Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Next PC upgrade: 2022
a stuntsot a bugok tették idõtállóvá, meg hogy vissza lehet tekerni ha elrontottad és onnan lehet folytatni
így meg lehet csinálni, hogy tökéletes kört menj
1 hónapig szoktak csinálni egy pályát.
és nem számít csalásnak mert elmented és visszalépsz és olyan mintha nem tekerted volna vissza, szóval nem lehet megmondani h visszatekerte e az illetõ és 1 hónapon keresztül csinálta, vagy leült és ment egy ilyen kört.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Persze aztán készültek hozzá portok amivel már lehetett neten is játszani mindenféle emberrel, de ott is sokszor bajos volt a dedikált szerver hiánya miatt (portot kellett forwardolni, volt aki ezt különbözõ okokból nem tudta vagy nem tehette meg, stb)
Sokszor out of sync is lett a játék a p2p alapú netkód miatt.
Szóval nehéz volt összehozni játékokat, nem mindig sikerült.
Meg hát csak az igazi HC arcok nyomják még ma is a Duke3d-t neten 😄
Csak úgy mint azok a HC arcok akik még a mai napig napi szinten stunts-oznak és versenyeznek a jobb idõért.
Azt is megcsinálhatnák már mai köntösben. Habár abban az a jó h tele van buggal és azokat kell kihasználni, na mind1 ez már egy másik sztori.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
eltelt 13 év éééés
ami akkor kirááály vóóót és egyedülállóan egyedi
az ma már tömegcuccc
wolfenstein, singularity, a régi quake, doom, stb.-stb
TPS-ek közül Gears of War, Dead Space .. így elsõ blikkre
ugyanezt tudják
szóvaaa, az van, h engem (is) r.hadtul érdekel a játék, meee amikóóó még az elõdjével nyomtam akkóóó h.lyegyerek vóóóótam és hát mint tudjuk a gyerekkori élmények életünk végéig elkísérnek minket 😄 -.-
DEEE
így elsõ blikkre a gameplay videok alapján annyival lesz EZ több, mint a többi FPS/ TPS, hogy lesz egy macho fõszereplõnk, aki bagózik, k.rvázik ezerrel, és emellett izmosan flegma
ÉÉÉÉS én sajnálnám a legjobban, ha igazam lenne 😞
<#vigyor>#vigyor>
Just do it :)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
így ha valami játékot akarok akkor megveszem újra, összejön még az a 10 példány ha sokáig élek
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a hangok és a zene is olyan lesz mint egy tetrisé
Én örülök,ti meg megint más faszával vernétek a csalánt.Tisztelet a kivételnek.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
failgear-re kérhetnéd átnevezésed
de ez akkor is tény... és ezzel be is fejezhetjük felõlem 😄
\"Erről van szó!\"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
honnan veszem?? volt már olyan játék ami szebb volt boxon mint pc-n? én nem hallottam még ilyenrõl
a 3d.... hát az meg már hozta azt a filinget amit pl a shadow warrior is... öldöklés jo poénokkal ill nagy jelenetekkel helyszinekkel 😄
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
amúgy ha már itt tartunk honnan veszed hogy a pc-s verzió szebb lesz ? 😊
\"Erről van szó!\"
Az elsõ két Duke még oldalról nézõs 2D játék volt 😉
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE