386
Half-Life: Blue Shift
-
#346 Nos akkor lelövöm a poént: szóval én nem kihipózott képernyővel álltam neki a játéknak, és az istennek sem találtam meg azt a rohadt létrát a sötétben. -
#345 Van az 1/3-a is :)
De még mindig nem tiszta, hogy hol lehetne eltévedni. Lehet, hogy otthon meg fogom sasolni -
#344 na, megszereztem a végigjátszást. hát az alapján tényleg nem hosszú a game, mondjuk az alap HL 1/4-1/5-e talán -
#343 ?!? -
#342 VÉGIGjátszás?Az egész nem lenne több 10 mondatnál.Rohadt rövid a játék.Olyan mint egy hosszabb demó.Szó szerint 3 óra alatt végig lehet játszani.Emléxem egyik délután elkezdtem vele játszani, este 8-kor meg már a stáblistát néztem... -
#341 Hát azt sajnos nem tudok. De csak 1 helyen lehet 'eltévedni' (de az rögtön az elején van) :) -
#340 cak jó lenne, ha lenne egy végigjátszásom -
#339 még el se kezdtem :D -
#338 Hol akadtál el? -
#337 van valakinek végigjátszása? -
#336 Nem, viszont sokkal rövidebb és kevésbé élvezetes mint a HL :) -
#335 hosszabb, nehezebb, élvezetesebb mint a sima HL? -
#334 én meg most fogom végigjátszani, aztán jöhet az opposing force -
#332 kérdésem 1szerű: működik ez a patch a RIP-es változathoz? -
#331 itt van a Blue Shift 98 %-os magyarítása -
galocza #329 megvan! thx a segítséget. -
galocza #328 francba thx... két napom van szerezni... -
#327 abba biza nem lesz neked még HL is az azért cseppet hoszabb. -
galocza #326 néztem (nekem is az ugrott be először). ott csak blue shift van. az standalone? mert akkor az is jó. 8x15 mb, akár bele is fér... de ha nincs benne a half life, akkor nem ok. plz egy igennem választ! -
#325 apollo -
galocza #324 csúnya kér(d)ésem van:
valahol láttam a half-life rippet, csak nem tudom hol (egy pajtásnak kéne, megpróbálom cs addikttá varázsolni). ha valaki találkozik vele, plz egy mailt...
THX -
#323 Megmentetted a tudósokat ami az elsődleges feladatod biztonságisd ként/Vagy a másodlagos már nem emlékszem pontiosan/ -
#322 valaki elmagyarazna a veget?
nem egeszen ertem teleportalodok es kesz? -
#321 Hát ez több mint érdekes én mégcsak nem is hallottam ilyesfajta hibáról. -
Cobra11 #320 Nem akkor sem, világit, de ha a spacet és az körüli gombokat megnyomom egyszerre akkor felgyullad, de nenm akarom szétbaszni a billemet ezért kéne valami éppkézláb megoldás. Nincs valami patch hozzá? Egyébként a razor 1911 féle isoval játszom. Brigtness-t próbáltam de nem jött össze. -
#319 Bocs hogy kikeltem magamból. Ha végképp nem megy szerintem vedd fel a brightnesst, de amúgy ez érdekes probléma, próbáldd márki hogyha a földre nézel világít e? közvetlen magad elé, mert már nem olyan erős a fénye mint a HLben -
Cobra11 #318 Azért kell a lámpa mert egy sötét helyen vagyok tele ellenséggel és nem látok semmit. Egyébként f-re van állítva megnéztem és nem tartottam lenyomva. Na most mi a francot csináljak? -
#317 könyörgöm nézdd már meg abban a fránya configban, nem tul nagy ördöngőség, ha nem F lehet L, de minek neked benne a lámpa, nem létszükséglet, a gombot nem kell nyomvatartani csak egyszer lenyomod és kész. -
Cobra11 #316 Na nekem is sikerült megszereznem. Valaki mondja már meg nekem, hogy hogyan kell felkapcsolni a lámpát mert f-re csak kattog, mint a barom. Előre is kösz. -
Viking #315 Jo ez a game? Megeri megszerezni? -
#311 Miert kishazankba nem juthat el amcsi verzio? -
#310 Jah benne van az opforce meg a high definiation pack is -
Clip #309 AZ 576-OS NÉP NEM HÜLYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MÉG A LEGJOBBAK IS TÉVEDHETNEK!!
Amúgy kösz az infot... -
#306 F gomb -
Clip #304 Az lessz.. -
#303 Elvileg benne kéne lennie, de mivel senkit nem ismerek aki megvette volna így csak 50% az esélye. Vagy igen, vagy nem, kérdezdd meg a boltban. -
Clip #302 Azt olvastam (Pc Guru), hogy a Blue Shift-ben benne van az Opposing Force is. Az 576 szerint csak az amerikaiban van meg. Ha benne lenne a opforce, akkor megvenném eredetibe (első eredeti játékom lenne :-)). Tudja valaki, aki megvette az eredetit? -
#300 Ha felteszed a Hidef packot akkor az mp5 helyett az van /M16/ -
Todd #298 Felturbózott Quake 1 motor? Te tényleg tudsz valamit. -
KOCsi #297 Gratulálok! Nagyon okos vagy!