7639
Duke Nukem Forever
-
mester1987 #7598 Kipróbáltam, kicsit váltakozik az FPS 25-50 között. De nem rossz. -
#7597 telepítés képekkel -
mester1987 #7596 Megvan, Grafikmod, Beta 11 -
mester1987 #7595 Jelenleg még készül vagy le is tölthető? -
mester1987 #7594 faja -
#7593 a dlc is szebb lesz a mod-tól
angol nyelvű fórum leírással és letöltési linkel -
#7592 Mert itt visszatöltöttem a mentést a teljes végigjátszás után :) A végére elég nagy lesz az ego-ja
-
#7591 A hoteles részek szépek voltak, az utcai és törött épület darabok rondák, az autók és egyes textúrák.
De most nézem miért olyan nehéz nekem. Itt bazi nagy egója van Duke-nak! A Queen-esnél nekem kb. harmada. :S -
#7590 pár kép a modal . szépen alakul :)
-
#7589 német leírás -
#7588 grafikát javító mod a post process sz@rság még mindíg ronda -
#7587 köszi! -
#7586 Mikor végére érsz, akkor indult el a másik irányba. hardon így nyírtam ki. -
#7585 Szevasztok! Van valami trükk hogyan nyírjam ki a hídon azt a bazi dögöt. Elsőre sikerül kitépnem a szarvát de ugye még egyszer el kéne intézni, állandóan beszorít, pedig easy-n nyomom:DD -
#7584 Most GMG-n akciós a játék, 5 euró. Sajna a DLC-k nincsenek fent náluk. -
Mikeee89 #7583 Nekem ellentétben a kritikákkal, nagyon bejött a játék. Bár nem vittem végig még, mert a mászkálósokba szokásom elszédülni és a kaptárba vagy hol, amikor egy bazi szörnybe vagy benne ott a sok körbe-körbe mászkálástól mindig totál elszédültem. De jókat röhögtem a dumákon, meg az eleje a pisálgatós, kuladobálós rész is ütött. Én vígan 80% felettit adnék neki. Bár nekem nem voltak elvárásaim a játékkal, örültem, hogy végre megjelent. -
#7582 it's time to kick ass and chew bubblegum -
mester1987 #7581 Említsd meg a fórumon nekik ill. írj valamelyik belső emberkének, ha nagyon tetszik a műfaja... -
Verseghy #7580 Mert buzi lusták átportolni..:) Pedig fizetnék is érte..:D -
mester1987 #7579 Ja ha lekapta neked a STEAM, akkor hagyd ezt...bár nem vágom miért nem megy, ha az alapjáték fut MAC-en. -
Verseghy #7578 De ez is win-re van. Meg nekem eredeti a játék Steamen. -
mester1987 #7577 Próbáld ki ezzel, bár nem biztos, hogy jó lesz rá, de nem tört. -
#7576 Hát most 5 juró szóval ennyiért azért már tényleg megéri. -
#7575 Nekem sikerült szereznem egy 25%-os kupont. Érdemes megvenni? Megvan az első is GOG-ról, de az nekem nem jött be. :( Viszont sokaknak meg ez nem, vagyis lehet nálam ez lesz nyerő.
Nem is tudom... elég sci-fis maga a játék? Úgy értem van elég randa szörny, high-tech fegyver meg ilyenek? -
#7574 Hát kicsit csalódtam a DLC-ben. Érthető, hogy miért is maradtak ki ezek a részek az alap játékból. Viszont az meg látszik, hogy a játék története igazából eredetileg valami hasonló lehetett. Gyanítom az eredeti főellenfél is ez volt ami a DLC-ben szerepel.
Mondjuk 594Ft-ot még így is megért ez a +4 óra Dukeosdi. -
Verseghy #7573 Miért nincs mac-ra a DLC?:(:(:( ha már a játékot kiadták rá a DLC-t miért nem?:( -
#7572 még jobb, hogy most nézem, hogy sikerült ugyanazt megírnom, mint Optimus Prime :D -
#7571 Amazonon egy fokkal olcsobb ott 5dollár. -
#7570 Csak ma csak most €5 a DNF! (75% off a Midweek Madness akcióban) -
#7569 én vagy 4-szer végignyomtam.
Nem olyan jó, mint a régi (hülye divatos újítások, mint az EGO), de szerintem megéri.
Főleg, ha a Hard Reset megvan. Mert szerintem az is jó féle :D
-
#7568 Duke Nukem 75% sale a Steamen, az új DLC is.
Hezitálok, hogy érdemes-e a Hard Resetem becserélni rá. :/ -
Bulics #7567 Duke mindent visz mert Duke király!!!!!!! -
#7566 duke megint az első helyen ;D -
Verseghy #7565 Figyelek, csak hülye vagyok.:D
Akkor új chaptert.:) -
#7564 te nem figyelsz :D
Ha új kampányt indítasz, akkor az ego jó részét elveszted -
Verseghy #7563 Új kampányt, tehát megmaradt az egom. Az achi miatt csinálom legnehezebben újra.:) Meg akarom mind szerezni. -
#7562 én a majdnem legnehezebb szinten egy csomó helyen elsőre átmentem, ahol könnyebb szinteken már a hajamat téptem, viszont mindenhol, ahol csapatostul jöttek az octabrain-ek, ott szívtam rendesen. Szóval nem biztos, hogy az a legnehezebb az okos döntés volt :D
Amúgy meg új kampányt indítottál, vagy csak simán kezdted az első pályával? Utóbbi esetben is regisztrálja, ha végignyomja az ember, viszont már az elejétől maximum EGO-val lehet menni :D -
Verseghy #7561 Nekem csak 12 óra.:) De még csak egyszer vittem végig, némi achivadászatot nyomtam és most kezdtem el újra a legnehezebb szinten. Azzal még bíbelődni fogok, mert én béna vagyok.:D -
#7560 Tényleg! :) -
#7559 szép teljesítmény :-)
( amúgy én csak a 69 miatt mutattam a képet .. tudjátok na 69 )