Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na arra semmit nem csinál.. ha megnyomom ha nyomva tartom.... ezért furcsáltam mert ugye elég egyértelmü hogy minek kéne lenni..

wesker24
Elmentem max 40 dollárig amikor akkor is tul licitáltak onnantól kezdve csináljanak amit akarnak engem nem érdekel !
wesker24
Már ugyis mindegy rohat köcsögök mindig túl licitálnak !

30 Dollárt volt kint E-bayen a DNF Steam key de mindig tul licitáltak igy hagytam a francba az egészet !
IMYke2.0.0.0
Legalább NE az õ videóját szúrtad volna ide... überbénafaszláma a csávó.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rage47
milyen aukció?
MerlinW
space... tudod, a leghosszabbat. A négyzet alakú lyukba pedig a kockát kell rakni... a kör alakúba pedig a golyót.

[merlinw.org]

space
retardált vagyok amikor a legelején fölmászok a mob hátaára és megfogja a csövet.. mi a faszom az az SPC gomb?

wesker24
Jah szerintem is elég jó game lett !

Amugy én is megveszem majd de nem most mert még nem járt le az aukció !
Rage47
elég jó game lett, demo után nem hittem volna...
Prince23
Ti találtok multin szervereket? egyet sem látok amúgy. az okés h most jelent meg, de egy próba nem ártana multinál sem...

Na, már megérte 14 évig fejleszteni😄
Szó szoros értelmében vért izzadtak a 3DRealms-esek, hogy most te jól érezhesd magad😄

Amúgy ha belegondoltok, kész csoda, hogy ez még megjelent. Egy rakás játékot állítanak le, olyanokat is, amik már majdnem készen vannak.

woy
valahol szép valahol igen csúnya ,de nem zavaró .a játékmenet meg szerintem teljesen rendben van.

TDC Geronimo
Fél órája tolom kb de gecijó 😄

graf meg teljesen rendben van.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lady Killer 3
-nál tartok... eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Aki meg a grafikáért játszik...

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
Enjoy! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Prince23
Na közben megnéztem a metacriticet:

Pcgames - 81
Cynamite - 80
Gamestar - 68 (lol?)
videogameszone - 77
Gamer - 70
Gamereactor - 70 és 50
Ausgamers -50

Guardian - 40

egy tuti, a németeknek nem jön be a DNF. a Guardian meg alaposan lehúzta.

Én is mintha hiányosságokat vélnék felfedezni szinte mindenhol, minden kategóriában, a pályák is elég nyersek. Duke-al, csajos részekkel egyébként minden rendben van.

Prince23
Kicsit mintha vontatott lenne a játékmenet, nem? eddig olyan 8/10 a game. Jó sok acsievement van benne, még a leglényegtelenebbért is kapok 😄

Amit a grafikára ír, az X360-on teljesen igaz.
A liftes dolgok is lehet hogy igazak, de az ilyeneket más játéknak is elnézzük amiben ilyen. Meg eleve ha jó a játék, ez a kutyát se érdekli.
Mondjuk én egy ilyen 3-4 bekezdéses valamit nem neveznék tesztnek...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Krinyo
átmész egy másik szerverre

Belépek steam-re. Elkezdeném telepíteni a cuccost. Elkezdi updatelni, erre 67%nál úgy megállt mint a szar. 10 perc alatt kb nõtt azóta 1%-ot. Ennyire le van terhelve a steam, vagy mi ilyenkor?
CalebJoe
kajak benne van Christian Bale kirohanása

Shep
Amúgy a grafika utálókat nem igazán értem sokkal csúnyább játékok is jöttek ki mostanában ez meg ugye egy több évvel ezelõtt abba hagyott projekt amit végül csak összehoztak úgyhogy nyilván nem úgy néz ki, mint amit eleve 2011-re szántak kiadni. Ennyit a grafikáról.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok

Shep
A harc régen is unalmas volt, sosem a harc volt az erõssége a DN-nek (SZERINTEM).

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Question:
"what engine is it using? Not bashing at all, just curious. thx"

Answer:
"Unreal. I believe we branched off somewhere around the Unreal 2 time when they added static meshes. Since then we've redone the rendering 100% and it's a fully modern engine."

Oké, Gearbox által módosított UE2😊 A lényeg ua😊

[merlinw.org]

Krinyo
Akkor tévedtem, menthetetlen vagy. Egyébként a DNF nekem sem a szívem csücske, sõt...de grafikával dobálózni nem kicsit gyerekes.

Fõleg, hogy nem UE3 van alatta. <#smile>

Rage47
ezért nem õ lett a hg itt
MerlinW
Amíg csak saját topikokkal csinálja eltekintek felette, de kicsapom a balhét ha a normállal csinálja ezt😊

[merlinw.org]

MerlinW
Jah, hála az UE3 motornak😊

[merlinw.org]

Rage47
igen.
MerlinW
Hogy néz ki a warez topik? Ironman vajon szándékosan teszi gusztustalanná az összes topikját?😊

[merlinw.org]

Fpocok
Nagyon szépen fut az én gépemen high beállításokkal! <#eljen>

Seth
Nyugi, majd az értékelések téged (és engem is) igazolnak. Ez a játék egy gyorsban összedobott valami lett. Az ego fejlesztõs dolgok, az easter eggek,beszólások,kikacsintások jópofák, a játékmenet lényegi része, a harc viszont unalmas.

PSN ID.: Beegabor

Hát én ezt, ha Minecraft grafikai szintje volna is végigjátszanám, pedig én utálom a Duke Nukem játékokat.
Miért? Mert egy legenda, és marhára kíváncsi vagyok, h miket tettek bele 14 év alatt.

koschwarz
egyébként igazad van, én nem vagyok egy grafikabuzi (kifejezetten nem vagyok az) de azért mégiscsak 2011-et írunk, amikor is igénytelenség kiadni így egy játékot. mert pl. míg egy half-life elsõ részénél teljesen elfogadom, hogy egy 2011-es szemmel úgy néz ki ahogy, azért egy 2011-es játéknál már azért van egy igényszint.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Lol, én is DNF után ezt terveztem, hogy kitolom az összes half-life-t. Mindegyik meg van eredetibe. Ep1-EP2-t még életemben nem toltam ki, pedig itt áll bontatlanul pár hónapja a polcomon. <#banplz>
"Annak aztán semmi értelme, hogy elõhozakodjak a szokásos háklimmal: miként lehet, hogy teljesen mindegy, Duke a liftben a 33-ik vagy a 60-ik emelet gombját nyomja meg, ugyanott köt ki? Miként lehet, hogy úgy tudja a liftet hívni, hogy 10 centivel a gomb mellé nyom? Miként lehet, hogy egy plazmafegyverrel Duke közvetlenül a saját lábai elé lõ, akkor nem sérül meg?"

Ebbõl én csak a legutolsót nem értem, a többivel nincs gond, mivel nincs olyan játék tudtommal, ahol ez ki van dolgozva.

koschwarz
nemrég végig is toltam a half life-tól kezdve a blue shiftet, mindent, az ep2-ig. ritka hogy manapság egy játékot ennyire élvezzek. nem tudom mit tettek a half life-ba, de ütõs anyag 😄DD

a valve kurvára bekaphattya, EZT a játékot nem folytatni...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Duke rajongó vagyok. Kb 13 féle eredeti játékom van csak Duketól. GBA-tól - PS-en át PC-ig. Ezt is megveszem. Viszont tényleg igaz. hogy hányadék egy grafikája van. A játék mechanizmus is fos, darabos. Okádék játék lett , gyorsan összerakva. Majd a következõ Duke jobb lesz. Megvenni viszont nem tanácsos, csak az elvakult fanoknak a polcra dísznek! Sokkal jobb játékok vannak ennél.
Figy, én konkrétan akármikor végigjátszom neked a Half Life 1-et a maga hányadékabb grafikájával, és ÉLVEZEM nézni. Leszarom a grafikát, nem az a lényeg.
Tavaly nyáron a Diablo 1-el játszottam, életemben elõször, és élveztem.
Úgyhogy éntõlem lehet fekete fehér kockákból álló is az egész képernyõ, meg még vibrálhatna is, én akkor is játszanék vele, mert ez egy LEGENDA...
De menj Crysisozni akkor!

Diezel
Látszik hogy ilyen mai játékos vagy, az van belétek oltva hogy csak a grafika számít semmi más (fogj kezet a cikkíróval), szerintem jó játék a Duke4Ever, csak mostanság sportot ûztök abból hogy mindent fikázunk ami nem pont úgy néz ki mint a valóságban, de lenne egy javaslatom: öltözz be gyúk nukemnek (gyúrj új 10 évet) majd menj be az iskolaigazgatóhoz, ha majd iskolás leszel, és mondd neki hogy "Fuck 'ja, hail to the king baby" és akkor ott lesz neked egy valósághû grafikájú jelenet

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

Shep
Menjél játsszál a FutureMarkkal!

Krinyo
Tipikus 14 éves reakció. Kinövöd.

berlinboy6329
a Minecraft is akkora foshalmaz..Hogy néz már ki?Mi az a szar?Hogy lehet minden kocka alakú?Pffff...és még a csákányban hatalmas recék vannak,hogy tudja azt fogni?

2011-ben ez a szint?Na ne már.

És hogy még az élõlényeknek sincs rendes anatómiájuk az már csak hab a tortán.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Fpocok

Akkor én is idióta vagyok, mert konkrétan 40 percig bírtam ezt a szeméthalmot játszani. Amit a konzolosok írnak, tényleg igaz, nézzétek már meg, hogy néz ki mondjuk Duke "infoszobája", nézzétek meg a teljesen sík gombokat a számítógépen, a kijelzõket, hányadék az egész. 2011-ben ez a szint? Na ne már.

Nem azt írta, hogy azért szar a grafika, mert 20 centire van a gombtól a keze, az már csak hab a tortán. A te szövegértelmezéseddel van hiba..

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

samsung123
Na durva, a konzolképviselet!

Ui: Szerintem a grafika igen is sokkal jobb mint egyes, mostani játékokban, és a tisztelt cikkírónak tulajdonképpen attól csúnya konkrétan, hogy 20cm-re van a keze a gombtól mikor megnyomja. Na ez tényleg idióta😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

artschi
😄DDD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!