Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
`Take a look to the sky just before you die`
Am nállam sem növekszik! (vagy nem vettem észre) Pedig eredeti game.
Azt gondoltam, hogy álmodik, és ott ébred fel, mivel odarángatták be.
A pörgettyût is pörgettem, néztem is, h nem áll meg😄 De ez poén XDDD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de mindegy amúgy...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Nagyon jó kis játék lett!!!😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A másik valahogy annyira nem fogott meg. Nem éreztem azt hogy nem tudok kilépni belõle. Erre közre játszik a nyomorult betöltö képernyõ. Olyan sokáig tölt hogy elveszti az ember a lendületet. Kb 2-3 perc mire betölt egy pálya. lol sõt még halál után is kb ennyi idõ.
Így elsõre nem mondom hogy rossz de nagyon lassan indult be ráadásul szinte csak a loading képernyõt bámulom. A nehézség is kicsit fura. Lõnek ezzerrel meg sem érzem erre jön a pigcop és két ütéssel már pirosan villogok.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord