Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Easteregg befigyel... XD
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
de o nem volt buzi es nem is lesz😞😄SA
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Nem akarsz magadnak megint egy olyan logót mint ezen a képen?
Kifejezi mekkora DNF fan vagy. Sõt ha megkéred õket szerintem a logómûhelyben kicserélnék neked a Duke Nukemet Vass Gáborosra mint régen a topikodban.
Kifejezi mekkora DNF fan vagy. Sõt ha megkéred õket szerintem a logómûhelyben kicserélnék neked a Duke Nukemet Vass Gáborosra mint régen a topikodban.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Mért?
Mi olyan vicces?
😄DDD
shrinkerrel vagy expanderrel?
telelõttem a gatyámat
Már nem tart sokáig a rádiócsend a Duke Nukem Forever kapcsán.
A síron túlról visszavozott játék legkésõbb február elején ismét hallat magáról. A Duke Nukem Forever a szeptemberi PAX Primeon tért vissza, a zajos esemény óta a 2011-ben biztosan megjelenõ DNF bétájára így talán tavasszal-nyáron kerülhet sor.
Rossz hír: az Aliens: Colonial Marines nem csak 2009-et és 2010-et, de 2011-et is kihagyja, így az legkorábban csak 2012-ben kerülhet a piacra.
A síron túlról visszavozott játék legkésõbb február elején ismét hallat magáról. A Duke Nukem Forever a szeptemberi PAX Primeon tért vissza, a zajos esemény óta a 2011-ben biztosan megjelenõ DNF bétájára így talán tavasszal-nyáron kerülhet sor.
Rossz hír: az Aliens: Colonial Marines nem csak 2009-et és 2010-et, de 2011-et is kihagyja, így az legkorábban csak 2012-ben kerülhet a piacra.
[merlinw.org]
Ez már a High Resolution Mod Pack
és a gameboy zenét?
azért mert csak az elsõ van kész és pont
igen hülyék lennének úgy kiadni, de mivel kb 1 ember csinálja ezért még vagy 10 évet várhatunk arra is
igen hülyék lennének úgy kiadni, de mivel kb 1 ember csinálja ezért még vagy 10 évet várhatunk arra is
azért mert 1 ember csinálja az egészet és ha élete végéig csinálná akkor se lenne kész annyi idõ alatt az összes pályával, fegyverrel, szörnnyel, stb.
Aztán mért csak az elsõ pálya lenne csak kész?
Hülyék lennének úgy kiadni.
Régi és ostoba már.
Hülyék lennének úgy kiadni.
Régi és ostoba már.
csak h a nextgen valszeg nem lesz kész soha, max az elsõ pár pálya
duke nukem 3d meg csak szórakozásra jó?
mér még mire kéne?
faszodat ne szopja ki?
duke nukem 3d meg csak szórakozásra jó?
mér még mire kéne?
faszodat ne szopja ki?
Faszfej vagy te.
Nekem a forever hozza az igazi új részt.
Nekem a forever hozza az igazi új részt.
menj aludni.faszfejkem 😞
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Hát ez az egész duke nukem 3d egy szar már mai szemmel nézve, az egész már csak a szórakozásra megy semmi másra, mivel addig míg ki nem jön a forever itt nem lesz mint 3d-s szarok amibõl már annyit lehúznak a szerencsétlenek, hogy már õk se tudják, hogy mennyit.
A 3d-nek is lesz egy mai grafikával rendelkezõ része az a Nextgen címet viseli az az igazi feltúrbózás ebben az egész játéksorozatban.
Az igazi áttörés a Foreverben lesz az teljesen lezárja ezt a 3-d s szarokat.
A 3d-nek is lesz egy mai grafikával rendelkezõ része az a Nextgen címet viseli az az igazi feltúrbózás ebben az egész játéksorozatban.
Az igazi áttörés a Foreverben lesz az teljesen lezárja ezt a 3-d s szarokat.
Hogy beszélsz velem te állat, beáll a pofám!
Leszarom és leszarom a nyüves bal bokád.
Ha leszarod, hát leszarod, dugulj el komám!
Ha leszarod, hát leszarod, dugulj el komám!
ja a valós idejû árnyékokat kihagytam de az is a polymer része
élvezed h baromságokat irkálsz?
az etenitiy-ben benne van a HRP plusz még fényeffektek, polymer render-re optimalizált pállyák, dukeplus-os modellek meg egyéb cuccok
ez amit linkeltél ez csak sima HRP
az etenitiy-ben benne van a HRP plusz még fényeffektek, polymer render-re optimalizált pállyák, dukeplus-os modellek meg egyéb cuccok
ez amit linkeltél ez csak sima HRP
te nem is szereted igazán a duke nukemet.
az eternity az a duke nukem 3d felturbósított változata néhány újítással.
te is azok közé tartozol akik csak divatból próbálják ki az új játékokat, közben meg egyáltalán nem rajongsz a duke nukemért.
az eternity az a duke nukem 3d felturbósított változata néhány újítással.
te is azok közé tartozol akik csak divatból próbálják ki az új játékokat, közben meg egyáltalán nem rajongsz a duke nukemért.
Én inkább a forevert várom nem az ilyeneket.
De ez még 2010 márcusban jelent meg, most jelenik meg egy újabb duke rész vii-re egy emut kell beszerezni csak.
igen, ott a link a #3919-ben
Mért már lehet tölteni?
csak egy mod??
nézzed már meg hogy néz ki, tök jó grafja van
mér nem rakod fel és próbálod ki?
nézzed már meg hogy néz ki, tök jó grafja van
mér nem rakod fel és próbálod ki?
Aha de ez is csak egy mod semmi más, a forever lesz a teljesen új rész.
Ezt nézzétek meg:
http://www.moddb.com/mods/duke-nukem-eternity/videos/dne-2011-hd-trailer
http://www.moddb.com/mods/duke-nukem-eternity/videos/dne-2011-hd-trailer
Akkor ez mi?
http://www.moddb.com/mods/duke-nukem-eternity
http://www.moddb.com/mods/duke-nukem-eternity
A DNF-et már elkészítették nem kell hozzá már senki.
Csinálj supaplex 3-at vagy jelentkezz a DNF fejlesztõ csapatba.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Most mivan már baj ha szólok is hogy ti is tudtok játszani vele vagy mi a szar van?
jolvan, csak huzd mar le magadat bakker.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Heroes Might And Magich Online tök jó játék, én konvertáltam át a zenéket benne.
Mért valami bajod van vele?