7639
Duke Nukem Forever
-
#7558 Én még nagyobb ventilátor vagyok/voltam.
-
#7557 vaze, egy csomót játszottam vele, de nekem csak 46 órát ír :D
pedig legalább 4-szer végignyomtam, meg még 3-szor a DLC-t -
#7556 -
#7555 Viszont ahhoz képest, hogy egy cső FPS, meglehetősen hosszú (főleg, ha a többi ilyen típusú játék DLC-ihez hasonlítjuk). -
gregtom6 #7554 Most olvasom, hogy nagyjából 3 órával toldja meg a játékidőt.
Hát az alapjáték 16 órájához képest ez elég kevés, lehet, h inkább várok a köv. single DLC-kre, és majd egyben. -
gregtom6 #7553 Pár kérdés:
A teljes játék hány órás, és ehhez viszonyítva milyen hosszú a dlc?
Ki lehet-e külön választani ezt a kampányt, vagy beleszőtték az eredeti történetbe? -
#7552 a vége sz@r ,a minőségellenőr csapatot meg biztos random név generátorral állították össze. -
#7551 most fejeztem be Come Get Some fokozaton
Miért van az, hogy tovább tartott végignézni a stáblistát, mint kinyírni a főellenséget? Az egyik (!) minőségellenőr csapat meg annyi emberből állt, hogy legalább háromszor fértek ki a monitorra... -
gregtom6 #7550 Hát a trailer amúgy sem arról szól, h mindent megmutasson, de ha már pár esemény és/vagy helyszín megegyezik az eredeti ötletekkel, helyszínekkel, eseményekkel, már jól jártunk.
A lényeg, h nem teljesen most kitaláltat kapunk, hanem az eredeti elképzelésekből valamennyit. -
#7549 amúgy ebben is vannak olyan helyszínek amelyek egy trailerben se voltak benne -
gregtom6 #7548 Na igen, erre gondoltam, kösz. Még jön az a 2 v mennyi dlc, amiben reméljük, a szamaras, és egyéb részek is benne lesznek, és kész a teljes, tökéletes DNF legenda.:) -
#7547 igen az eredeti elkészült részeket fejezték be , van pár rész benne ami a 2001es trailerből van mint pl.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!51es körzet , dr proton és a terminator kinézetű robot hadserege , a mágnes daru rész
-
gregtom6 #7546 Hát eleve amit olvastam a DLC-ről, h 51-es körzetben játszódik, azt már eleve felsoroltam :)
Itt van egy topik, ebből számomra az derül ki, hogy az eredeti ötletekből/elkészült részletekből jött létre a DLC, ezeket csinálták meg egy DLC-nek. -
#7545 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nincs benne ilyen amit felsoroltál, habár láttam egy szamarat de az se mozdúlt meg :D -
#7544 Amiket a régi trailerekben láttál, azok mind a kukában végezték. Szerintem 0ról csinálták a fiúk a DLC-t. -
gregtom6 #7543 Csak mert emlékeim szerint erről a dlc tartalomról korábban mintha hallottam volna (megjelenés előtt). -
gregtom6 #7542 Hy all!
Régebben szó volt arról, hogy kivágtak pár részt a játékból, (a régiből is, és az újból is), mint pl a szamaras rész, motorcsónakos, sőt voltak olyanok is, h vezetni kellett Las Vegasban, stb.
a "The doctor who cloned me" DLC-ben a korábban kivágott rész(eke)t javították fel DLC-nek, vagy ez teljesen a 0-ról megírt, megjelenés óta készített "epizód"? -
sgamez #7541 ? -
#7540 most 9,99 € steamen -
mester1987 #7539 jó minőségben -
mester1987 #7538 Akit érdekel néhány kép és DNF fanatikus lett nyáron, bár talán 1 hiányzik, amit sehol se találtam meg jól
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
sgamez #7537 Ezt a kódot nemfogadja el a steamha jó helyen próbálom. azt írja ki hogy már meglévő termék. -
#7536 igen, steamen -
sgamez #7535 Ha belépek a www.dukenukemforever.com oldalra akkor kiírja aYour Steam demo code is: és itt kapok egy serialt. Ezt kell valahol élesíteni? -
PunkZoli #7534 de szerintem nem ér sokat, mert nem fognak küldeni mostmár dlc kódot neki -
sgamez #7533 Segítenél benne, hogy azt hogyan kell? -
#7532 Ha kaptál First Access Club számot akkor még mindig tudod aktiválni az első dlc-t ! -
sgamez #7531 Aha. Mert a Borderlandshoz kaptam egy First access club sorozatszámot, de akkor azmár utólag semmit nemér? -
PunkZoli #7530 sajnos nem, mert nem vagy, voltál first acces clubbos, amibe csak a játék megjelenése előtt lehetett belépni
de az első dlc lószart nem ért, csak mapok, amik elég gyengusok -
#7529 Csak az első dlc ingyenes ! -
sgamez #7528 Megvettem Steamen a játékot és megvan a Borderlands GOTY. Akkor letudom ingyen tölteni a Dlc-t? -
#7527 Óriási a játék, megérte az 5 eurót. Pedig a kritikák után ki gondolta volna... -
#7526 Mit vársz? Pár napos DLC-t már egyből akciózzanak is le neked a földig, csak azért mert pont ünnepekkor jelent meg? -
mester1987 #7525 hát igen, hiába régebbi -
#7524 DNf nyomába se ár a Serious Sam 3-nak ! :D -
mester1987 #7523 bizti jó lehet, de a Serious Sammel vetekszik nem? :D -
#7522 Az igazából csak multiplayer mapokat meg 3 ujabb játék mode-ot adott semmi mást ! -
mester1987 #7521 az lesz nemsoká ha minden igaz, amúgy az 1. DLC: Parody Pack milyen? -
#7520 Nekema játék megvan nekem a DLC lesz legyen olcsóbb ! -
mester1987 #7519 úgy talán érdemes lehet