7639
Duke Nukem Forever
-
mester1987 #7477 reméljük jön a szegényeknek is :) -
#7476 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem kb olyan lett mint az alap , csak több benne a vicces párbeszéd , változatosak a pályák , vannak új fegyverek ,új ellenfelek és járművek is.még ez is a 3D realms munkája , jópár helyszínt felismertem a betaból kiszivárgott képekből.ami tetszett,hogy volt pár helyszín ahol nem egyedül harcoltunk :) -
#7475 basszameg... alig tudtam kilépni a duke-ból :D Kicsit lekötött -
mester1987 #7474 http://www.gametrailers.com/video/the-doctor-who-cloned-me-dlc/724931 -
mester1987 #7473 -
#7472 Az akkor korrekt 8 juróért. És az alaphoz képes milyen lett? -
#7471 Most fejeztem be , 4-5 óra kb. -
#7470 Na próbálta már valaki a DLC-t, vagy tudja valaki milyen hosszú a single része? -
#7469 Csak az első DLC volt ingyen ! -
#7468 nem kapják meg ingyen -
#7467 First Access Club tagok nem kapják meg ingyen? -
#7466 8€ az ára az nem olyan vészes -
#7465 Multi részével nem foglalkozom mert alig hogy bespawnolok máris szétlőttek 3x ! -
#7464 Mindegy. Az a lényeg, hogy Leaderboard még továbbra sem lett javítva... -
#7463 Nem tudom mit szedett le de tuti nem a 2-es dlc-t most hogy megnéztem ! -
#7462 Na látoma Steam már alapból szedi a 2-es számú DLC-t ! 472 MB ! -
PunkZoli #7461 majd jól nem veszi meg majd senki és karácsonykor már 75%off lesz a teljes duke pakk
bírtam az alap gamét, de fizetni nem fogok ezért a kivágott kiegért... ezek mind benne voltak a videokban, ahogy emlékszem. -
#7460 Én ugy tudom hogy a First Access club tagjainak csak az első dlc volt ingyenes ! -
#7459 Vajon ezt is megkapják ingyen a First Accesesek? -
mester1987 #7458 reméljük a scene kiadók is elérhetővé teszik ezt majd, bár az első DLC tényleg csak multi addon-t adott vagy esetleg valami mást is azon kívül? -
#7457 új DLC -
mester1987 #7456 A régi 3D-s teszt -
#7455 Csakis orosz lehet. -
#7454 Már a haja se áll jól. -
#7453 Gondolom nem a sokkhatás miatt nem találta a szavakat :) Leírhatta volna a mondandóját mielőtt előadta, mert így csak azt mutatta meg, mennyi nem megy neki az angol. -
#7452 sokan így éreztek amikor megvették
-
#7451 amikor meg én vettem akkor 50 ( annyit nem ért meg ) -
#7450 Tegnap 6,7 euro volt ! -
#7449 duke ócsóé van van steamen 13,39€ -
Bulics #7448 Beszoltál a királynak?:)
Most komolyra fordítva. A Prey nekem is jobban tetszett mivel az komoly ez pedig csak egy baromkodás ahol Duke nem szét rugja az idegennek seggét hanem szétb*ssza! Szerintem azért volt ez a rajongók számára csalódás mivel 14 éve várnak rá és ennyi idő alatt egy generáció felnőtt. Mondhatni a dnf re való várakozáson nőtt fel. Én is 99ben már hallottam hogy készül egy ilyen játék de nem vártam tőle sokat így nekem kellemes időtöltést adott. -
#7446 Te a meg a stílusoddal minősíted magadat. -
Bulics #7444 Én nem értem mit rinyáltok puncik! A Király viszzatért, taps!!! :)
Na szóval most végeztem ki, nem értem mi a nem jó benne. A grafikát lesz*rom. úgyis két hét múlva nem lesz jó ami most a legjobb, hülyeség aki ezen veri a nyálát. Ezt rengeteg elemzésben olvastam. Nem tudok elmenni mellette hogy mennyire hasonlít a játék a Prey-re (bár ez vica versa mert mikor azt vittem olyan érzésem volt mintha duke nukem 3d-znék néha, pedig azt csak foghíjasan vittem végig), mind látványban, mind zeneileg, mind a puzzle-k miatt bár itt jóval ötletesebbek voltak, a preyben a portálok itt a zsugorodás...stb... Csomó beteg poén, akció, meztelen lányok, szivarok... A vége eléggé egyszerű mondhatni üres de ezt amerikai játékoktól már megszoktuk, a történet nem valami mély, de a célnak megfelel. Igazi olyan f*sza kis lövöldözés. Én élveztem, pedig nem hogy nem vok fan, de nem is nagyon ismerem a szériát csak a 3dvel játszottam. És ha nektek nem tetszik, hm, HÚZZATOK A P****BA!!! :) -
#7443 10ből 9x kb 8 DM játékmódból lehet választani abból 5 üres.teljes bukás -
#7442 Ehhh.. -
#7441 kaptam ingyen dlc-t csak nem tudtam kipróbálni mert senki se játszik vele :D -
#7440 Meg is érdemli a játék én aszondom. -
#7439 steamen totál ki van halva a multi -
morzsi555 #7438 OnLive-on lehet multizni ezzel a "csodával", ha valaki ki szeretné próbálni. -
#7437 Én is kaptam - de mivel a játék nincs meg... -
#7436 Pontosan nem tudom miket töltött le a steam mert én ingyen megkaptam öket mert tagja voltam a Duke Nukem Forever First Access Clubnak és ott küldték meg ingyen a DLC kódot !