Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"..3D Realms is not closing. The internal development is no longer a part of this business, though. ...Our future is fine. We have, I think at last count, 11 or 12 projects in the works. One of them is coming out next week. Another one is coming out in about six weeks. Both of those are on the iPhone. We have some major games in production still. So we're fine. That's not an issue at all. ...The Max Payne movie came out last October, so that approach did pay off for us, and there is a Duke Nukem movie in pre-production right now."
ha nem is DNF, de a 11-12 project közül szerintem tuti lesz Duke-os! És a mozi meg pre-production fázisba került, tehát zöld utat kapott a forgalmazótól. Kiváncsi leszek, mit hoznak ki belõle, sajnos nem várhatunk sok jót - lásd Doom vagy Resident Evil filmek. Igaz, a jó öreg Duke-nak nem állna rosszul, ha nincs tisztességes történet, csak legyen alpári, poénos és persze hulljanak az élienek... 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Products:
BioShock series
Civilization series
Grand Theft Auto series
Mafia series
Manhunt series
Max Payne series
Midnight Club series
MLB 2K series
NBA 2K series
NHL 2K series
Railroad Tycoon series
Serious Sam series
Stronghold series
Tropico series
annyiból igazad van, hogy tényleg van köze a DNF-hez, a kiadási jogok a 2K gamesnél vannak, amit a take two egyik leányvállalata. de a hír még mindig irreleváns 😛
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ez csak a sanandreas.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Erről van szó!\"
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...