Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
30 Dollárt volt kint E-bayen a DNF Steam key de mindig tul licitáltak igy hagytam a francba az egészet !
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Amugy én is megveszem majd de nem most mert még nem járt le az aukció !
Szó szoros értelmében vért izzadtak a 3DRealms-esek, hogy most te jól érezhesd magad😄
Amúgy ha belegondoltok, kész csoda, hogy ez még megjelent. Egy rakás játékot állítanak le, olyanokat is, amik már majdnem készen vannak.
graf meg teljesen rendben van.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Pcgames - 81
Cynamite - 80
Gamestar - 68 (lol?)
videogameszone - 77
Gamer - 70
Gamereactor - 70 és 50
Ausgamers -50
Guardian - 40
egy tuti, a németeknek nem jön be a DNF. a Guardian meg alaposan lehúzta.
Én is mintha hiányosságokat vélnék felfedezni szinte mindenhol, minden kategóriában, a pályák is elég nyersek. Duke-al, csajos részekkel egyébként minden rendben van.
A liftes dolgok is lehet hogy igazak, de az ilyeneket más játéknak is elnézzük amiben ilyen. Meg eleve ha jó a játék, ez a kutyát se érdekli.
Mondjuk én egy ilyen 3-4 bekezdéses valamit nem neveznék tesztnek...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"what engine is it using? Not bashing at all, just curious. thx"
Answer:
"Unreal. I believe we branched off somewhere around the Unreal 2 time when they added static meshes. Since then we've redone the rendering 100% and it's a fully modern engine."
Oké, Gearbox által módosított UE2😊 A lényeg ua😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
PSN ID.: Beegabor
Miért? Mert egy legenda, és marhára kíváncsi vagyok, h miket tettek bele 14 év alatt.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ebbõl én csak a legutolsót nem értem, a többivel nincs gond, mivel nincs olyan játék tudtommal, ahol ez ki van dolgozva.
a valve kurvára bekaphattya, EZT a játékot nem folytatni...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Tavaly nyáron a Diablo 1-el játszottam, életemben elõször, és élveztem.
Úgyhogy éntõlem lehet fekete fehér kockákból álló is az egész képernyõ, meg még vibrálhatna is, én akkor is játszanék vele, mert ez egy LEGENDA...
De menj Crysisozni akkor!
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
2011-ben ez a szint?Na ne már.
És hogy még az élõlényeknek sincs rendes anatómiájuk az már csak hab a tortán.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nem azt írta, hogy azért szar a grafika, mert 20 centire van a gombtól a keze, az már csak hab a tortán. A te szövegértelmezéseddel van hiba..
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Ui: Szerintem a grafika igen is sokkal jobb mint egyes, mostani játékokban, és a tisztelt cikkírónak tulajdonképpen attól csúnya konkrétan, hogy 20cm-re van a keze a gombtól mikor megnyomja. Na ez tényleg idióta😊
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014