7639
Duke Nukem Forever
-
#6277 Haha... vicces, ahogy fikázza, miközben egy nagy balf*sz... játszani sem tud.
A fika meg eléggé gusztustalan... de hát ezek az "újságírók" már csak ilyenek. -
PunkZoli #6276 van rá okuk, annyira pénzéhesek és nem kaptak lóvét a jó pontért -
#6275 nem az első eset az ign-nél hogy valamit így aláznak ( ok nélkül ) -
PunkZoli #6274 nyilván, azt amit mondanak a játékról, ez tök evidens -
#6273 jó kérdés -
#6272 mit nem szeretnek ? a játékot vagy ahogy szidják a játékot ? -
#6271 Nézzétek a szavazatokat!
vmit elárul... -
Ironman2 #6270 DDD.Ez nagyon állat! -
#6269 Fasza,hardon én itt egy csomószor megdöglöttem,mert a buzi disznók rámvertek kettőt oszt kész,mer' ezen a kis helyen nem tudtam menekülni ez meg egy kukával elintézi az öszeset... -.- -
gregtom6 #6268 Hol írja, h hány százaléknál tartok? -
#6267 mint egy modern szobor
-
#6266 -
#6265 Semmi olyat nem mondtam ami amúgy ne lett volna benne kb az összes trailerben,sztori történést sem mondtam miaf.nak spoilerezzek. -
#6264 Hát én még mindig ott tartok hogy végig vittem -
#6263 Jó kis játéktermes idők :) -
#6262 Tényleg... az is volt. -
#6261 Nekünk (régi motorosoknak) még a „kiakasztottam” is mást jelent. -
#6260 Engem is baromira idegesít... semmi értelme + hülyén hangzik.
Ahonnan én jövök, ott vagy végigvittem, vagy kipörgettem (mert a cd,dvd pörög a konzolban) -
#6259 Steam-en a könyvtár és a nézetet átváltod. És ott írja, de nem a game %-át, hanem a teljesítmények %-át írja. -
#6258 Kb 2-3 éve nyomják ezt, elég idegtépő. Kivitte, kijátszotta, felvitte, szétvitte, felnyomta, fölszedte, szétvitte, fölszántotta. stb stb -
PunkZoli #6257 igen, meg kell venni -
cumfu #6256 És ezt valahogy lehet javítani? -
#6255 -
PunkZoli #6254 azért van mert tört, bye -
PunkZoli #6252 kivittem, kijátszottam szavak eredete érdekel, mert hihetetlenül felbasz :)
végig játszottam-at használ az én generációm :Ð
-
#6251 Hova vitted ki,mert akkor megyek érte? -
#6250 hol írja hány %-nál tart az ember? -
Danryu82 #6249 Minden fullon és akadásmentes a game. -
Danryu82 #6248 Ez van, nehéznek adta magát a game. De kivittem az a lényeg. -
#6247 A fejlesztők 15 óra játékidőt ígértek, épp ezért érdekli mindenkit, hogy valójában milyen hosszú. -
#6246 Jah lol a "teljesítmények" van 46% -on.
Am a kocsikázás után a gát-on vagyok. -
#6245 1. gyorsan vigyük végig aztán ide benyöghetjük, hogy na végigvittem
2. félnek ,hogy már mindjárt vége (én félek de szerintem még van belőle bőven szerencsére) -
#6244 Látom sokan élvezik a játékot. Mindenki azt kérdezi hogy mennyi van még hátra. -
#6243 Irreálisan durva? Az mit takar? Alanti cfg-on full hd, max graf és akadásmentes a game.
20 óra ??? --> Easy-n?
Én 6 órája hard-on tolom és 46-%. LoL -
#6242 Ezt nem mondod komolyan? Nekem hardon alig kottyan meg, pedig nem vagyok egy hardcore gamer. -
bgabor #6241 Spoilerezésről hallottál már? Vagy magadon kívül másra soha nem vagy tekintettel? -
Danryu82 #6240 Most játszottam ki a játékot ebben a percben. Nekem könnyű fokozaton is egy szenvedés volt itt-ott a játék. Legalább 20 órámba telt még kijátszottam. Annyit idegeskedtem rajta, majdnem szétcsaptam a billentyűzetemet.:D Pedig FPS játékok terén nem vagyok rossz. -
#6239 Hát ez nem teljesen igaz, de veled nem vitázok :) -
#6238 Duke Plaza part2? az mennyi fele kb? -
Csokis #6237 Na, én végeztem vele. A végén is 10/7-et adnék neki, egyszeri végigjátszást megért, többet elő nem veszem.