Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
`Take a look to the sky just before you die`
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez pedig egy demo szal nem tudom mire vártak sokan 1 órás gameplayt jó h nem a teljes játékot akarjátok😄😄:
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
dnweapons pl 😄
unreal 3 graf motor megy alatta nem?
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Parasite Eve 2, best game EVER!
Arab money
A 94-es játékkal játszhatsz, de attól nyilván nem is fogod elvárni hogy jobban nézzen ki mint ami 94-ben elvárható volt.
Ez viszont egy 2011-es játék, ráadásul egy kimagasló cím.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Próbáltam játszani a sensitivityvel meg a precisionnel,de nem tom a precision mire jó.
Meg hülyén fut.Dobálja magát hipersebességgel közben alig halad elõre és még a kis platform résznél a végén ahol ugrálni kellett furán fogott padlót,csúszkált odébbcsúszott,mint ahol leért...Na meg TÉNYLEG úgy néz ki,mint az összehasonlító képen.A 2009es sokkal jobb volt sztem.Na de mindegy.Az irányítás elég fura,szokatlan zavaró.Azzal vmit csinálnak és jobb lesz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Igenis számít a grafika. Kiadsz egy konzolért 50-100 ezer forintot, vagy összeraksz egy játékra alkalmas pc-t még többért, akkor igenis 2011-ben egy elvileg top kategóriás játék ne úgy nézzen már ki mint ami évekkel ezelõtt volt jónak mondható.
Ironsight meg ne legyen, de akkor ne legyen. Én azt mondtam ez a félmegoldás, SZERINTEM nem jó...
én például tavaly karácsonyig egy már 8 éves gépet használtam...az utóbbi 5-6 év játékainak 90%-val nem tudtam jáccani...be kellett azzal érnem, ami elfutott a gépen úgyhogy engem nem izgat a grafika....
sõt tesóm a mai napig ezt a gépet használja....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Persze a játék még lehet jó, én várok egy hetet. És a grafika tényleg nem számít... meg hogy nincs ironsight meg ilyenek.
Parasite Eve 2, best game EVER!

Ha a demóba a leg-leg-leggagyibb két pályát választották (már amennyire az elsõ full pályának nevezhetõ egyáltalán), és a többi klasszisokkal jobb lesz. Erre a végén lévõ videó alapján van is némi esély, hát én ebbe bízok.
Amúgy grafikailag olyan 5 évvel van lemaradva, a játékmenet meg olyan amilyen, lõni kell azt kész. Mondjuk a célzás alapból el van rontva, mert ez a félmegoldás szerintem minden játékban gagyi. Most vagy ne lehessen, vagy ha lehet akkor rendesen a fegyverrel. De ez hogy 5 méterrel közelebb hozom a hátteret és ugyanúgy lõj a célkereszttel, hát ez nem túl jó.
Tényleg arra lennék kíváncsi, ha nincs Duke 3D anno, és most elõhoznák ezt a demót hogy nesztek játék 2011-ben. Akkor mi lenne a vélemény? Persze ez az ami sosem fog kiderülni...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Abban van System mappa, abba mehet a crack és indul.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
További képek itt...
Gondolom hogy ez egy késõbbi missziónak a pályája lehet, mivel minden nyitható-csukható-használható rajta. Sajnos miután a lift levitt, csak egy checkpoint reached üzi jelenik meg, a pályát már nem tölti be. Igaz lõni még lehet a nagy sötétségben... 😛 Fegyverek viszont jók, a régiek közül mindet megtartották (ha jól emlékszem) 😊
A 64bites Windows7 mindenféle hibaüzeneteket írkál ki indítás során. Ezért hagytam a francba, elindítottam a Windows XP-t. De legalább õ kiírta hogy hiányzik egy xinput3.dll fájl, ebbõl rájöttem hogy fel kell tenni a legújabb direct x-et. No, mostmár azt írta ki a szemétláda hogy ugye nincsen fent a steam (mert xp-n nem használom) tehát felraktam ide is a steam.et. Elindítom nem történik semmi, eszembe jut hogy be kéne másolni a crack-et. Bemásolom. Hát láss csodát, elkezd lobogni a Duke Nukem forever zászló és Let's Play!
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/