Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát én azt hiszem visszamondom a BoS-t elég lesz a sima is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

FSpofon
"Downloadable Content #1:
Weapon � bfg
Weapon � minigun
Weapon � noobtube
Weapon � stickygrenade

Downloadable Content #2 (Multiplayer?):
Map � DM-EDFBase
Map � DM-LKR
Map � DM-Map3

Downloadable Content #3:
Maps � 15 new (single player) maps
Misc � armwrestling, bus, karakoe machine
Weapon � impregnader"

.

Arab money

Fpocok
Ebben nem értem mi a nagy hír: MINDEN XBOXOS JÁTÉK KINT VAN LEGALÁBB EGY HÉTTEL KORÁBBAN... MINDEGYIK.

Parasite Eve 2, best game EVER!

FSpofon
"Got some good news for you today - Duke Nukem Forever on PC will have dedicated servers for our experienced users."

Arab money

Törölt felhasználó
Végülis megvagyok elégedve. A grafika tényleg gyengécske, de engem nem zavar. Mediumban szerintem elég kemény, konzolon nekem amúgy is nehézkes FPS-t játszani, még másfél év után sem jöttem bele.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A miniatûr Duke részek nagyon nem jönnek be, szerintem az poén. Viszont a Hive és a Highway Battle pályák kurva jók voltak.
Diezel
én már kb. 15 éve várom ezt,emlékszem mikor kb. 9 éves voltam,és az akkori csúcsgépemen egy p133-ason végigvittem a Duke 3D-t,azóta várom mikor lesz Duke Nukem 4😄 2001ben nagyon örültünk mikor jött az elsõ trailer a duke4everrõl.akkor nem hittem volna hogy még 10 évet kell majd várni rá

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

Ryder62
XD hogy lecsapta már 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

TDC Geronimo
😄

Jó lesz ez

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tommygear
helyes 😄
DeerHunter01
medium

\"Erről van szó!\"

tommygear
easy-be?
DeerHunter01
Na én is lenyomtam (boxon) az elsõ 3 pályát, eddig szerintem nagyon jó, vérbeli fps, benne van minden amit a régiben szerettünk, szóval nincs ezzel semmi baj.

\"Erről van szó!\"

Shep
Neked egyébként, hogy tetszik a játék?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Törölt felhasználó
Telepítés után is baromi sokat tölt 😞
Egyedül az autós részeknél dob vissza azonnal.
Shep
Persze érthetõ.

Nincs is ezzel gond, csak nem mindegy, hogy mikor játszik vele az ember😊
1 hónap múlva 21 leszek, csak azért mégis, nem mindegy, hogy mik hangzanak végig az egész lakáson a nap közepén xD

Shep
Hát ez Duke, mindig is ilyen volt, ez egy felnõtt játék.

Skynet
Punkzoli legfeljebb grafikára,ami meg nincs csak konzolon az jócskán ütõsebb mint a multiplatform fps-ek vagy az only pc fpsek..😊

gergou: Ps3-on nemtom milyen. X360-on rondább mint a pc változat (ami érthetetlen,ennél jóval szebb motyik vannak), rengeteg a töltésideje (telepítve nempróbáltuk az lehet orvosol), de ami a leg kiakasztóbb az a célzás...Olyan mintha lagolna vagy nemtom,kicsit nehézkesebb mint a többi fps-ben konzolon...
5c0rp330n
az osszes, kiveve amelyik nincs pc-re 😊

mármint az a jelenet, amit láthattunk a demó elsõ pályájának végén

Hát az a sok szarság, amit írtam😄
Csak olyasmire gondolok, mint a bekapcsolt, "ugráló" vibrátor, a szardobálás, amit láthattunk a demó elsõ pályájának végén, és még szerintem rengeteg ilyen dolog lesz benne.
Tartok tõle, hogy ahogy játszok, egyszercsak olyanokat lehet majd hallani, amiket jobb volna nem maxra tekert hangerõvel hallani, hogy zengjen a lakás tõle, na errõl beszéltem.

Shep
Mi fura neked benne?

kill3r21
jaja van pár negativum, grafika, lassu betöltés, irányitás olyan érdekes....de a feeling mindent ver..
az összes fps gyengébb konzolon mint pcn.
gergou
Most tényleg ennyire gyengébb boxon, mint azt páran hangoztatják???

`Take a look to the sky just before you die`

Csak elég fura játék azért.
És mondom, én speciel ki se próbálnám, ha nem lennék kíváncsi rá, de ezt nem is lehet akármikor játszani a sok szarság miatt, ami benne van xD
Anno a Manhattan Project-tel játszottam egyedül, azt se vittem teljesen végig. Na, az jó volt. De abban nem is volt ennyi ökörség, mint ebben lesz😊

Shep
Nincs ezzel a játékkal semmi gond, nem értem én a sok nyavalygót. Végre nem egy újabb COD.

kill3r21
nah toltam megint egy kicsit boxon, pc verza megvételre berendelve 😊
kill3r21
mijöt meg ironman a havibajod? 😄
Rayden02
Gameplay videó:
VIGYÁZAT,ERÕSEN SPOILERES!<#buck>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Duke Nukem Orosz módra😄

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Skynet
Ahogy mondod elég csak pár warez és egyéb eszmefuttatásod elolvasni a megfelelõ topikban és egyértelmûen látszik, hogy ez helyes megállapítás volt részedrõl..😊
dronkZero
Látom, az évek telnek, az intelligencia meg csak hanyatlik...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

TothLaci
Így van, ez nagyon látszik. Amúgy is GB fejlesztõk szenvedtek elég rendesen a konzol porttal, ami eléggé észrevehetõ is. Mondjuk használható, de biz taktikázni kell, meg türelmesnek kell lenni.
😄
Skynet
Sejtettem,a fröcsögõ virtualcigány az fröcsögõ virtualcigány marad warezbajnokom 😊

FSpofon ezt nagyon mellélõtted..😊
tommygear
<#eljen><#nevetes1>
tommygear
valószínû ez annak az oka, hogy itt nem konzolról portoltak pc-re, hanem eleve pc-re készült a játék
dronkZero
Szerintem meg ne próbáld meg megmondani, hogy mit csináljak, mert úgysem fog menni.

Skynet
"túl nehéz a játék mert az enemi nem jön pofánlövetni magát tehetetlenül...
"
Ez effektíve nem jellemzõ a konzoljátékokra (ujfent csak röhögök hogy úgy fröcsög valaki hogy aztsemtudja mivan) és ujra kihangsúlyozom ha csak flamelni szerentél itt meg konzol warez és egyéb baomrságokat pofázni takarodj vissza a pc jövõje topikba mert itt sem erre sem a nagy warezpárti dumára nem kíváncsi SENKI..😊
gergou
Én x360 -ra rendeltem, és PC vas híján csak a 360 platform marad 😊

dronkZero
Ezt is megértük! A konzolosok kaptak szar portot! Lulz!

Szar irányítás, szar grafika, lassú loading, túl nehéz a játék mert az enemi nem jön pofánlövetni magát tehetetlenül...

Hát lehet, hogy megveszem... 😄 😛

Shep
PC-re rendeltem a CE-t. Holnapig még átgondolom aztán lesz ami lesz 😊

Skynet
Nemtom mire rendelted...Ha boxra akkor aztmondanám mond vissza mert érthetetlen hogy mitõl lett rondább,mitõl ekkora a töltési idõ (nem telepítettük,install ezen lehet segít de akkoris), és mitõl ilyen fura a nézgelõdés..😊
Én pc-re rendeltem be és nem mondom le.
gergou
Én tegnap visszamondtam az elõrendelést, de ma hívtak, hogy érkezik, s úgy döntöttem mégis megveszem. Köszönhetõ ez annak is, hogy egy kolléga a gamefaqs fórumán még tegnap este beszámolt a full játékról, s igen elismerõen nyilatkozott róla. Nos hát, holnap után kiderül számomra, hogy jól döntöttem e 😊

Skynet
Bogzon fõleg a kontrollertõl nehéz mert olyan fura "lagos" vagy nemtom...Nem a megszokott könnyed, qrvasokat toltam konzolon fpseket de ez nekem sem volt tökéletes,vagy 10-20 percig állítgattuk hogy megfelelõ legyen a mozgássebesség...
Pc-n azért HARDON vágnék neki...Ujratermelõdés van de amikor ránkront 3-4 malac azért jócskán szopósabb mint a COD-ok bármelyike, termelõdés ide vagy oda...Nem leállnak a megadott pozíciójukban hanem jönnek 😊
Egetrengetõ nincs az MI-ben de COD játékmeneténél értelmesebb (A COD scriptelt események scriptelt ellenfelekkel,itt scriptelt események némi MI-vel rendelkezõ ellenféllel)
Én nem húztam le, én csak nem ajánlom a vételt addig, amíg nem hallok rengeteg jót róla, miután megjelent, mert elképzelni se tudom, hogy ilyen össze-vissza tologatott, ezeréves-új játék mégis mennyire lehet jól összerakva.

Jaja, pc-n egérrel szerintem a szokásos fps szint. Azzal nem lesz baj.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

TothLaci
Nem mindenki hc gamer... nem is akarok az lenni...
Csak tolnám végig, aztán hirtelen jön sok alien, meg lõnek minden honnan, ráadásul Xboxon nehezebb célozni... aztán kampec, és leshetem újra és újra a jó hosszú töltõképernyõt.