7639
Duke Nukem Forever
  • tommygear
    nincsen
  • Klub
    Tomigear?, nem is tudtam hogy van youtubod, csak nem használod, mért?
  • Sir Cryalot
    Akinek a a Q1 TDM , Q2CTF bejött , annak szerintem ez is befog. Kölkök meg lewarezolják , aztán megveszik a feddés miatt.
  • Sir Cryalot
    nincs is más jetpackos multi semmiben, ehhez meg még editor is lesz jóeséllyel , szvsz jó lesz.
  • Frank99
    de tovább tart, és nem tizen-ezer.... lövöldéért 12 rongy?????

ezt majd megnézem törve, amit ritkán teszek, de erre lesz érdemes, többre nem....
  • PunkZoli
    8ért veszem zavvin, és a multija is lehet, hogy egy hétnél tovább fog tartani.
    15óra lesz a single állítólag. Mondjuk a viccser2 jóval több lehet, de abban meg végképp nincs multi.
  • Frank99
    hát, hogy ezt a gámát 10-en ezerért még akkor sem veszem meg, ha 115-éve várunk rá, az tuti.

a witcher 2 7200 Ft most g2playen....

azért a Duke nem egy multikirály, amit hónapokig fogunk tolni. ITT bukik el a dolog.
    qva drága, CSAK a neve miatt....
    én igen sok mindent megvettem de ezt ENNYIÉRT soha nem fogom.
  • tutituti
    The Duke Nukem Forever site has been updated with a new podcast, more artwork, papercraft and more!
    http://www.dukenukemforever.com/full/us/#
  • SZilaJMaGGoT
    Nahde art-asset szempontból a DNF-el sem lenne gond, innen indult a vita... :D
  • bosco05 #4754
    ez eddig világos, csak nem erről volt szó :) senki nem állította ennek az ellenkezőjét, sőt
  • Fresh Duke
    +1
  • MerlinW
    Duke sokkal szebb játék volt, mint a Quake, azonban Quake technikailag fejlettebb volt. Mert nekem senki se mondja, hogy a Quake szép volt. Jó játék volt, de sosem az a fajta amire jó volt ránézni. Ellenben DN színes, stílusos játék volt.

Quake-nél még a Doom első része is szebb volt. És itt a szépségről van szó, nem a technikai bravúrokról.
  • bosco05 #4751
    Szerintem meg ha ezt írod, az embereknek nem az jön le, hogy te grafikailag jobbnak tartod a Quaket. Szerintem ezen ne vitázzunk, mert nem én voltam az egyetlen akinek nem az jött le, amit szerettél volna kifejezni. Ez meg szőrszálhasogatás.
  • Shep
  • bosco05 #4749
    Hát akkor te nem tudsz fogalmazni már ne is haragudj, ugyanis a téma a grafika, te beírod, hogy simán veri a Duke a Quaket, akkor az embernek nem az jön le, hogy te játékélményről, vagy bármi másról beszélsz...
  • RelakS
    az fps volt? szerintem vagy nem, vagy keverem
  • Shep
    Descent?
  • RelakS
    az mondjuk tény, hogy a kék az "első" valódi 3D játék volt (mintha lett volna előtte is már valami, de ez volt az első igazán népszerű)
  • Shep
    Tudom mit írtam de az, hogy idétlenül néz ki nem zárja ki azt, hogy grafikailag fejlett és jó. (szerintem)
  • RelakS
    Te vótá

Idézlek:
    "Hát a kéktől kevés idétlenebbül kinéző játékkal találkoztam a Duke simán veri."
  • Shep
    Ki mondta, hogy jobb a grafikája? Értő olvasás mond számodra valamit? :)
  • Sir Cryalot
    -ebben is van igazsag! Egyebkent 90es evek elejerol beszelnek ebben, amikor a VR nagyon meno volt aztan lecsengett:
  • bosco05 #4741
    Hát ne szoftveres rendert használj :) 3dfx-el q2 is fényévekre járt vetélytársaitól, sőt továbbmegyek nem is voltak vetélytársai :D
  • RelakS
    a különbség? A quake számolja a fényeket (extra textúrát húz a felületekre), a duke-ban meg a pályaszerkesztő mesterember határozza meg a fényeket.
    Viszont amibe szarabb a quake: kizárólag fehér fények voltak... Még a Quake2-ben is fehér volt minden fény, ha szoftveres rendert használtál
  • bosco05 #4739
    Itt lehet látni a fényeket is szépen. Fényévekre volt DN3d-től, de csak grafikában :)

• Sir Cryalot
    de nagyon is villogott a quake , lehet az uborkasoft m'r nem is engedne kiadni csak epilepsziaszurovel...
  • bosco05 #4737
    Ezt komolyan gondolod? :D Én is jobban szeretem a Duke Nukemet, de az, hogy grafikailag veri a Quaket a föld legnagyobb poénja :D Az hogy a Quake kopár (mert az), az nem azt jelenti, hogy a Dukenak jobb a grafikája :D Amúgy Quakehez ugye volt 3dfx támogatás és Gl is.
  • RelakS
    dinamikus fények? Egyáltalán a quake-ben volt olyan, hogy le/fel kapcsolják a világítást?
    A legdinamikusabb fények talán a lövések meg a quad damage volt, de ennyi. Még az Unreal dinamikus fényei is pofátlanul jól kigondolt csalások :)
  • Sir Cryalot
    -h't pl dinamikus fenyek nelkul nem lehetne stripclubot csina'lni szo'val nem lesz ez rossz a'm.
  • Shep
    Hát a kéktől kevés idétlenebbül kinéző játékkal találkoztam a Duke simán veri.
  • SZilaJMaGGoT
    Pont ez a lényeg, h a duke-ba továbbra sem a graf lesz a mérvadó hanem a gameplay... :D
  • Sir Cryalot
    GFX-be ezek közül a kvakk pwnolta mindet, kultúrsokk volt, a gránáthangok a mai napig trédmark+ stb.

A Duke style inkább az interaktivitás, mert az meg valahol kiveszett a quakeből a dinamikus fények és repülő zöld izék közepette.
  • bosco05 #4731

• Danryu82
    Még ugyan jó grafikája volt a Duke 3D-nek a maga idejében!
  • bosco05 #4729
    nem elég? pont egy generáció hátrány :P az volt a legviccesebb, hogy a dn nevében volt benne hogy 3d, miközben a q1 volt az első full 3d-s fps :D az volt a baj, hogy quake akkor nagyon magasra tette a lécet. Személy szerint én mégis többet Duke Nukemeztem. Egyébként ha nem csak az FPS-eket nézzük, akkor ott van pl a Tomb Raider is, szintén 96-ból, igaz az novemberi...
  • MerlinW
    Ezt te sem gondolod komolyan. Egyetlen vetélytársa a Quake volt.
  • bosco05 #4727
    Pont ezt akartam írni. Duke 3d is elavult volt grafikailag a maga idejében, nem is kicsit.
  • Danryu82
    Juj ezt a kis videót láttam pár hete és fel is háborodtam, hogy a májusi megjelenési dátum táblát kicserélték júniusira.
  • Prince23
    csúfolódni
  • MrAndree
    Hogy mit nem akarnak?