7639
Duke Nukem Forever
-
#5526 Azért egy demo alapján még ne írd le a játékot.
Csak mostanában mindig MINDEN játékot a COD-hoz hasonlítanak, elég unalmas már. Kb. mintha a COD lenne az etalon játékok terén, pedig pár rész óta ugyanazzal szúrják ki a szemünket évek óta.
De nem akarok erről itt vitát nyitni, várja meg mindenki a teljes játékot. -
#5525 Jézusom baszd meg, ott soroltam fel a postban amire válaszolsz hogy miért.
Nézd már meg a Duke3D és a DNF játékmenetét és áruld el melyik van közelebb az újabb CoD-okéhoz.
[qoute]Komolyan, miért kell minden játékot ahhoz a kurva codhoz hasonlítani ?[/quote]
Mert ha nem vetted volna észre, ugyanazt a sémát követi lassan minden FPS amit a Halo behozott, a MW meg népszerűvé tett. Egyedül csak a körítés változik - tökmindegy hogy arabokat, oroszokat, űrlényeket, majmokat vagy nagypapákat lövöldözöl ugyanaz a vontatott, unalmas, agyatlan lineáris szar megy már lassan évek óta, és szomorű hogy Duke is ennek az áldozatául esett. -
#5524 én azon néztem nagyot amikor azt mondta, hogy ez az első duke nukem,amivel játszik:D -
#5523 az a monoton pofázás feltétlenül kell alá -
#5522 ez poénnak tűnik :DD
régi jó duke... -
PunkZoli #5521
lul -
#5520 Azt kellene végre megérteni, hogy egy több évvel ezelőtti munkát tákoltak össze egyszerűen nem lehet tőle olyan minőséget elvárni, mint egy új "problémamentes" fejlesztéstől. Arról nem is beszélve, hogy a nagy többség itt úgysem veszi meg csak ócsárol. -
Gabe18 #5519 Ez a DNF ha csak fele olyan jó lesz mint akármelyik COD single része, már nem volt kár megcsinálni. A demó után ebben nem vagyok biztos... -
#5518 mert idióta codbuzik ezt csinálják, mindent ahhoz mérnek, durva azért, crysis2 is cod klón duke is az lesz....ezt hiszi a balga nép, csoda hogy a battlefieldet nem codhoz mérik, lassan már 1 nfs is cod copy lesz csak autókkal :D
Én azt kivánom ahogy a következő codot fejlesztik, hogy basszon be a villám, és vesszen el nekik minden adat.....aztán 5évig nem lenne cod és nem hasonlitanák még a minecraftot is hozzá....xD -
#5517 Mondd már el mégis hogy mi köze van ennek az MW-hez ??? Ott is disznókat darálsz meg űrlényeket mi ?
Komolyan, miért kell minden játékot ahhoz a kurva codhoz hasonlítani ? -
#5516 A név eladja, ugyanúgy ahogy a cod-ot is. -
#5515 Full Demo Gameplay:
-
#5514 -Regen élet
-2 fegyver max
-QTE-s Mighty Boot
-Lineáris pályák checkpointokkal
Középszerű MW-re koppintó lövölde aminek az egyetlen értéke a nosztalgiafaktor. Pedig könnyen lehetett volna jobb is.
Nem lepődnék meg ha hatalmasat bukna. -
#5513 Mivan? -
Ironman2 #5512 Már tegnap óta van ilyen topik:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307222131
Majd valaki berakja a bannerba,én már nem irogatok a modiknak
-
#5511 Három szó: Call Of Duke -
#5510 warez topic kéne:D am lehet itt a legnagyobb adózók szednek le mindent mert nincs pénzük megvenni:D:D -
newc22 #5509 thxxx
-
bebe78 #5508 akkor mehet a banner alá -
#5507 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307222131 -
newc22 #5506 :) hol van a warez topic?! Fspofon!?
-
#5503 tényleg nem ,crackre kell várni:D azt hittem jövőhét pénteken jön de sebajxDD -
barmi #5502 Akkor az tényleg LoooL ahogy már SpeedXHUN is mondta az imént! :DDD -
#5501 Nem! -
barmi #5500 szerinted az nem fakerék ? :) -
#5499 nah torrenten fent van a clone dvd:D lol -
barmi #5498 Én létrehoztam egy teljesen szűz steam accot amit csak ehez a demóhoz használok oszt jónapot. -
#5497 hmm... szóval megint fog jönni a hír, hogy kitiltottak x db steam accountot, mert warezolt? :D -
barmi #5496 Na, én is rájöttem a megoldásra 5 nap után végre :D (akinek még nem sikerült megoldani a dolgot olvassa el az alábbi összefoglalást!)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. Elöször is a mappázott verziót kell beszerezni a demóbol melynek neve : Duke_Nukem_Forever_DEMO_ALI213.NET-NETSHOW (google a barátod!)
2. Kicsomagolod valahova az egészet
3. Beszerzed az indítófájlokat erről a linkről: rghost.net/9274521
4. Az indítófájlokat bemásolod a kicsomagolt játék system mappájába a már létező fájlok felülírásával.
5. Elindítod a steam kliensedet és belépsz a fiókodba (ha nincs fiókod akkor létrehozol egyet)
6. Utolsó lépésként pedig a játék system könyvtárában lévő DukeForeverDemo.exe fájlal indíthatod a játékot ! -
#5495 Hát nem tudom szerintem célszerű lesz legnehezebben játszani, mert egyébként nem túl nehéz. Bár kétségtelen ,hogy legelőször engem is lelőttek a disznók ami főleg annak volt köszönhető, hogy pisztollyal próbáltam operálni :) -
#5494 Demoban normálon többször meghaltam mint sok már fps-nél több pálya alatt! -
#5493 Mitől nehéz? -
#5492 Na tegnap sikerült kipróbálni a demot végre!
Semmi extra de legalább nem az a szokásos könnyű fps mint a legtöbb! -
Danryu82 #5491 Na normal fokozaton kivittem.:) -
Danryu82 #5490 Azok a rohadt idegenek szétrúgták a seggemet a 2. pályán Nehéz fokozaton. -
#5489 az ki? mit tett le? -
barmi #5488 Valaki tudna dobni egy linket a mappás verzióhoz? Van egy olyan változatom ami ömlesztve van (sehol egy mappa) de ez nem indul el bármit csinálok vele. Köszi! -
#5487 tuti fake, megjelenés napjáig nem is lesz semmi mert steames -
Ironman2 #5486 Legyünk tisztelettel az eredeti játék megvásárlóira!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezért itt folytassátok a warezt:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307222131&SID -
#5485 Sok emberről itt az egyik haverom jut eszembe aki a játékos korszakát a crysissal kezdte.Megmutatta a játékot,és az volt e legnagyobb szórakozása h a fegyverével pofozta a leveleket és a fákat lőtte....A gépét meg én mondtam meg neki hogy milyen mert fogalma sem volt róla.
Nah pl neki semmi élvezeti értékkel nem szolgálna a Duke forever.
Én mikor betöltöttewm a demót és néztem az intrót maxra tekert hanggal,libabőrös lett a karom tőle.