Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DOGMAN
A pörgettyû az inception címû filmre utal: álmodik...

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Azt a részt is, amikor RC monster truckkal kell kilökni az energiacsövet a kis lukon... ilyet én a shadow warrior 1. pályáján láttam kulccsal😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tommygear
nekem már nagyon sokszor kiírta ezt a +1 +2 dolgot, de semmi
gergou
Nálam mintha növekedett volna (x360), amikor a micrós rész volt pl., akkor is kiírta az egóm mellett, h +2 vagy valami nagyságrendileg hasonló szám, és mintha az ego csík is egyre hosszabb lenne...

`Take a look to the sky just before you die`

bajgunar
Ha mikróba raksz popcorn-t akkor is nõl az egod!
Am nállam sem növekszik! (vagy nem vettem észre) Pedig eredeti game.
Viszont ezeket biztos, h nem a 3DRealms rakta bele, hanem már a Gearbox. Szerintem.

Tényleg, basszus xDDD
Azt gondoltam, hogy álmodik, és ott ébred fel, mivel odarángatták be.
A pörgettyût is pörgettem, néztem is, h nem áll meg😄 De ez poén XDDD

Rage47
öreg vagy, ez van 😄
CalebJoe
mondtam már egy csomó embernek hogy honnan vettem a nevem a Caleb-et de még csak nem is hallottak a Blood-ról
MerlinW
Azzal csak mi öregek játszottunk😊

[merlinw.org]

CalebJoe
nem hinném hogy sokan ismerik
Shep
Amúgy az feltûnt másnak is, hogy a "minden a reflexeken múlik" dumát átvették a Shadow Warriorbõl?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

/spoiler]

Ez a The Hive barlang idegesítõen nehéz.

Frank99
sztem nem ide kéne írnod, van fenn warez topic...
de mindegy amúgy...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
nálam is....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Pont most akartam beírni=(

Nagyon jó kis játék lett!!!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

wesker24
Nálam is a töltési idõ kb 5-10 sec !
nálam 6másodpercet tölt egy map
TDC Geronimo
Hát nem tudom nálam kb 4-5 sec a töltési idõ.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ryder62
Nah játszottam egy kicsit (3 óra <#idiota>) a játékkal. Eddig jó de valahogy mikor kiértem az utcára összerándult a gyomrom. Nem vagyok grafika huszár sõt a belsõ terekkel sem volt bajom de ahogy az utca kinézz, borzalom.

A másik valahogy annyira nem fogott meg. Nem éreztem azt hogy nem tudok kilépni belõle. Erre közre játszik a nyomorult betöltö képernyõ. Olyan sokáig tölt hogy elveszti az ember a lendületet. Kb 2-3 perc mire betölt egy pálya. lol sõt még halál után is kb ennyi idõ.

Így elsõre nem mondom hogy rossz de nagyon lassan indult be ráadásul szinte csak a loading képernyõt bámulom. A nehézség is kicsit fura. Lõnek ezzerrel meg sem érzem erre jön a pigcop és két ütéssel már pirosan villogok.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

wesker24
Amugy nálam növkeszik az EGO ha teljesitem a dolgokat jah és nekem nem razor relesase van hanem a sokkal nagyobb méretû verzió ami 6,28 GB volt !
Dency
Az jó, utoljára néztem volna ott meg.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Rage47
nálam sem
tommygear
am az ego nálam sem növekszik hiába teljesítem a dolgokat
Rage47
makrók
Dency
De hogy kell spoilerbe rakni? Abba raktam volna a HSZ-eimet ha tudnám hogy hogy kell.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

gergou
Soha nem vettem még DLC -t semmihez, de erre sztem majd befizetek 😄

Shep
ÁÁÁ ez nem igaz, hazudsz! 😊 Lehet a 15 pályás DLC-re tartogatták 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Power armor is for pussies 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

woy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de

Fpocok
Ha lehet, akkor a spoilereket spoilerbe tegyétek pls.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Mondjátok, hogy a szamaras papa a sivatagban nem maradt ki!

Shep
Nekem is, remélem jó sok van még hátra! Most bontottam le a fél épületet a bontógolyóval 😊

tommygear
ahogy haladok elõre egyre jobban tetszik <#eljen>
részemrõl újrajátszós
gergou
Nem tudom, engem ha valami jól össze van rakva, nem zavar, ha pár évvel ezelötti szinten van. Ha gagyi, és low budget, az nagyon zavar. A demo alapján ezt is gondoltam, de a full azért egészen más 😊 Jó ez a game 😊

Krinyo
Akkor lekésték a vonatot

Shep
Nyilván azért, mert ez lényegében egy 2-3 évvel ezelõtti cucc.

Krinyo
Na tolom már egy ideje, jöhet a szubjektív vélemény. Elképesztõen jó ötletek és poénok vannak benne, viszont ugyanennyire vannak primitív és elavult dolgok. Nekem kicsit low budget a cucc. Ha 2-3 évvel ezelõtt jött volna ki, nagyobbat ütött volna.

balee4
Erre nem is figyeltem, jó poén. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Dency
Az azért van berakva mert ugye Duke a harc után tiszta vér és elájult, tehát ezt álmodja/képzeli #6019. hozzászólásban azért raktam be azt a képet mert az Eredet filmbõl van az a hülyeség amit megkell pörgetni és ha eldõl akkor nem álmodsz, viszont ha forog folyamatosan akkor álmodsz. Tehát Duke álmodik. De ezt csak akkor érted ha láttad a filmet. Utána hogy hogy van a repülõn és semmi baja azt nekérdezd.

Oh majd oda jutok köszi szépen!!

balee4
Ghost Town-ban, az egyik házban.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

<#eljen><#idiota>

Ez hol-e van??

wesker24
Na akkor megmikrozzuk ratgab fórumtársunkat is ! xD
wesker24
Én már azon túl vagyok Most vagyok a Hive pályán !
balee4
Patkányt meg lehet mikrózni, beszarok. 😄

Oksa köszi a segítséget.😊

Fpocok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mássz fel a daru karján, át az épitkezésre... ott lesz.

Parasite Eve 2, best game EVER!