7639
Duke Nukem Forever
-
#4122 A legjobb.
Rest in peaces. -
#4121 a bevezető szövegeket nem nagyon értem, de:
Those alien bastards will pay for shooting up (?) my ride!
Nobody can steal our chicks ... and leaves... (vagy lives?)
Nameg ugye:
Boooorn to be wiiiiiiiild...
... this is the breast ..eeer ... best radio station -
#4120 HAIL TO THE KING BABY!
It's time to kick ass and chew bubble gum... and I'm all outta gum. -
#4119 idézgetünk? :D
I will rip off your head and shit down on your neck!
What a mess!
Shit happens.
Ohh, I'm looking good! (Vagy ilyesmi. Tükör előtt use)
Ahhh.... Much better. (piszoárnál use) -
#4118 die you son of a bitch ! -
#4117 blow it up your asss -
#4116 lets kick some ass -
#4115 ezaz ! -
#4114 -
#4113 nekem a kevésbé korszerű köntös is megfelel(azt is kapjuk vidik alapján)
De kell nekünk végre egy olyan hős aki nem egy szembelógós hajú menőcsávó aki a 20 kilójával együtt megemel egy nálánál kétszer akkora kardot.Most nem oldtom a DMC4-t mert imádom,meg is van eredetiben, csak már ez a langyos buziság a tv-ből rátelepedett a játékiparra is.
Kell nekünk egy faszagyerek aki szarik bele a világba és tudja h mikor mit kell csinálni.Egy amolyan faszagyerek.Úgy ahoyg a régi akciófilmekben Bruce,Arni,Stallone úgy a játékokban itt van nekünk Duke. -
PunkZoli #4112 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD agyad ekkora idiótaság leírása alapján: 10/1 -
SL #4111 fogyatékos vagy-e? -
#4110 hát ezen beszartam :D -
#4109 érdekes emberek vannak... -
#4108 ezaz pontozzuk a játékot meg nézzük le egy trailer alapján, grat -
Zoliz #4107 Hát nemtom, a játék trailere alapján elég felejtős darab lesz az új Duke. Amolyan középkategóriás FPS némi szennyes humorral megspékelve. Értékelésem: 10/6 a játékra (a trailer alapján), mindenesetre végigtolom, de megvenni tuti nem fogom. -
#4106 Duke Nukem Forever: Deutsche Synchronstimme von Bruce Willis an Bord? -
#4105 :D:D:D -
andersh #4104 :DDDDDDDDDDDDDDDdd -
#4103 -
andersh #4102 tudom meg van olyan nevű is h crashday
a stuntsot a bugok tették időtállóvá, meg hogy vissza lehet tekerni ha elrontottad és onnan lehet folytatni
így meg lehet csinálni, hogy tökéletes kört menj
1 hónapig szoktak csinálni egy pályát.
és nem számít csalásnak mert elmented és visszalépsz és olyan mintha nem tekerted volna vissza, szóval nem lehet megmondani h visszatekerte e az illető és 1 hónapon keresztül csinálta, vagy leült és ment egy ilyen kört. -
#4101 Arra ott van a Trackmania. -
andersh #4100 Duke3D-ben nincs jó netkód, nincs dedikált szerver, ez volt a legnagyobb problémája.
Persze aztán készültek hozzá portok amivel már lehetett neten is játszani mindenféle emberrel, de ott is sokszor bajos volt a dedikált szerver hiánya miatt (portot kellett forwardolni, volt aki ezt különböző okokból nem tudta vagy nem tehette meg, stb)
Sokszor out of sync is lett a játék a p2p alapú netkód miatt.
Szóval nehéz volt összehozni játékokat, nem mindig sikerült.
Meg hát csak az igazi HC arcok nyomják még ma is a Duke3d-t neten :D
Csak úgy mint azok a HC arcok akik még a mai napig napi szinten stunts-oznak és versenyeznek a jobb időért.
Azt is megcsinálhatnák már mai köntösben. Habár abban az a jó h tele van buggal és azokat kell kihasználni, na mind1 ez már egy másik sztori. -
#4099 Egyébként a CS:source sem tud többet az elődjénél csak látványosabb. Sok példát fellehetne még hozni. -
#4098 Szerintem aki duke rajongóként várja a játékot az nem vár sokkal többet mint az elődjétől, csak korszerű köntöst... :) -
#4097 van egy olyan izéé is, h...
eltelt 13 év éééés
ami akkor kirááály vóóót és egyedülállóan egyedi
az ma már tömegcuccc
wolfenstein, singularity, a régi quake, doom, stb.-stb
TPS-ek közül Gears of War, Dead Space .. így első blikkre
ugyanezt tudják
szóvaaa, az van, h engem (is) r.hadtul érdekel a játék, meee amikóóó még az elődjével nyomtam akkóóó h.lyegyerek vóóóótam és hát mint tudjuk a gyerekkori élmények életünk végéig elkísérnek minket :D -.-
DEEE
így első blikkre a gameplay videok alapján annyival lesz EZ több, mint a többi FPS/ TPS, hogy lesz egy macho főszereplőnk, aki bagózik, k.rvázik ezerrel, és emellett izmosan flegma
ÉÉÉÉS én sajnálnám a legjobban, ha igazam lenne :(
-
#4096 XD -
Ironman2 #4095 Egy kicsit drága lesz a kezdő ára,Megvárom mig lemegy 5-6 ezerre,és akkor beszerzek egy példányt.Addig marad a w.rez -
PunkZoli #4094 dukeban még anticsít sem lesz, mert házhoz mennek ha valaki csal és srinkelik a pöcsét -
andersh #4093 szerintem azért 10-szer mert kell neki 10 cd kulcs, mivel csítelni akar és ha bannolják akkor legyen másik. -
#4092 miért ne? duke után jobb játékot úgyse fognak tudni kiadni
így ha valami játékot akarok akkor megveszem újra, összejön még az a 10 példány ha sokáig élek -
#4091 Nem fogod annyiszor. -
#4090 Amit ígértek demot abból lesz egyáltalán valami? -
#4089 Megnéztem a trailert.
Ha kijön megveszem.
TÍZSZER :D -
#4088 húzzál innen más fórumra flémelni -
SL #4087 személyeskedés = ban -
andersh #4086 gondolom 8 bites lesz a dnf pc-s verziója
a hangok és a zene is olyan lesz mint egy tetrisé -
#4085 hát nem értheted ezek jelntőségét mert jó ha 4 éve van neted és még hátulgombolósgear voltál akkoiban -
#4084 -
#4083 buzik inkább örülnétek h jön a game,és nem a kurva falakkal meg a bitszámokkal kéne szopatni a másikat.
Én örülök,ti meg megint más faszával vernétek a csalánt.Tisztelet a kivételnek.