Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Turn Me On Dead Man
õ használta a válasz erre gombot
de szerintem hiába írom itt le ezeket, úgyse fogod tudni felfogni agyilag mit akartam írni és félreértelmezed
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
...sose azt nézd...
FAN-ok vagyunk 😄
\"Erről van szó!\"
Turn Me On Dead Man
remélem hogy fejlesztik gõzerõvel és kiadják nemsokára mert beledöglök ha nem 😄
fasza játék lenne pedig nagyon,egésznap azzal kockulnék,de remélem csak átbasztak minket hogy feloszlottak
\"Erről van szó!\"
...sose azt nézd...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢