Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És akkor is fura, 2 évig csak "bugvadászat", meg ilyenek voltak?
Érthetetlen. Azért annak nem kellene 2 évnek lennie.
Na meg kivágták belõle(remélem) azt a 15 pályát, gondolom a legbugosabbakat, és azt DLC-nek adják majd ki.
Parasite Eve 2, best game EVER!
...és az extrák menüpont értelmes tartalommal való megtöltésével. <#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Gearbox ért a hangulathoz, de szintén alig tudnak programozni, még úgy is gondjaik vannak, hogy teljesen kész motort kapnak minden gamejukhoz, lásd unreal engin borderlands.
Az id vel kéne összeboronálni õket, unreal endzsint már kurvára unom.
Bár elvileg azt nyilatkozták, h már majdnem kész, de a Take Two nem hitte el, és ezért zártak inkább be.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
I'm here to chew bubble gum and kick ass...And i'm all out of ass.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Úgyhogy várom a 3D Realmstõl a Duke Nukem Revolution-t. <#smile>#smile>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Áruld már el, mégis mi ebben az olyan nagyon felháborító? Vagy más véleményen nem szabad lenni? Tényleg ennyire befolyásol a mókában hogy mások mit gondolnak róla?
Woy neked meg no comment.
"ÚRISTEN NEM MONDTÁK A JÁTÉKRÓL HOGY TÖKÉLETES MEKKORA KÖCSÖG FIKÁZÓK HURR DURR HURRDURR DURR"
Jézusom, nõjetek föl.
Abban meg igaza van hogy jármû szekció nem való Duke játékba.
A fika meg eléggé gusztustalan... de hát ezek az "újságírók" már csak ilyenek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ahonnan én jövök, ott vagy végigvittem, vagy kipörgettem (mert a cd,dvd pörög a konzolban)
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
végig játszottam-at használ az én generációm :Ð