7639
Duke Nukem Forever
-
#6568 Ez jó kérdés. -
#6567 És akkor miért nem beszél róla senki?Nem találni videókat sem belőle?Miért nem lehet letölteni sehonnan? -
URH #6566 És ezeket honnan lehet beszerezni? Steamen én nem láttam őket. -
#6565 Azaz: már a játék megjelenésekor kaphatók/beszerezhetők voltak.
-
#6564 De ezek premier DLC-k voltak. -
#6563 3 DLc van eddig..
Elsőben fegyók...BFG,Noobtube,Minigun..
2.-ban multi mapok
3.-ban egy fegyó,szkander,karaoke meg 15 single map. -
URH #6562 Csak azért kérdeztem, mert lapozgattam itt a hozzászólások között és láttam, hogy valakik valamilyen dlc-ről beszélgetnek, de nem igazán találtam se elejét se végét annak a párbeszédnek. Meg neten se találtam semmi, így hát gondoltam megkérdezem, hátha mégis csak van már valamiről szó. :)
-
#6561 Icurka-picurkát még korai. Szerintem, kihagyhatatlanul magas labda, és faragnak majd hozzá, nem is egyet. A közeljövőben. -
URH #6560 Valamilyen DLC-kről nincs hír? -
gregtom6 #6559 Mi a franc, nálad annál a résznél éjszaka volt? O:
Tiszta sötét az égbolt, meg a lámpák fényét lehet csak látni. -
#6558 17 rongyot nem ér :) -
Ironman2 #6557 A Prey is ugyanúgy kezdődik mint ez a játék.A wc-ben.Észrevettétek? -
Ironman2 #6556 17 rongy? ÁÁÁÁ.Hülye azért nem vagyok! Majd ha pár ezer Ft lesz,akkor megveszem.Prey is megvan eredetiben. -
#6555 Szerintem senki nem tudja a hiba okát. -
#6554 Nem éri meg az árát, olyan :) Kicsi a figura, gagyik a cuccok, egyedül az artbook az ami ér valamit belőle. -
062020 #6553 6524 valaki? -
strebacom #6552 -
#6551 ez milyen pack?
balls of Steel -
#6550 Akkor miért játszol vele? Ja mert ingyen volt, értem :) -
Ironman2 #6549 Én meg a Qeen Bitchnél vagyok,de eléggé nehéz kinyirni.Tudom hogy rá kell pattintani a pipebombát,és akkor látom a randa csöcseit,de ha támadom,akkor meg kilövel valamit,amitől egyből meghalok.xD -
strebacom #6548 Ez a szar 1 forintot nem ér....
-
#6547 Hát régen is ilyen volt :) -
#6546 ki beszélt most az ign-es tesztről???
az ign az xbox verziót tesztelte ami valóban egy hihetetlen köpedelem port lett így érthető -
strebacom #6545 Nem is nehéz, de nem ugrik csak kicsit, meg az ugráshang az valami borzasztó...hhhöööö... -
#6544 Te még mindig a lassú mozgásnál tartasz? Tedd már magad túl rajta! Hidd el könnyebb lesz minden, egy új világ nyílik majd meg előtted :) -
#6543 Steam eladásokat is vezeti! -
morzsi555 #6542 És neked az ign-es teszt mióta 10 soros? -
#6541 ugrás gombbal :) Nem tudom már, én nem akadtam el sehol benne, tök egyértelmű volt minden. -
#6540 "It’s fast-paced run-and-gun battle"
"Duke Nukem Forever is one of the more challenging shooters"
"old-style design"
Aha, oké. -
strebacom #6539 Ok. Próbáltam már de netok átugrani, nem ugrik akkorát.... -
Ironman2 #6538 Ott a létra a másik konténeren -
strebacom #6537 6533 -
strebacom #6536 Ja én is a hordókat be kell hordani a konténerbe, akkor átbillen de hogy ugrok fel rá???
-
#6535 Hordókat kell rakni a piros konténer végébe. A hátad mögött is van egy konténer amiben van piros hordó azt robbantsd fel. -
High end PC #6534 Itt tartok, és nem vágom mi van
-
strebacom #6533 Hali!!
Itt hogyan lehet átjutni, a hordókat behordtam a konténerbe, de nemtok átugrani...más a faxom ki van ezzel a szarral.... -
#6532 nem, hanem mert egy 3 oldalas terjedelmes teszt
nem holmi 10 soros köpedelem -
#6531 Elég sok állvány volt, valami kép sokat segítene :) -
#6530 faszsagokat ir peldaul -
#6529 Na valami ilyesmire gondolok mikor normális kritikákról beszélek (nem, nem a 80% miatt).