Half-Life: Blue Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

justin
Nem, viszont sokkal rövidebb és kevésbé élvezetes mint a HL 😊

zaki
hosszabb, nehezebb, élvezetesebb mint a sima HL?

zaki
én meg most fogom végigjátszani, aztán jöhet az opposing force

zaki
kérdésem 1szerû: mûködik ez a patch a RIP-es változathoz?

megvan! thx a segítséget.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

francba thx... két napom van szerezni...

Shep
abba biza nem lesz neked még HL is az azért cseppet hoszabb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

néztem (nekem is az ugrott be először). ott csak blue shift van. az standalone? mert akkor az is jó. 8x15 mb, akár bele is fér... de ha nincs benne a half life, akkor nem ok. plz egy igennem választ!

CaviaR
apollo

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

csúnya kér(d)ésem van:
valahol láttam a half-life rippet, csak nem tudom hol (egy pajtásnak kéne, megpróbálom cs addikttá varázsolni). ha valaki találkozik vele, plz egy mailt...
THX

Shep
Megmentetted a tudósokat ami az elsődleges feladatod biztonságisd ként/Vagy a másodlagos már nem emlékszem pontiosan/

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Breki33
valaki elmagyarazna a veget?
nem egeszen ertem teleportalodok es kesz?
Shep
Hát ez több mint érdekes én mégcsak nem is hallottam ilyesfajta hibáról.

Nem akkor sem, világit, de ha a spacet és az körüli gombokat megnyomom egyszerre akkor felgyullad, de nenm akarom szétbaszni a billemet ezért kéne valami éppkézláb megoldás. Nincs valami patch hozzá? Egyébként a razor 1911 féle isoval játszom. Brigtness-t próbáltam de nem jött össze.
Shep
Bocs hogy kikeltem magamból. Ha végképp nem megy szerintem vedd fel a brightnesst, de amúgy ez érdekes probléma, próbáldd márki hogyha a földre nézel világít e? közvetlen magad elé, mert már nem olyan erõs a fénye mint a HLben

Azért kell a lámpa mert egy sötét helyen vagyok tele ellenséggel és nem látok semmit. Egyébként f-re van állítva megnéztem és nem tartottam lenyomva. Na most mi a francot csináljak?
Shep
könyörgöm nézdd már meg abban a fránya configban, nem tul nagy ördöngõség, ha nem F lehet L, de minek neked benne a lámpa, nem létszükséglet, a gombot nem kell nyomvatartani csak egyszer lenyomod és kész.

Na nekem is sikerült megszereznem. Valaki mondja már meg nekem, hogy hogyan kell felkapcsolni a lámpát mert f-re csak kattog, mint a barom. Elõre is kösz.
Jo ez a game? Megeri megszerezni?

Mike
Miert kishazankba nem juthat el amcsi verzio?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Spy
Jah benne van az opforce meg a high definiation pack is
AZ 576-OS NÉP NEM HÜLYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MÉG A LEGJOBBAK IS TÉVEDHETNEK!!
Amúgy kösz az infot...
Shep
F gomb

Az lessz..
Shep
Elvileg benne kéne lennie, de mivel senkit nem ismerek aki megvette volna így csak 50% az esélye. Vagy igen, vagy nem, kérdezdd meg a boltban.

Azt olvastam (Pc Guru), hogy a Blue Shift-ben benne van az Opposing Force is. Az 576 szerint csak az amerikaiban van meg. Ha benne lenne a opforce, akkor megvenném eredetibe (elsõ eredeti játékom lenne :-)). Tudja valaki, aki megvette az eredetit?
Shep
Ha felteszed a Hidef packot akkor az mp5 helyett az van /M16/

Felturbózott Quake 1 motor? Te tényleg tudsz valamit.
Gratulálok! Nagyon okos vagy!
zujztu
Amúgy jól gondoltad, a legelsõt
Az elsõ sotgánt vettem fel, és bedarált a zurbina. GHogyan lökjem bele?
Aquli
Memphis: ugyerted hogy a legelso shotgunodat vetted fel a jatek elejen? es bedaral a turbina? ott nem a vizbe kell lokni egy robbano dobozt? vagy en ertek felre valamit?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
Dikkma: koszi a valaszt amit a masik topicban adtal. Sikerult atjutnom. Erdekes hogy szornyekkel nem talalkozom, csak kommandosok jonnek folyamatosan. Igy elvezetes nagyon!
Aquli

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Shep
Ha jó emlékszem nem szabad kiugrani az ablakon, hen bent kell vmi másik járatot találni, hát csak ennyire emlékszem.

Dikkma
õõõ azt hiszem, el kellene csavarnod egy kereket fenn, az erkélyen. Utána meg meg kell nyomni egy gombot minden doki elteleportálásához.
Memphis, asszem tudom melyik rész, de már nem rémlik, hogyan kell... amikor bemész, szemben van az ajtó, elõtted mélyebb rész, balra egy turbina, nem? Ott nem lehet simán egyenesen átugrani?
Bhahh, nem emlékszem, na.
Hogyan jutottatok át azon a részen amikor felveszem az elsõ shotgun-t a halott orvos mellet. Kiugrok az ablakon és ha tovább m,egyek bedarál egy turbina, a lift meg nem mûködik. Segítsetek
Shep
Szerintem pedig az eredeti HL volt a legjobb, az Opforce majdnem megközelítette, de hiányoztak belõle a jó kis kommandósok ellen vívott csaták, ez a Blueshift meg egy könnyed vasárnap délutáni kikapcsolódás pl. F1 után, szerintem túl rövid, igen gyenge fejtörõnek látszó fogalmak, csontra butított kommandósok, gyenge végjáték. Azt hittem pedig, hogy a Gunmant nem lehet alúlmúlni hát erre tessék. Mielõtt valaki megszólna a kommandósok miatt hardon játszottam mint ahogy a tbbit is.

Dikkma
Szerintem is nagyon jó a játék, a HL után ismét igazán mélyen bele tudtam magam eléni egy játékba. Az Opposing Force nem volt ilyen jó... abban olyan lámaságok voltak, mint pl. amikor 3 árokban lángok csapdosnak. Jó, jó, Black Mesa, de miért lenne 3 árok, amiben lángnyelvek törnek ki??
Ez tényleg jól sikerült, amit mondtam, nem lehet magaddal társat vinni, az nem jó.. de más igen, majdnem minden király.

Ami viszont rossz még! A játék grafikájára a legmegfelelõbb szó az igénytelenség. Ha felrakjuk az alig 10 megás high defet, totál látni, melyik textúra új, és mit copyztak a HL-bõl. Annyira mosott minden, hogy nagyon. Annyira azért nem gyenge a Q2 motor, hogy ne bírna el kicsivel nagyobb textúrákat, fõleg a mai gépek mellett.
Shep
Nézz szét a www.gamesfaq.com -on. Bár én nem értem hogy lehet ebben a gaméban elekadni, na mindegy én meg másban akadok el am meg másnek érthetetlen.

skorpio7
Told oda az összetörhetetlen dobozokat és ugorj fel az állmenyezetre vezetõ kürtõbe.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Breki33
visszamentem de nem tudom hova es meddig kell
Shep
A megoldas a robbanó anyagnal es a hordonal van, többet nem mondok ebbol rájössz. Hordó tologatás.

Dikkma
Mint mondtam, cool a játék, de nem easyn vittem végig sérülés nélkül, hanem mediumon, és semmi, SEMMI nem változott volna, ha hardon vagyok.

A HL-t is végig lehet vinni sérülés nélkül, igaz, bunkózni kell egy kicsit az ellenfelekel, és sokat quick loadolni.
Shep
Az eredeti Half-Lifeban hardon elsztam az elején és szinte végig 20 - 30 - 40 hpn vegetáltam és úgy nyertem meg az összes csatát, itt meg 100 hp és sity-suty lelövik mintha nem islenne /hard/. Lehet persze csak a túl sok cs miatt állandóan fejre lõttem ami itt ugye tök mindegy /na jó egy kicsit számít de nem úgy mint a SoF-ban

Breki33
atugraltam es bekapcsoltam a kapcsolokat de utanna?
Breki33
Sziasztok

elakadtam az a resz utan amikor hordokon kell
atugralni a zold trutyin 😊

utanna bekapcsoltam valami turbinat, de megint egy olyan zold ize allja el az utam a melyben a katonak meg a tuloldalon vannak
hogy lehet atjutni?
Egyébként megnéztem az FTP címet. Valóban fennt van, sõt, a 600 MB-os verzió. Azon a címen, amit én írtam a 120 MB-os van. Ha valakinek esetleg sok a 600 MB, de 120-ba belevágna, akkor íme. Így már ok?
Nem azt akartam mondani. Úgy kezdtem: "Itt találtam meg" Lehet, hogy máshol is fennt van, de csak segíteni akartam. Kinek melyik tetszik, engem nem érdekel.