Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én elakadtam, nemtalálom egyszerûen a Batteryt (aksit) egy markolóhoz hasonló sárga géphez. Hól van? Egyszerûen mindent végigkutattam amit csak lehetett. Help!!!

Shep
Most megyek a Duke Dome-ba, az kb. hány %?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ézin játszottad fogadok 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nr1ranger
Na végigtoltam, jó játék lett, a hangulat megvolt 😊 Játékidõ tekintetében nem hosszabb mint a mai átlagFPS-ek szal olyan 6-8 óra körül van.
Ami nekem hiányzott:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Reméltem hogy lesz valami pálya fent az ûrben is, esetleg megmentünk egy pár csajt, elvégre ezért pörgött fel Duke és darálta halomra az alieneket. Sebaj, kell hagyni valamit a DLC-kre is.

Majd ha olcsóbb lesz mindenképp megszerzem "rendesbe" is.

There is no peace. There is only WAR!

Shep
Ja ami külön tetszik, hogy a Boss-ok nem tûnnek el a pályáról hanem ott maradnak és meg lehet õket szemlélni fel lehet rájuk mászni.

Shep
Egyébként mit mondanak hány óra a játékidõ?

Shep
Mekkora poén volt mikor a hallban pár EDF-es taggal karöltve Duke leszedett pár disznót és meg szólat az egyik, hogy ez az most jól lesebeztük õket, erre a másik, hogy Duke jelenlétében nem így beszélünk és nyomott pár jól hangzó dumát. Hát kész mekkora poénok vannak.

gergou
Nekem igazán az tetszik ebben a játékban a legjobban, hogy nem realisztikus akar lenni a hatalmas lenyûgözõ grafikájával/világával, hanem hangulatot ad, például a micrós popcornos rész alatt határozottan megéheztem 😄, nameg amikor böfögve összenyomja a sörösdobozt... megszomjazik az ember... 😄

`Take a look to the sky just before you die`

Frank99
az pont egy qva jó ötlet!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Kongy
Ja, és el lehet nekik nézni h nem függ össze néhány pálya, örüljünk a ténynek, hogy KIJÖTT a játék, és épp AZT toljuk!!!!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Amúgy nekem is nagyon tetszik a játék, egyszerûen fél óra alatt annyi dolgot találok benne, amit egy Crysis 2-ben pl soha... szal minden elismerésem a készítõké, bár azt is mondhatnám Duke szavaival élve, hogy: "Yeah, but after 12 fucking years it should be"...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

woy
ezt én is észrevettem

Na jó, kezd nem tetszeni a játék:

Annyira tisztán látszik, hogy a 3 mellû királynõ után csak úgy random be van rakva a báros pálya, egyáltalán nem illik oda, de nem tudták hova berakni. Egyszerûen tisztán látszik.
Ráadásul utána meg visszaugrunk a csatamezõre, egy helikopterre...hát no comment.
Ez úgy nézett ki, hogy a 3DRealms megcsinálta ezeket, nem tudta hogy összeilleszteni, csak pályákat csináltak.
Jött a Gearbox, és õk rakták egybe...mint egy pályacsomag, no comment az egész.

Ettõl függetlenül jó játék, csak látszik ez az összeilletlenség. Megmondtam elõre, h ez lesz korábban itt valamelyik kommentben.

wesker24
Vagy játszon a 3DMark-al ! xD
Nos játszottam vele egy keveset és tényleg nem rossz... bár ez az rc caros pályácska nem jött be😄

Amúgy néha úgy érzem, hogy ez nem Duke, hanem egy kicseszett Sokoban játék😄D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

wesker24
Vazee ez rohat jó játék ! xD

spoiler] Most épp a 3 csöcsû ribanc fészkében vagyok ! [/spoiler]
Shep
Hát öcsém rohadt jó a játék a grafikát szidókat nem értem szerintem az összkép teljesen korrekt, jó nem egy Crysis de korrekt. A játékmenet is tök állat, a harc végre nem a COD-os fedezékbe bukva kilövöldözök hanem folyamatos mozgás lövés, akárcsak régen. Nem csalódtam a játékban. Akinek meg nem tetszik lehet menni az új csodákkal játszani szerencsére van elég egy kaptafára menõ háborús lövöldözõs "csoda".

Ismerõs a páncél? <#hehe>

Kongy
Viccelsz? Egyik haveromnak Black Opsban sikerült kiraknia egy faszt emblemnek a fegyójára 😄😄😄😄

DOGMAN
Hehhe a konyhában ahol elõször van mikró, tegyetek bele popcorn zacskót, aztán nyissátok ki az alatta levõ szekrényt és tegyétek bele azt is ami ott van 😄DDDDDD

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Nagyon zsír ez a játék, most kb 1 órája gyõztem le a golyószórós, rakétás fõellenfelet. Pihentettem a szemem, bár nehezen állom meg, hogy egyhuzamba ne játszak.

TDC Geronimo
Kurva játék abbahagyhatatlan 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

grebber
Õ akar az elsõ lenni aki itt végigvitte!Egyhuzamba gyorsan végigviszi!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
A konténeres résznél...
Használjátok a fénymásolót a seggetekkel, kaptok EGO-t 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rage47
hát érdekes, hogy pont most tûnik el
Dency

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Dency
Beszarok! 😄 Inception:

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Szerintetek Vass Gabi belehalt a megjelenésbe?
wesker24
Na akkor már én is rakok be egy pár képet !

Maxtreme
jah, meg nem ma volt. Most 17 éves a srác. Remélem manapság már nem rajzolgat ilyeneket :/ 😄

Maxtreme
hát tudod. Annyi idõsen még lehet "vicces" egymás között, de azért tizen vagy huszonévesen hogy valaki még mindig itt tart, hát õ jah 😊

CalebJoe
ezért lett mára annyi meleg<#eplus2>
balee4
6 évesen faszt rajzolt? Furcsák ezek a mai 6 évesek, nekem ennyi idõsen nem ezen járt az agyam.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Tényleg igaz: egyre jobb a játék ahogy haladunk elõre, most már kijelenthetem: tetszik a játék, vannak benne jó ötletek, sõt még fejtörõk is. És mennyi de mennyi poén, pl. a báros résznél rengeteg a mini játék és az ego növelõ cucc. (pl. gloryhole is van a WC-ben, szakadtam rajta 😄 )

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

gergou
Hát nem is értem, miért panaszkodtak, teljesen normálisan lehet az analóg karral célozni, mint minden más fps ben boxon 😊 Semmi akadás, vagy egyéb.

Fpocok
Az nem jó... mert akkor a kibaxott irányítás miatt lenne nehéz. Az meg nem fun.

Shep
Pedig itt többen panaszkodtak, hogy nem az igazi. PC-n meg ugye nincs semmi gond.

gergou
nekem boxon semmi bajom az irányítással, semmi akadozás, vagy hasonló.

gergou
Hát, egyre jobban tetszik 😊 Tele van egy csomo kis hangulatos poénos résszel. Meg abszolut nem akar komoly lenni 😊

Shep
Játsszál boxon 😊

Dency
Jaja nekem is tetszik hogy mindennel lehet szórakozni. Én jelenleg olyan résznél tartok amikor duke bárjában vagyok 😄

tommygear
na nekem eddig nagyon bejön a game, tetszik, hogy el lehet szórakozni minden ki szarral 😊 a grafikára se lehet mondani, hogy csúnya egyáltalán, a játékmenet is fasza

ez meg lol 😄

Fpocok
Egy nagy baj van a játékkal: Hardon is piszok könnyû :S

Rage47
én sem, sosem értettem ezt igazából
Shep
Egyébként az EDF itt is Earth Defense Force, mint a Red Factionban?

Dency
Hát én a Post Special Effect-et kikapcsoltam, szerintem semmi értelme, elhomályosítja a képet és annyi.

Shep
Hát én még sosem éreztem késztetést arra, hogy férfi nemi szervet rajzoljak. (próbáltam aláírni a kispulyának a könyvet, hát nem sikerült 😊)

Maxtreme
Az unokaöcsém is mindig ezt csinálta, csak õ 6 évesen 😊)

Maxtreme
Jah meg mellé piszok jól sikerült optimizálni. Az avg fps oylan 90-100 körül van. AA-val és 16XAF-el.

Maxtreme
Ue2.5 ide vagy oda, szvsz nem oylan csúnya ez. 😊

A játékmenet meg olyan mintha kb úgy 14 évet visszamentünk volna az idõbe 😊
Fanoknak, és akik az elõddel játszottak tetszeni fog, codon meg crysison felnõtt vérpistiknek tuti nem.