7639
Duke Nukem Forever
-
#7518 nana, holnap estétől megin 20 euró lesz a játék, akkor meg már a DLC olcsóbb lesz. A játék hossza meg kb arányos. -
mester1987 #7517 köszi meglett :) -
#7516 Ha van internetes vásárlásra alkalmas bankkártyád, akkor nem.
Steam-re bejelentkezel
Store-ban kiválasztod a Duke Nukem Forever-t
Add to Cart-ra rákattintasz
Ha ezzel befejezted a vásárlást, jobb oldalon valahol kell lenni Checkout-nak, vagy hasonlónak.
Kiválasztod a kártya típusát, megadod az adatokat (kártyaszám, neved, hova számlázzon, stb)
Fizetés után pedig már csak le kell tölteni steam-en keresztül.
Vázlatosan ennyi -
mester1987 #7515 de lófasz ez mert drágább az uccsó DLC mit az egész game, siralom -
mester1987 #7514 megvan: STEAM :-) -
mester1987 #7513 körülményes a vásárlása? írd már meg pm-ben esetleg, köszi -
#7512 Duke Nukem Forever most €5! Az akció még 22 óra 39 percig él -
mester1987 #7511 már semmi -
#7510 a DLC-ben a végső ellenség kinyírása azért elég beteg módon zajlik XD -
Verseghy #7509 Kár.:( Akkor nem viszem végig még egyszer..:D Amúgy kurvajó játék volt, ugyanannyira élveztem, mint 12 éve az előző epizódot.:) Bár akkor még szart sem tudtam angolul.:D Már kevés játékban van ez a klasszikus játékmenet, hogy azért gondolkozni is kell, ugrálni is, keresgélni is és persze a kisebb fő- és főfőenemyk.:) -
#7508 Nem. Pont azért van melléjük kiírva, hogy cheat. -
Verseghy #7507 Srácok, ha halhatatlan vagy végtelentöltény extrával (vagyis legalális cheattel) viszem végig "Damn, i'm good" fokozaton akkor is megkapom az achit? -
#7506 Akkor kihagyom, PS3-ra megvan a játék, szerintem megveszem arra a DLC-t. :) -
#7505 lásd #7504
Aki olyan hülye, mint én is voltam, attól szépen el fogják venni a steam acc-át, és lesz csodálkozás... (pedig én csak a "kiszivárgott" hl2-t nézegettem ) -
gosumofo #7504 és kockáztatja a megvett játékot tartalmazó steam accountját? -
steweee #7503 nem
nem
de első telepítésre tökéletesen futott... -
#7502 Például arra, hogy aki megvette a játékot, de nem akar egy DLC-ért pluszba fizetni... -
mester1987 #7501 új videókártyadriver ill. az első update megvolt? -
steweee #7500 7488-ra valaki esetleg ? plíz... -
#7499 viszont ha csak eredetivel jó, akkor mi értelme? -
mester1987 #7498 a címmezőre kattints, torrent, de csak eredetivel jó -
#7497 Nekem egy 2 megás file jött le. -
mester1987 #7496 ? -
#7495 2 mega lenne a DLC? -
mester1987 #7494 honnan gondolod hogy OFF/Warez, kérdem én -
mester1987 #7493 -
gosumofo #7492 A piros felirat nem elég szembetűnő fent? -
Sanszos...sansztalan...sansza van...
Hogy én ezt hogy utálom
Az esély szép magyar szó már nem divat, vagy mi?
-
mester1987 #7489 nincs senkinek se kimentve a DLC gondolom?! -
steweee #7488 olyan problémám lenne, hogy eljutottam az elején egy darabig (első egykét pici rész) és utána minden előzmény nélkül szétesik a kép, mintha memória vagy videómemória kezelési gondjai lennének. fut amúgy, le sem fagy, de átlátható falak meg összevisszaság van.
találkozott már ezzel valaki ? mi okozza és hogyan lehet ezt kijavítani ? -
PunkZoli #7487 az alap játékra 75% os leár nagyon sanszos, az, hogy meglépik a dlc vel az meg kevésbé ,de szerintem arra meg lesz egy 50%os...
single dcl lesz még? -
#7486 Ez a leárazás mennyi sanszos, mert ha tényleg lesz akkor megvárom. -
#7485 Gondolom, ha minden fegyver nálad lehetett volna, kevesebb lőszer lenne szétszórva. A Duke 3D-ben a 3. nehézségi fokon is folyton kifogytam a lőszerből. Itt viszont boldog-boldogtalan elhagyja a lőszert, főellenségnél kimeríthetetlen lőszerláda, cserébe sok ellenfélbe sokat kell lőni, a főellenségek meg szívósabbak a kelleténél... vagy valami szemét trükkel lehet kicsinálni őket -
PunkZoli #7484 úgy túl könnyű lett volna a game, nekem tetszett, csak a vegaszos kaszinó külső helyszín este világítással miegymás, meg a vizes motorcsónak lövölde hiányzott...
babektől is többet vártam egy kicsit, meg, hogy pénzért interakció is visszanézhetett volna
a vegas ruin meg nappal iszonyat illúzió romboló volt, olyan élettelen és korlátolt
de összességében szerettem, és várom a kövi részt, meg a karácsonyi 99%os dlc leértékelést -
#7483 Én még mindig azt hiányolom nagyon, hogy Duke nem tud egy kaszárnyára való fegyvert magával vinni :S -
#7482 szerintem minden benne volt ami a régi trailerben (kb) csak az az ütős hangulat nem -
PunkZoli #7481 na igen, benne volt a trailerben már 8 éve is a terminátoros jelenet...
-
mester1987 #7480 ebből se lesz semmi egyenlőre -
mester1987 #7479 rafináltság miatt nem adták azt akkor ki ;-) -
#7478 ez a DLC benne volt az eredeti forgatókönyvben, adhatták volna ingyen is, nekem megérte a 8€-t