7639
Duke Nukem Forever
-
#6034 Amúgy nekem is nagyon tetszik a játék, egyszerűen fél óra alatt annyi dolgot találok benne, amit egy Crysis 2-ben pl soha... szal minden elismerésem a készítőké, bár azt is mondhatnám Duke szavaival élve, hogy: "Yeah, but after 12 fucking years it should be"... -
#6033 ezt én is észrevettem -
gregtom6 #6032 Na jó, kezd nem tetszeni a játék:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Annyira tisztán látszik, hogy a 3 mellű királynő után csak úgy random be van rakva a báros pálya, egyáltalán nem illik oda, de nem tudták hova berakni. Egyszerűen tisztán látszik.
Ráadásul utána meg visszaugrunk a csatamezőre, egy helikopterre...hát no comment.
Ez úgy nézett ki, hogy a 3DRealms megcsinálta ezeket, nem tudta hogy összeilleszteni, csak pályákat csináltak.
Jött a Gearbox, és ők rakták egybe...mint egy pályacsomag, no comment az egész.
Ettől függetlenül jó játék, csak látszik ez az összeilletlenség. Megmondtam előre, h ez lesz korábban itt valamelyik kommentben. -
#6031 Vagy játszon a 3DMark-al ! xD -
xxxpaulxxx #6030 Nos játszottam vele egy keveset és tényleg nem rossz... bár ez az rc caros pályácska nem jött be:D
Amúgy néha úgy érzem, hogy ez nem Duke, hanem egy kicseszett Sokoban játék:DD -
#6029 Vazee ez rohat jó játék ! xD
spoiler] Most épp a 3 csöcsű ribanc fészkében vagyok ! [/spoiler] -
#6028 Hát öcsém rohadt jó a játék a grafikát szidókat nem értem szerintem az összkép teljesen korrekt, jó nem egy Crysis de korrekt. A játékmenet is tök állat, a harc végre nem a COD-os fedezékbe bukva kilövöldözök hanem folyamatos mozgás lövés, akárcsak régen. Nem csalódtam a játékban. Akinek meg nem tetszik lehet menni az új csodákkal játszani szerencsére van elég egy kaptafára menő háborús lövöldözős "csoda". -
Csokis #6027 Ismerős a páncél?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6026 Viccelsz? Egyik haveromnak Black Opsban sikerült kiraknia egy faszt emblemnek a fegyójára :D:D:D:D -
#6025 Hehhe a konyhában ahol először van mikró, tegyetek bele popcorn zacskót, aztán nyissátok ki az alatta levő szekrényt és tegyétek bele azt is ami ott van :DDDDDDD -
Danryu82 #6024 Nagyon zsír ez a játék, most kb 1 órája győztem le a golyószórós, rakétás főellenfelet. Pihentettem a szemem, bár nehezen állom meg, hogy egyhuzamba ne játszak. -
#6023 Kurva játék abbahagyhatatlan :( -
#6022 Ő akar az első lenni aki itt végigvitte!Egyhuzamba gyorsan végigviszi! -
#6021 A konténeres résznél...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Használjátok a fénymásolót a seggetekkel, kaptok EGO-t :D -
#6020 hát érdekes, hogy pont most tűnik el -
#6019 -
#6018 Beszarok! :D Inception:
-
S8DJ #6017 Szerintetek Vass Gabi belehalt a megjelenésbe? -
#6016 Na akkor már én is rakok be egy pár képet !
-
#6015 jah, meg nem ma volt. Most 17 éves a srác. Remélem manapság már nem rajzolgat ilyeneket :/ :D -
#6014 hát tudod. Annyi idősen még lehet "vicces" egymás között, de azért tizen vagy huszonévesen hogy valaki még mindig itt tart, hát ő jah :) -
#6013 ezért lett mára annyi meleg -
#6012 6 évesen faszt rajzolt? Furcsák ezek a mai 6 évesek, nekem ennyi idősen nem ezen járt az agyam. -
#6011 Tényleg igaz: egyre jobb a játék ahogy haladunk előre, most már kijelenthetem: tetszik a játék, vannak benne jó ötletek, sőt még fejtörők is. És mennyi de mennyi poén, pl. a báros résznél rengeteg a mini játék és az ego növelő cucc. (pl. gloryhole is van a WC-ben, szakadtam rajta :D ) -
#6010 Hát nem is értem, miért panaszkodtak, teljesen normálisan lehet az analóg karral célozni, mint minden más fps ben boxon :) Semmi akadás, vagy egyéb. -
#6009 Az nem jó... mert akkor a kibaxott irányítás miatt lenne nehéz. Az meg nem fun. -
#6008 Pedig itt többen panaszkodtak, hogy nem az igazi. PC-n meg ugye nincs semmi gond. -
#6007 nekem boxon semmi bajom az irányítással, semmi akadozás, vagy hasonló. -
#6006 Hát, egyre jobban tetszik :) Tele van egy csomo kis hangulatos poénos résszel. Meg abszolut nem akar komoly lenni :) -
#6005 Játsszál boxon :) -
#6004 Jaja nekem is tetszik hogy mindennel lehet szórakozni. Én jelenleg olyan résznél tartok amikor duke bárjában vagyok :D -
#6003 na nekem eddig nagyon bejön a game, tetszik, hogy el lehet szórakozni minden ki szarral :) a grafikára se lehet mondani, hogy csúnya egyáltalán, a játékmenet is fasza
ez meg lol :D
-
#6002 Egy nagy baj van a játékkal: Hardon is piszok könnyű :S -
#6001 én sem, sosem értettem ezt igazából -
#6000 Egyébként az EDF itt is Earth Defense Force, mint a Red Factionban? -
#5999 Hát én a Post Special Effect-et kikapcsoltam, szerintem semmi értelme, elhomályosítja a képet és annyi. -
#5998 Hát én még sosem éreztem késztetést arra, hogy férfi nemi szervet rajzoljak. (próbáltam aláírni a kispulyának a könyvet, hát nem sikerült :)) -
#5997 Az unokaöcsém is mindig ezt csinálta, csak ő 6 évesen :)) -
#5996 Jah meg mellé piszok jól sikerült optimizálni. Az avg fps oylan 90-100 körül van. AA-val és 16XAF-el. -
#5995 Ue2.5 ide vagy oda, szvsz nem oylan csúnya ez. :)
A játékmenet meg olyan mintha kb úgy 14 évet visszamentünk volna az időbe :)
Fanoknak, és akik az előddel játszottak tetszeni fog, codon meg crysison felnőtt vérpistiknek tuti nem.