok én kérem valami tudós aszisztense, kapcsolókat nyomogatok neki ha szól meg ilyesmi, arról nem is beszélve hogy a végén nekem bugos volt mert elsõre a prof nem indította be a gépet, hirtelen felindulásból lelõttem, majd mikor visszatöltötte az állást minden renbe volt. A vég meg egy nagy ugrás volt a semmibe, semmi harc, vagy valami simán vége.

Én személy szerint az ess Counter-strike ftp rol szettem le Slash, és a jatek hát
nem nagyon jön be
jó jó hl feeling meg minden de valami uj lehetne benne plusz 2nap alatt végig lehet vinni
Breki33
Macho ird le reszletesebben igy nem emlekszem.....

Nezzetek meg ezt: http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=6
a MOd-oknal Half-LIfe DMC

"A Valve modkészítõ csapatok támogatására létrehozott részlegétõl egy kis ajándék a Deathmatch Classic.
Nosztalgiára és tiszteletül a nagy õshöz, egy az egyben áthozták a jó öreg Quake 1 DM-et a Half-Life alá. A grafika változott picit, de minden más maradt, úgy is mint a dm2, dm3, dm4, dm6 és e1m2 pályák."

Nekem telepites utan elobb keri a Hal-LIfe CD-t utanna egy filet hianyol. Nektek megy? Ha igen milyen?
skorpio7
Így nem valószínû , hogy nincs is benne multi !

Mr.Macho
az szar, a régi modokat mint a counterstrikeot nem lehet felrakni?
skorpio7
Én nem találtam ...
Valószínûleg nincs ! 😊

Mr.Macho
a BlueShiftnek van multiplayer lehetõsége?
Mr.Macho
nem, még eléggé az elején, amikor megtaláljuk a shozgunt az egyik doki mellett
Breki33
en igen a teleport utan
skorpio7
Te hol tartasz valójában ?
Az idegen világban ?

Breki33
csatornanal?

vagy en meg nem vagyok ott? 😊
Mr.Macho
én a csatornánál tartok, ahol megtaláltam a shotgunt, de nemtok továbbmenni, merre menjek?
Breki33
en a jobb oldali utolson vagyok de tul tavol van a bejarat...
Breki33
hat en siman nem tudtam atugrani
a bal soron mentel vagy a jobb oldaliakon? 😊
Laalee
en nemtom nejacottam vele 5 percnel tovabb csak a kerdesre valszoltam 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
valami jetpack vagy mi aturo kell hozza meg asszem ugykell ugrani hogy ugras elött a gugolt is lenyomod.. bar lehet ebben nincs benne az a kütyü

IMYke2.0.0.0
Nem, mert közben az egeret ellenmozgatod, és ugyebár elõre is haladsz! Ennek az eredméyne (elhiheted!) egy sokkal hatalmasabb ugrás, mint amire amúgy képes lennél. Néha akár két ugrásnyi is lesz belõle. A strafe-lés nagyon jó módszer! Ha közben irányba mozgatod az egeret, akkor pedig "kanyar-ugrás"-t hajtasz végre, ami megint csak csúcs! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Breki33
WAjk az utolso kettore nem tudok sima ugrassal atugrani. Amugy jon meg kommandos resz? Nekem inkabb azok tetszenek benne..
Imike egy masik modszerre gondoltam amit a gyakorlopalyan gyakoroltattak anno.
Azert koszi de ha az oldalra gombot megnyomom nem kanyarodok? 😊
IMYke2.0.0.0
A megoldás:

Nyomod az elõre (pl.: W) gombot, miközben valamelyik oldal (jobb v. bal) /pl.: A v D/ és az ugrás (mouse2) gombot is.
Ezt hivjuk a Quake-ben "strafe"-elésnek, és nem is olyan bonyolult, mint amilyennek hangzik. Ennek segítségével nagyobbat tudsz ugrani!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Breki33
most vagyok a teleport utanni ugralgatos resznel
de mar nem emlekszem hogy is kellet a Half Life-ben nagyobbat ugrani? Ott is ez volt aztan valaki elarulta
IMYke2.0.0.0
Akinek kell még a Blus Shift game RIP-je:
http://www.ingyennet.hu/~lazarus/start.htm

Mr.Macho
na, a játék megvan, de az elõzõ játékok (CS,OppForce,...) mûködnek vele?
Shep
Hát ha pár nappal elõbb kérdezed akkor tudtam volna segíteni, de mivel valaki elintézte a Lionwarez cuccait így már nem, mert ott fent volt. Szerintem nézz át a 0DayFTP-be ott biztos tudnak segíteni

Mr.Macho
nemtuggya vki, honnan lehet letölteni a sima h-l-t?
Shep
Hi! Tudom nem teljesen idetartozik de nem töltötte le valaki a Half-Life-hoz a Wanted-et azt amelyikben single player is van? Ha igen akkor mit kell csinálni azután hogy elolvastam az üzenetemet? Elõre is kösz.

Laalee
cseréld le a opengl drivert anno nekem se akart menni a cs v2 vel aztan ide oda cserelgettem a ogl drivereket es a vegen elindult.

artschi
Kösz Promi!
Azóta már végigvittem.
Naon rövid ez a gáma 😞((

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Promi
Szinte mar semmi.😊)
Rincewind
1 pálya 😞
Dikkma
Most jöttem vissza Xenrõl, eddig még nem sérültem a játékban. Mennyi van még hátra?
Blue Shift rulez!
Promi
Felmesz a lepcson, es rogton jobbra elzarod a tolozarat,de ekkor jon elol es hatul 2 idegen (kutya vagy mi).Lelovod oket , tovabb mesz egyenesen ut vegen balra le, es 3 szor ujra kell inditanod a teleport gombot, 3 adszorra neked kell bemenned a teleport golyoba, de ekkor megakarnak akadalyozni a katonak.Athatolsz rajtuk , es lemesz a lepcson onnet a teleport golyoba, es THE END.

Sok sikert
artschi
Help ismét plíz!
A Power Struggle-n már megtaláltam a Charger-t vagy mit, fel is küldtem, utána vissza is mentem. De amikor a prof. újból be akarja indítani a teleportot, akkor a kóceráj el kezd szétesni.
Mit kell csinálni a prof.-fal? El kell menekülni, vagy mi?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
HELP!!!
Elakadtam a Power Struggle nevû pályán!
Annyit már megcsináltam, hogy azt a két generátort, vagy mi a francot bekapcsoltam, de amikor visszamegyek a lifttel az elõzõ pályára, a doki aszongya, hogy még vissza le kell mennem vmi cumóért, amit nem találok.
MI LEHET AZ ÉS HOL TALÁLOM???

Lécci segítsetek!

I.C.ram
latom mar lekestem 😊
I.C.ram
elobb felkell kapcsolni az aramot valahol a nagy liftnel Lacc es aztan mar megy a kis lift is de en valamiert csak a lefele menetnel hasznaltam a kis liftet 😊))
Lacc
Ok, megvan. Most csak az a baj, hogy se élet, se töltény. =(
skorpio7
Mindössze rövid és lényegre törõ amit írtam , de pontos , mert pont a megírása elõtt vittem végig mégegyszer ( éppen a pontosság kedvéért ). 😊))
Lacc !
Egy picit olvassá vissza és tudni fogod az egyes "meghatározások" jelentését. 😊))
Kezdd el olvasni az írásomat a #150-estõl !
Kössz a linket _Wajk_ ! 😊))

Lacc
Ma kezdtem el, de már elakadtam! Még a Duty Calls-ban, ahol a szennyvizet vezetik el turbinák. Ha beleurgrok a szennyvizbe, találkozok két turbinával, ami bezúz, de elõtte ki lehet ugrani egy kis liftre, ami persze nem mûxik. Fentrõl már lehívtam a nagyliftet, jött vele két mumus, azokat lelõttem, de nem tudok elmenni ehhez a nagylifthez, mert ahhoz az az elõbbi kislift kell (hu, ezt igen szépen leírtam). Szal hogy kell feljutni a nagylifthez? Gondolkoztam azon, hogy megemelem a vízszintet, találtam is két csapot, de nem történt semmi, mikor elforgattam õket =(.
Rincewind
ööö, vagyis dokikkal 😊)
Rincewind
Én meg reménykedtem valami olyasmiben, hogy majd még jönnek részek mikor a felszínen menekülünk a dikikkal.
Szép álom volt...