7639
Duke Nukem Forever
-
#5994 Valahogy... ha egy gamer meglát egy rajzoló valamit, akkor 90% hogy f*szt fog rajzolni :D -
#5993 -
#5992 WTF???? Pls töröld ki tommy. -
#5991 Azé alkottam XDDD:
-
xxxpaulxxx #5989 Kit mi fog meg:DD -
#5988 Fél óra játék utáni véleményem:
Nem egetrengetően jó, de hangulatos határozottan :)
A grafika tényleg évekkel ezelötti színvonal, de ahogy a környezet fel van építve, az nagyon hangulatos :) -
#5987 eh tenyleg
en leragadtam a cickoknal -
xxxpaulxxx #5986 Hát mert az nem volt tán frííídííí?:DD
Emlékszem kiskoromban nem értettem, hogy miért mondják, hogy nincs 3d kártya a gépünkben, amikor futnak olyan 3d-s játékok, mint a Duke nukem 3d, a Wolfenstein 3d, meg pl a StuntsXDD -
#5985 Annyira nem. Nekem van tapasztalatom e téren: Eddig 3 steam accountot és 2 wow accountot adtam el... És rendes használt áron! -
de jobb így 3Dben látni mindent:D -
xxxpaulxxx #5983 Ez a DN3Dben sem volt másképp:) -
#5982 :D de milyen már még f@sz alakú valamihez van kötve XD -
#5981 vald be hogy kicsaptad ra
<nembeserulni-vicc-vot> -
#5980 Bocs elb@sztam a linkelést:
Na ez lool :D -
#5979 Ezzel most nem arra célzok hogy jobb lenne a dobozos. "verzsön"
Hanem arra hogy semmivel nem éri meg jobban online megvenni.
Ez loool :D -
#5978 #5967-ben írtad, hogy a "dobozzal sokra mész:)" - én meg erre írtam, hogy dobozost eladhat (gyűjtőnek például), STEAM-est kínkeservesen.
-
#5977 értek mindent, csak a célt nem, hogy minek írod :D -
#5976 Nem értettél? :)
Aki megrendelte a játékot (azaz előrendelő), de a kipróbált demó alapján eldöntötte, hogy ez bizony már nem éri meg a felbontást, és a kézhez kapott játékától meg akar szabadulni, az dobozossal megteheti. STEAM-en vásárolttal nehezebben.
-
#5975 nem tudom, ezt minek írtad le, már nem lehet előrendelni -
#5974 STEAM-es fiókot nem hiszem, hogy bárki ezen a Földön sikeresen eladott (vagy kevesen), de ha a demo alapján egy előrendelő meg kíván válni a még fel-nem-regisztrált játékától, dobozosan nagyobb sikerrel teheti, mint STEAM-essel.
-
morzsi555 #5973 Egér lagra van valami megoldás? Azt a kurva mouse precisiont csak 1-re lehet állítani, ha meg az .ini-ben átírom 0-ra, akkor meg elkúródnak a beállítások. Láttam, hogy hivatalos és steam fórumokon is van ilyen problémája másoknak, úgyhogy nem nálam van a hiba. -
#5972 de ezt csatolni kell a Steamhez -
#5971 Digitális használtat senki/nem sokan sem vesz.
Dobozosan még el tudsz adni játékot. -
#5970 Most hívott a futár, 1 óra múlva ideér végre :) -
Csokis #5969 Nálam átlagban 100-110 fps-t hoz 1360x768-ban 8xAA+AF-el. Viszont nem is valami szép. A játékmenet meg valóban a régi, azaz nem olyan rossz ez. Egy 10/7-et megér szvsz. -
#5968 Nekem még mindíg nem hozta a futár :S -
#5967 dobozzal sokra mész:) -
#5966 -
KAKOLUKIA #5965 Sziasztok!
Az első pálya után elakadtam ebben a szállodában vagy miben. Itt mit kell csinálni? -
PunkZoli #5964 hoszttól függ, van, hogy nem bírja
nézd meg a pinged, ha magasabb mint 50 lépj le -
#5963 És ezen mi éri meg? :D
27 Euro kb 7000 forint. Cd galaxisba 7990, dobozos. Én inkább venném dobozost az a +990 nem vág a földhöz. -
#5962 A multi olyan laggos, mint állat. -
gregtom6 #5961 Én is így vagyok vele.:)
Belegondolni is szörnyű, hogy egy Valve mit művelne mondjuk egy HL3-al 14 év alatt....Ők a graffal nem is szaroznak ennyit, mint a 3DRealms csinálta, de a pályákat ezerszer újratervezik....
Mindegy, nem vagyok rá kíváncsi, de eléggé ebbe az irányba tart a Valve is
:( -
xxxpaulxxx #5960 Jáááj alig várom, hogy kipróbálhassam!!!!:D -
#5959 Megkeresem neked: Jakuza001 hozzászólásával kezdődik
-
#5958 nem igazán találom konkrétan melyik hsz-re gondoltál :)
mondjuk nem tudom, h ez radeon kártyáknál van-e csak, mert nekem nvidia van...
csak iszonyat idegesitö, h az fps-em fix direkt nézem, de mikor mozgatom az egeret, mintha szar lenne a játék képfrissitése... -
#5957 Microlag. Néhány játéknál előfordul. Köztük Crysis-nál.
Ezt a kérdést nemrégiben a Radeon HD Series topikban ki is vesézték a srácok.
-
#5956 azt nem tudjátok, h fix 50-60fps-nél amikor mozgatom az egeret miért tünik ugy mintha szaggatna a játék? aprokat ugrál a kép és nagyon zavaro... -
#5955 tökéletesen, haverjaimnak és nekem is bevált -
#5954 Jah már én is nézegettem ezt az oldalt és igencsak megéri az árát !!
DE mennyire megbizható ez az oldal ?? Mert akkor össze kaparom rá a pénzt ugyis jön a névnapom ! xD