Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
És az nem hülyeség.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Egy core duo 2 2.7 ghz proci, 4 giga ram 800MHZ-os 1gb-os videókari direct x 11-es és egy 500 gigás vincseszter van benne ja és win 7-es home perimium.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Next PC upgrade: 2022
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
rem nem kell éveket várni már 😄
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

amúgy gáz, hogy kvázi lebuktattad magad, simán kivághatnak ban megkerüléséért, csak annyi kell, hogy valaki befújjon a modiknál...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Persze majd pont õ hoz majd pénzt mi hahahahahahaha.