Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Szerintem az irányítási problémák miatt nehéz nekik boxon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na végre nem csak a lehúzás. Az nem baj ha nehéz a harc legalább van benne kihívás. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jaka923
A nehézség milyen viszonylatban rossz?

Igen, az meg a másik, hogy szerintem a közhiedelemmel ellentétben szerintem lehet fps-t játszani kontrollerel, auto aim nélkül is. Nem egy játékkal "megbírkóztam" már így, szintén nem egyel nehéz fokozaton is.
De nem ezzel. Az ellenfelek gyorsak, az irányítás meg valahogy nehézkes, vagy túl kicsit mozdul, vagy túl sokat, sehogy se jó. Valami ott se tiszta...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Skynet
Nemtom mire rendelted pc vagy xbox én ma toltam havernál flé órát (elsõ 30 perc) bogzon.
Bogzon a graf picit rondább (érthetetlen ennél jóval szebb stuffok vannak de ez tökmellékes részemrõl).
Maga a játék úgy indul mnt a demo a hölgyek cidáztatásáig. Az utána lévõ cselekményt nem írnám le de minket meggyõzött. Egyrészt itt ott nehéz a játék,a COD-hoz nem hasonlítható mert míg a COD-okban a fõbb problémát az ellenzék mennyisége okozza itt valamivel több MI szorult az ellenbe,tehát ránkront,menekül stb, nem az az elõrescriptelt szemét mint a COD,amikor berontunk és az ellenfél tõlünk 1 méterre észre sem vesz..😄
Azt a bizonyos flé órát végigröhögtük...Tömve poénnal, abszolút """"egomentes""" környezettel.. (Aki még nem tette javaslom ne csak 1 sört hanem 3-4 sört igyon ;D)...
Hogy milyen lesz a game késöbb nemtudom,de az elsõ fél óra továbbra is csak arról gyõzött meg hogy a síró fórumtársak akik a torrentoldalakon és az sghez hasopnló fórumon fikázzák a játékot kb a grafika miatt picsorognak fõleg...Persze van élet ujratermelõdés életerõcsomagok helyett meg egyszerre nemlehet minden fegyver nálunk.
De ettõl még ebben az elsõ félórában nagybetûs DUKE NUKEM hangulat volt, fasza humorral és cselekménnyel.😊
A haver azóta úgy 2 órát ölt bele és azt mondta hogy még mindig töretlen az élmény.
TothLaci
Nem igazán. Érdekesnek érdekes, élmény... de tényleg, a nehézség és betöltés az veri a biztosítékot.
Jaka923
És csak azért megvenni valamit, mert egy legenda? Ez sem reálisabb, mint abból kiindulni, hogy régóta fejlesztik. Ráadásul, ha ez így lesz, mint ahogy leírod, akkor a Duke el is veszíti a legenda rangját.

Xbox-on néhol elképesztõen low grafika, rettenetes töltési idõk, ráadásul nem csak pálya betöltéskor, hanem minden meghalás után.
Valóban az az érzés mintha 6-7 évvel ezelõtti elemeket összedobáltak volna újabbakkal, hogy legyen végre valami kerek egész belõle.
A hangulat fel-fel villant valamit a régi idõkbõl, de ezt már mindenkinek magának kell eldönteni hogy az hogy a biliárdasztalon lévõ golyókat lökdöshetjük, vagy hogy sörivásnál behomályosodik a képernyõ, az elég "retro"-e neki. Na meg van néhány viccesebb közjáték, vagy egy-egy Duke-os beszólás.
De arra lennék kíváncsi ha ez nem Duke Nukem lenne, hanem valami más cím, akkor mik lennének a reakciók. Gyanítom a sárba alázná a kipróbálók nagy része, hogy ekkora gagyival hogy lehet 2011-ben kiállni. De így lehet a cím elviszi a hátán...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

woy
elõtöltés megkezdve <#violent>

Shep
Van -e benne egy végigjátszástól több szerinted?

Hát én meg biztos vagyok benne, h az. Sok helyen volt már szó róla, h az.

Rage47
hát játssz egérrel...
TothLaci
A játék igen hangulatos, visszajön valamilyen szinten a Duke Nukem 3D feeling, habár a grafika tényleg nem a legjobb, de az egész összességében elfogadható, poénos, és humoros. Tényleg, hiába játszottam ez mellett ezeregyszáz játékkal, megvolt a katarzis érzés.

Ami bosszant, az a jó hosszú betöltõképernyõ, meg, hogy nem egérrel játszom... rohadt nehéz, kódot nem találtam hozzá.
Shep
Nem U3 de mindegy.

Igen, de azon kívül az Unreal Engine 3-as idõszakából a játéknak láttál mást az említett dolgokból? Lehet, h az a pálya kész van rég...

tommygear
hát ja a mai konzolos korszakban ismeretlen fogalom pár embernek a nehéz játék
Igen, valahol ezt írták, láttam.
De ha utánaolvasol, van, ahol pont az ellentettjét.

Shep
Akkor mi lenne ha írnál pár szót róla, mert én még mindig nem tudtam eldönteni ,hogy visszamondjam-e a rendelésemet.

TothLaci
Én már játszok vele, nincs igazad.
Egyedül azt nem bírom, hogy nehéz, aztán leshetem a töltõképernyõket újra és újra...
Shep
El vagy tévedve. A játék mikor jött az a balhé kiadás közeli állapotban volt. A gEarbox csak befejezte.

tommygear
nagyon régóta kész van a játék már... évek óta látható volt pl ez a bányás pálya is különbözõ videókban amit a régi fejlesztõk tettek közzé amikor becsõdölt a 3drealms, ami benne van a demóban is pl, a gearbox csak összerakta a játékot és kipofozta megvolt itt minden az elejétõl a végéig
Összefoglalva:
Várd meg az elsõ értékeléseket, ne csak a kritikusoktól, játékosoktól is, és csak azután gondolkodj a vételen, mert ennek még mindig FAIL szaga van számomra.

Szerintem egyáltalán nem éri meg.
Errõl a játékról még jóformán senki nem tud semmit. Régóta fejlesztik, az oké, de most emiatt megvenni valamit? Én személy szerint csak azért játszok majd vele, mert egy legenda, de amúgy nekem ez az egész Duke Nukem sok. Túlságosan erõltetett, direkt benne van sok ökörség, és ezeken a káromkodós beszólásokon én abszolút nem tudok nevetni. Beleélni magamat meg pláne nem.
De mivel egy legenda, megnézem, mit is alkottak ennyi év alatt.

Megvenni már csak azért sem éri meg, mert gõzünk sincs, hogy normális játékot sikerült-e belõle összehozni, tekintettel arra, hogy jóformán a Gearbox a 0-ról rakta össze a játékot, alig volt még kész valami. És csak 1 év alatt nem sokra lehet haladni.
Szinte biztos vagyok benne, hogy vagy összefüggéstelen lesz az egész(nem kapcsolódik az elõzõ pálya a következõhöz), vagy ilyesmi, nekem már a videókból is ez jött le. És jó, ha 2-3 helyszín lesz, ez az összes, amit eddig mutattak(sivatagos/sziklás, ugyanitt westernes, kaszinó, kis körbekerített városrész, emeletes házakban összemenve, meg a kaszinóban, és szerintem kifújt)
Szerintem csak etetés az, hogy 16 órás legyen a játék, mert gyakorlatilag semmi másból nem mutattak videót, csak a fent említett dolgokból. És mi okuk lenne a többi részbõl nem mutatni semmit? Persze, h amiatt, mert nem lettek belerakva.
A régi videókból a részek szerintem tuti nem lesznek benne, mivel ezerszer le lett írva, hogy ki kellett dobni mindent a kukába, és elõlrõl kezdeni a fejlesztést.
Nem csináltak meg mindig mindent új motorral, szinte 100%.

Úgyhogy szerintem ez egy olyan játék, amitõl azt várják, hogy a nagy várakozás hozza majd el a nagy bevételt, magáról a játékról már most süt az, h csak a neve fogja eladni.
Pedig én már játszottam rengeteg játékkal.

Bence94
Jó leköthet meg tényleg jó lehet de nem helyettesít egy olyan játékot mint pl. a duke nukem.

Aki meg fikázza úgy, hogy meg se vette az süllyedjen el jó mélyre. Szánalmas, hogy úgy fikáznak egyesek dolgokat amit úgy loptak.A másik még a "túl drága" ezért nem veszi meg kategória. Nem várja meg hogy lemenjen az ára õ most akar vele játszani és letölti. Na de kérem ha ennyire akar vele játszani egybõl akkor ne sajnálja azt az pénzt rá basszameg...<#eljen><#falbav>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

SUPER MEATBOY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44nééééééégy

Egyébként meg aki panaszkodik, vagy hisztizik az menjen, játszon a Manhattan ProjecttelXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Skynet
Szerintem csak mezei egyszerüséggel fáradj vissza a pc játékok jövõje topicba.😊
dronkZero
Mount&Blade

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

MerlinW
Azért nem egy indie játék van ami 100x több játékélményt nyújt, mint az utóbbi évek nagy nevei együttvéve😊 (World of Goo, Trine, Plants vs Zombies, Zombie Driver, Audiosurf, Defense Grid, stb)

[merlinw.org]

dronkZero
Ha valamit ellopsz, akkor az az eredeti helyén hiányozni fog. Lemásolni egy szoftvert nem ez a kategória.

Felfogod ezt, vagy kezdjünk róla kétnapos flémet?

Rage47
te mondod, aki minden sz*r indie játékot megvesz?😄
Skynet
Kenyeret se vegyél úgyis elfogy...Szappant se vegyél úgyis elhasználod..Ha olajat veszel a kocsidba (már ha van) ki se fizesd úgyis elhasználódik...
Ha neadjisten kurvázni mész annak se fizess,úgyis csak 1 óra...
Szánalom hozzáállás...Megmagyarázni miért ne vegye meg az ember az megy...😊
Gyakorlatilag mindenki köpköd a cigányokra (énis 😄) teljesen jogosan,de amit egyesek lenyomnak az sem más mint mezei cigánykodás...
"Nemveszem meg mert poooort"..."Nem veszem meg mert csak singleee"..."Nem veszem meg mert rondaaaaaa"... Ti vagytok az informatikai világ cigányai..😊
TothLaci
Jó ez a játék, valahogy visszajött a régi idõk hangulata, csak kellene hozzá kód... konzolra persze!😄
FSpofon

Arab money

Shep
Ja amúgy van valami táblázat amiben szerepelnek a %-ok? 😊

dronkZero
Ja, valahogy azt érzem rajta, hogy "Juditka, fordítsd már le ezt kérlek", és Juditka, az ötvenéves, kétunokás nagymama lefordítja, és közben megpróbál jópofizni meg nagyon menõ dumát nyomni.

Shep
Jól van. Zárjuk a témát te nyertél.

dronkZero
Bárhol megeshet, csak nem mindegy, hogy az esély rá 10 százalék, vagy 80. Ahol 80, oda nem megyek dolgozni.

Shep
Aha csakhogy az a gond hogy ez bárhol megeshet és ha veled is megtörténik nem lesz ekkora az arcod.

DeerHunter01
DNF topik, nem kell az újabb flémlavinát elindítani, volt már elég.

\"Erről van szó!\"

5c0rp330n
valahogy mindig rosszul vagyok az ilyen magyar szovegektol..

dronkZero
Szakmát ÉS munkahelyet.

És ha megesik, akkor lesz hová továbbállnom.

dronkZero
Én meg bízom benne, hogy olyan szakmát választottam, hogy soha ne kelljen ilyet tapasztalnom. Tudod, az elõre gondolkodás része a dolognak...

Komolyan, te most egy elõre látható, sõt, valószínûsíthetõ kockázaton rugózol? Kb mintha azon problémáznál, hogy elmentél verõembernek egy éjszakai bárba, és ott potenciálisan orrba vághatnak.

Egyébként meg szerzõdés kérdése, a fejlesztõk általában fix zséért dolgoznak, és azt csak akkor nem kapják meg, ha bénák és nem tudják tartani a határidõt. Ez meg az üzleti élet többi részén is így van, teljesen jogosan.

Shep
Bízom benne, hogy majd egyszer megtapasztalod milyen az ha dolgozol és nem kapsz érte fizetést.

dronkZero
Élhetsz álomvilágban, meg szemlélheted realisztikusan is a helyzetet. Te döntésed. Csak ha az álomvilágot választod, akkor koppansz, amikor realista nézõponttal találod magad szembe.
Igen, ez kellemetlen élmény, de ez nem az én hibám, nem az én problémám.

Shep
Gratulálok.

dronkZero
Pályaválasztásnál illik ilyesmin gondolkozni, utána már én úgy érzem, hogy kicsit késõ. Aki kurvának áll, ne sírjon, ha basszák. A játékfejlesztés az már csak egy ilyen rizikós meló.

Jaka923
Szerinted a CoD-nak az eladásai mennyivel csökkennének, ha csak multi lenne benne, single nem? 5-10%-nál nagyobb esés biztos nem lenne, mégis összehoznak egy igen hangulatos 5-6 órás kampányt, amivel azért dolgozni kell, pedig a bevételt csak nagyon minimálisan növeli meg.

Shep
Gondolom akkor nem ezt mondanád ha a fõnököd fizetés helyett ezt a gondolatmenetet lökné oda neked.

FSpofon

Arab money

dronkZero
Na, hallod, ha nem fordítva ülnél a lovon...
Elárulom, hogy az pont nem a warez miatt van, hanem éppen a warez HIÁNYA miatt. Azért csinálják így, mert a kiadó látja, hogy az 5 órás szarért is annyit fizetnek a hülyék, mint egy teljes játékért, hát hülye lenne nem gyártatni ezeket a fostömlõket futószalagon.