Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem 1.25 Gigás verzióm van és az be van rarokba csomizva. Cracket már le szedtem hozzá, ami állítólag mûködteti a játékot. 86.8%-nál tart a letõltésem, még 25 perc és lent van a demó. Kiderûl, hogy futni fog a játék vagy nem.

Nálam a Windowx Xp részletesebben leírta miért nem indul. Fel kell tenni a Direct X for gamers legújabb változatát.
Na, nálam a #5290-ben levõk mûködnek végre.

woy
holoduke :o ezt meg kellesz nézni

DOGMAN
a sivatagos mapon a platós roncsban van holduke.
Ja és rpg-vel lõjjétek szét a víztornyot: shimán mikor szétrepõl szétfolyik a benne levõ víz 😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Hát akkor ok.
Úgy tûnik az én gépem még nem érett meg a Duke Nukem Forever-re. Talán még 14 év... <#hehe>

Mindegy, majd jön a teljes, vagy elõbb utóbb kiadják a demót a "sprickoló tömegeknek" is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

berlinboy6329
Enyém is akkora...Csak semmi mappa-.-

minden egybehányva...

Tied melyik?Adsz egy linket?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Olyan volt már valakinél hogy minden zsír, amig el nem kezd huggyozni onnantól összemosódnak a textúrák, és semmit nem látni normálisan.
Shep
A 2009-es sokkal jobb szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

broman191
Nem tudom milyen verziód lehet, de ami nekem van, az nem setup-os. 1.72 GB, sok-sok mappával, ergo semmit nem kell telepíteni. Csak pár fájlt felülírni utólag. 😊

@Gabe18: Nem eredeti. Megy. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

berlinboy6329
Az enyém tuti nem megy..nem tom milyen SYStem mappáról van szó olyanom rohadtul nincs...

minden egybehányva van....Semmi setupot nem találok...Ami setup az nem játékot tesz fel.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Na várjunk, van itt valaki akinek a NEM EREDETI elindult egyáltalán? Vagy csak be lett dobva egy köteg link, aztán lehet eleve rossz az egész?

Rage47
<#eljen>
Nálam sem indul. Majd kipróbálom XP-vel is
Igen, nálam is.

broman191
A 09'-es megvilágítása még hangulatosabbnak is tûnik... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

berlinboy6329
Setup?Azt az AMD-s Dual-core optimizert?

Más setupot én nem nagyon találok benne..Még egy DX van.

woy
2009

2011

broman191
Akinek nem megy: #5280

töltsd le az 5249 hsz-ban talált linkekrõl. Ne a duke nukem forevert indítsd hanem a setupot.
berlinboy6329
Hát ez vhogy EGYÁLTALÁN nem mûködõ verzió..Leszedtem a demot a crakel ami pár hsz-szel lejjebb van,a "soklinkes",de el sem indul..Kibontom a 2 rart...ROHADTSOK fájl van,azt se tudtam h kell-e installálni v vmi...Bemásoltam a crack rarból a fájlokat,elindítom és kidob egy crash ablakot h az exe csinált vmi Exception_Access_violationt és h sumbitolom-e v cancel....

woy
grafikában nem sok változott 2009hez képest

5280-al ugyanaz.
Lehet valami saját nyomor. Mindegy, én már nem küzdök vele.

Próbáld ki a #5280-ben levõt. Én most ezzel próbálkozom:

1GB LINK
http://bitshare.com/files/0kriy1on/duke.nukem.forever.part1.rar.html
http://bitshare.com/files/3h1hexuj/duke.nukem.forever.part2.rar.html

https://www.rapidshare.com/files/2525229554/duke.nukem.forever.part2.rar
https://www.rapidshare.com/files/2126240294/duke.nukem.forever.part1.rar

crack: http://www.fileserve.com/file/6mN4ZT3/CRACK.rar

broman191
A 12 év így utólagosan szépen hangzik, tökéletesen beillik hatalmas tömegeket mozgósító hiper szuper marketing szövegnek is - abban az esetben ha nem tudja az illetõ, hogy az emlegetett 12 év mögött mi állt. Fejlesztõcsapat cseréje x alkalommal, grafikus motor cseréje y alkalommal, projekt jegelése, projekt újraélesztése z alkalommal - kicsit belegondolva is, ezek az események nem igazán pozitív irányba tolják el egy termék sorsát, értve ezalatt hogy alapvetõen jobb ha valamit a kezdettõl fogva egy csapat fejleszt, a grafikus motor up-to-date, nem egy ilyen adnak neked valami x éves motort, de dobjátok fel pár effekttel srácok ,tudjátok olyan eladható eyecandy legyen, ha az ember felületesen ránéz az összevágott gyorsan akciózós hangulatteremtõ trailereken, és a plázákban elfutva egy-egy kivetítõ mellett pár másodpercet megállva, vásárolgatva. 😊

A #5249-ben lévõt letöltöm, kibontom, az ott lévõ crack-et bemásolom. Kell még valamit csinálni amit kihagyok, vagy szimplán csak nekem nem megy?
Mert valami Crash Report ablak feljön aztán annyi...

Mostmár tényleg kíváncsi vagyok a demóra, ha sikerülne már elindítani. Nekem a youtube-on látott gameplay videók alapján nem tûnik rossznak. Sõt, pont úgy lesz jó hogy nem valami hyper modern game, hanem valami retro fílingû. Nem mindig azzal kéne jönni hogy 2011-ben ilyennel meg olyannal. Sõt szerintem ott sem tart a játékipar ahol 15 éve. Csak a grafika számít, játékélmény pedig nagyon ritkán van. Az elmúlt évtizedben a Mafia, Mass Effect, Hitman, Thief és talán a GTA volt az ami adott számomra némi játékélményt is. Régebb FPS-ekkel sokkal jobban szórakoztam, még akkor is ha a játék kimerült abban hogy megkeresed a 3 kulcsot vagy keycardot, eljutsz velük a célba és jön a következõ pálya.
Rage47
az Angry Birds jobban megéri<#nevetes1><#idiota>
woy
igen , sokan most is azt a hangulatot keresik a játékban mint amit a régi trailerekben láttunk . . . ti tudja talán így is lesz

Demó:

Ez így ebben a formában ----> Bukás a köbön. Nem tudom ezt minek kellett kiadni. Nyugodtan el lehetett volna felejteni az egészet, ha már több, mint egy évtizedig nem tudtak valami értelmes anyagot összehozni.

2011-ben ez egy NAGY NULLA.
De mindez 2000-2001 környékén volt. Ha akkor jön ki tényleg az lett volna.
woy
elhitették velük hogy világmegváltás lesz , 12 év az 12 év

Köszi kipróbálom, úgysincs türelmem mégegyszer letölteni 1.7 gigát fõleg ha ilyen alssan jön.
broman191
Egy post azoknak akik beszerezték a demót, de különféle hibaüzenetekkel még mindig nem indul a játék, a 66. innen-onnan levadászott, letöltött, kicsomagolt rar, bemásolt és felülírt tartalom után:

http://www6.zippyshare.com/v/35328881/file.html

A fenti linken elérhetõ a teljes, mûködõ, felülírt fájlokat tartalmazó system mappám. Bárki bármit másolgatott bele, írja felül ezzel és 99% hogy indulni fog a játék, egyéb esetben 0.5% nincs megfelelõ driver, másik 0.5% ha más okból nem menne eleve. 😊

Igazából nem értem milyen világmegváltásra vár sok játékos. Szerintem önmaguk sem tudják. Egy akció FPS-be szerintem nem lehet többet vinni, csak annyit hogy mész és lõsz mindenre ami mozog. Az RPG elemekkel tarkított vagy lopakodós FPS pedig megint más tészta. A grafikáról pedig annyit hogy az elsõ 10 percben foglalkoztatja az embert, utána már hozzászokik a szem. Ha jó a grafika, ha rossz.
_Atti_
Az elején a betört tükör😄

Oka van hogy be van törve , Duke ugrása meglehetõsen vicces állapotban van 😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Jó, csak a demo-t annakidején azért találták ki, hogy bárki kipróbálhassa az adott játékot. Nem mindenki szeret zsákbamacskát vásárolni. Jó tudni hogy normálisan fut -e, és azt is hogy tetszeni fog vagy sem.
Fpocok
Ezt ugye most viccnek szántad? Azzal nem lehet tudni, hogy menni fog-e. Rengeteg példa van, ahol tök mást adtak meg, mint ami megfelelõ lett volna. Egyedül a demo, bechmark... vagy lewarezolás alapján lehet megállapítani.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Maxtreme
Én is rálestem. 😊
Semmi világmegváltás, de nem rossz végül is. Sima eksöngém.
A gépigény a mai viszonylatokhoz képest túró. (maxon AA-val 90-1xx fps között mocorog a sebesség)

_Atti_
Ja azokon aztán tényleg el lehet menni. A legtöbb játék minimum igénye ahhoz jó hogy elfusson a menüig a játék alacsony felbontásban.

Meg egyébként is egy játék milyensége csak a játékkal, a kipróbálással mérhetõ fel igazán..

broman191
Az általában nem egyenlõ a valós futási körülmények szemrevételezésével. 😊

_Atti_
Hát végigjátszottam demot.

Ha jól futott volna lehet jobb benyomást tesz de ahhoz képest ahogy kinéz rettenetül futott. A Depth of field meg olyan volt mintha Dukeon párás lett volna a szemcsi, ugyhogy kikapcsoltam.

Az eleje nem tetszett..A sivatagos rész emlékeztetett egy másik régi fpsre az Outlawsra..persze gondolom inkább a sivatagi téma miatt. Mindenesetre az jóval jobb rész volt mint az eleje. Látszik hogy demo céljából tehették mondjuk össze elég érdekes párosítás hogy mindenfelé hevernek a különféle fegyverek de akkor próbálnak itt reálisak lenni hogy duke csak kettõt bír el.

Az elején ökölre vált ugye alapból. A katona beszól hogy na mivan mire készülsz megmented a világot egyedül? gondoltam bemosok egyet neki ne pofázzon a djúknak..de nem lehet..levegõt csépli..😞

Rage47
le van írva a gépigény
Pont az a szánalmas hogy egy demót nem tesznek mindenki számára elérhetõvé. Honnan tudja így a paraszt hogy fog e futni a gépén?
Nálam azt írja ki hogy az alkalmazás nem tudott rendesen elindulni. Nem az elõbb említett verziót töltöttem le. Lehet hogy ez a baj?
nem érdekel.

Bence94
kuponnal még kevesebb szóval bõven megéri szerintem.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Rage47
25 font zavvin
Bence94
Ne warezoljuk már szét topicot jó ? szánalmas, hogy már egy demót is lopni kell...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Krinyo
sajnos nem ér 12k-t a sok beszólás 😞