7639
Duke Nukem Forever
-
PunkZoli #6114 ha 2 fegyónál többet vihetnél magaddal baromi könnyű lenne, viszont lehetne ego boostnál mondjuk max 3
-
#6113 Most értem a mini-rész végére, és eddig borzalmasan scriptelt, lineáris és unalmas - az egyetlen jó rész az volt miután beraktad a harmadik cellát a generátorba.
Megvárom a no weapon limit modot de ugye a maradék azért jobb? -
gregtom6 #6112 Te már végigvitted, és azért tudod? -
gregtom6 #6111 Hát ez szomorú:(
Hát nemtom, h mi lesz az a +15 pálya single player dlc, de ha a Gearbox talál ki magától dolgokat, az úgy nem lesz jó.
Az ilyen kivágott pályák kellenének. De amúgy ha azt a sok hülyeséget megcsinálták, miért nem hagyták benne? Vagy külön játszható volna, nem ezen a játékon belül. -
#6110 Rengeteg dolog nincs benne, ami 2001-es a videóban. (terminátor, vezethető motor, szamár, pajzs, csomó pályarész stb.), megnézve sokkal ütősebb lett volna, ha akkor, olyan formában megjelenik. -
gregtom6 #6109 Vagy az már csak a Gearbox saját kreálmánya lesz. -
gregtom6 #6108 Ez igen, de a többi dolog annyira nem, amiket még írtam.
Remélem, h abban a dlc-s +15 pályában majd benne lesznek ezek. -
#6107 lényegtelen sztem -
gregtom6 #6106 Jó, de nem úgy....-_-
Nézzétek meg a videót, az közvetlenül az az értesítés lenne az elején, amit mond.
Tehát annak az elején kellene lennie, de közel sem úgy van benne, mint ahogy akkor volt benne. -
#6105 -
#6104 találkozunk vele személyesen is -
xxxpaulxxx #6103 Az első mondatot hamar meg lesz cáfolva;D -
gregtom6 #6102 Igazából a 2001-es trailerben is az ezredes(v kicsoda) is személyesen beszél velünk, h milyen szar a helyzet. Ehelyett most már monitoron keresztül beszél.
Valaki spoilerben mondja meg, hogy azt is kivették, hogy az emberekből csápok jönnek ki, és hadonásznak? A 2001-esben még olyanok is voltak.
Meg terminátor, v mintha pillanatra azt láttam volna. -
#6101 Igen egyből az jutott nekem is eszembe. Nem találom a vibrátort :( Mondjuk ennek ellenére jól elszórakozom a bárban :) -
gregtom6 #6100 Azt tudom, csak nem esett le, h az arra utal, amikor játszottam. Csak most, ahogy mondtátok. -
Danryu82 #6099 Megvan már!!!:) -
#6098 Tényleg nem növekedik az ego, sőt chapter select-ben csak az első és pár pálya válaszható, ha kilépsz elveszik amit végigvittél. -
PunkZoli #6097 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fejéhez kell menni, de nehézkes kicsit jobbrafele középen ugrálj fel -
Danryu82 #6096 Mit kell csinálni Az Alien királynővel, mikor megborúl és piros teljesen az életcsíkja? Help!!! -
#6095 jaja -
#6094 A pörgettyű az inception című filmre utal: álmodik... -
xxxpaulxxx #6093 Azt a részt is, amikor RC monster truckkal kell kilökni az energiacsövet a kis lukon... ilyet én a shadow warrior 1. pályáján láttam kulccsal:D -
#6092 nekem már nagyon sokszor kiírta ezt a +1 +2 dolgot, de semmi -
#6091 Nálam mintha növekedett volna (x360), amikor a micrós rész volt pl., akkor is kiírta az egóm mellett, h +2 vagy valami nagyságrendileg hasonló szám, és mintha az ego csík is egyre hosszabb lenne... -
#6090 Ha mikróba raksz popcorn-t akkor is nől az egod!
Am nállam sem növekszik! (vagy nem vettem észre) Pedig eredeti game. -
gregtom6 #6089 Viszont ezeket biztos, h nem a 3DRealms rakta bele, hanem már a Gearbox. Szerintem. -
gregtom6 #6088 Tényleg, basszus xDDD
Azt gondoltam, hogy álmodik, és ott ébred fel, mivel odarángatták be.
A pörgettyűt is pörgettem, néztem is, h nem áll meg:D De ez poén XDDD -
#6087 öreg vagy, ez van :D -
#6086 mondtam már egy csomó embernek hogy honnan vettem a nevem a Caleb-et de még csak nem is hallottak a Blood-ról -
#6085 Azzal csak mi öregek játszottunk:) -
#6084 nem hinném hogy sokan ismerik -
#6083 Amúgy az feltűnt másnak is, hogy a "minden a reflexeken múlik" dumát átvették a Shadow Warriorből? -
strebacom #6082 [spoiler] /spoiler] -
Danryu82 #6081 Ez a The Hive barlang idegesítően nehéz. -
#6080 sztem nem ide kéne írnod, van fenn warez topic...
de mindegy amúgy... -
#6079 nálam is.... -
xxxpaulxxx #6078 Pont most akartam beírni=(
Nagyon jó kis játék lett!!!:) -
#6077 Nálam is a töltési idő kb 5-10 sec ! -
PunkZoli #6076 nálam 6másodpercet tölt egy map -
#6075 Hát nem tudom nálam kb 4-5 sec a töltési idő.