7639
Duke Nukem Forever
-
gregtom6 #6609 Far Cry 2 szintén. Újratermettek a 0 mestinttel rendelkező katonák az őrpostokon, unalmas küldetések a tök kihalt szigeten, amin csicseregtek a láthatatlan madarak, meg bár vadállat rohangált. Nagyon izgalmas volt. A feléig pedig eljutottam, de a Just Cause több izgalmat jelentett nekem. -
#6608 Balls of steel edition-ból nekem csak az a szobor kéne vagy miaz :D
-
gregtom6 #6607 "lejár a szavatossága" A Crysisnak kellene lejárt szavatosságúnak lennie, nem egy ilyen játéknak.
Azt miért kellett annyira isteníteni, még a kritikusoknak is? Tiszta szar volt, már bocs, tele volt buggal, én speciel végig se játszottam. Kreativitása kimerült abban a hiperszuper nanosuitban, aminek a képességeit egyáltalán nem lehetett a játékban használni. Semmit nem ért a páncélzata, még kevesebbet a lopakodás. Egy nagy nulla volt. -
#6606 Igen az is jó volt aztán a második rész már nem ütött akkorát. -
#6605 Jogi viták miatt nem adták ki de google a barátod :) Ez is probléma, hogy sokan nem ismerik a hátteret és jönnek a 2011-ben ilyet kiadni dumával. -
gregtom6 #6604 De például a BioShock se volt újszerű, semmi újat nem mutatott. De mégis a világa annyira egyedi volt, és annyi kreatív dolog volt benne, h muszáj volt végigjátszani, abba se lehetett hagyni.
A DNF-ben meg folyamatosan meglepődtem, hogy atyaúristen, ez pl eszembe nem jutott volna, hogy ilyen ötleteket rakjak bele. És legalább 10-15 ilyen jelenet volt benne.
Mellesleg a Híradót nézitek? Vaddisznót ütöttek el az autópályán. Pig cop? O: -
#6603 Ha kész volt 4 éve, és akkor ütött volna miért nem adták ki akkor?Vártak addig amíg "lejár a szavatossága"?Mellesleg nem csak mi ketten vélekedünk így ugyanis a legtöbb gémermagazin lefikázta, nem is csoda...Annyit azért pozitívumként hogy szerintem tényleg poénos.Jókat mosolyogtam a beszólásokon. :) -
#6602 Szerintem kettőnkön kívül senki nem vélekedik itt így erről a játékról, mindenkinek nagyok voltak az elvárásai és ezektől nem tudtak elvonatkoztatni ezért csalódás nekik a játék. -
#6601 Hát mert nem is ezt csinálták 14 évig, ez amit most kaptál kb 4 évvel ezelőtt kész volt. 4 évvel ezelőtt ez a grafika bőven lemegy kategória lett volna, és a játékmenet miatt sem panaszkodtak volna ennyien. -
gregtom6 #6600 Na látjátok, én meg semmit nem vártam a játéktól, még korábban pont itt fejtettem ki, h biztos csak össze lesznek dobálva a pályák, meg minden, és végig azt hittem, h ez csak sima fps lesz. Meg persze amúgy is hányingerem van a főszereplőtől:D
És annyira pozitívat csalódtam, hogy nekem tetszik a játék, és az előző részeket is végig fogom vinni(csak a Manhattam Projecttel játszottam anno, azt is csak félig vittem végig)
És nem azt mondom, hogy van ettől jobb, mert lehet, h van jobb, de azok más kategóriák. Ez a saját kategóriájában győztes.
És van rengeteg olyan mai játék is, ami a nyomába sem ér, mert rettentő kreatív dolgok vannak benne.
Hiába, h átvett rejtvények, meg mik vannak benne, de legalább vették a fáradtságot, és raktak bele ilyeneket, nem csak sima shooter, és ez tetszik igazán benne.
Egy legenda, és a HL mellett is tarthatnám akár, mert annyira jó. -
#6598 The Real Duke Nukem -
#6597 Oké, akkor sok boldogságot kívánok.És a többi kakit is élvezd úgy ahogy ezt. :D -
#6596 Nem kellett volna hogy csodát alkossanak.Elég lett volna egy igényes játékot összehozni...Legalábbis ennyi idő alatt...A graFIKA kb 2006-os szinten van.Hangok terén elmegy.Játékélményt a poénok mentik meg a nullától.Tele van láthatatlan falakkal.Mi szintén fos, bár mit várok a disznóktól? :) Azért ha már megszereztem végigviszem, hátha valami csoda folytán megtetszik. -
#6595 Én pénzt adtam ki ezért a "szutyokért" és nagyon élveztem/élvezem, úgyhogy nem kell sajnálni. -
#6594 Én meg azokat akik valamilyen oknál fogva csodát vártak és csalódottságuk miatt nem tudják/tudták élvezni a játékot. Így aztán mindenki le van sajnálva :) -
#6593 Nagyon sajnálom azokat akik pénzt adtak ki ezért a..."játékért"!Az igazi, Duke Nukem megszentségtelenítése ez a szutyok... -
#6592 Demagógiából -
#6591 Belőlem:) -
#6590 konzol bashing (mikozben a jatek 85%-a arra fogyott) aztan nyilt warez. szerintetek a fejlesztok mibol elnek? igazi pecegeming hangulat! -
#6589 Ez a torrent neve...Magyarul "Duke Nukem Forever DVD5" -
#6588 Ööö minden verzió DVD5:) -
#6587 Hát, akkor nagyon mérges vagyok. Mert ezt is nagyon lassan tudtam "megvásárolni".
-
#6586 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dvd5 és razor nem jó, a skidrow verzió viszont hamar betölt. -
#6585 No, ebben segíthetnél - az off topikban. Nálam a sok perces eset van, ugyanis. -
#6584 Kék világító golyót kell odagörgetni. -
#6583 Nem mindegy hogy melyik verzió. Én 3-at próbáltam ki. A harmadik normálisan, 10 sec alatt betölt, a másik kettőnél 1 perc volt. -
High end PC #6582 itt mit kell csinálni? csak körbe körbe járkálok...ráadásul kiviszi a szemem ez a night vision
kössz
-
#6581 Törtet próbáltam ki először, nálam ott is pillanatok alatt betöltött. -
#6580 Nem nála van a hiba, hanem a tört verzióban. -
#6579 Meg még további fél millió embernél... -
#6578 nalam 5-10 masodpercnel tuti nem tolt tobbet soha, szoval a hiba nalad van :) -
#6577 Miközben a játék tele van Half Life 2-ből lopott physics puzzleval.
Kicsit olyan érzésem van mint a bulletstormnál - nem kritizálunk valamit ha aztán ugyanazt csináljuk (khmHaloregenéletkhm) -
#6576 Ok, szia. -
Zenszkij #6575 Hát gyenge grafika, de ez nem is lenne gond. Azonban ez a töltögetés! Megőrülök. Kiírogatja a tanácsokat vagy 20at és csak utána lehet továbblépni. Többet töltöget a gép mint maga a játék. 4 giga rammal azért nem kéne...Törlöm is a picsbe. -
#6574 "I hate valve puzzles." -
#6573 Á, hülye vagyok ma :) -
#6572 Balls of Steel, azért már na :) -
#6571 Nincs - most nézem a képet a Steelball Edition-ről.
-
#6570 Ezeket a demobol fejtették vissza ,hogy elvileg ezek lesznek majd a DLC-k a megjelenés után. -
#6569 Emlékeim szerint, a Steel Ball-ban benn van.