7639
Duke Nukem Forever
-
#6236 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kb. 2 óra még -
#6235 Az a vicces hogy pont ez a 2 fegyver rendszer a könnyebb, mert gyakorlatilag kézenfogva végigvezet a játék hogy melyik fegyvert mikor használd azzal hogy a szituációhoz illő fegyvert tolja az orrod elé ahelyett hogy neked kellene beosztanod a lőszert hogy mikor mit használsz. -
gregtom6 #6233 Én eddig azt hittem, hogy ez a cucc kb egy szinten lehet a Postal 2-vel, végig azt hittem.
De nem, ez nagyságrendileg jobb, kevésbé durva, és sokkal élvezetesebb. És persze jóval REÁLISABB is. -
gregtom6 #6232 Hát pedig annyira nem valószerűtlen ez az egész játék, de mindegy.
Vannak ettől jóval irreálisabb játékok is. -
#6231 Így sem túl nehéz a játék úgy meg aztán tényleg gyerekjáték lenne az egész. Majd a Rage-ben lehet nálad egyszerre 100 fegyver :) -
#6230 Duke és a realitás egy mondatban...ezen felkacagtam -
gregtom6 #6229 Hát már alig van eszméleténél a disznó, ha fejberúgod, szép, hogy ott esik össze úgy, ahogy van. -
#6228 Ja, de egy rúgással ki tud nyírni disznófejű szörnyeket... -
gregtom6 #6227 Azért nem lehet nálad több fegyver, mert ez a reális.
Ő nem Serious Sam, hogy zsebből ágyut rántson elő, meg még ezer fegyvert. -
#6226 amugy mas is tapasztalt irrealis szaggatasokat neha ha bizonyos dolgok fele nez? pedig irrealisan durva gepen jatszom. meg az egyszerre 2 fegyver, abbol is erosen limitalt toltenyszam elegge irrital, fel nem fogom miert nem birtak rendesen megcsinalni, amit mondtak ra az nem magyarazat. ezeket leszamitva bejon a cucc, van egy hangulata :) -
#6225 Szerintem olyan 8 körül mozog. Elkezdtem most legnehezebb fokozaton, de aszem ebbe beletörik a bicskám :) Nagyooon kemény! -
#6224 egy régi kiszivárgott kép
és a valóság
-
Sir Cryalot #6223 szerintem igazából nekik mind1 mi csak dolgozni ne kelljen vele -
#6222 Ehhez képest milyen DLC-ket kapott a játék? :) -
#6221 ez nagy oltás....xD -
Rodman6 #6220 Gearbox vagy 3D Realms teljesen mindegy mert a név alatt még a tagok változhatnak. -
Rodman6 #6219 Szerintem nagyon jó játék. A grafika is szép, attól hogy nem tükröződik vissza minden, és inkább rajzfilmszerű mint élethű. A harc is élvezetes, nem fullad unalomba számomra. -
#6218 na végigvittem én is, király volt :) -
#6217 A báros, álmodós pálya tök mindegy ki csinálta szerintem tök jó és egyáltalán nem lóg ki a játékból. Amúgy meg ebben a játékban pár pálya alatt több minden történt, mint más játékokban egy egész végigjátszás során. -
gregtom6 #6216 #6125 alsó bekezdése neked (is) lett írva. -
gregtom6 #6215 Igen, ilyen, ezért nem is tetszik igazán.
Bár ott eleve más emberekkel vagyunk, és nem folyamatos a történet, cutscene-ek tömegével van átvezetve.
Jó, mondjuk igaz, h azóta nem volt ilyen random berakott pálya, szóval lehet, h az direkt olyan. Azt hittem, h több ilyen is lesz, álmodással, v valamivel megmagyarázva. -
#6214 is for -
#6213 Power armor are for pussies :D :D -
#6212 Nem védem a játékot, de...
Mert a Call of Duty újkori-széria nem ilyen?
Amikor négyféle karakterrel egyszerűen "berobbansz" (kábán feltápászkodsz - eddig csak ~12 alkalommal lőtték el ezt)...
A pályák ott is random vannak összedobva, és több éve istenítik azt a hulladékot.
-
#6211 mi az hogy pont akkor? :D
úgy van vége a pályának, hogy elájul és utána álmodik, nem tudom mi kivetni való van ebben -
gregtom6 #6210 Na jó, de pont akkor álmodik?
Ezt már a Gearboxosok csinálták oda, hogy valahova be tudják szúrni a báros pályát, hogy ne hagyják ki a véglegesből.
Én is tudtam, h álmodik, meg minden, de akkor is, az olyan töltelék hangulatú. -
#6209 na ez nagy hülyeség
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a királynős pálya után álmodunk amit duke 2x is elmond, a csatába meg úgy kerülünk, hogy repülővel jöttek értünk a katonák az "álompálya" előtt...
nincs itt semmi egymásra dobálva -
#6208 23 pálya van 50 szakaszra és 10 helyszínre felosztva. -
#6206 Mikor 2040-ben? :) -
barnasopiane #6205 a multival hogyan lehetne játszani tudja valaki? -
gregtom6 #6204 Hát szerintem az alap játékban van kb 15 pálya, bár most nincsenek előttem a fájlok.
Én a kivágott részeket várnám vissza bennük, nem újakat, arra ott lesz a köv. DN, ami talán hamarabb elkészül. -
#6203 Számolj utána, 15 pálya az legalább +3 óra ha nem több. -
gregtom6 #6202 Hát akkor elég karcsú a játék, ahhoz képest, hogy 16 órát mondtak róla.
Nagyon kíváncsi leszek én azokra a single player dlc mapokra. -
#6201 Nem lényegtelen, mert nem mindegy, hogy 1 harc 1 percig vagy 2-ig tart, az ilyen COD-ot végigvittem 3 óra alatt szövegek nagy része mögött az áll ,hogy legkönnyebb fokozaton végigszaladtak rajta. -
PunkZoli #6200 irreleváns, mediumon -
gregtom6 #6199 De milyen nehézségen vitted végig? -
PunkZoli #6198 persze, chapter selectre már megnövekedett egóval mész vissza, viszont szerintem mindenképpen vidd végig a játékot és utána szedd fel azt a pár egót selectnél -
#6197 chapter select-nel latom h jonehany ego-t otthagytam.. ha ujra megcsinalok egy palyat es felszedem az egokat akkor azok meglesznek ugymond a legutobbi mentesemnel is? (vagyis ha a legutolso palyat valasztom palyavalasztasnal) csak ugye elveszne a checkpoint, de nemtom vesztek-e vele valamit ha csak kivalasztom a palyat ahol tartottam.. vagy inkabb hagyjam a francba? -
#6196 Meg DLC-k, vagy MOD-ok. -
#6195 Ja és szerintem pont elég szép! Majd úgyis jön egy folytatás, egy mai, legkorszerűbb motorral is szerintem!