Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OMG :-DDDDDD

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Shep
Hát igazából én nem csodálkozom, mert ahogy én látom amit az évek során megcsináltak, kitaláltak (még a 98-ast is)azt mindent átraktak az új endzsinre is (ami meg ráadásul már szintén egy elõzõ generációs alkotás) és ami ugye 98-ban ütött volna 13 évvel késõbb már nem feltétlenül, gondolok itt pl. a csillézésre. Remélem a szamaras papó is benne lesz! 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Match
Köszi, ezek megoldották nagyjából.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

gergou
A félreértések elkerülése érdekében, én nem mondtam, hogy sz*r lenne ez a játék. Igazából a hangulat megvan, s a videók alapján lesz sokminden érdekes dolog benne. Nekem a bajom az, hogy igazából egy fan made cuccnak tûnik az egész, nem egy Duke Nukem sagat lezáró episode nak...

`Take a look to the sky just before you die`

Shep
Ez jó. 😊 Mondjuk lassan tényleg kiszabadulhatna Gordon is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rage47
<#taps>
RelakS
jáj XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Még nem sokat tudtam játszani a demóval, de eddig nagyon fasza😄 Fõleg az elején a tvjátékos rész😄D

Viszont azt nem tudom mire vélni, hogy az rpgbe csak 5 lõszer fér 50 helyett és hogy egyszerre csak 2 fegyó lehet nálad... nehogy már a Duke Nukem akarjon reális lenni😄D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nincs a demoval semmi gond, egyedül az hogy nem tudtam 1920x1200 ba rakni. Az irányítás nálam normál FPS irányítás volt, a grafika enyhén pixeles volt a felbontás miatt, de más kivetnivalót nem találtam benne. Ez a grafika pont jó a duke nukemnek, nosztalgikusabb hatást vált ki az emberbõl, mivel a régi motor az alapja csak kicsit felturbózva. De örülnék még egy Shadow Warriornak vagy egy Redneck Rampage-nek ugyanezzel! Vagy legalább egy remake-nek. Bízok benne hogy lelkes modderek majd megcsinálják.. ha mást nem akkor ennek az elsõ részét.
RelakS
hát azért én már láttam olyan demót, amihez képest a végleges játék kicsit másképp nézett ki. Nem nagyon, de másképp.

5c0rp330n
qrvara vicces valoban 😄
komolyra forditva a szot: a hivatalos forumon olvastam, hogy 8-9 honapos build a demo. hivatalos forrast mondjuk nem lattam szoval nemtom mennyi igaz belole.

Shep
Hát annak idején mi is játszottunk 10+ évvel korábbi játékokkal is.

Annakidején még nem is egérrel irányítottuk hanem billentyûzettel(Mert nem lehetett egérrel vagy nem volt egér). PgUP felfele céloz, PgDn lefele céloz. Többi pedig a nyilakkal. Be is fosna itt egykét ember attól az irányítástól, mi meg ultra profik voltunk benne. A pókot kilõttük a sarokban.
Semmi gond nincs sem az irányítással, sem a látvánnyal. Esetleg azok szemében akik a baba-pempõt kenegették az arcukra a kisszékben mikor mi már Duke-Nukemoztunk. Simán hozza az eredeti hangulatot. Remélem folytatás is lesz.
MerlinW
Ezt te sem gondolod komolyan😄 A demo a végleges játékból van. A játékot pedig már hetek óta nem fejlesztik, ilyenkor már rég a terjesztésen van.

[merlinw.org]

Jinx forever

Nekem a Win7-es és a WinXP-s gépemen is az segített, hogy letöltöttem, és futtattam ezt.

Elõtte mindkettõnél sírt valami x_input akármi dll-re.

Acer Aspire TimelineX 3830TG-2414G75NBB laptop (Intel&reg; Core&#8482; i5-2410M ~ Turbo boost 2,9 Ghz, 4Gb DDR3, NVIDIA&reg; GeForce&reg; GT 540M 1GB DDR3, 750 Gb HDD, Win7 Home Premium)

Krisztiam
és segítenél, hogy kell elindítani, mert nekem nem megy 😞

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

"Aki nem tudja mi a Duke az ne fikázódjon hanem játsza végig a régi részeket"

És szerinted ha ma egy CoD4-en meg Crysis-on keresztül játékokba csöppent valaki neki is állna a Duke 3D-nek, akkor arról pozitívan nyilatkozna? Megtalálná benne azokat az értékeket amit te megtaláltál sok éve?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ProGabe
a precisiont vedd le, minél magasabb az érték, annál kevésbé használható az egér

ja meg az auto aimet is lõjétek ki!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Köszönöm szépen.
Megpróbálom.

Acer Aspire TimelineX 3830TG-2414G75NBB laptop (Intel&reg; Core&#8482; i5-2410M ~ Turbo boost 2,9 Ghz, 4Gb DDR3, NVIDIA&reg; GeForce&reg; GT 540M 1GB DDR3, 750 Gb HDD, Win7 Home Premium)

tommygear
igen
3D Atomic edition HD magyar szinkronnal fennt van

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Krisztiam
köszi

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Mi a társított funckió pontos neve?
Ez az ugrás lenne?
Az ugrást kéne nyomogatni?

DeerHunter01
használjuk már azt a kurva googlet, mielõtt ide írogatunk!
fél percbe sem tellett megkeresni...
link

\"Erről van szó!\"

Krisztiam
valaki tudja, hogy hol lehet letölteni a régi duke nukem-et, amiben magyarul van a szöveg?

tommygear
hát nálam a space, de ahogy látom neked a pont
---> .
Akkor pontosítom a kérdésemet. 😊

A billentyûzet-beállításoknál pontosan melyik funkció az, amihez a társított billentyût itt többször is meg kéne nyomni?

RelakS
de hát azt nem vette észre

tommygear
talán el kéne olvasni ami ki van írva a képernyõ közepére nem??
Nálam egész élvezhetõen fut fut maximumra húzott grafikai beállítások mellett is 1280*960-ban (egyedül az anti-aliasingot nem kapcsolatam be), azonban nem értem, hogy mégis mi a francot kellene itt csinálni, mert már ezen a részen elakadtam.

Amikor ide kerülök, össze-vissza zongorázok, de nem történik semmi, csak néhány másodperc után ledob a hátáról a dög. Valaki igazán elmagyarázhatná, hogy miként lehet itt tovább jutni, vagy ami még jobb: töltsön már fel valaki, legyen olyan kedves, egy közvetlenül ezutáni játékállást!

Hiába keresek, nem találok hozzá legalább játékmentést.
Elõre is köszi.

RelakS
Az utolsó nagylemezüket sem sorolták a jobb megmozdulásaik közé emlékeim szerint ... gondolok itt az Always Outnumbered, Never Outgunned-ra.

Mind1, egy hét múlva megtudom, mi megy a játék alatt 😄

<#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Match
A prodigy-vel semmi, de ezt nem sorolnám a jobb számai közé 😊

RelakS
és a Prodigy-vel mi a baj? <#idiota>

Jó, nem kimondott Duke zene (amibõl az egyiket még egy UT2004 pályámhoz is felhasználtam), de azért annyira nem rossz 😊 Mondjuk ha valaki nem szereti a Prodigy-t <#miaz>

Match
Nem 😊 A grabbag-et imádom, pláne megadeth feldolgozásban, már csak a megadeth tribute zenekaromat kéne rávenni hogy játszuk is 😊

http://www.youtube.com/watch?v=_5svP9Wu0nk

Erre gondoltam pl, ennek nulla duke feelingje van.

Irányításhoz valaki? 😊

Jaka923
Valószínûnek tartom, hogy erre gondolt.

RelakS
Ugye nem arra a "szar zenére" gondolsz, aminek a neve Grabbag, és már a Duke3D alatt is az volt a fõmenü zenéje? 😊

wesker24
<#eljen>
Jaka923
<#eljen>

tommygear
<#eljen>
TDC Geronimo
<#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lucifair
Most Õszintén.Pár ember itt meg máshol mi a faszra számított?Néhány embernek semmi sem jó,örök elégedetlenek mindennel.Egész eddig azon ment a sírás h adják már ki a játékot.Mikor kijön akkor meg szar.

Nem bazdmeg.Ez nem az a tucat játék ami a kis vérpistikéknek kell hogy,40.000kivégzõ mozdulat legyen benne meg ilyen olyan csilivli grafika.
Ez eddig egy 10évvel ezelõtti játékmenet meg stb....Aki nem tudja mi a Duke az ne fikázódjon hanem játsza végig a régi részeket.A fele csicska azt sem tudja h mit mutatnak a játék INTRO-jában és mit mesél ott el a videó.
Az örök elégedetleneknek soha semmi sem jó.Nem a most 14 éveseknek készült(tisztelet a kivételnek)mert vannak akik nagyon régi játékokat játszogatnak.

Hogy sg-s szavakkal éljek nincs sok csalafintaság a játékban és nem tudom mire ez a fenenagy POMPA.

Match
Nekem az #5290-ben lévõ verzió mûködik.
Örültem hogy nem az a szar zene szól benne ami sok trailer alatt ment.

Viszont: Mi az istent kell csinálni az irányítással, hogy normálisan menjen az egér?
Egyszerûen lehetetlenség célozni. Maxra kellett vennem az egér dpi-t, a játékban a mouse speed 8-on, a precision 8-on, de még mindig darabos, és kb lehetetlenség célozni.
Ha lentebb veszem a sebességet akkor meg kéne még 2 asztal mellém hogy meg tudjak fordulni.
Valakinek van valami tippje hogy mi a trükk a rendes irányításhoz?

5c0rp330n
van egy hangulata, siman lehet ez jo.. egyebkent azt hallottam valahol, hogy a demo kozel 1 eves valtozatra epul, es a vegleges igy valamivel szebb is lehet talan. de maxra felnyomva a grafikat sztem nagy baj nincs a dologgal azert.

Nem tudom miért fikázzák ennyien... nekem videók alapján nagyon bejön... nah de majd estefele kipróbálom én is a demót😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nekem programfuttatási hibát ír ki. Valami ötlet? 😊