Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaka923
Árnyvadásznak akart ez menni, de így is jó 😄

Jaka923
Hát az elsõ bekezdésed nem kispályás. Persze, akkor megy a felháborodás, amikor a készítõk egy 5 órás kampánnyal szúrják ki a szemünket. Nem is értem, miért...

Engem is lehet megkövezni, ráadásul és az "FPS" szót lecserélném a "szinte bármilyen" szavakra 😛

tommygear
micsoda hozzállás ember, gratulálok <#eljen><#eljen>
FPS játékra (hacsak nem multis) felesleges pénzt kiadni. Teljesen mindegy milyen vagy mekkora név. Csak pénzkidobás. Ennek a játéknak a multija lehet bír 1-2 hónapot, aztán kifúj, az egyjátékos módért (ami biztosan nem lesz hosszú) meg tök felesleges pénzt kiadni.

Arról nem is beszélve, mi történik akkor, ha szar lesz? Na akkor majd nézel ki a fejedbõl, hogy lehettél akkora barom, hogy kidobtál az ablakon egy komolyabb összeget.

CE és egyéb drága kiadások meg lehet megszédítenek amíg hatása alatt vagy az adott játéknak a bemutatók alapján, meg jól felspanolod magad, hogy ezt csak így éri meg majd megvenni, aztán a sok "kacat" ami semmit sem ér majd, csak ott fog porosodni a polcodon.

Esetleg, ha valamiért megéri megvenni, az maximum az, ha utána eladod és akkor olcsón kijöttél belõle, de legalább eredeti verziód volt és nem csak youtube-on szemlélted meg milyen is az 😄
wesker24
Hát én nem tudom hogy a Duke Nukem CE megéri-e ? de nekem a sima játék az tuti hogy igen !

A Duke Nukem CE-re meg most ugy sincs pénzem !
Jaka923
Megjött a rendelést visszaigazoló e-mail a Galaxistól, de bizonytalan vagyok, hogy megéri-e a Balls of Steel Edition az árát... Szerintetek?

Törölt felhasználó
😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha találkoztok fénymásolóval, mehet az X gomb 😊
Rayden02
A grafikát illetõen mondasz valamit,viszont igazad van,Duknál tényleg nem a grafika az elsõdleges szempont!
De akit tényleg a grafika érdekli,annak itt egy rövidke összehasonlító videó:
<#vigyor5>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Shep
Mocskos warezos 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
Na toltam egy órácskát, reggel meló, nekem nagyon bejön, sok érdekes dolog, kajálás, sörözés , zabálás , flipper, súlyzózás, duke poénok dohányzás, autogramm osztás, és csak az elsõ pálya, demo pobafingó, tudtam én hogy abból semmit nem kell levonni....egyetlen gyenge pontal találkoztam, boxon a grafika nagyon low....dehát nemis ez a lényeg ugye....
egy poén hogy legyen viszonyitás...
" áram off, ajtónyitás, kérem helyezze be a piros kártyát, ... duke: dehát nem is kell kártya bazd.....aztán ajtószétfeszités....komoly...
meg 3 sör után elkezd énekelni az a durva xD
kill3r21
" Chuck Norris elmenekült a földrõl, megjelent a Duke Nukem Forever..." 😊
tutituti
that Duke loot includes shot glasses, mousepads, hoodies, and limited editions lithos.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Maxtreme
Biztos a kevés fejlesztési idõ miatt lett ilyen rövid <#vigyor1>

Maxtreme
nekem, csak nem rakom fel, me minek 😄

Seth
Napersze, én meg már a Duke Nukem Never-t is végigvittem ami pedig csak 2020-ban jön ki

PSN ID.: Beegabor

tommygear
😄DDDDDDD
grebber
LOL elég hosszú lehet valaki már végig is vitte!

Next PC upgrade: 2022

DeerHunter01
ez megvan 😄D

\"Erről van szó!\"

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

DOGMAN
konzolba beirod: dnego 300
ez már kilóg a képernyõ bal szélén túlra 😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

woy
3km-es ego vonal

Lol jót mulattam rajta.😊 De én azt a fõellenfelet megeszem reggelire.😄

tommygear
aha jó

DOGMAN
A végén van a poén ne hagyjátok ki:

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

😄DDD
De most gondolj bele, ha olyan kigyúrt lennél, hogy a p*csába bírnál el 8-10 fegyvert? 😄
Ryder62
"szerintem meg tettek bele egy kis realitást, hogy 2 fegyver lehessen a karakternél."

Ez egy vicc. Akkor már a super marióba is tehetnének ilyet. Egyszerre csak két tûzgolyó lehet nálad 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

szerintem meg tettek bele egy kis realitást, hogy 2 fegyver lehessen a karakternél.
Én nem szeretem ezeket a kritizáló videókat. Minden kis apróságba bele kötnek.
RelakS
ÁÁÁÁ!!!!!!!! Cinikus Brit!A Portal2 videóját bírtam 😄 Majd ezt is meg kell nézni 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

thx
tommygear
jah
A hétvégén elõvettem a régi duke3d-t már nagyon sokadjára. Most feltelpítettem a HD packot is hozzá. Elég komoly érdemes kipörgetni, így is régi nagy duke Fanoknak. Uccsó episodnál tartok, a Bale Landes pályán. 😛

Egyébként nálunk, akkor most 10.-én jelenik meg a játék?
Még mai napig is találok secreteket ezek által😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Shep
Egyébként nekem anno nagyon bejött, hogy a repedezett falakat ugyebár ki lehetett robbantani jó lenne ha most is lenne ilyesmi de azért tartok tõle, hogy ezt bizony kihagyták.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ó mi annak idején a a fileokba is belepiszkáltunk és a shotitól legalább 20m-t repültek a disznók. Meg átirkáltunk hangokat meg egy csomót bohóckoduk. Egyébként mikor elõször játszottam a demoval én is csalódott voltam de utána még 2x végignyomtam és kezdett elkapni az érzés és egyre jobban tetszett. Úgyhogy én bizakodó vagyok a teljessel kapcsolatban.

😮 Volt ilyen cheat is?😄 Nálam csak a Dnkroy és a dnstuff létezett😄D Hú.... emlékszem is... gyerekkorom elsõ játékai között volt és akkor csak így játszottam... és még így is féltem!!!😄 nemrég elkezdtem játszani vele kód nélkül nehezebb fokozaton... nah most meg azért volt "félelmetes"😛😄

woy
duke ego-ja is növekedni fog lehet hogy késõbb több fegyvert is elbír <#wink>

Shep
Fõleg dnammoval 😊

Meg több rakétát is... viszont azért lássuk be... 50 rakétával könnyebb is volt a játék😊

woy
amúgy 1:56régen duke több fegyvert is elbírt

Törölt felhasználó
A héten Duke Nukem-et sorsol a Progame!

Jó lenne nyerni egyet, mert nem a sima, hanem a Balls of steel kerül sorsolásra. Az meg elég erõs lenne a pénztárcámnak...
Krinyo
Hát remélhetõleg a full jobb lesz, de akárhogy is, a demó pontosan arra való, hogy meghozza az ember kedvét a teljes játékhoz. Egy rossz demó nem jó kezdés.

Shep
Szerintem a legtöbb dolog amiket a 2 régi trailerben látni lehetett azok benne lesznek valamilyen formában a mostaniban is. Nyilván ma már nem nagy kunszt (annak idején ámultunk), hogy ellövi a lámpaoszlopot és azon megy fel a tetõre, meg hasonlók de szerintem jó lesz ez csak bízni kell 😊 Aztán ha mégsem akkor majd lehet hõzöngeni.

DeerHunter01
én is ezt mondtam neki, hogy ez még csak egy demo, jól néznénk ki ha minden játékot 15 perc demózás után leírnánk

\"Erről van szó!\"

tommygear
a régi trailerekben is volt sniper, ha már felhoztad 😄
sztem ne írd még le a játékot 2 10 perces pálya miatt
Ron Ragm
Õszintén? A 2001-es trailer kurvajól nézett kis és még és még évekkel késõbb is örültem volna ha kiadják azt amikor már réges rég elavult volt az a grafika. Mellesleg pont több köze van a Dukehoz mint ennek a demónak, elég ha csak a csillámos részt nézed: ott megy az akció folyton, itt meg ülsz és nézed ahogy 0 kontrollal ütöd el a disznókat (arról hogy távcsöves railgunnal messzirõl bújkálva kommandózol meg már nem is beszélek).

Félre ne érts, én lennék a legboldogabb ha kiderülne hogy nincs igazam és maga a játék egy non-stop akció móka õrült lövöldözéssel de van egy olyan érzésem hogy nem ez lesz a helyzet.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

tommygear
ha ezt kiadják már 8-10 évvel ezelõtt akkor se a duke 3d-re hasonlított volna, nem key keresésbõl állt volna már az se, nézz már meg pár régi E3-mas trailert a forever-rõl... az kb ugyan ez volt ami most fog kijönni csak szebb grafikával
Ron Ragm
Marketing.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?