Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De akkor miért nem adták ki úgy, ahogy volt?
És akkor is fura, 2 évig csak "bugvadászat", meg ilyenek voltak?
Érthetetlen. Azért annak nem kellene 2 évnek lennie.

Na meg kivágták belõle(remélem) azt a 15 pályát, gondolom a legbugosabbakat, és azt DLC-nek adják majd ki.

Fpocok
Remélem ez nem az, amire gondolok. Jelenleg egy bazi nagy spoilerre gondolok...<#dumcsi>

Parasite Eve 2, best game EVER!

broman191
Az extrák menüpont alatt elérhetõ egy "idõvonal" a játék fejlesztési történetének mérföldköveivel, ott azt írják, hogy 2009-ben már befejezett single móddal került a játék a GearBox-hoz. A külcsín ráncfelvarrásával-átdolgozásával-tökéletesítésével és bugvadászattal foglalkozhattak az utóbbi években... 😊

...és az extrák menüpont értelmes tartalommal való megtöltésével. <#idiota><#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Én sem hagytam volna nekik, hogy még vagy 1 évet, vagy megint 10et szarakodjanak vele. Ezt így kellett elvenni tõlük.
Gearbox ért a hangulathoz, de szintén alig tudnak programozni, még úgy is gondjaik vannak, hogy teljesen kész motort kapnak minden gamejukhoz, lásd unreal engin borderlands.
Az id vel kéne összeboronálni õket, unreal endzsint már kurvára unom.
Akkor még 1-2 évig nem adják ki.
Bár elvileg azt nyilatkozták, h már majdnem kész, de a Take Two nem hitte el, és ezért zártak inkább be.

tommygear
így van
Ron Ragm
Ahogy hallottam maga a játék már nagyjából a "kész" fázisban volt amikor átkerült a Gearboxhoz, õk csak kifényesítették és kiadták - nem sokat módosítottak rajta.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Szerintem ha 3D Realms fejezte volna be akkor még jobb lett volna.
berlinboy6329
Holoduke is milyen hülye😄

I'm here to chew bubble gum and kick ass...And i'm all out of ass.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

tommygear
jah, nagy rész 😄
tommygear
most jó játék volt vagy elbaszta a gearbox??
értelmes...
Na kivittem... jó játék lett ez megvolt a hangulatom is hozzá, voltam ideges is, de szerintem a Gearbox elb@szta az egészet.
Úgyhogy várom a 3D Realmstõl a Duke Nukem Revolution-t. <#smile>
LasDen
micsoda burkolt reklám...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lefejezett Isaac Clarke-t találtatok már a játékban?😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Ron Ragm
Elkhiszem hogy nektek tetszik, de õk (és még jópáran ha megjegyezhetem) unalmasnak találták ezeket az erõltetett jármûves részeket.
Áruld már el, mégis mi ebben az olyan nagyon felháborító? Vagy más véleményen nem szabad lenni? Tényleg ennyire befolyásol a mókában hogy mások mit gondolnak róla?

Woy neked meg no comment.

woy
õk is olyan noobok mint te <#lama>

Fpocok
Jó, inkább maradj csendben.

Ron Ragm
Arról meg már meg se merek szólalni hogy hogyan viselkedtek.

"ÚRISTEN NEM MONDTÁK A JÁTÉKRÓL HOGY TÖKÉLETES MEKKORA KÖCSÖG FIKÁZÓK HURR DURR HURRDURR DURR"

Jézusom, nõjetek föl.

Ron Ragm
Azért ne felejtsétek el hogy xboxon játszanak és mindent hallottam az xboxos irányításról csak jót nem (Metacritic score-t is elég megnézni: boxon 60at se éri el míg pc-n 76)

Abban meg igaza van hogy jármû szekció nem való Duke játékba.

tommygear
vicc ez 2 retardált
Fpocok
Haha... vicces, ahogy fikázza, miközben egy nagy balf*sz... játszani sem tud.
A fika meg eléggé gusztustalan... de hát ezek az "újságírók" már csak ilyenek.

van rá okuk, annyira pénzéhesek és nem kaptak lóvét a jó pontért
woy
nem az elsõ eset az ign-nél hogy valamit így aláznak ( ok nélkül )

nyilván, azt amit mondanak a játékról, ez tök evidens
Prince23
jó kérdés

woy
mit nem szeretnek ? a játékot vagy ahogy szidják a játékot ?

Prince23
DDD.Ez nagyon állat!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

berlinboy6329
Fasza,hardon én itt egy csomószor megdöglöttem,mert a buzi disznók rámvertek kettõt oszt kész,mer' ezen a kis helyen nem tudtam menekülni ez meg egy kukával elintézi az öszeset... -.-

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hol írja, h hány százaléknál tartok?

woy
mint egy modern szobor

FSpofon

Arab money

Skynet
Semmi olyat nem mondtam ami amúgy ne lett volna benne kb az összes trailerben,sztori történést sem mondtam miaf.nak spoilerezzek.
Krinyo
Hát én még mindig ott tartok hogy végig vittem

Shep
Jó kis játéktermes idõk 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Tényleg... az is volt.

TSL16b
Nekünk (régi motorosoknak) még a „kiakasztottam” is mást jelent. <#vigyor0>

Fpocok
Engem is baromira idegesít... semmi értelme + hülyén hangzik.
Ahonnan én jövök, ott vagy végigvittem, vagy kipörgettem (mert a cd,dvd pörög a konzolban)

bajgunar
Steam-en a könyvtár és a nézetet átváltod. És ott írja, de nem a game %-át, hanem a teljesítmények %-át írja.
Krinyo
Kb 2-3 éve nyomják ezt, elég idegtépõ. Kivitte, kijátszotta, felvitte, szétvitte, felnyomta, fölszedte, szétvitte, fölszántotta. stb stb

igen, meg kell venni
És ezt valahogy lehet javítani?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

tommygear
azért van mert tört, bye
kivittem, kijátszottam szavak eredete érdekel, mert hihetetlenül felbasz 😊

végig játszottam-at használ az én generációm :Ð
grebber
Hova vitted ki,mert akkor megyek érte?<#banplz><#idiota>

Next PC upgrade: 2022

tommygear
hol írja hány %-nál tart az ember?
Minden fullon és akadásmentes a game.

Ez van, nehéznek adta magát a game. De kivittem az a lényeg.

Fresh Duke
A fejlesztõk 15 óra játékidõt ígértek, épp ezért érdekli mindenkit, hogy valójában milyen hosszú.

A heavy cost. I pay it gladly.