Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FSpofon
hát a game az zsír ahogy vártuk, de azért jó PC-s szokásként sikerült olyan gépigényt intézni az 5+ éves motorral is hogy lassabban fut mint a bfbc2 dx11 max beállítással..

Arab money

Jaka923
Demo végigtolva, nem okozott csalódást. A teljes megjelenéséig még 2x biztos végigtolom, annyira hangulatos.

Optimus Prime
Á, látom már megelõztek. 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

woy
játék a játékban

Azt nem értem, hogy a készítõk komolyan újra berakták az amcsifocipályás gigaboss harcot és a végén még a szemét is kirúgod ugyan úgy, mint a DN3Dben?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

drop
köszi

tonyr
ne is keresd...
a mail-ben kapott linkre belépsz, ott látod a steam-es kodod, steam-nél games menü activate a product és ide beirod a kodot és tölti is...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

drop
én nem találom fent

woy
steamrõl már tölthetõ

woy
Could not retrieve your demo code at this time.

Fpocok
Sztem délutánig nem lesz. 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rage47
14 óra?
amerikában 02 délután van
Hol van a demó mára ígérték 😊
Shep
Nyilván az a másik véglet de akkor is fura kicsit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

RelakS
ha meg mindig új dolgok lennének a videókban, az lenne a baj, hogy elspoilerezik az egészet?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Shep
Hát mert kb ez a 3 Multis fps piac 90%-át. Talán azért írtam. Nyilván a DNF más játékstílus de nem hiszem ,hogy pl. 1 év múlva 10-20 szervertõl több lesz amiken esténként összegyûlik majd egy-egy kisebb csoport bohóckodni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Csak tudnám mi köze a COD-CS-BF-nek a DN multihoz. Teniszpályát a pénisztájával? Büdös életben nem játszottam egyikkel sem, míg DN-t legalább kipróbálom, mert az valamennyire érdekel. Tök más a célcsoport.
Mondjuk ahogy nézem COD is az 5 éves IQ betyároknak készül az utóbbi években.

[merlinw.org]

woy
a grafika még mindíg tiszta glow meg blur + élsimítás sincs . amúgy hangulatos <#finom>

tonyr
vagy mint a battlefield 2... szerverekböl szették be a nagy lovét, és hát 2006 ota még most is sokan játszák...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Fpocok
Úgy is sok pénzt lehet keresni, hogy -figyelj- MINÕSÉGI JÁTÉKOT CSINÁL ÉS INGYEN TÁMOGATJA MEG! Persze ez csak hosszú távon mûködik... mondjuk úgy nem, hogy évente jön ki rész (nem a DNre gondolok most).

Shep
Az de gyakorlatilag minden videoban ugyanazok a momentumok vannak csak mindig kicsit másképpen keverve. Remélem nem azért, mert a többi része egy borzadály lesz.

Rage47

hangulatos
Rage47
ha activision féle ár/értékû cucc lesz, akkor kihagyom
Shep
Már ha megveszik 😊

FSpofon
Most kapnak egy kis pluszt.. de a lényeg hogy a következõ már nekik is fizetõs lesz.

Arab money

woy
jaj de jó holnap demo és még ajándék dlc is lesz ! <#eljen>

Shep
De kit etetnek be vele?

Shep
Persze ez igaz de itt adnak egy kis pluszt az elõrendelõknek, nincs ezzel gond. Mondjuk engem marhára nem hoz lázba, mert a multi sem érdekel. Ha egyáltalán nem lenne az sem zavarna meg igazából nem is jósolok neki nagy jövõt 1-2 hét után mindenki visszatér a CS-COD-BF trióhoz.

beetetés
Én azért hõzöngök, mert általában a játékból vágnak ki valamit, hogy azt eladják. Ez van sokszor, régen meg jobb, hosszabb játékokat csináltak inkább. Nem vagyok hajlandó dlct venni.
kill3r21
itt a hõzõngés tárgya nem ez, a kollega sztem arra gondolt hogy lehuzás a dlc alapjába véve, álá crysis2õnél jön le nagyon a dolog, 4 multi map 10 euro....elég gáz, és köztudottan az a 4 map alapból benne lett volna a játékban, legalábbis a kikerült bétában bennevoltak, nah ez a nem mind1 😊
Shep
Nem értem a sok hõzöngõt. Miért ne nyújthatnának pluszt azoknak akik már elõrendelték a játékot. Szerintem teljesen jó felfogás, hogy azoknak akik megtisztelik õket a bizalmukkal adnak egy kis plusz ajándékot.

kill3r21
Kiváncsi vagyok, hogy mikor jön a demo holnap, és hogy kinek...😊
Jaka923
A First Access Club tagjai ingyen kapnak egy DLC-t.

kill3r21
én még 5-8 beszolást is felvetetnék a szinnkronszinésszel és aztis dlcbe raknám xD dlc-vel alapjába véve nem lenne gond, ha nem igy csinálnák a fejlesztõk....van a fullos game, ahhoz késöbb csinálnának, kiegészitöket, és eladnák....aki akarja veszi aki akarja nem....de itt már arról van szó hogy a fullos játékból vágnak ki bizonyos dolgokat, és adják pénzért....ez a mocsok dolog, és csodálkoznak hogy warez megy, fog is, ettõl mégjobban....
számomra az az undoritó hogy vannak játékok amikbe alapbol bennevan az a dlc amit honapokkal késöbb fognak megjelentetni csak épp levan tilva, alá mafia2! 😄
grebber
Nem is értem mit hõzöngenek a népek.Ha tehetnétek ti is pontosan ezt csinálnátok.Jön a pénz belõle? JÖN! Akkor majd jó hülyék lennének kihagyni a lehetõséget hogy a sok barom fizet érte!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Én igazából nem bánom, ha jön ki új tartalom, akkor azért fizetni még. Pl WoW... vagy borderlands... de ezek a mappackok semmik... rohadjanak el.

FSpofon
Gearbox Software and 2K Games are thrilled to present every First Access Club member who has registered as of today the very first Duke Nukem Forever multiplayer downloadable add-on for free!

Na menjenek a pokol mélyére hogy ehhez is képesek fizetõs dlc-ket kiadni. Hogy esne össze és halna meg mindenki aki valaha lópáncélt és cod dlc-t vett amivel elindította ezt a lavinát.

Arab money

woy
Fpocok
FAIL

woy

a fac-nak, mint hogy a nevében is benne van csak annyi jelentõsége van mint minden klubbnak, hogy többnek érezhessed magad. Kapsz extra képeket, podcastot, részt vehetsz sorsoláson, plusz a demo. Amirõl mindenki tudja, hogy másképpen is beszerezhetõ lesz, de mégis sokan várják, mert ez az abszolút elsõ kipróbálható verziója a játéknak. Warezban, ha leszedsz egy játékot és tetszik megveszed, de sokkal valószínûbb, hogy vársz, mert amúgy is végig játszottad már, megveszed késõbb olcsóbban.
Demot levarezolsz/töltesz, tetszik =winning, mert megveszed, hogy végig nyomhasd.
Mint korábban írtam, szerintem akkor mernek "beetetni" demoval, ha tudják, hogy jól sikerült a game, és csak felcsigáz majd. Szar gameknek csak megjelenés után adnak ki demot, látatlanban vegye meg a sok buta fasz.
Vagy talán rájöttek hogy az eladásoknak jobbat tenne ha mindenki demózhatna...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tommygear
értelme az semmi ez eddig is köztudott volt, ha nem lesz ez az only first acces demózás azzal jópár vevõt szerezhetnek még, mondjuk torrenten úgyis fent lesz aznap a demo tehát duplán értelmetlen
kill3r21
akkor mi értelme a first accesnek ha 3.án mindenki demózik? sztem ezt benézte a cikk irója
nekem azt mondjátok meg inkább, hogy mi értelme van 10 és 14én megjelentetni a cuccot; marketing szempontból? pláne, hogy 100% amcsi a duke.
Csak akkor tudnám elképzelni, ha amcsiban 10körül valami ünnep lenne, euban meg 14 körül. 😄
Rage47
3án
MR ME
tegnap

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.