584
Amiga vs. PC - melyik a jobb?
  • farkaspok
    Kedves tévhitben élő emberek!

Az amiga nem a C64 III béta????
    Lehet hogy a ppc G5 nagyon jó de nektek amigásoknak lagjobb esetben is csak egy ppc604 lehet a birtokotokban max 233 MHZ, ami ugye a mai pc-hez képest kissé nevetséges!!

Hé ember a CV3D-ben virge van, és ne mond má hogy a cv3d a kurva 66Mhz-s memeoriáival jobb, mint a tnt2 160 mhz-n!!!
    Arról nem is beszélve hogy a virge-n egy 3d-s játék sem fut jól még a Q2 is szarakodik
    800x600-ban tnt-n meg 1600x1200x32bit is lazán 100 fps-el fut!!!

Bye!
  • farkaspok
    Havi 200 Fixxel az ember könnyen viccel ;)
  • farkaspok
    numun: ez qrva jó volt,majdhogynem sikoltozva röhögtem az olvastán :DD
  • farkaspok
    Amint ezek a nem ideillő személyek elhúzzák a csíkot...
  • farkaspok
    :))))) EZ UGYE VICC AKART LENNI? :)))) Mert sikerult! :)))
  • farkaspok
    Ha jol lattam a kepeid Lightwave renderelte AMI NEM RAYTRACE algoritmussal dolgozik! Innen is latszik, hogy NEM ERTESZ HOZZA!
    Ami pedig a dicsereteidet illeti:"Vakok kozt felszemu a kiraly." Ha erted mire akarok celozni. A haverjaim akik leszoltak a kepeid kicsit magasabb szinten uzik a dolgot es tudom, hogy azt kepzeled, hogy priviben arra kertem, hogy fikazzanak, de rosszul hiszed. :) Ezek a kepek maguktol elegendoek voltak a velemenyhez, es picit sem kellett adnom alajuk a lovat. :))) Viszont az a gyerekes reakcio a floodolassal... es meg te beszelsz itt iq-rol? Mindenki rajtad rohog! Bar elgondolkodhatnal azon az allaspontodon, hogy : "Mindenki hulye csak en nem." :)
  • farkaspok
    A soros port az rossz pelda Toled, mert ha jol birom a tudast, joval tobbet tud, mint a PC-e. Azt nem tom, hogy FIFO-s -e.
    Amugy nem hiszem, hogy azert kuzdenek vele, mert egy 16 processzoros ultrasparc olyan qrva szar, szvsz inkabb a feeling miatt. Ez kb olyan, mint amikor a vizpok csodapokot nezem, vagy a lolka-bolka-t. Qrvara szarok, de azert ugy megdobogtatja a szivem :)

A settler nem rossz, alig 6 eves :)
    Civ1 +a 17.? :)
    A Quake-hez milyen gep kell?
  • farkaspok
    Detox: Nem gyermeteg lelek. Egyszeruen csak szanalmas amit muvel... tajgetosz pozitiv egyenek idejet eljuk :/
  • farkaspok
    Tanulság az az, hogy sötétebb vagy, mint egy fekete lyuk.

A riva tnt képminőségét talán ne feszegessük, mert az 1985-ös OCS jobbat produkál.
    A 750 mHz-s durungodat meg állítsd be a sarokba, eltüzelni jó lesz, ha már saját magad felaprítottad. Bár amekkora tuskó vagy, kihúzod a teljes fűtési szezont...
  • farkaspok
    Hmm! Azert kivancsi lennek a te remekeidre! Kar hogy ekkora a pofad! szerintem igenis jok lettek a kepek, ezt nemiskeves baratom es ismerösöm velemenye bizonyitotta! Az nyilvanvalo hogy nem vagyok profi es a vilag legjobb tracere, de eddig igenis sikereim voltak a kepekkel! Csinalj jobb kepet es mutatsd meg nekem! Utana jarjon a pofad! A Babylon5 egyebkent nem az en munkam volt!
  • farkaspok
    Juj! Eleg jok a metaforak! Nekem teccik ez a beszolas! mar el is archivaltam!
  • farkaspok
    Faszerk

Tudod hova dugd fel magadnak a "3d alkalmazasaidat" meg a "3d scrollodat"...
    Ajanlom figyelmedbe az IGENYES musorkeszites c. fejezetet. Abbol vhogy kimaradt a haromdee szkroll... Az ilyesmi az Adobe Premiere giccsparadei koze valo, es a magadfajtak kabitasat szolgalja.
  • farkaspok
    (Ha már xemélyeskedx) föfax: te okoskodó féregnyúlvány! réxedről az lenne a legnagyobb karácsony ajándék -nekünk-, ha már végre elhúznád innen a *ottméterespécéspofádat! Qrvára a faxt se érdekel, hogy mit hány ki a trágyadombravalócelerongyodvagyakármid! Folyamatosan itt fáraxtaxkötözködx mint egy tipikus seggfej! Ráadásul átlátxó is vagy te xánalomhalmaz, de úgylátxik néha ezt közölni kell veled, mert vxínüleg ezért csinálod, te majom...na akkor örüljél magadnak! Mi is jan.5-6.án, mikor pár pchurkát fogunk xétflexelni a tixteletedre...gyere el, és akkor téged is...! =8O..
  • farkaspok
    Egyúttal javaslok egy állandó accountot Dr. Mengelének,ha jól látom,még néhány elfajzott klón ügyében állást kéne foglalnia :))
  • farkaspok
    egyaltalan nem kedves kriss (dupla ss? :))))))))
    Eloszor is, talan nem mi kezdtunk el hazudni, nem ki kezdtunk el fennhejazoan obegatni mindenfelet minosithetetlen stilusban. Senki nem hivta foszerket sem winklet, sem bombasticot aki akkora paraszt hogy a parjat ritkitja sot teged sem.
    Ez a hely nem ertetek van. Hanem ertunk. Ennyi. Ha nem tetszik lehet talalni harommilio egyeb helyet a neten ahol esetleg kivancsiak a velemenyetekre.Menjetek oda. Innen meg el, mert elegem kezd lenni beloletek... a tobbit remelem mar sejthetitek.

Egyaltalan nem szivelyes udvozlettel:

rATMAN of CrimS0n jIHAD
  • farkaspok
    Ja és persze vice versa.
  • farkaspok
    Láttam már parasztot Amiga előtt is,meg értelmes,normális,nem nagyképű embert pc előtt is,úgyhogy ne a géptípustól függjenek már az emberi kvalitást meghatározó tulajdonságok...
  • farkaspok
    :)
    Főszerk úr biztos azt is tudja, hogy Magyarországon a számítógépet használók szűk 10%-a netezik ? Hámicsinál az a maradék 90% ?:)
  • farkaspok
    "de mégsem omlott össze a kíndóz, nem csinált hibás műveletet," Te tenyleg ilyen sotet vagy? Vagy ez vmi tanfolyam eredmenye? Az mar kiraly, hogyha nem fagy ki a szaros fizetos virus, amikor vki par csomagot odavet neki?
  • farkaspok
    az én fejőgépem nem veszéjezteti ilyen dolog mert és még fatávos vagyok!!

És most komolyan KÉT NAPOT SZERELTED??SZARBA BELENYULTÁL?

Nemhogy örültél volna neki hogy elfüstölt!!

ÉS MI AZ HOGY NEM AMIGÁRÓL FUT (tán nem képes rá)
  • farkaspok
    Ezt tutira kocsog pc-s irta:
    (raadasul kb. akkora tajekozatlan lamer, mint a forumra beirogato pc-s suttyok, akik folyton szitjak a tuzet...)

"Az operációs rendszerek három típusa ismert: a Microsoft, a Linux és az IBM.
    A Linux operációs rendszer elsősorban a programozók körében elterjedt, míg az IBM és a Microsoft programozói ismereteket nem igényel, működtetésükhöz programozói tevékenység nem is szükséges, miután a hozzájuk illő programok CD lemezeken, CD-romokon fizikailag rögzítettek, s a hozzájuk illő operációs rendszerrel ellátott gépeken lejátszhatók.

Az operációs rendszerek közül a Microsoft a legelterjedtebb, amelynek az eljárás alá vont vállalkozás (a továbbiakban: Kft.) által megjelölt piaci részesedése üzleti titok.
    Az IBM rendszer piaci részesedése a Microsoft rendszerrel való hasonlósága ellenére nagyon csekély, bár piaci jelenléte erősödő."

Bovebb szoveg:

http://w2d.gvh.hu/gvh_w2d/tart_jegyz/magyar/vt_hat_2001/vj165-VfE4.html

Lay ur, kerem kommentalja...
  • farkaspok
    winkle volumen: gyere el a januári partyra oxt majd +látod ki vagyok....a projectoron is!
  • farkaspok
    Hehehehe :))))
    Ebből a topikból lassan kijön egy viccgyüjtemény :)))
  • farkaspok
    Kris! Rajtad kivul nincs mas olyan szintu ellensegem a neten aki kepes lenne arra, hogy szorakozasbol megkerje par haverjat, hogy szivozzanak velem. Max. Darabolt. Szoval ne kamuzz itt nekem, mert meg a vegen HAZUG-nak nevezlek ami talan igaz is lesz. Ja! Es nem csak vagdalkozom, hanem vannak full logjaim is. Ha valakit erdekel csak szoljon!
  • farkaspok
    Kris+foszerk emulator ON:
    "Leszopkodhatjatok a faszomat ti kis cigany szarhazai alap faszmajok kocsog aljanep taho Amigasok mert PC rulez es ez igy van es igy jo mert mi felettetek allunk es kurvajok vagyunk ti nem ertetek semmihez isten vagyok! Heil Hitler!"
    emulator crashed on Windows2000 Fatal Exception made at $0000000D
    :))))
    Kb. ennyirol szol itt a vita... :>
  • farkaspok
    teljesen magánál volt, bár ha meggondolom... 8)
  • farkaspok
    NANA!

Az A1200 sem toronyba fúrt faragott gép!
    Nekem E/Box A1200T-m van ami épp úgy bele van építve a
    toronyba, mint egy eredeti 4k, xal óvatosan az a1k2 hegesztésről!!!
  • farkaspok
    HüJe faxok! Asse tudjátok mit pofáztok vazgert! Savanyú a xőlő bázzeg? Én legalább értek vmihez, ti meg csak a pofázáshoz! Lexarom a grundigot is meg titeket is...talán inkább azon filózzatok, mi lenne ha nem innátok el folyamatosan a pénzeteket csórikáim! Be lehet fejezni és be lehet kapni a FAXOM ezzel a témával kapcsolatban! Nem én tehetek róla, hogy ekkora élhetetlentehetségtelenjobbágyok vagytok mint amilyenek. EZT most komolyan mondtam!!!
  • farkaspok
    Hmmm foszerk miért nem pofázol??? Talán csinálják a tetőt??? VAZZEG a pénzből miért nem PC-t veszel?
  • farkaspok
    Tudtommal ezek kozul csak az Imagine-nek es a Reflections-nek RayTrace a render algoritmusa. Lightwave-nek, az Aladdin4D-nek es a Real3D-nek tutira nem az. A Cinemara rakukkantok de van egy sanda gyanum, hogy az sem igazi trace-er. (Az nem az Aladdin4D elodje?)
  • farkaspok
    Kedves amigások!!!

A borotva éles képről annyit hogy a ti csodálatos AGA chipsetetek ami ugye
    max 256 szín vagy ham8 amiben kurva lassú nincs túl jó képe arról nem
    is beszélve, hogy max 50hz ami ugy kissé szemgyilkoló!!!
    Hát igen a csoda jó permedia 2-es chip már tud nagyobb színmélységet és
    már a tűhegyes képével együtt 60 ezer forintért plusz a ppc ára 80 ezerért
    megkaphatod ami ugy nagyon cool csak az a probléma hogy a TNT2 Ultra
    nem 60 ezer hanem 15ezer és egyébként tömlőre 60ért már Nvidia quadrót kapnák, ami ugye kissé jobb mint a permedia!!!
    De ha a kibaszott jó Permedia-t vesszük akkor is a full extrás képminőségével
    együtt kb 5ezer forintért megkapom és kiröhöghetem hogy milyen SZAR!!
    De tudom ha a TNT2-t beletudnátok rakni abba a kis köcsög amigátokba
    akkor arra vernétek a farkatokat hogy milyen ccoooolll!!
    De sajna amigára NINCS AGP (hehe) csak Kibaszott jó PCI!!
    Jah egyébként volt egy P166-om amibe PCi-s videoKarcsi volt, tehát kb
    ti is itt álltok technológiában: mind órajelben, mind sebességben!!
    És USB hol van vazze?
    Paralell Port még az is lassab, a soros protról nem is beszélve!!
    És a Hd-s floppy ami Pc-n alap kb ezer forint az ára, az nálatok
    Isteni kiváltság és több ezer forint!!!

Na csá kis gnóm gecók!!
    További jó szenvedést Kurvajó amigátokkkal (a csigák legyenek veletek)
  • farkaspok
    Kedves Brutal!!

Tudod a Voodoo3-al az a gond, hogy sajna már enyhénszolva kissé elavult, a másik probléma meg az, hogy közel egy éve nem gyártják és nem véletlenül!!
    Tudom ti amigások ragaszkodtok ahhoz, amit már nem gyártanak, vagy már elavult és valaha jó neve volt!!!

NA csá Bruti
  • farkaspok
    simba: Nem ez a rohej, hanem hogy a #amigahun kerdezte meg hogy a CV3D-n milyen chipset van, az LOL! :D
    Ennyit tud a tag :D
  • farkaspok
    leeroy: azért alázzuk az Amigát, mert PC-s oldalra nem jöttök. Itt legalébb megnézitek. 16 szinben nem lehet sokat kivenni a PC-s oldalokon. Hát igen, sok embert most azt hiszi, hogy PC-s oldal 16 színben van megírva. NEM, nem az oldal a szar, nézzétek csak meg a videókértyátokat... Megértem.

foszerk: bukta volt mi??? :) Na mind1. Egyébként mi az, hogy 486-oson jobban futott az Mp3??? NEM simán (igen simán) futott, csak azt kihagytad, hogy zenehallgatás (Mp3) alatt tömörítettél is Mp3-at!!!
  • farkaspok
    Mi a fasz floodolasrol beszelsz????????
  • farkaspok
    na bameg fasz kivan
  • farkaspok
    http://www.mot.com
    keress ra a keresoben ;)) a coldfire-ra
  • farkaspok
    Amennyit en hallottam a dologrol: a 060 kompatibilitas messze nem 100%, de jo ha 70%... Pl. hianyoznak bizonyos utasitasok, amiket ugyan le lehetne emulalni, de az mar sokat lassit.

Abban bizta vagyok, hogy 68k-s proggik eleg jol elfutogatnanak nagy reszt rajta, csak kerdes, hogy mi az ami nem... (Pl. az OS bizonyos reszei nem? ;)))

En maradnek tisztelettel a 68k emulacional egy izmosabb PPC-n, de meg 604-en is egesz pofasan megy. (Legalabb is amit en csinalok... ;)
  • Alien!
    Ja,a Scene nekem is hiányzik...Imádtam a demókat,de csak C64-en és Amigán...Pc-n értelmét vesztette,a sokszinű gány hardver miatt,az ember nem is tudja eldönteni mi számít bravúrnak...
  • Laalee
    meg annyit aki veteran autokat gyujt az nem hasznalja azokat, mert tudja hogy inkabb ovni kell öket :) szoval lehet amigat gyujteni de hasznalni?:)