7639
Duke Nukem Forever
-
#6074 Nah játszottam egy kicsit (3 óra ) a játékkal. Eddig jó de valahogy mikor kiértem az utcára összerándult a gyomrom. Nem vagyok grafika huszár sőt a belső terekkel sem volt bajom de ahogy az utca kinézz, borzalom.
A másik valahogy annyira nem fogott meg. Nem éreztem azt hogy nem tudok kilépni belőle. Erre közre játszik a nyomorult betöltö képernyő. Olyan sokáig tölt hogy elveszti az ember a lendületet. Kb 2-3 perc mire betölt egy pálya. lol sőt még halál után is kb ennyi idő.
Így elsőre nem mondom hogy rossz de nagyon lassan indult be ráadásul szinte csak a loading képernyőt bámulom. A nehézség is kicsit fura. Lőnek ezzerrel meg sem érzem erre jön a pigcop és két ütéssel már pirosan villogok. -
#6073 Amugy nálam növkeszik az EGO ha teljesitem a dolgokat jah és nekem nem razor relesase van hanem a sokkal nagyobb méretű verzió ami 6,28 GB volt ! -
#6072 Az jó, utoljára néztem volna ott meg. -
#6071 nálam sem -
#6070 am az ego nálam sem növekszik hiába teljesítem a dolgokat -
#6069 makrók -
#6068 De hogy kell spoilerbe rakni? Abba raktam volna a HSZ-eimet ha tudnám hogy hogy kell. -
#6067 Soha nem vettem még DLC -t semmihez, de erre sztem majd befizetek :D -
#6066 ÁÁÁ ez nem igaz, hazudsz! :) Lehet a 15 pályás DLC-re tartogatták :) -
Ry0K3N #6065 Power armor is for pussies :D -
#6064 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de
-
#6063 Ha lehet, akkor a spoilereket spoilerbe tegyétek pls. -
#6062 Mondjátok, hogy a szamaras papa a sivatagban nem maradt ki! -
#6061 Nekem is, remélem jó sok van még hátra! Most bontottam le a fél épületet a bontógolyóval :) -
#6060 ahogy haladok előre egyre jobban tetszik
részemről újrajátszós -
#6059 Nem tudom, engem ha valami jól össze van rakva, nem zavar, ha pár évvel ezelötti szinten van. Ha gagyi, és low budget, az nagyon zavar. A demo alapján ezt is gondoltam, de a full azért egészen más :) Jó ez a game :) -
#6058 Akkor lekésték a vonatot -
#6057 Nyilván azért, mert ez lényegében egy 2-3 évvel ezelőtti cucc. -
#6056 Na tolom már egy ideje, jöhet a szubjektív vélemény. Elképesztően jó ötletek és poénok vannak benne, viszont ugyanennyire vannak primitív és elavult dolgok. Nekem kicsit low budget a cucc. Ha 2-3 évvel ezelőtt jött volna ki, nagyobbat ütött volna. -
#6055 Erre nem is figyeltem, jó poén. :) -
#6054 Az azért van berakva mert ugye Duke a harc után tiszta vér és elájult, tehát ezt álmodja/képzeli #6019. hozzászólásban azért raktam be azt a képet mert az Eredet filmből van az a hülyeség amit megkell pörgetni és ha eldől akkor nem álmodsz, viszont ha forog folyamatosan akkor álmodsz. Tehát Duke álmodik. De ezt csak akkor érted ha láttad a filmet. Utána hogy hogy van a repülőn és semmi baja azt nekérdezd. -
strebacom #6053 Oh majd oda jutok köszi szépen!! -
#6052 Ghost Town-ban, az egyik házban. -
strebacom #6051 -
strebacom #6050 Ez hol-e van?? -
#6049 Na akkor megmikrozzuk ratgab fórumtársunkat is ! xD -
#6048 Én már azon túl vagyok Most vagyok a Hive pályán ! -
#6047 Patkányt meg lehet mikrózni, beszarok. :D -
Danryu82 #6046 Oksa köszi a segítséget.:) -
#6045 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mássz fel a daru karján, át az épitkezésre... ott lesz. -
Danryu82 #6044 Én elakadtam, nemtalálom egyszerűen a Batteryt (aksit) egy markolóhoz hasonló sárga géphez. Hól van? Egyszerűen mindent végigkutattam amit csak lehetett. Help!!! -
#6043 Most megyek a Duke Dome-ba, az kb. hány %? -
#6042 Ézin játszottad fogadok :) -
#6041 Na végigtoltam, jó játék lett, a hangulat megvolt :) Játékidő tekintetében nem hosszabb mint a mai átlagFPS-ek szal olyan 6-8 óra körül van.
Ami nekem hiányzott:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Reméltem hogy lesz valami pálya fent az űrben is, esetleg megmentünk egy pár csajt, elvégre ezért pörgött fel Duke és darálta halomra az alieneket. Sebaj, kell hagyni valamit a DLC-kre is.
Majd ha olcsóbb lesz mindenképp megszerzem "rendesbe" is. -
#6040 Ja ami külön tetszik, hogy a Boss-ok nem tűnnek el a pályáról hanem ott maradnak és meg lehet őket szemlélni fel lehet rájuk mászni. -
#6039 Egyébként mit mondanak hány óra a játékidő? -
#6038 Mekkora poén volt mikor a hallban pár EDF-es taggal karöltve Duke leszedett pár disznót és meg szólat az egyik, hogy ez az most jól lesebeztük őket, erre a másik, hogy Duke jelenlétében nem így beszélünk és nyomott pár jól hangzó dumát. Hát kész mekkora poénok vannak. -
#6037 Nekem igazán az tetszik ebben a játékban a legjobban, hogy nem realisztikus akar lenni a hatalmas lenyűgöző grafikájával/világával, hanem hangulatot ad, például a micrós popcornos rész alatt határozottan megéheztem :D, nameg amikor böfögve összenyomja a sörösdobozt... megszomjazik az ember... :D -
#6036 az pont egy qva jó ötlet! -
#6035 Ja, és el lehet nekik nézni h nem függ össze néhány pálya, örüljünk a ténynek, hogy KIJÖTT a játék, és épp AZT toljuk!!!!