Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
Tottika mondod ezt azokután hogy neked a szennyszaradék új F1 játék maga a menyország..😄
És igen primkónak primkó,de ez a lényege,hentelj...
Ez a game csak a grafikabuziknak probléma,fõleg pc vonalon,de ettõl még a régi duke szintet hozza és ez bõven jó...Inkább ezt nyomják le a torkomon mint egy gírszofwórt harmadjára...😊

// Valaki írta hogy ez a végleges változat demoja és nemváltozik, nos nem,ez a demo kb 3 hónapos.😊
Krisztiam
játszok majd vele, meg is veszem, mert anno játszottam az elsõ résszel 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

woy
igen ez egy tipikusan demonak készült valami volt,kipróbálható fegyverekkel , megnézheted hogy bírja a géped . . . aki ennyi alapján most lehúzza a játékot az késõbb meg fog lepõdni 😊 mert duke ütni fog 😄

wesker24
Szerintem tuti nem lesz az !

A demo azt hozta amit kell nem lesz ezzel itt gond !
TDC Geronimo
Játszol vele és eldöntöd te. Pár embernek nem tetszik, pár meg megveszik érte.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Krisztiam
ne már, ne legyen már csalódás a játék..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Kipróbáltam, a Bulletstorm fényévekkel jobb, szebb, szórakoztatóbb, ez egy középszerû FPS.

A Serious Sam 3 a trailer alapján jobbnak ígérkezik.

_Atti_
Viccnek elég hosszú volt..Egyébként nem vagyok biztos benne hogy az eredetiben is ilyen kontextusban fog megjelenni ez a rész.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Rowlend
A demo elején lévõ Bossfightról beszéltem. Írták is itt, hogy játék a játékban, csak egy poén.

GET OVER HERE!

_Atti_
nem, csak a 3Dvel meg a Manhatten Projectel volt dolgom.

_Atti_
Ha az autókázós részt hiányolod a felsorolásból, inkább nem írtam bele..
Az élmény körülbelül olyan volt mint egy gyufáskatujával zötykölõdtem volna fogpiszkálók között..Nagyon gagyi..Nem igazán fogom fel ezt hogy tudják pirulás nélkül elõadni mint valami nagyszerû..Duke arca szerencsére elég nagy hogy beférjen mögé a komplett fejlesztõgárda akik lássuk be ültek a babérjaikon.

Fpocok
A helyszínekrõl jut eszembe... zero hour megvolt? Egyik kedvenc duke részem... amikor harcoltál a hasfelmetszõvel... meg a titanicos pálya... epik.

Parasite Eve 2, best game EVER!

_Atti_
De végigjátszottam a 'demot'. Ami mellékesen nem Demo. A demok nem reklámfogások mint ez a 'termék'

Krisztiam
a demot csak az érheti el, aki elõrendelte a játékot??

_Atti_
Az eredeti játék csak az elsõ pályája tele volt ötlettel.. tobbféle útvonallal.. Volt benne távolrol nézhetõ kamerakép, interaktiv átalakuló pálya, villanykapcsolók, felrobbantható tûzoltókészülék ami lyukat ütött a falba, jetpack, tükör amiben látott az ellenfél.. Ez mind újdonság volt.

Most meg ez az interaktivitás? hogy szart lehet hajingálni? meg megpaskolgatja a vizescsapokat? Legalább irányíhatnám a hugyom..ha már ez a játék legviccesebb része.

Rowlend
Látom nem játszottál a Demoval... 😊 Akkor mi a franc alapján véleményezed a játékot?

GET OVER HERE!

_Atti_
Nem az a baj hogy átlag. Hanem pont az hogy ez DUKE a kib* legenda, a nagy mítosz..És akkor orosz Budget codklón-játékokra hajaz..

_Atti_
Húsz év után elõállnak ezzel:

- Egy teljesen lekoppintott boss az eredetibõl, aminek a kinyirása 20 év alatt annyit fejlõdött hogy megjelent benne a generációnk legnagyobb mellékterméke a quicktime event.

- Egy teljesen nulla sivatagi sín-pálya ahol átlag lövöldében van részünk..

Húsz év alatt mindenesetre ezt is sikerült degenerálni korunk fantasztikus találmányaival: lövésirány indikátor villódzó képenyõ, 2 fegyver 3 skulóval, regenerálódó élet..

Már csak a bombák sípolását nem hallom a fülében..

Jaka923
Arra, hogy a Doom 1-2 sokkal többet ér, mint a Krájzisz, mert azoknak még "ócska" grafika mellett is van hangulatuk, nem úgy mint a ultrafullhd-s Krízisnek.

Totti5
És még nem unod, vagy ezt most mire véljem?😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Hátööö én speciel szívesebben játszom a Doom1-2-vel, mint a krájzisszal..😊

[merlinw.org]

Krisztiam
én meg fogom venni az tuti, akármilyen a játék 😊

Nem tudom, az tényleg súlyos plusz pont hogy a karakter "Duke hangon" néha benyög valami "vicces" szöveget, két disznóember agyonlövése közben?
Hát, biztos belõlem hiányzik a "Duke faktor"...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Krisztiam
hol tudom letölteni a demot?

Muttley
kicsit bõvebben? 😊

Just do it :)

Totti5
Szép önigalozás ez a nem kell szép graf, nem kell fizika😊 jó olvasni ezeket. Legyen bûzölgõ trágya úgyis jó mert Duke😊 hát ez nem így mûködik...

TDC Geronimo
Ez duke, duke hangulattal. Az meg wannabe duke.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Primkó? lol. Több van benne mint az átlag FPSekbe, játékmechanikába.

Muttley
és azt mondod, h EZ
ahhoz képest jobb?

Skynet
Játszottam és rohadtul nem összehasonlítható,viccesnek sem mondanám egy primkó látványlövölde,gagyi humorral.
Muttley
játszottál te az év eleji
Bulletstormmal?

woy
kis extra a demoban
lehet valakinek ez spoilernek számít

SpeedXHUN
<#eljen><#eljen>

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Skynet
Demo leszedve végigtolva. Azt amit egy Duke Nukemnek hoznikell azt hozza...Baromkodás lövölde, kikapcsolódás...Tökéletes. Nem kell krízisz grafika,nemkell agyonfizika,a játék jó ahogy van,a sok grafikafikázó inkább örüljön hogy egyáltalán megjelenik, ezek a "nem veszem meg" szövegek mert kb 90%-ban nagy kamuszövegek,pc topikban vagyunk,amúgy sem vettétek volna meg.
Mint fps erõs 7/10...De mint Duke játék erõs 9/10...
woy
igen 😊

Krisztiam
amúgy ez a két csaj szo*ik a játékban? 😄

woy

woy
remélem ilyen lesz a végsõ változat

tommygear
jetpack nem lesz akkor a single-be?
Jaka923
Ahogy elnézem, az itt fórumozók elég nagy részét kicsit sem érdekelné 😄

Fpocok
Valaki berakhatna egy visszaszámlálót akár a banner alá... ha már ennyi ideje készül 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Többségük benne lesz (szerintem) ha nem is pont olyan formában (nem a grafikára gondolok 😊), mint ahogy a videokban látható volt. Ezért remélem ,hogy a szamaras öreg is fel fog bukkanni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egyáltalán nem biztos hogy ezek a részek nem lesznek benne.
LasDen
kurva nagx....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gergou
Szerintem is nagyon jó trailer volt, én ezt a verziót szeretném a legjobban 😊

`Take a look to the sky just before you die`

wesker24
Ez milyen jó trailer volt régen és pont 10 évvel ezelött volt !

RelakS
ja, meg az elõtte mutogatott Q2-es poligonkupacra gondolok 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

wesker24
RelakS
azt azért örömmel fogadnám, ha kiadnák azokat a régi részeket is, amiket mutogattak a régi videókban... Bár mintha lenne olyan, amit a kirúgott banda törölt

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hát én annyira nem vagyok nagy játékos, hogy utoljára kb. 5 éve játszottam bármivel is, de most asszem mégérte direkt emiatt a játék miatt kicsit erõsebb laptopot vennem.

Emlékszem anno 1998-ban olvastam az 576-ban, hogy hamarosan érkezik, és nagyon megörültem neki. 😄 Na, ideges is lettem volna, ha ezek után nincs itthon a futtatására alkalmas gép, amikor pont 13 évvel késõbb tényleg megjelenik a játék.

Már persze HA TÉNYLEG megjelenik. xD

Végig nyomtam a demót, tetszik, várom a véglegeset. 😊

Acer Aspire TimelineX 3830TG-2414G75NBB laptop (Intel&reg; Core&#8482; i5-2410M ~ Turbo boost 2,9 Ghz, 4Gb DDR3, NVIDIA&reg; GeForce&reg; GT 540M 1GB DDR3, 750 Gb HDD, Win7 Home Premium)