Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Weapon � bfg
Weapon � minigun
Weapon � noobtube
Weapon � stickygrenade
Downloadable Content #2 (Multiplayer?):
Map � DM-EDFBase
Map � DM-LKR
Map � DM-Map3
Downloadable Content #3:
Maps � 15 new (single player) maps
Misc � armwrestling, bus, karakoe machine
Weapon � impregnader"
.
Arab money
Parasite Eve 2, best game EVER!
Arab money
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
\"Erről van szó!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyedül az autós részeknél dob vissza azonnal.
1 hónap múlva 21 leszek, csak azért mégis, nem mindegy, hogy mik hangzanak végig az egész lakáson a nap közepén xD
gergou: Ps3-on nemtom milyen. X360-on rondább mint a pc változat (ami érthetetlen,ennél jóval szebb motyik vannak), rengeteg a töltésideje (telepítve nempróbáltuk az lehet orvosol), de ami a leg kiakasztóbb az a célzás...Olyan mintha lagolna vagy nemtom,kicsit nehézkesebb mint a többi fps-ben konzolon...
Tartok tõle, hogy ahogy játszok, egyszercsak olyanokat lehet majd hallani, amiket jobb volna nem maxra tekert hangerõvel hallani, hogy zengjen a lakás tõle, na errõl beszéltem.
`Take a look to the sky just before you die`
És mondom, én speciel ki se próbálnám, ha nem lennék kíváncsi rá, de ezt nem is lehet akármikor játszani a sok szarság miatt, ami benne van xD
Anno a Manhattan Project-tel játszottam egyedül, azt se vittem teljesen végig. Na, az jó volt. De abban nem is volt ennyi ökörség, mint ebben lesz😊
VIGYÁZAT,ERÕSEN SPOILERES!<#buck>#buck>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
😄
FSpofon ezt nagyon mellélõtted..😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"
Ez effektíve nem jellemzõ a konzoljátékokra (ujfent csak röhögök hogy úgy fröcsög valaki hogy aztsemtudja mivan) és ujra kihangsúlyozom ha csak flamelni szerentél itt meg konzol warez és egyéb baomrságokat pofázni takarodj vissza a pc jövõje topikba mert itt sem erre sem a nagy warezpárti dumára nem kíváncsi SENKI..😊
Szar irányítás, szar grafika, lassú loading, túl nehéz a játék mert az enemi nem jön pofánlövetni magát tehetetlenül...
Hát lehet, hogy megveszem... 😄 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Én pc-re rendeltem be és nem mondom le.
Pc-n azért HARDON vágnék neki...Ujratermelõdés van de amikor ránkront 3-4 malac azért jócskán szopósabb mint a COD-ok bármelyike, termelõdés ide vagy oda...Nem leállnak a megadott pozíciójukban hanem jönnek 😊
Egetrengetõ nincs az MI-ben de COD játékmeneténél értelmesebb (A COD scriptelt események scriptelt ellenfelekkel,itt scriptelt események némi MI-vel rendelkezõ ellenféllel)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.