Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD agyad ekkora idiótaság leírása alapján: 10/1
SL
fogyatékos vagy-e?

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

bosco05
hát ezen beszartam 😄
MR ME
érdekes emberek vannak...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tommygear
ezaz pontozzuk a játékot meg nézzük le egy trailer alapján, grat <#eljen><#eljen>
Hát nemtom, a játék trailere alapján elég felejtõs darab lesz az új Duke. Amolyan középkategóriás FPS némi szennyes humorral megspékelve. Értékelésem: 10/6 a játékra (a trailer alapján), mindenesetre végigtolom, de megvenni tuti nem fogom.
tommygear
😄😄😄
😄DDDDDDDDDDDDDDdd
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tudom meg van olyan nevû is h crashday
a stuntsot a bugok tették idõtállóvá, meg hogy vissza lehet tekerni ha elrontottad és onnan lehet folytatni
így meg lehet csinálni, hogy tökéletes kört menj
1 hónapig szoktak csinálni egy pályát.
és nem számít csalásnak mert elmented és visszalépsz és olyan mintha nem tekerted volna vissza, szóval nem lehet megmondani h visszatekerte e az illetõ és 1 hónapon keresztül csinálta, vagy leült és ment egy ilyen kört.
fery02
Arra ott van a Trackmania.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Duke3D-ben nincs jó netkód, nincs dedikált szerver, ez volt a legnagyobb problémája.
Persze aztán készültek hozzá portok amivel már lehetett neten is játszani mindenféle emberrel, de ott is sokszor bajos volt a dedikált szerver hiánya miatt (portot kellett forwardolni, volt aki ezt különbözõ okokból nem tudta vagy nem tehette meg, stb)
Sokszor out of sync is lett a játék a p2p alapú netkód miatt.
Szóval nehéz volt összehozni játékokat, nem mindig sikerült.
Meg hát csak az igazi HC arcok nyomják még ma is a Duke3d-t neten 😄
Csak úgy mint azok a HC arcok akik még a mai napig napi szinten stunts-oznak és versenyeznek a jobb idõért.
Azt is megcsinálhatnák már mai köntösben. Habár abban az a jó h tele van buggal és azokat kell kihasználni, na mind1 ez már egy másik sztori.
SZilaJMaGGoT
Egyébként a CS:source sem tud többet az elõdjénél csak látványosabb. Sok példát fellehetne még hozni.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Szerintem aki duke rajongóként várja a játékot az nem vár sokkal többet mint az elõdjétõl, csak korszerû köntöst... 😊

Muttley
van egy olyan izéé is, h...
eltelt 13 év éééés
ami akkor kirááály vóóót és egyedülállóan egyedi
az ma már tömegcuccc
wolfenstein, singularity, a régi quake, doom, stb.-stb
TPS-ek közül Gears of War, Dead Space .. így elsõ blikkre
ugyanezt tudják
szóvaaa, az van, h engem (is) r.hadtul érdekel a játék, meee amikóóó még az elõdjével nyomtam akkóóó h.lyegyerek vóóóótam és hát mint tudjuk a gyerekkori élmények életünk végéig elkísérnek minket 😄 -.-
DEEE
így elsõ blikkre a gameplay videok alapján annyival lesz EZ több, mint a többi FPS/ TPS, hogy lesz egy macho fõszereplõnk, aki bagózik, k.rvázik ezerrel, és emellett izmosan flegma
ÉÉÉÉS én sajnálnám a legjobban, ha igazam lenne 😞
<#vigyor>

Just do it :)

SZilaJMaGGoT
XD

Egy kicsit drága lesz a kezdõ ára,Megvárom mig lemegy 5-6 ezerre,és akkor beszerzek egy példányt.Addig marad a w.rez

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

dukeban még anticsít sem lesz, mert házhoz mennek ha valaki csal és srinkelik a pöcsét
szerintem azért 10-szer mert kell neki 10 cd kulcs, mivel csítelni akar és ha bannolják akkor legyen másik.
lolSL
miért ne? duke után jobb játékot úgyse fognak tudni kiadni
így ha valami játékot akarok akkor megveszem újra, összejön még az a 10 példány ha sokáig élek

fery02
Nem fogod annyiszor.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Shep
Amit ígértek demot abból lesz egyáltalán valami?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Beast Machine
Megnéztem a trailert.

Ha kijön megveszem.

TÍZSZER 😄

...vágod?

tommygear
húzzál innen más fórumra flémelni
SL
személyeskedés = ban

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

gondolom 8 bites lesz a dnf pc-s verziója
a hangok és a zene is olyan lesz mint egy tetrisé
lolSL
hát nem értheted ezek jelntõségét mert jó ha 4 éve van neted és még hátulgombolósgear voltál akkoiban

tommygear
<#eljen>
The Protector
buzik inkább örülnétek h jön a game,és nem a kurva falakkal meg a bitszámokkal kéne szopatni a másikat.

Én örülök,ti meg megint más faszával vernétek a csalánt.Tisztelet a kivételnek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

tommygear
húzzál már innen ilyen 10 éves cikkekkel meg játékokkal, mostani idõszakról beszélünk meg az xbox 360ról flémreg
ha elolvasod a 4 oldalas interjút, akkor ott írják h lesz benne multi, de részleteket nem árulnak el h milyen, azt írják nagyjából olyan mint ami a 3d-ben is volt
tommygear
én leszarom, hogy szebb e vagy sem, nem a grafikára verem a nyálam
de ez akkor is tény... és ezzel be is fejezhetjük felõlem 😄
DeerHunter01
inkább az a kérdés hogy van e lényeges különbség grafikailag az xbox és a pc között. amúgy pl. egy fight night round 4-et megnéznék hogy mennyivel lenne szebb pc-n...(a választ elárulom: semennyivel), vagy LA Noire-ról is beszélhetünk az most úgyis aktuális

\"Erről van szó!\"

tommygear
errõl valami infot is láthatunk vagy csak úgy beírtad jó troll szokásodhoz híven fspofon?
ez hülye! DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

lolSL
condition zero
xboxon 24 biten futott pcn csak 16, színesebbek voltak a falak 😊

tommygear
ebbõl nem kell egybõl flémnek lennie, most is te válaszolgatsz
honnan veszem?? volt már olyan játék ami szebb volt boxon mint pc-n? én nem hallottam még ilyenrõl
MerlinW
Álmodott egyet és még nem tért magához😊

[merlinw.org]

tonyr
mekkorák voltak a 2d-sek is 😄
a 3d.... hát az meg már hozta azt a filinget amit pl a shadow warrior is... öldöklés jo poénokkal ill nagy jelenetekkel helyszinekkel 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Azt én irtam.

DeerHunter01
persze hogy nem flém...most fog jönni majd a PC VS Konzol vita aztán a játékról 1 árva szó nem lesz...

amúgy ha már itt tartunk honnan veszed hogy a pc-s verzió szebb lesz ? 😊

\"Erről van szó!\"

RelakS
Úgy érted, hogy a 3. résszel sokat játszottál, és kíváncsi vagy a 4.-re? 😊

Az elsõ két Duke még oldalról nézõs 2D játék volt 😉

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Úgy kezdtem az elején hogy: "a trailer alapján". Lehet ez még jobb is, csak nem számítok rá. Az 1. résszel sokat játszottunk, így érthetõen kíváncsi vagyok a 2.-ra is, de ez nem jelenti azt hogy a címe miatt automatikusan hasra esek elõtte. Ahhoz nyújtania is kell valamit.
Köszi Tomi!

tommygear
attól mert igaza van ez nem flém...
-kurva jó lesz a gfx (is), tény

bertino
<#nyes>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ok.Nem szóltam.Dante törölheted a 4054-est