Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ja és nem a CoDhoz képest szar, hanem a CoD miatt: gyakorlatilag ugyanazt a játékmenetet koppintották le ide is pont hogy a fennt említett közönségnek appeláljanak
Itt egy videó összehasonlításként:
Parasite Eve 2, best game EVER!
12 évig fejlesztették a játékot, de eközben nem 1x motort cseréltek, 0-ról kezdték el,stb. azért ne túlozzunk.
\"Erről van szó!\"
Nem azért jöttem be hogy keltsem a flémet hogy mekkora szar ez, sokaknak nem irreális elvárásai azért voltak és kicsit csalódottak hogy mi lett ebbõl.
Itt van még egy videó amiben elég jól elmagyarázzák a problémákat a demóval:
És mivel már mindjárt megjelenés, kizárt hogy nagy részükkel csinálnak valamit - de ki tudja, vannak még csodák.
Amúgymeg már infókat sem posztolhatok csak azért mert nem ájulok el attól hogy "OMG DUKE"?
Preferences=(Parent="HintMessages",Caption="Think of your Ego like your shield - when it's depleted, hide until it can recharge")
Erre már nem is mondok semmit.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
I want to be a mighty pirate ever!
Amúgy nagyon poénos a game, és téll beletették a trailerbõl a jeleneteket, már amiket láttam eddig. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Haha, naív vagy. Elég csak a gearbox fórumára felnézned.
Az meg hogy megelégszel egy ilyen középszerû lassú játékmenetû cuccal (pláne Duke esetében) meg csak téged minõsít, élvezd a Cowadoody Moderner Warfare Blackest Ops Against Russians Looking Like Aliens #527-d.
GET OVER HERE!
Effektíve én leszarom hogy egy lövöldében attól megy fel az életcsíkom hogy bárgyú életerõdobozokért rohangálok vagy attól hogy beállok fedezékbe.
Ez a DEMO alapján mondják vissza az elõrendelést...Akik elõrendelték ingyé leszedhették a demot,naná hogy ezért rendelte elõ számtalan hülye,pc-n meg mivel nem a multiján van a hangsúly és szinte bakfitty védelme van nemcsoda semmisem..😊
Aztnemértem ha ennyire nemtetszik miafaxt lovagoltok itt a topikban meg egyáltalán minek olvastok a továbbiakban bármitis a játékról? 😊
Pont ezt várták Duketól hogy majd megtöri ezt a (borzasztó) trendet, erre kaptunk egy military shooter #48-t ûrlényekkel.
"Egyébként is gyanítom ,hogy a háborgók többsége egyébként sem akart 10Ft-tól többet kiadni a játékért."
Tele van az internet azokkal akik a demó alapján mondják vissza az elõrendelést.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Itt alapjáraton úgy van kitalálva hogy a túlerõ benyom a fedezékbe ahonnan többszöri elõbújással regennel a játékos ott tökölõdik..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Hogy jobban látható legyen mire gondolok, Serious Sam 3 trailere:
http://www.youtube.com/watch?v=N0sVUFwc9e8
Hasonlísd össze a lentebb linkelt demo videóval, szerintem elég nyílvánvaló hogy melyik az intenzívebb.
A lényeg amúgyis inkább a mozgáson volt mind a bújkálódáson tekintve hogy a legtöbb ellenfélnek lövedék-alapú fegyvere volt nem hitscan.
Nyomom a duke3d-t nem is tudom már melyik fokozaton, és amikor az elsõ pálya fõellensége jön három példányban, nekem meg nincs egy valamire való fegyverem, akkor bizony húzom a nyúlcipõt
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Today we dine in hell..A crowbar would come in handy..
Mondok egy jó példát..milyen lett volna a Portal 2 ha megint csak a torta meg a companion cube lett volna majmolva? Hát ja..
Kikukucskálsz, kilövöd a rakétákat (Nem mellesleg lock-on rakétavetõre? Komolyan?), az meglõ párszor amíg feltöltöd a lõszert, elbújsz fedezékbe, vársz fél percet amíg újratölt az élet (bocs, ego), és ezt megcsinálod 5-6szor...
Izgalmas.
Kezdjük ott hogy megiszik egy sört aztán azt se tudja hol van..
"a fõ ok a fegyverlimitre meg az volt hogy nem tudták jobban a konzolokra optimalizálni."
Õk. A Gearbox. Ez tény, ott van az idézet is. Mondtam hogy errõl a konzolok tehetnek? Nem.
Halo vezette be a regen életet? Ez is tény. Semmi köze nincs ehhez az hogy konzolra, PCre vagy iPhone-ra jött-e ki.
Ahelyett hogy fröcsögsz jobbra balra hogy a konzol így konzol úgy olvass is egy kicsit.