16
-
#16 Ennek a legnagyobb vesztese az SGI, oket meg sajnalom :(
A Winfos ezen a teruleten sosem rugott labdaba -
#15 gulasoftnak igaza van
DE NAGYON!!! -
#13 bocs,annyira nem régi.itt az eredeti hír.egy kicsit több értelme van mint ennek. -
#12 tavaly ilyenkor talán még friss volt ez a hír. -
#11 az sgi munkaállomások manapság már linuxos hardverek,mivel dobta az nt-t,és az irixet linuxra váltotta.az összes fontosabb 3d,animácios és effektszoftvert szintén portolták,sőt van amelyiknek nincs is nt-s változata,mivel rendszerint valamilyen unix variáns alatt fejlesztik. -
Pali #8 Ha egy bizonyos szint fölött bele kell nyúlkálnod az OSbe jobb lehet a Lin. Kényelmesebb szövegfájlokat editálgatni, mint a registryt buherálni, és még a Linuxról tonnaszám van leírás, a win registryről én még nem láttam. Bár persze egy átlag felhasználó nem fog a registrybe nyúlkálni. Szerintem a Linux kiszoríthatja a wint a desktopPC-k világából is, ha csinálnak hozzá olyan grafikus interfészeket, meg telepítő wizardokat, mint a winhez, de alatta ott lesz az atomstabil Linux rendszer, amin azt írsz át amit akarsz. A mai PC hardverek lassan olyan teljesítményűek, hogy akár integrálódhatnának a közepes teljesítményű számítógépek felé, ahol a UNIX változatok tarolnak. A wint meg el lehet felejteni végre az összes microfos szabvánnyal meg kavarással együtt, ami minden mással inkompatibilis. Nem mintha a UNIXok között nem lennének inkompatibilitási problémák, de ez egy másik történet.