7639
Duke Nukem Forever
-
#6365 Azt azért tudod, hogy a "duke-os" feeling RAJTAD áll?
-
#6364 "Amúgy azt azért érdekesnek találom ,hogy olyan dolgokat rónak fel a játéknak amik pl. az agyon istenített COD-okban ugyanúgy megvan."
Pont ez a probléma. a COD az COD, függetlenül attól kinek mennyire tetszik - de Dukenak nem szabadna CODnak lennie, Dukenake Dukenak kellett volna maradnia. -
#6363 Amúgy azt azért érdekesnek találom ,hogy olyan dolgokat rónak fel a játéknak amik pl. az agyon istenített COD-okban ugyanúgy megvan. Kicsit az az érzésem ,hogy bármilyen is lett volna a játék akkor is lehúzták volna, vagy a másik lehetőség, hogy volt egy túlzott elvárásuk a játékkal szemben ami nem olyan lett, mint amit vártak ezért most jól lehordják. -
#6362 Azt írja nincs AI, fedezékbe húzódnak, rád rontanak, elteleportálnak stb. Gyanítom ez is megcsinált 2-3 pályát és leírta, hogy szar, mert manapság mindent lehúzni ez a menő. -
oregon1987 #6361 A pörgettyű sajnos nem dőlt el! :D -
oregon1987 #6360 Most járok Titty Citiyben :D Szép álomvilág!
Az Eredet utalást megtaláltátok?
-
#6359 Flatline, vicc az az ember. -
#6358 Tévedés ne essék: nekem is sok minden szúrja a szemem a játékban - de örülök, hogy VAN.
-
#6357 Önjelölt "megmondó ember" - nem kell törődni a kis senkivel.
-
#6356 elég undorító értékelés....
a gearbox mióta csinál szar játékokat???? -
Gabe18 #6355 Az Xboxos nem is ér többet. Elképesztően gány port...
A pc-s kivételesen jóval használhatóbbra sikerült. -
gregtom6 #6354 Szerintem ezt csak a Gearboxosok tudják egyelőre. -
#6353 Nálam többnyire 10 mp körül van a töltés de van hogy behülyül és várni kell perceket, bár szerencsére ez elég ritka. -
#6352 A 15db single map milyen lesz,lehet tudni?
A befejezés után lesznek sorban,vagy berakják a single eddigi mapjai közé "össze-vissza"? -
#6351 OFF
végre, nem csak engem bax fel idegileg a kivittem/kijátszottam/stb. kifejezések...
-.-
ON -
#6350 nálam max 15 mp a töltés -
#6349 De legalábbis annyinak érzem! :((( -
#6348 Itt is 1,5 - 2 perc. -
#6347 Nyugi nekem is perceket tölt. -
bgabor #6346 Nálam meg legalább egy percet tölt. Úgy tűnik teljesen gépfüggő a dolog, valami hiba lehet a kódban. -
#6345 nekem sem -
#6344 Nekem 10 másodpercnél sose töltött többet -
gregtom6 #6343 Ja, igaz. Én nem arra gondoltam.
De majd minden bossnál így kell állítgatnia a gombokat? Az vicces lesz... -
#6342 ez komoly ez a pályák közti több perces töltés? -
#6341 hát ha az első Bosst írja akkor gondol ma focipályásra gondol ami előtt meg még nem volt gombnyomkodós rész. -
gregtom6 #6340 De hogy csináltad eddig a többi ilyen dolgot meg? -
#6339 Átállítottam az egérre és azzal jó lett.
Köszi a segítséget! -
#6338 Ja ok, akkor nekem azért nincsen még. Kösz. -
#6337 Próbáltam gyorsan lassan ütemesen de nem csinál semmit. -
PunkZoli #6336 "with joypad in hand" nincs más kérdésem -
gregtom6 #6335 Akkor próbáld lassabban.
Hát az ajtókat hogy nyitottad ki?SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!liftet hogy állítottad meg?
Ezt is így kellene. -
#6334 Átállítottam másra de hiába nyomogatom mint a veszett nem csinál semmit. -
Csokis #6333 Eurogamer review - 3/10 -
#6332 Biztosan jól van beállítva a billentyű amit nyomsz, azt nyomod amit kell? Ellenőrizd a beállítások menüben, esetleg tedd át másik billentyűre és próbáld ki úgy! Plusz gyorsan kell nyomogatni többször, azt is vedd figyelembe! -
PunkZoli #6331 többször nyomd a spacet gyorsan -
gregtom6 #6330 Nem egyszer kellene megnyomni, hanem nyomkodni kell, olyan gyorsan, ahogy csak bírod. -
#6329 Az első boss-t hogy kell megölni?
Felmászok rá hiába nyomom a spacest de nem csinál semmi elkap és földhöz vág. -
#6328 A főmenüben, az options alatt van az extras menüpont. Csak a játék végigjátszása után néztem meg, talán előtte nem is látszik, avagy a tartalma nem teljes (bizonyos játékokban ugye ahogy előrehaladsz a sztoriban úgy kapsz ilyen extra artwork-öket és hasonlókat, lehet itt is úgy van)! -
PunkZoli #6327 ha végig vitted csak akkor nyílik meg -
#6326 Hol van ez az extrák menüpont?