7639
Duke Nukem Forever
-
#4883 most honnan érdemes leginkább megrendelni? -
#4882 ez szivárgott ki ez volt PAX-on -
#4881 Hát számomra a MP még ide sorolható. -
#4880 Duke Nukem Forever auf einer GeForce GTX 560: Preview-Trailer von Nvidia -
#4879 Ez még egy régi bétás videó -
#4878 enyhén bugos -
#4877 világmegváltó játékhoz nem évek kellenek, hanem valami egészen más...
az elmúlt 10-15 évben pedig ilyen csak kb. 3-4 volt. egyik a Portal, másik a Half-Life, meg a... őőőő izé. semmi nem jut eszembe :D
na jó, talán a Mass Effect, de az is "csak" a lehető legjobb egyvelege több műfajnak
ami jó volt a Duke 3D-ben, azt mind-mind felhasználták már, továbbfejlesztették, stb. mi az, amit nem tudtak leutánozni? a HANGULAT, így csupa nagy betűvel. azt várom ettől a játéktól, hogy ezt újra megkapjam, semmi mást -
#4876 azért irtam mivel gondolom a box-os demot tesztelte és irta h grafika nem a legjobb... igy pc talán nagyobb élmény lesz annak akinél sokat számit a grafika... SHOLVA -
#4875 juhe, elorendelve. -
#4874 Hát a katonák animációján lett még volna mit csiszolni. -
#4873 -
Sir Cryalot #4872 alapból a stereo3d miatt jobb szóval jónagy aság volt ezt beírni... -
#4871 pc-n szebb lesz mint konzolon...
demot akarok vagy full-t :D -
Gabe18 #4870 Hát ugye nehéz ügy ez.
Azért csak eltelt sok év. Ami a kilencvenes évek közepén nagy dobás volt az FPS műfajon belül, az ma már semmiség. Az hogy tereptárgyak némelyikét használhatod, az hogy a karaktered megszólal és kommentálja az eseményeket, van egy stílusa stb..., ez akkor kiemelte a millió Doom klón közül.
Ma már sokkal nehezebb újat mutatni. És nem tudom, az a hangulat ami akkor sikerre vitte, ma is sikeres lesz-e. NA de már hamarosan kiderül... -
#4869 Hát nekem a videok alapján az jött le, hogy egy ízig vérig Duke játék lesz amiben nem lesz semmi világmegváltás viszont mindent verő hangulat na az lesz. Az meg, hogy a graf nem nagy szám megint nem meglepő hiszen 3 évvel ezelőtt abbahagyott játékot toldozgattak össze a grafikát már nem nagyon turbózták, 3 évvel ezelőtt ez a graf (szintén video alapján) meg a jobbak közé lett volna sorolható. -
Gabe18 #4868 Hát mondjuk ~15 év alatt meg lehetett volna csinálni a világmegváltó játékot.
Mindenesetre az hiszem már akkor elégedettek lehetünk ha egy korrekt játékot kapunk, és nem csak szimplán a címet akarják eladni "ezt úgyis megveszik" alapon. -
#4867 Ilyenkor azért megkérdezném ,hogy mégis mire számított? -
#4866 Ezt már lehetett tudni demó nélkül is. -
Gabe18 #4865 Vélemény:
"nah, kipróbáltam, graf nem angy szám, elsőre a gameplayben sincs semmi forradalmi, mevannak a beszólások, oszt ennyi
PCn egyszer játszós kampány lesz kb" -
#4864 szopacs lenne a pécéseknek jaa én is az vagyok -
#4863 nemtom xboxskyról került fel....nemhinném hogy kamu... -
#4862 Lehet, hogy nem kamu és akkor lehet, hogy tényleg lesz demo 1-2 nap múlva hivatalosan is. -
#4861 eddig is voltak kamu demok -
#4860 Mondjuk a First Acces látható mennyit ér. :( -
#4859 tuti kamu -
#4858 Ja, hogy ilyen formában van kint, hát ez nem hoz lázba :) -
#4857 Duke_Nukem_Forever_iNTERNAL_DEMO_JTAG_XBOX360-XBLAplus
sírok csak jtag :( -
#4856 Az kint van csak kérdés te melyik játékra gondolsz :) -
#4855 Kint a demó! -
xxxpaulxxx #4854 JELENJENMÁRMEG:D:D -
PunkZoli #4853 Duke achievement lista
SPOLIERES -
PunkZoli #4852 nekem nem jegyzi meg a platformot a facon, mindig submitet ajánl fel újra -
#4851 Ezt én is tudom de ez semmit nem jelent. Nem lesz itt demo hó végétől hamarabb de ne legyen igazam! -
#4850 május 15ig kell eldönteni hogy pc-n 360on van ps-en szeretnél e demozni.gondolom nem fogják sokáig húzni az időt,ha a first access club-ról van szó. -
#4849 Honnan szeditek ezt a 3 napot, meg a hétfőt? -
#4848 elképzelhető hogy igen, ha nem akkor szerintem hétfőn már biztosan. -
#4847 nem -
#4846 tehát akinek van first acces belépése, annak két nap múlva demó? -
#4845 kell !!! :D -
#4844 Jól van akkor, értelmetlen veled beszélgetni.