7639
Duke Nukem Forever
-
#4082 húzzál már innen ilyen 10 éves cikkekkel meg játékokkal, mostani időszakról beszélünk meg az xbox 360ról flémreg -
andersh #4081 ha elolvasod a 4 oldalas interjút, akkor ott írják h lesz benne multi, de részleteket nem árulnak el h milyen, azt írják nagyjából olyan mint ami a 3d-ben is volt -
#4080 the Xbox version uses 24- and 32-bit textures instead of the 8-bit palettized ones found on the PC.
failgear-re kérhetnéd átnevezésed -
#4079 én leszarom, hogy szebb e vagy sem, nem a grafikára verem a nyálam
de ez akkor is tény... és ezzel be is fejezhetjük felőlem :D -
#4078 inkább az a kérdés hogy van e lényeges különbség grafikailag az xbox és a pc között. amúgy pl. egy fight night round 4-et megnéznék hogy mennyivel lenne szebb pc-n...(a választ elárulom: semennyivel), vagy LA Noire-ról is beszélhetünk az most úgyis aktuális -
#4077 erről valami infot is láthatunk vagy csak úgy beírtad jó troll szokásodhoz híven fspofon? -
Ironman2 #4076 ez hülye! DDD -
#4075 condition zero
xboxon 24 biten futott pcn csak 16, színesebbek voltak a falak :) -
#4074 ebből nem kell egyből flémnek lennie, most is te válaszolgatsz
honnan veszem?? volt már olyan játék ami szebb volt boxon mint pc-n? én nem hallottam még ilyenről -
#4073 Álmodott egyet és még nem tért magához:) -
#4072 mekkorák voltak a 2d-sek is :D
a 3d.... hát az meg már hozta azt a filinget amit pl a shadow warrior is... öldöklés jo poénokkal ill nagy jelenetekkel helyszinekkel :D -
Ironman2 #4071 Azt én irtam. -
#4070 persze hogy nem flém...most fog jönni majd a PC VS Konzol vita aztán a játékról 1 árva szó nem lesz...
amúgy ha már itt tartunk honnan veszed hogy a pc-s verzió szebb lesz ? :) -
#4069 Úgy érted, hogy a 3. résszel sokat játszottál, és kíváncsi vagy a 4.-re? :)
Az első két Duke még oldalról nézős 2D játék volt ;) -
vato loco #4068 Úgy kezdtem az elején hogy: "a trailer alapján". Lehet ez még jobb is, csak nem számítok rá. Az 1. résszel sokat játszottunk, így érthetően kíváncsi vagyok a 2.-ra is, de ez nem jelenti azt hogy a címe miatt automatikusan hasra esek előtte. Ahhoz nyújtania is kell valamit. -
Ironman2 #4067 Köszi Tomi! -
#4066 attól mert igaza van ez nem flém... -
Sir Cryalot #4065 -kurva jó lesz a gfx (is), tény -
#4064 -
Ironman2 #4063 Ok.Nem szóltam.Dante törölheted a 4054-est -
#4062 Te is Gearbox-nál dolgozol? Zsír. -
SL #4061 Lesz benne amúgy 1000% -
#4060 Nos akkor ezek szerint nem lesz benne multi... mivel nem válaszoltatok :D -
SL #4059 fejezzétek be. -
Ironman2 #4058 Ezzel most nem tudom mi a bajod.Én csak a tényeket irtam. -
#4057 faszért kell szítani a flémet, nem értem... -
#4056 -
#4055 Most nem tudom mit problémázol, ha neked ez gagyi, nem köt le, stb..., akkor nem kell megsértődni ha itt valaki nem kíváncsi rád... :) -
Ironman2 #4054 Pc változat nem igy fog kinézni,ezerszer jobb lesz a grafikája -
vato loco #4053 Máris mész? -
#4052 Akkor ez asszem nem a te topikod... Szevasz! -
#4051 A hiba az Ön készülékében van ;)
Ooohm, what a mess... -
vato loco #4050 Már nem. Anno még egér nélkül, csak billntyűzettel nyomtuk soros porton multiban, akkor még jó volt, ma már nem. :) -
#4049 pontosan az benne a jó hogy 10 évvel ezelőtti feeling.. -
#4048 Ezt a játékot megveszem, még ha tizenezer is lesz
Addig is gépfejlesztés, meg monitorcsere a feladat :)
Vato loco: Azt ne mondd, hogy nem tudna ma is lekötni a Duke Nukem 3D. -
vato loco #4047 A trailer alapján sztem jobb lett volna ha inkább sose készül el. Nagyon 10 évvel ezelőtti fíling, de azóta eltelt 10 év és már nem csak ennyire van igény. Sztem. -
#4046 Azt lehet tudni, hogy lesz e multi része? -
andersh #4045 ja meg írták h lefaragtak a játékból.. remélem nem azért h a szaros konzolokon is játszható legyen a fos kontrollerrel -
Sir Cryalot #4044 Hát ez igaz is meg nem is , az igaz hogy maroknyian csak a PC verzióval küszködtek évekig (3DR, ex 3DR Tryptych), de a Gearboxnál most elég sokan duplán is ledolgozzák a bérüket hogy összerakják a konzolverziókat.
A trailer is konzolverzió volt. -
andersh #4043 "Más részről meg a konzolokra kiadás van hátra. Van egy játékunk, amit fejlesztenek PC-re a konzollal pedig nem is törődnek."
na ennek a két mondatnak nagyon örültem!