Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon nem komálom az ilyen befosást...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Itt:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307222131
`Take a look to the sky just before you die`
Egyébként a main music talán a 98 as trailerben szól a legdurvábban, meg a leghangulatosabban 😄
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
aztán a gyerekkel majd eljátszunk vele ketten.....
ennyit TALÁN megér....
bár ha azt nézem, a csalókkal teli MW2 + Black Ops mennyi volt, ez tényleg olcsó....
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
tesztelve
ennyi, mindenkinek a bankja más árakkal számít át....
a g2playen vásároltam többször, ÉN járt utat nem adom fel járatlanért, hogy esetleg rossz kulcsot kapjak, és pl. bannonjanak....
kapsz egy steamen aktiválható kulcsot.
beírod aktiválás, beadod a kulcsot, és már tölti is...
a cdgalaxis +990 Ft-tja és ez között van 300 Ft....
akinek nem kell a doboz, annak jó ez...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
már tölti a steam...
:-()
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A játék feloldásáig körülbelül 8 óra van hátra \o/ gyorsan megyek alszok 8 órát <#banplz>#banplz>
Az hogy 12 éve erre várunk nemjelenti hogy azóta csinálták..Ezt kb másfél-2 év alatt hegesztették..😊
Nekem egy ilyen sokáig fejlesztett játékról egy hosszú, részletes fejlesztési történet kellene. De részletesen, nem úgy, ahogy le van pár helyre írva.
Hanem úgy, mint a Half-Life: Raising the Bar, hogy a helyszínek, cselekmény stb. hogy alakulgatott az évek során, stb. Pont, hogy ehhez a játékhoz az illene, nem mellszobor, meg zsetonok, meg minden hülyeség.
Én még azt is el tudtam volna képzelni, hogy a különbözõ motorokra írt pályákat, meg minden elkészült régebbi jelenetet egy extra lemezre rádobnak, hogy ki lehessen azokat is próbálni.
Mert már pl a 2001-es, 98-as trailerben elég komplett pályák voltak kész talán. Én pl kíváncsi lennék egy-egy pálya akkori kinézetére, meg valami fejlesztõi kommentár hozzá, h mit miért, és hova raktak le, miért szedték ki, v variálták meg.
Engem ez nagyon érdekelne, de ilyet csak a Valve csinál...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"A játék megjelenésekor kapsz a játék mellé egy BIG Package kódot/kártyát, amely segítségével a következõ exkluzív tartalmakhoz lehet majd hozzá jutni:
2. · DUKE NUKEM EGO BOOST: A DLC letöltésével DUKE ereje megsokszorozódik, erõsebb, már-már halhatatlan leszel
3. · DUKE T-shirts: Öltöztesd fel Duke-ot számtalan vicces ruhába, trendi pólóba
4. · Big Heads: A játék-karaktereket önmaguk karikatúrájává változtathatod fejméretük drasztikus növelésével"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó lesz az a pénz másra is pl Skyrim Rage vagy F3 !