Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fel tudod esetleg tölteni valahova a csomagot? 😛
wesker24
Én ingyen megkaptam egy fillérbe se került az egész !
Jaka923
A PC-s leaderboardoknak nincs semmi értelme, mert minden játéknál széthackelik az egészet.

fery02
Örömmel látom, hogy patch után se javult meg leaderboard, lófaszt fogok én ezeknek fizetni DLC-ért.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

kipróbálta már valaki a DLC-t???
Shep
Igen, ez volt a gond, most már mûködik. Nyomtam is egy kis multit ennek örömére 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

indítsátok újra a steamet, szed le még egy 500 megás peccset
Rowlend
Nekem is sajnos<#falbav>

GET OVER HERE!

a sandbox kivételével megnéztem minden mapot és azt kell mondjam, hogy ez kb egy hét egy embernek...
az kellemes <#wow3>
sósan nyakadratekerve?
krumplistésztában
Shep
Leszedte a steam a DLC-t és nem indul el a játék, csak fekete képernyõ van, gombnyomásra visszadob az asztalra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

multiplayerben?!
meg most nézem és van egy pár új singlenek tûnõ acsívment
új asztal pl
fery02
Na holnap, ha minden igaz, érkezik a 4 multipályát tartalmazó DLC.
Ezzel együtt minden platformra jön ingyenes javítás.
link

Régen vártam már így javítást. Ezen múlik, hogy fogok-e még valaha multizni vele vagy nem. 😊

woy
átlagos lett , ennyi várakozás után ez kevés

Rash87
Azért ennyire nem rossz sztem a játék 😊
Én el tudtam szórakozni rajta,lehet többet ér egyes csilivili grafikával megáldott játéknál.

Glory, Glory Man. United!

IMYke2.0.0.0
És "egy kis túlzással" 12 évesek is írják a cikkeket.

A linkeltet sem olvastam el. Elég volt a "Pro/Kontra" rész.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bertino
es 12 eves a celkozonsege kb.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MerlinW
Semmi hitele sincs, hülyeségeket hord össze, stb.

[merlinw.org]

Jaka923
Mi bajod a GameStarral?

MerlinW
Hát, a Bli.. akarom mondani gémszarnál minden jobb..😊

[merlinw.org]

Jaka923
Fos cikk, csakúgy mint a PC Guru. A teszt 80%-a gyakorlatilag csak a technikai hibákról áradozik, megspékelve az "unalmas játékmenet"-tel, persze arról, hogy miért is unalmas, valamiért nem kapunk megfelelõ magyarázatot. Ja, és elég ránézni a végsõ pro-kontra értékelésre, máris látjuk, hogy egy szimpla vérpisti írta a cikket, aki csak ócsárolni bírja a játékot.

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

fery02
Ja és ez nem egyedi eset, utánaolvasva neten nagyon sokak jártak így, szóval aki nem csak szórakozásból játszik a multijával, semmikép sem ajánlott kategória a DNF.

fery02
Nem gond, ezzel röpke pillanatok alatt megszûnt mindenféle motiváció, hogy tovább játsszak a multijával a játéknak, így jut idõm másra. 😊
Utóbbi hetekben már nagyon bele voltam multijába buzulva. Talán ez már kellett is...

na az fasza 😞
fery02
Úgy játssza mindenki a multiját a játéknak, hogy leaderboards-ot illetõen bármikor nullázódhat a profil.
Én már nagyon régóta 42-es voltam, bõven 100 óra játékidõvel, leaderboards-ot illetõen világviszonyban 18. a Top100-as listán elért XP mennyiségben...és most minden elveszett.

fery02
Multiplayerben szintlépésekkel.

amúgy még 1 kérdés, a házamban, hogy tudom feloldani a cuccokat, mert csak a francia bige van még ott
na ne bassz...😄 😄 köszi 😄
RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

mind1 majd megtalálom, még keresgetem, de most nem ugrik be hirtelen, azért kössz
RelakS
Azt a szobát meg tudod találni, ahol egy rács mögött van egy vészkijárat, és egy rahedli sör?
van ott egy asztal is az ajtó mellett, úgy emlékszem ott van.

bár azon a pályán nem találom
lehet..jaja, az lesz akkor
RelakS
a pörgettyûre gondolsz a nudi bárban?

Nem tudjátok, hogy az a kis tárgy az eredet c. filmbõl melyik résznél van, melyik fejezetnél? köszi

ebben a tesztben 5:59-nél
fery02
Kb annyi, mint amit RelakS kolléga írt ja, plusz kapsz egy elismerést achievement formájában.

fery02
Ez tényleg így volt, én is alátámasztom.

RelakS
ha az összes EGO-t megszerzed, több lesz az életed. Ennyi. Amíg nem indítasz új kampányt, addig ezzel a megnövekedett élettel játszol. 😊

az úgy komoly xD
Ha az összes EGO-t megszerezzük az egyjátékos kampányban, akkor kapunk valami extrát azért nem tudjátok??? Az rendben van, hogyha végigvisszük akkor kapunk a menüben, de az EGO-kért külön?
fery02
Osztan azt tudja-e valaki, hogy multiban mi történik akkor, ha valakinek a fegyverére ráragasztunk egy Trip Mine-t, oszt robbanás elõtt az áldozat gyorsan le tudja cserélni a fegyverét?

Mellesleg az milyen owned pillanat már, hogy valakit egyszerre lekicsinyítünk, lefagyasztunk, majd szétb*szunk rakétavetõvel...

TSL16b
RelakS: Jogos. 😊

Jaka923: A magyarítások készítésekor többnyire nem teszünk különbséget, általában azon vagyunk, hogy mûködjön mindennel. Aztán amikor jobbára csak a hivatalos játékot frissítik, és ahhoz igazítjuk a magyarítást, elõállhat olyan helyzet, mint a Source-os játékoknál, hogy megszûnik a kompatibilitás a warezes õsverzióval. A DNF magyarításához egyébként (egyelõre?) nem kell gõzgép.

Jaka923
Remélem, hogy a magyarításotok ennél a játéknál sem mûködik a gõznélküli verziókkal, csakúgy, mint a Half-Life-oknál.

RelakS
és ahhoz miért _ebben_ a topikban nyújtsunk segítséget? 😛

Lásd banner

TSL16b
Van ebbõl olyan változat is, aminek nem gond, ha a kánikulában elpárolog a gõzfelhõ. <#kacsint>

RelakS
hogy érted, hogy elvesztek a mentéseid?
Elvileg a felhõbõl le kellett volna szednie a játéknak. Legalábbis a Steam-ben ott van mellette a kis felhõ, ami emlékeim szerint azt jelenti, hogy mentések, billentyûzet konfigok stb a valve szerverein is el vannak tárolva